Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bobule
|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:03 pm Předmět: |
|
|
Jiřine
ty bejku .. já se narodila jako pekařova vnučka, ale syrový těsto bych v životě nedala do huby ... škoda, že tady není blinkací smajl
evikp, verča
co to co to děfčata, že by zas nějakej problémek?  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Naposledy upravil bobule dne po únor 07, 2011 7:05 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Evikp
|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:04 pm Předmět: |
|
|
Jééé Jiřine tos mi připomněl, jak jsi to tu psal loni... bleeee  _________________
31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Evikp
|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:05 pm Předmět: |
|
|
bobulko ale fakt jen takovej malinkej...  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:06 pm Předmět: |
|
|
hmmm, bobul jen maličkej nejspíše...  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:06 pm Předmět: |
|
|
tak já než to napíšu, tak Evik napíše to samé  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:08 pm Předmět: . |
|
|
Já jsem cukrářčina dcérečka a je to znáááááááát! No ne, maminka je ve výrobně marcipánu, který neberu do huby, je to sladké jako cecek, i když nevím, jakým způsobem je cecek sladký. Ale každý se z toho může zbláznit
Jako malá žíravinka jsem si vždycky chtěla vylízat mísu od těsta (ale nehledejte v tom nic dvojsmyslného ), ale už dávno nééé  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Evikp
|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:10 pm Předmět: |
|
|
Holky nedá mi to, ale musím se pochlubit... já oblíknu džíny, co mi byly před prvním těhu... a potkala jsem na procházce dvě sousedky, co jsem je asi tak 2m neviděla a obě čuměli jak puk, kdo to tlačí ten kočárek s malou... Prej mi budou závidět.... Hahaha obě mají 50kg i s postelí, ale potěšilo to. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:13 pm Předmět: ... |
|
|
Evikuuu super, to musel bejt pocit!!! Tak na tohle se těším nevídaně, neslýchaně! Bezvadnýýý, a ukaž někde nákou fotku v těch džínách taky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:16 pm Předmět: |
|
|
Eviku a Verco jestli s tím máte nějaký problém, stačí říct.  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Evikp
|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:17 pm Předmět: |
|
|
qwys Určitě dám na rajče, jen co přijde manžel z práce a vyfotí mě. Já z toho mám takovou radost. Sice mi přetékají špeky, ale zapnu je ve stoje...  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolinka
|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:26 pm Předmět: |
|
|
Holky,
Jirina bych nebrala vážně - to těhotenství se asi projevuje na jeho chutích.
Jinak koukám, že cindicek se tu po tom psychologickém vyšetření neobjevil.
Cindi, nevím jak vyšetření dopadlo, nicméně osobně si myslím, že by ti doporučení nyní psycholog neměl napsat. To ale neber jako nějakou narážku proti Tvé psychice, to vůbec ne, ale myslím si, že by v obdobném případě měl psycholog říci, že nyní doporučení nedá, a že máš přijít až si budeš 100% jistý. Není to zanedbatelný zákrok a pokud Ti váha nevadí a nemáš problémy, nechápu, proč to chceš podstoupit. A když za týden budeš vědět na 100%, že do toho chceš jít, tak proč ne. Člověk k takovému zákroku musí přistupovat se vším všudy a uvědomit si nejen jeho plusy, ale bohužel i možné komplikace. Člověk by měl tedy být rozhodnutý jít do takového zákroku i s vědomím, že to také nemusí přežít.
Teď to možná zní hrozně a nechci v žádném případě strašit, ale člověk by do toho měl jít opravdu naplno rozhodnutý. Představ si, že do toho půjdeš a pak nedej bože přijdou nějaké komplikace a budeš si to celý život vyčítat. V takovém případě bych do toho nešla.
Jen upozorňuji ostatní čekatele/ky, že výše uvedeným rozhodně nemám v úmyslu nikoho strašit, to opravdu ne, ale člověk prostě musí počítat i s možnými komplikacemi a být rozhodnutý jít do toho za každou cenu. A myslím si, že většina z nás tady to tak má a než jste dospěli k rozhodnutí, tak to nějakou dobu trvalo. Já s tou myšlenkou také koketovala pěknou dobu, ale když už jsem se rozhodla a věděla, že jinak to dál nejde, šla jsem do toho po hlavě.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Evikp
|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:26 pm Předmět: |
|
|
zakletá nevím jak ostatní, ale já nemám ráda lidi, co lžou a vodí ostatní za nos a baví se na jejich účet. Minulost z baby café nesmažeš a sama víš, že hodně lidem, jsi tam ublížila, tak prosím neubližuj lidem tady a nelži. Nevěřím, že se někdy změníš!!! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:27 pm Předmět: |
|
|
Evikuuuuuu no suppeerrr, to potěší, znám to k nám dneska přišel známý a nemohl mě poznat a prý, kdyby nešel s manželkou, která mu řekla, jak teď vypadám, že jak jsem otevřela dveře, že by řekl - dobrý den, je doma paní V.... ?? Že by mě vůůbec nepoznal  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:29 pm Předmět: |
|
|
eviku
ono neco nejak je, a neco tak jenom vypadá.. nebudu se k tomu vracet, je to zamnou a je to pryč..
a ano lidi se i mění, představ si ...
Mě tam taky ublížilo dost lidí.. a i přes to sem jim dala šanci, když mi pak začali chodi SZ s omluvou.. proč ne.. jsme jen lidi.
Funguju tam naprosto bez problémů i teď . S nikým nemám konflikt, a hledím si sama sebe.
ale pokud by ti mělo činit větší problém to že tady jsem, stačí říct.. bylo by mi to líto protože je mi tu s váma fajn... ale pochopila bych, kdybych měla odejít, musela bych se s tím halt poprat sama. _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Naposledy upravil zakletá dne po únor 07, 2011 7:29 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Evikp
|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:29 pm Předmět: |
|
|
qwys no vidíš a já bych se těch sladkejch cecků (rozuměj marcipánu ) užrala... _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|