Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Angiila

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 9:00 pm    Předmět: Citovat

ahojky všem.teda já nestačím zírat Shocked člověk tu pár dní není a už je tu spousta nováčků (aspon pro mne) .A těch shozených kil Shocked ted ty kila spočítejte a máme hotovou tukovou lázeň.To je fakt nádherný koukat na Vaše metříky VŠEM VELICE GRATULUJI.Já mám jen o 1kg méně potřebovala bych zase najet na Dejny stravovací režim Wink ten mne vždy nakopl.Ale koukám že už ho tu nenajdu Sad .

19.7.TUBU ISCARE podporující manžel ,kočička Čiký
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ALENA

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 9:02 pm    Předmět: Citovat

Angiila ale najdeš podívej se do STRAVOVÁNÍ Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
martina

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 9:02 pm    Předmět: Citovat

Angiila zkus to tady http://forum.bandingklub.cz/about809.html

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Angiila

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 9:04 pm    Předmět: Citovat

ty vado já jsem slepejš Embarassed moc děkuju.No jó já už přes stáří nevidím.U mě je to tak:místo kil strácím zrak Laughing

19.7.TUBU ISCARE podporující manžel ,kočička Čiký
Annax

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 9:22 pm    Předmět: Citovat

Petunko, já bydlím taky v paneláku, byla tady taková chodba do L, do kuchyně byly dva vchody, tím pádem tam bylo málo místa a nebylo kam dát např. ledničku, tak jsem to zazdila a udělala si takovou malou prádelnu, velikost 1,5 m2. Tam mám pračku a na ní sušičku, spojovací prvek obsahuje výsuvnou desku, na které se skládá prádlo. Jsem nadšená, protože péče o prádlo se odehrává na jednom místě, nejsou sušáky po bytě atd. Kromě pytle na špinavé prádlo je v prádelně i takzvaná technická komora, žárovky, hadry, čisticí prostředky. Dneska jsou sušičky převážně kondenzační, tzn. není potřeba odvod par, jenom se ze zásobníku občas vylije voda - destilovaná, vhodná např. do žehličky.
Pokud máš pračku v koupelně a nad ní místo, můžeš snadno využít tento prostor.

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
petunka

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 9:27 pm    Předmět: Citovat

no tady v panelaku ve starem liskovci sou chodby pidi a y sem zastavela vestavenou skrini,rotopedem a v budoucnu i kocarkem, v koupelce se jen tak tsk vlezla pracka, mam vrchem plnenou,ale pomalu dosluhuje tak zvazuju dat pracku i susku do skrine na chodbu co je mezi wc a koupelkou.

penizky na to nasetrene sou,pokud si nekoupim od Kettleru eliptical Very Happy

v den opky 151 kilo
Annax

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 9:45 pm    Předmět: Citovat

Tak o tom Petunko vážně uvažuj, já jsem si taky kupovala pračku a sušičku jako setík, bylo to výhodnější. Já bydlím na Vinohradech, tak se přijeď podívat a na kafe. Jestli plánuješ kočárek, tak sušička bude Tvoje nejlepší kamarádka. Ušetří Ti hromady času, který budeš moci věnovat miminku nebo sobě Very Happy Very Happy Very Happy

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Romana

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 10:00 pm    Předmět: Citovat

bobulkono myslím že to není žádný problém ani po operaci bypasu ,i když jsem znovu na žádném vyšetření nebyla tak z vlastní zkušenosti nevím ,jinak gratuluji k tomu že se ti to trochu hnulo myslím cestu k operaci Wink
zelenoočko vítej holka mezi námi ,no asi máš málo času ale jsem ráda že tě tu vidím Wink
malvimamino jak je ?? jistě dobře a jenom nám kveteš Razz
petunkovítej zpět doma a gratuluji k úspěšné operaci Razz
iriskovítej zpět to je dobře že už máš internet aspoň tu budeš opět mezi námi Razz
Alenkono jo vycházka ve dvou tovždy rychleji utíká lépe Razz vím to podle sebe ale když není nikdo po ruce jdu někdy i sama i když poslední dobou se vždy někdo najde Razz jo a babička na plný úvazek tak to je prima Razz a nebo to budeš mít jako přivýdělek? no to by jsi pěkně vydělávala však služby jsou dobře placené Razz Wink
Jinak vás všechny zdravím a koukám že tu pěkně klábosíte protože nestíhám nějak dočítat Razz pěknou dobrou noc přeji Razz Wink
bobule

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 10:03 pm    Předmět: Citovat

Romčo
právě, že to problém je ... říkal to práve mudr. na tý konzultaci, že je ten žaludek v podstatě nevyšetřitelný, že by se museli přes ty střeva dostat až do žaludku což je skoro neproveditelné ... a od tý doby mi vrtá hlavou ... budu po tom pátrat dál ... kurňa Rolling Eyes

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Romana

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 10:06 pm    Předmět: Citovat

bobulko tak to tedy opravdu nevím Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
petunka

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 10:27 pm    Předmět: Citovat

Romco dekujuu

v den opky 151 kilo
mona79

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 10:52 pm    Předmět: Citovat

Zakletá

A co plikace Question

http://www.bandingklub.cz/plikace-zaludku.phtml

31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011
Iriska

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 11:06 pm    Předmět: Citovat

Romanko:taky Tě mocinko zdravim.doufám že se máš báječně,přeji pěkný podvečer,no spíš večer Tobě i tady všem.a co se týká té procházky,jojo to já můžu,ale s hezčím počásím bych byla ještě nadšenější chichi,už se těšim na jaro....

Alenko máš recht už bylo poledne,ale ani mi to nepřišlo,no mi zítra pujdem taky ven ale taky před polednem,no musíme skuknout bagry,a odpoledne se vrátí zlatičko tak bude zase veselo.Dneska jsem maleho ostříhala,no a mě se líbí chichi,je to malej voják,spívala jsem mu když mě brali za vojáka Laughing tak se opatruj

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
bossice

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 11:15 pm    Předmět: Citovat

Bobule zřejmě si sedím na vedení, ale vůbec jsem Tě nepochopila. Gastroskopie je přece ústy a jícnem...a žaludek, tam se nástroj s žádným střevem nesetká. Přece se žaludek nevyšetřuje kolonoskopicky, což je opravdu neproveditelný vylézt až nahoru, protože nástroj se dostane jen na konec tlustého střeva a vidí jen kousek do tenkého, kterým prostě neproleze. Zatím. Ale věda skáče mílovými skoky.
A být Tebou, nedělám si z toho hlavu. Lze spolknout kapsli s kamerou, tedy s foťáčkem. Ta by snad měla projít, je malinká.

Qwys ten klobouk budu asi shánět já...no ale jestli chce Alenka taky smekat, nebudu jí bránit...
Holka, můžeš mi písnout svůj stravovací režim? Že bych ho taky zkusila, což kdybys mě vzala do vleku? Mně bude stačit čtvrtina Tvého úbytku. Prosím Confused !

Irisko tak konečně mě nikdo neprudí...ráno budeš mít slíbenou SZ. Dobrou nocenku!

Tak jo holky, díky za odkazy, budu sušičku studovat. A jestli na ni dojde, tak rozhodně až po rekonstrukci kuchyně, zbyde-li nějaká kačka. No a s umístěním mám taky problém, musela bych ji nejspíš dát mimo koupelnu do přízemí, protože koupelnu máme malou a nad pračkou a všude skříňky. Navíc mám pračku skoro novou a ani nevím, jestli bych na ni mohla v případě nutnosti tu sušičku postavit...jo a taky tam je okno, sákriš. Nemohla postavit, už to čtu v odkazu...mám pračku hloubky cca 40 cm, to by sušička trčela a zablokovala okno. Ale to by se dalo dát sušičku třeba na chodbu, ne? Jdu to dál studovat, vydekukovala jsem, že stačí jen el.zásuvka a odpad není potřeba...no prosím, volně stojící a ještě od Elektroluxu, tam jsme teď objednávaly 3 výrobky. Kruciš, že jsem to nevěděla dřív, třeba bych bývala byla uondala svým skuhráním manžu.... Rolling Eyes

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
L.e.n.c.y

PříspěvekZaslal: ne únor 06, 2011 12:13 am    Předmět: Citovat

Zdarvím vás holky Wink
Tak už patřím mezi vás obandážované...
dnes mě propustili...chtělo se mi moc domů i když si nemohu na nic stěžovat vše bylo perfektní...ted mě bolí ještě trochu jizvičky kde je port a kde byl dren ty ostatní malé direčky vůbec nebolí...zatím jsem jedla jen polévky a vážně jsem snědla jen 100ml a měla jsem pocit plnosti ale kdybych se neovládla tak toho asi sním víc Laughing ale pocit hladu potom nemam nejhorší jsou ty chutě Twisted Evil
co mě jen trápí že vůbec ne krkám...pokaždé mam jakoby bolestivý tlak jako na krknutí to trva asi 2-3 vteřiny a pak nic...nevím zda je to normální a jestli to už bude takhle pořád? Rolling Eyes
jdu hajinkat tak se tu mějte pa Very Happy

[/url]

2.2.2011 provedena bandáž žaludku
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: