Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zakletá
|
Zaslal: st únor 09, 2011 2:51 pm Předmět: |
|
|
Alenko
tak to jsme na tom fakt do písmenka stejně je to hnus.
jinak sádlo je na jizvy opravdu dobrý... mažu s ním jizvu po císaři. _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RENNY
|
Zaslal: st únor 09, 2011 2:58 pm Předmět: |
|
|
Alenko
jsem po operaci křecových žil a tyhle masaže se doporučují.Když jsem loni měla velkou váhu otékaly mi nohy a hodně,ale nemám nikde potvrzené problémy s lynfou.Tchýně nechtěla chodit sama tak jsem se nabídla,že to vyzkouším.Abych pravdu řekla nic o tom nevím,proto se ptám na názory  _________________
dva synové 15a17let,skvělý manžel.,bernský salašn.pes.Opka3.9.2010TUBU,věk 35let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: st únor 09, 2011 3:04 pm Předmět: |
|
|
Renny tak jsem jí písla na ICQ, telefonní číslo jsem zaratila . Ale pokud Ti bylo po masáži nevolno, tak nejspíš tím, že se Ti lymfa pohnula a vyplavila uložené toxiny...musíš hodně pít! _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: st únor 09, 2011 3:10 pm Předmět: |
|
|
Renny
Boss má pravdu, lymfa se pohnula, musíš strašně moc pít!!! Ty ruční lymfodrenáže jsou nejlepší. _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: st únor 09, 2011 3:11 pm Předmět: |
|
|
Marti super práce tleskaaaaam.
Zelenoočko držím ti palce na operaci, tak konečně se našla cestička. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st únor 09, 2011 3:13 pm Předmět: |
|
|
martinko halo haloooo, naháním Tě na ICQ i FB, ale jsi jen tadyyy, tak honeeemmmm na ICQ  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RENNY
|
Zaslal: st únor 09, 2011 3:18 pm Předmět: |
|
|
Verčo
ahojky kočko jak se daří při středě?
holky
děkuji za pomoc,piju co se do mě vleze  _________________
dva synové 15a17let,skvělý manžel.,bernský salašn.pes.Opka3.9.2010TUBU,věk 35let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st únor 09, 2011 3:24 pm Předmět: |
|
|
Renatko no ani sama nevím, čečééé....se tu nemůžu moc rozepisovat, bo by jste tu ze mě udělali alkoholika, kdybych Ti napsala, co jsem dnes všechno nakoupila
A spácháme s martinou příští týden nějakou slezinku - prolezeme obchůdky, dáme si kafíčko, čajíček a koupíme dětem na oběd nudličky, dobře jsme to vymyslely ne?? Kdo se k nám přidá?? Chystáme to na příští týden někdy  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anci
|
Zaslal: st únor 09, 2011 6:21 pm Předmět: doplnění |
|
|
Ahojte všichni musím se podělit o dnešní zážitek na téma doplnění. Jsem měsíc po operaci a trpím opravdu regulérním hladem. Po pročtení některých příspěvků na téma jak se doktoři zdráhají doplňovat brzo po opce nebo kdyz se stále hubne, jsem na dnešní kontrole vznesla dotaz na doplnění. Pan doktor se sice divil, že to je skoro nemožné mít hlad a jaktože hubnu když necítím omezení, ale po vylíčení jak zaháním hlad (opravdu nadměrný pitný režim, okurková voda, masox) asi pochopil, že si legraci nedělám a slíbil za měsíc doplnění což je pozitivní vyhlídka, že se to dá do té doby vydržet. No jsem šťastná jak blecha.
Ale to mne přivádí na dotaz. Jsem dost vysoká, myslíte, že velikost žaludku, který je asi přímo úměrný na výšku mé postavy může mít vliv na to, že fakt necítím žádný omezení? nebo jsem prostě exot? _________________
bandáž 11.01.2011, Prostějov, doplnění 2, 9.3. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st únor 09, 2011 6:26 pm Předmět: |
|
|
Anci exoti jsme tu všichni
Jinak jsem právě zlanařila sestřenku a zítra by měla přijít mezi nás... pročetla si forum, z metříků je nadšená a přemýšlí také o operaci, když viděla, jak jsem zhubla a když vidí ty vaše metříky, postřehy atd..... tak doufám, že nezklame a zaregistruje se  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anci
|
Zaslal: st únor 09, 2011 6:36 pm Předmět: |
|
|
Věrčo, no nebýt fora, tak jsem to asi po 14ti dnech zapichla protože mi všichni kolem tvrdili, že není možný mít hlad. Takže díky všem exotům jejichž i historické příspěvky mi dosti pomáhají. _________________
bandáž 11.01.2011, Prostějov, doplnění 2, 9.3. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kokos
|
Zaslal: st únor 09, 2011 6:52 pm Předmět: |
|
|
holky, pač už mesíc a půl nehubnu, dávam se na delennou stravu...........tak uvidim  _________________
14.9.2010 bandáž Plzeň, jednou malilinko doplněno |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STELA
|
Zaslal: st únor 09, 2011 7:16 pm Předmět: |
|
|
Anci,tak buď je to tím,že jsem taky vysoká-178cm,anebo jsem exot,ale hlad jsem začla mít po čtrnácti dnech taky-strašnej......
doplněná ještě nejsem,ale mé kolegyni která byla na opce chvíli po mě se stalo,že přes vánoce nabrala pět kilo,takže v tom s hladem asi nejsme samy
kokos,plně chápu,já jsem ubrala z jídelníčku srandy jako kafe latte
o kterým jsem ani nevěděla že má kalorií jako svačinka ,přitvrdila jsem v pohybu a už se zase hýbu směr dolů....někdy stačí fakt málo  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wPHb2zR/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: st únor 09, 2011 7:21 pm Předmět: |
|
|
Anci
mudr. Hrubý nám na konzultaci vykládal, že když se udělá bandáž, tak 2 měsíce po opce necítíš vůbec žádný omezení a nehubneš, až teprve doplnění začne mít ten správný efekt bandáže a bohužel hlad pociťuješ stále, páč hormon hladu není při této operci odstraněn....
Jak jsem čerstě nakoupila, tak prodávám
kokos
dělená strava je ti k ničemu .... nedávno tu dával někdo odkaz na nějaký pořad v televizi, kde se právě o dietách tohodle typu bavili a tam říkali, že jsou to jen kecy a nemjí žádný efekt ... spíš naopak ... jojo efekt.
Tam si uber na raděj na tucích, přidej víc pití a buď trpělivá ... tím, že začneš tělo o něco šidit začne si dělat zásoby rozhodíš si metabolizmus a bude to pak ve výsledku ještě horší než teď ..... jsou tu holky co stojí s váhou mnohem déle než ty, takže vydrž prťka vydrž
Stelo
ahoooj ráda tě tu vidím kočko  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|