Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MONÍKzVESELÍ
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 10:56 pm Předmět: |
|
|
Já vím Ali, kdyby šel vrátit čas...před osmi lety jsme měli docela ovňo, žili jsme v podnájmu a spali na gauči, jezdili ve favoritu, a bylo nám dobře...a byli jsme šťastni. Dneska je s mou pomocí úspěšný, sebevědomý a bohatý, jen kvete a já jsem sedřená protiva. Začali jsme stavět překrásný moderní dům, ale do něho se já nehodím, nejsem pindulína...Rodiče jsou daleko, v kraji, kde je téměř nemožné sehnat práci, vracet se nechci...
Holky co váháte, jestli jít nebo nejít...po půl roce a dvaceti kilech dolů musím říct, že bych do toho šla okamžitě znova. Nohy mi neopuchají, nevstávám s bolestí v zádech, nefuním jak lokomotiva a všeobecně je mi lehčeji...na těle  _________________
32 let, bandáž OB Klinika, 12.07.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata68
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 11:05 pm Předmět: plikace |
|
|
Ahoj, ve středu jsem byla na plikaci v OB klinice. Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho vám bylo špatně? Musím totiž mít při sobě misku, protože se mi takzvaně hromadí napěněné sliny v puse, občas i zvracím: Jsem 4 den na tekuté stravě, je to normální? Velikost dávek dodržuji. Chutná mi džus, voda. Mléko a vývar mi moc nejede.Díky moc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Evikp
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 11:18 pm Předmět: |
|
|
Moník proč máš při cvičení na sobě plastový obleček, aby ses potila?  _________________
31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MONÍKzVESELÍ
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 11:33 pm Předmět: |
|
|
Ëvi já se při cvičení nepotím. Do fitka samozřejmě chodím bez něj, hodinu valím a nic...já se prostě nepotím a ani v létě vnejhorším vedru. Nevím, mám to jakési popletené. Čurat chodím max. dvakrát denně a přitom vypiju 3 a někdy víc litry pití. Tak asi nějak špatně to tělo hospodaří...říkala jsem to doktorovi, že moc piju, málo chodím na záchod a při sportu se nepotím...mávl nad tím rukou...
Alá kosmonaut to tričko propotím a snad ten sport k něčemu bude. Je třeba zahřát tělo tak, aby se ochlazovalo potem...a nemyslím si, že bych sportovala lážo plážo, někdy makám spolu s chlapem stejným tempem a jemu by se daly ždímat i tepláky... _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 11:41 pm Předmět: |
|
|
Moní teda to je divný, že se nepotíš.. chm.
Ae zase to má výhodu v létě .-)) jak je čék pořád ulepenej,tak jako taky nif mof  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MONÍKzVESELÍ
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 11:45 pm Předmět: |
|
|
Zakletá přiznám se, že při těch 120 kilech jsem se malounko potila  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 11:46 pm Předmět: |
|
|
chm, to známe ale naštěstí taky žádná trága.. samo že při cvičení je to něco jinýho...
ale já v létě byla těhotná, takže to bylo fákt náročný byla sem stastna za to ze tohle léto bylo v pohode, a nebyli vedra jako blázen. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 11:47 pm Předmět: |
|
|
asi už budu muset přestat číct, a pátrat a půjdu spát..
mimčo je ted čerstvě nakrmené, tak chvilku vydrží.... tak holky krásnou dobrou noc, a jsem fakt ráda že jsem tu mezi Vámi... _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
MONÍKzVESELÍ
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 11:51 pm Předmět: |
|
|
Kdybych byla těhotná a jak ráda bych byla, vedro by mi nevadilo
Dobrou noc....  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jeník
Založen: 31.1.2011 Příspěvky: 94 Bydliště: Praha 8 - Bohnice
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 11:52 pm Předmět: Jak to? |
|
|
Zelenoočko: Na Vašem metříku je úbytek jen 2 kg. Jak je to možné, když jste 4 roky po operaci? Já se chystám na bandáž, ale pokud bych měl mít podobný úbytek, nemělo by to žádný smysl. Trochu mi to odrazuje. Asi máte nějakou zvláštní příčinu. Jestli je to už někde napsáno, pak se omlouvám, ale fórum je už tak obsáhlé, že nejde podrobně pročíst celé.
Jeník. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wOhLpql/]
[/url]
Jeník:60 let/165c/129kg (2008)/Bandáž 26.4.2011 při 114kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Evikp
|
Zaslal: po únor 07, 2011 12:20 am Předmět: |
|
|
Moník Chlapi se potí víc jak ženský, takže s chlapem se nesrovnávej. A s tím pocením, mě to přijde divný, přece je důležitý, aby svaly spalovaly tuky a ne abys vypotila litry vody. Kdysi jsem cvičila zabalená do igelitu a bylo mi řečeno, že je to nesmysl, že akorát vypotím vodu, ale tuk že stejně zůstane tam kde je. S vodou se rozhodně ven nedostane. Důležitý je v jaké tepové frekvenci cvičíš a jak dlouho a je jedno jestli se u toho potíš nebo ne. V sauně se taky nehubne
Snad se na mě z tohoto webu nebudou zlobit...
http://www.hubnuti-jak.cz/hubnuti-a-pohyb/chcete-vypotit-tuk/ _________________
31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: po únor 07, 2011 12:34 am Předmět: |
|
|
MONIK: dekujeme za inspiraci a doporuceni, beru te za slovo, ze bys do toho sla znova!
renata: moc te zdravim a jsem rada, ze je tu konecne zase nekdo s plikaci!!Ja bohuzel nemuzu odpoved, teprv se na ni chystam, proto budu velice rada za kazde info. _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:04 am Předmět: |
|
|
...hrůza Vás dočítat...L.e.n.c.y odpověď máš v SZ
Jeníku zdar a tady si všichni mezi sebou tykají! ...jinak jsem Ti na příslušnou stránku mrskla odkaz, moderátorky to tam určitě spraví. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: po únor 07, 2011 8:33 am Předmět: ... |
|
|
To je zas nakrafáno, kdo to má číst :-S
Cindicku, tak to je úžasný, že je máš takhle zmáklý, někteří jsou prostě harantíci, ale jak říkáš, buď máš autoritu, nebo nemáš, a ty ji zjevně máš, tak to je potom pro tebe ideální povolání! Já neučím, měla jsem to trošku složitější, a kdo mě zná opravdu velice dobře, ten ví, proč to tak je, prostě - osud tomu nechtěl
Zelenoočko, co to je "svod mladých"? Promiň, neznám  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po únor 07, 2011 8:37 am Předmět: |
|
|
Krásné dopolko v kurníku....
Jsem to jen letecky přelétla....ALE...... vítám mezi námi Jeníka!! Jsem ráda, že se po dlouhé době objevil nějaký chlap, který chce zatočit se s vými kily Takže vítej, ptej se, čti
Ptáš se na odstranění bandu - takových lidí je tu poněkud více, kteří mají band přeoperovaný na jinou operaci, nebo se na to teprve chystají, jako třeba ALENKA, kterou jsi už podle metříku odjevil... Zelenokukadlo se teprve chystá na reoperaci, zrovna tak Romanka Kilbergerová, Terča a další, další.... stačí jen pátrat
Jinak reoperace se dělají z důvodu nefungování badnu - někdo má s ním zdravotní problémy, někdo s ním prostě neshubne (metabolismus), tělo ho nepřijme atd atd.... ale to ti nejlépe řeknou lidé, kterých se to přímo týká ....ALE....také je tu spousta lidí, kteří jsou s bandem velice spokojeni !! Takže to che prostě opět pátrat a číst podpisy
qwys o té Tvé sprosťárně jsem tu četla už večer - áááleee, jak už práskla bobulína, také jsem dnes pěkně sprostila, bo jsem byla na procházce a dnes půjdeme s Lukáškem na inliny, no fůůjjjj, se úúplně červenám, jak jsem sprostá, to v posledních dnech fakt nějak mooccc přeháním
cindi Tvojí podobu znám z dámy, ale sluší Ti to
Jinak gratuluji zakleté za rozhovor s přítelem, který dopadl dobře !! Tak teď už hurá na kolečko a na opku
Moníku z V. ajaj, koukám, že to nemáš ani trošku jednoduché, to je mi líto Drž se holka, koukej něco vymyslet a jdi od něho, tohle nemá žádnou budoucnost. Vím, že to lehce řekne a hůře koná, ale když to tak čtu, tak tohle fakt síla !! Držím paluchy, ať to zvládneš !!
Holky jste se snad zbláznily takových SZ mi dneska přišlo No snad se dočkáte odpovědí  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál 
Naposledy upravil verca dne po únor 07, 2011 8:51 am, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|