Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 12:06 pm    Předmět: Citovat

Kači děkuji moc, takže souvislost je, jak vidím....

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
katka04

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 12:12 pm    Předmět: Citovat

verca si zkus jestli začínáš otýkat nebo ne. Nejlíp se to pozná na nohách. Prstem zatlačíš a když důlek zůstává zadržuje se voda. Když se rychle srovná tak neotýkáš. Laughing já mam takový tvar lýtek, že mě mačká gynekoložka každou návštěvu. Už sem jí naposledy řekla, že má stihomam Laughing

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 12:35 pm    Předmět: Citovat

Moje dcérenka po ní přibrala a hrozně jí narostly prsa no každý jsme holt origináááááááál Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 12:43 pm    Předmět: Citovat

verčo, já když začala jíst antikoncepci, tak jsem přibrala 10 Kg. To je už dávno. Nedávno mi zjistili Leidenskou mutaci, tak jsem antikoncepci přestala brát, a kila jak jdou rychle dolů.

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
Lady

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 12:44 pm    Předmět: Citovat

Přesně tak každá jsme jiná to já si zavařila Depoproverou a nejen já jak jsem zjistila... myslela jsem si jak to bude pohodlné, je to aniti bez měsíčků. No a šup 8kg nahoru a to během dvou měsíců(vlastně hned při prvních napíchaných injékcích) a teť bojuju a nějak se tomu dolů nechce!!! A když už jsem měla 62kg tak mě to pěkně .... no uvidíme na jaře vytáhnu kolo Laughing a budu jezdit k Nelišce na kafe Very Happy Wink snad to dojedu... Probírala jsem to s panem doktorem a doporučil mi Jeanine, prý je to hodně nizko hormonová anti ale je trošku dražší než obyč a to kolem 300kč na měsíc. No ale prkenice mě neminou Crying or Very sad

Tubulizace 17.2.09 Valašké Meziříčí
před opkou -3kg
42let Manžel a jorkšírka Lucinka
qwys

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 12:48 pm    Předmět: ... Citovat

Ahoj děvčata,

já jsem po každých prášcích přibrala - moje blbost byla, že jsem začla brát, pak zas přestala, pak zas brala, pak zas ne. Takhle je beru asi popáté. Určitě je to balzám pro moje tělo a hormony, toto střídání Smile No je to asi to nejhorší, i když někdo nepřibírá. Nu což.

Zelenoočko napíšu SZ, ale moje dieta se ti líbit nebude:
je zcela NEvinná, aspoň co se nápoje týče Twisted Evil
jinak si dopřávám vše, co prospívá... míče... ne ty ještě ne Laughing Laughing Laughing
Ale taky bych je chtěla zkusit... a tu zumbu, až nebude hrozit propad podlahy. Laughing

Heh, práce... zcvoknu nežli kvoknu, tak posadím se k oknu a něčeho si loknu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bobule

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 12:57 pm    Předmět: Citovat

Romčo Kil.
tak přesně takovej problémek po té samé antiko měla i moje dcera ... velký kozy a prdel jak valach Laughing Laughing Laughing
Takže musela změnit značku ... teď bere Lindinete a všechmo je v cajku a vše v původním stavu ... ani ty kozy jí nezůstaly ... což je škoda, ale fakt po ní hodně nabrala Rolling Eyes

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
qwys

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 1:09 pm    Předmět: ... Citovat

Tak sem přinesli zbytky ze švédského stolu Evil or Very Mad A nemůžu si dát nic... tak jsem aspoň nabrala drahé polovičce, ať z toho má večeři... Crying or Very sad Laughing
verca

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 1:10 pm    Předmět: Citovat

hmmm, tak já za ní platila dokonce přes 300 na měsíc, nevím přesně kolik, ale bylo to vždy cca 946,-/3měsíce .... cena mi je vcelku jedno, počítám s cca 900/3měs. .... no tělo mě také pochválí qwys, jeslti na ní znovu najedu, bo to budou také skoky.... a nebuď zase sprostá, moc dobře čtu, co píšeš Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

že bych vyměnila za Jeanine Rolling Eyes zajedu k doktorce na poradu Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
qwys

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 1:14 pm    Předmět: ... Citovat

Verco, mně dr. prvně napsal (chtěla jsem nepřibírací!) prášky Yasminelle. Prý po nich prostě nepřiberu. No nevím. Jenže cena? 1050 Kč, to jsem zjistila až v lékárně. Tak jsem po 3 měsících skončila na Logestu Laughing

A jáááá a sprostá? Ale kdeže... jenom vleže... Laughing Twisted Evil To je zase pr(a)covní nasazení, hrůza.
verca

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 1:17 pm    Předmět: Citovat

hmmm, tak si ještě počkám na další lidičky, jestli se také ozvou a nějak to potom pořeším Laughing Laughing Laughing

A sprostá jsi skoro v každém slově Twisted Evil Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Lady

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 1:18 pm    Předmět: Citovat

Verco mi opravdu tvrdil pan doktor že to honě šetrná anti. Jistě se ale poradit je potřeba, každá jsme jiná, říkal mi ještě že jsou dobré i pro ženské při přechodu atd. že jsou tam nějaké věci které tomu pomáhají nebolí hlava atd. mám tady na stole letáček jestli chceš můžu ti ho naskenovat do mejlíku, Když tak mi písni SZ tvůj mejlík a já ti to pošlu Laughing

Tubulizace 17.2.09 Valašké Meziříčí
před opkou -3kg
42let Manžel a jorkšírka Lucinka
qwys

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 1:22 pm    Předmět: ... Citovat

Verco, já nic. Já muzikant Laughing

Nevím, taková jsem pořád, akorát to teď možná více odkryl ten kotvičník, který jsem začala brát: je na celkový elán, hubnutí... zvýšení apetýýýtu, ale to já nepotřebuju Very Happy Uvidíme, jak to bude působit. Ublížit mi to nemůže Smile
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 1:29 pm    Předmět: Citovat

Lady mluvíš mi z duše Depoprovera to je svinstvo. Mě rozhodila jaterky tak že od té doby se nesmím na antikoncepci ani podívat. A to nemluvím o tom že jsem přestala menstruovat a trvalo to skoro rok než se mi obnovil cyklus.

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
Petíí

PříspěvekZaslal: út únor 08, 2011 1:39 pm    Předmět: Citovat

Verca...k antiko... ja ji taky brala...a ze začatku měla menzes... nonstop.... ne moc, ale pořad...a pak se to po asi 3 měsicich upravilo, ale vaha šla krapek nahoru....po změně na Yasminele... což je dost podobné Yadine.... taky ovlivnuje zadržovaní vody.... bylo vše ok.

Ted neberu nic na doporučení mudry , jsem ji před opkou vysadilaa neměla jsem ji brát 3 měsice po...a ted nevím zda nasadit... mam docela strach , že nepůjde váha dole... nebo nedej bože nahoru...to by mě jeblo. takže jaká je vaše rada? musim dodat, že nakonec jsem skončila u MINERVa..tablet. Yasminele vysazena diky jejií ceně.

35let.20.10 start při 120kg
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: