Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 1:42 pm    Předmět: Citovat

Mono no nazdáárr - jooooo nad portem a kroužkem jsem se také poztavila - takže nejsi sama Laughing Laughing Laughing

A co ty holka, dojedeš do Zlína?? Mohla by jsi to Moníkovi vysvětlit osobně Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
verca

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 1:45 pm    Předmět: Citovat

Zelenokukadlo jsem ráda, že jsi koooonečně vylezla z anonymity a že jsi tu s námi ve své plné zelené kráse Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 1:50 pm    Předmět: Citovat

Neštvi mě, Věru... před chvílí jsem to napsala Martině v SZ - jsem úúúúplně blbá a ty narážky na to moje skrývání jsem chápala tak, že si tu jako čtu bez toho, aniž bych se přihlásila. Ale pořád mi to vrtalo hlavou... a až před chvílí jsem se dívala, proč že to jako nejsem v seznamu přihlášených, když JSEM přihlášená... Confused
No a pak jsem si uvědomila, že jsem si kdysi, v mém nerozhodném období, zaklikla v profilu "skrýt přítomnost ve fóru" a pak konečně mě to docvaklo !!!! Holt už jsem tu dlouho nebyla, půlku věcí jsem zapomněla, už taky nejsem nejmladší, že jo.... Rolling Eyes Takže se omlouvám a snad už je vše OK. Laughing Laughing Laughing A jsem na sebe pyšná, že jsem na tu záhadu přišla! Very Happy Very Happy Jak by řekl syn "a záhadnost je minulost".. Laughing Laughing
verca

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 1:52 pm    Předmět: Citovat

zelenokukadlo jsem ráda, že Tě jenom štvu, některé totiž s**u Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 1:59 pm    Předmět: Citovat

To bych si nedovolila, zlatíčko Věruško beruško.... Wink Wink I když mě teda fakt vysloveně sereš s tím nádherným úbytkem.. Laughing Laughing Laughing (ale to ze mě mluví závist... tak jako ze spousty ostatních, jen ony to nepřiznají a jen sprostě útočí!!).
Ale taky jsi mě ty, nebo Martinka, mohly nakopnout a poradit, že si mám tu pitomou fajfku v profilu smazat..holt postarší osoba.. Rolling Eyes
verca

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 2:02 pm    Předmět: Citovat

zelenokukadlo věř tomu, že až Tě potkám, tak Tě nakopnu Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
A na můj metr nekoukej Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 2:08 pm    Předmět: Citovat

Beru tě za slovo a běda ti, jestli se netrefíš Laughing I když ty než ke mě dochrastíš, ty kozenko jedna hubená, tak se rozpadneš Rolling Eyes Laughing Laughing A na tvůj metr tu musí čučet každý, když je tak provokativně zářící... Evil or Very Mad Wink cccc...
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 2:09 pm    Předmět: Citovat

Jé, oskar vylezl.. jdeme ven.. zdar zatím! Wink
Rendy

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 2:27 pm    Předmět: Citovat

tak tu jsem teda dlouho nebyyla a ty změny Twisted Evil kde je ta stará kecárna? nechápu to a mrzý mě to co se tu za změny jen děje Evil or Very Mad asi už to nebude jak dřív,krásnou neděli přeji všem

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 2:35 pm    Předmět: Citovat

Vítám zpět Zelenoočko, ahooooj Laughing Laughing Laughing A držím pěsti Exclamation
martina

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 2:37 pm    Předmět: Citovat

Rendy a co tak hroznýho se tady stalo? Kecárna je pořád a kdáká se v ní o stošest, a i další změny si myslím proběhly právě ke zlepšení fora a k jeho lepší přehlednosti Very Happy Myslím si, že pro nováčky je to opravdu hodně přehledné, mají tady vše co potřebují a jednodušeji se v tom zorientují..........

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
cindicek

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 2:42 pm    Předmět: Citovat

Holky, jeste se zeptam - jake podminky musim splnovat, abych dostala heslo na rajce?"volne" fotky mam jiz projite, nestacim se divit a smekam. Je to pro me inspirace a podpora, tak bych rada videla vice. Nikoho tady ale osobne (zaitm) neznam..Sad

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
qwys

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 2:47 pm    Předmět: . Citovat

Musím říct, že je venku opravdu krásně. Prošli jsme se s vlkodlakama, tak zase štěkali psi v celé obci, teď jsou na zahradě a běhají si... Tak jsme se provětrali... sedla jsem si na houpačku a dát si dvojku, čtyřku bílého, bylo by mi ještě líp Very Happy ale bohužel, hubnutí volá Very Happy Razz Twisted Evil Evil or Very Mad

Však já si to vynahradím !!! Evil or Very Mad

Zelenoočko, tvůj případ budu sledovat, je možné, že mě čeká něco podobného, ač nemám zanícený port... nebo tak... Mám jen divný ten kruh vůkol žaludku... Já nevím, jestli jsem si to neudělala sama, ale ač mám dva žaludky, kráva nejsem jen poloviční, nýbrž dvojitá. V zvířetníku i prostě jen tak. No jsem na tebe zvědavá, ale jsem ráda, že ses vrátila, ono to člověka nakopne Razz

Jinak jsme s Evikp si řekly, že v půlce května já mám mít 99 (bossice si již šetří penízky na klobouk) a ona 79 Laughing Razz Máme našlápnuto !
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Evikp

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 3:38 pm    Předmět: Citovat

jojo qwys má naprostou pravdu... to by v tom byl čert, aby se to nepovedlo... Takže Zuzííí, připravit... ke startu... pozoooooorrrr ... bojujéééém... Very Happy
(pak to oslavíme u nás na terásce vínkem, ju? Wink Very Happy )

PS: Nechceš si dát na metřík místo té 69 99? Aby bylo vidět, jak se blížíme do cíle? Wink

31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml
Terča

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 3:45 pm    Předmět: Citovat

JJ, Evi Zelenoočko, dělal mi i kolono. Ale já si toho moc nepamatuju, dostala jsem nějakou injekci a byla jsem v rauši. A pak jsem najednou seděla v čekárně. Ale to je fakt už hrozně dávno.
Ach jo, užívejte si volné neděle, já jdu vytáhnout kolo a jedu do práce, teda, na kole jen nádraží Cool .

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: