Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Angiila
|
Zaslal: so únor 05, 2011 9:00 pm Předmět: |
|
|
ahojky všem.teda já nestačím zírat člověk tu pár dní není a už je tu spousta nováčků (aspon pro mne) .A těch shozených kil ted ty kila spočítejte a máme hotovou tukovou lázeň.To je fakt nádherný koukat na Vaše metříky VŠEM VELICE GRATULUJI.Já mám jen o 1kg méně potřebovala bych zase najet na Dejny stravovací režim ten mne vždy nakopl.Ale koukám že už ho tu nenajdu . _________________
19.7.TUBU ISCARE podporující manžel ,kočička Čiký |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: so únor 05, 2011 9:02 pm Předmět: |
|
|
Angiila ale najdeš podívej se do STRAVOVÁNÍ  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: so únor 05, 2011 9:02 pm Předmět: |
|
|
Angiila zkus to tady http://forum.bandingklub.cz/about809.html _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Angiila
|
Zaslal: so únor 05, 2011 9:04 pm Předmět: |
|
|
ty vado já jsem slepejš moc děkuju.No jó já už přes stáří nevidím.U mě je to tak:místo kil strácím zrak  _________________
19.7.TUBU ISCARE podporující manžel ,kočička Čiký |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: so únor 05, 2011 9:22 pm Předmět: |
|
|
Petunko, já bydlím taky v paneláku, byla tady taková chodba do L, do kuchyně byly dva vchody, tím pádem tam bylo málo místa a nebylo kam dát např. ledničku, tak jsem to zazdila a udělala si takovou malou prádelnu, velikost 1,5 m2. Tam mám pračku a na ní sušičku, spojovací prvek obsahuje výsuvnou desku, na které se skládá prádlo. Jsem nadšená, protože péče o prádlo se odehrává na jednom místě, nejsou sušáky po bytě atd. Kromě pytle na špinavé prádlo je v prádelně i takzvaná technická komora, žárovky, hadry, čisticí prostředky. Dneska jsou sušičky převážně kondenzační, tzn. není potřeba odvod par, jenom se ze zásobníku občas vylije voda - destilovaná, vhodná např. do žehličky.
Pokud máš pračku v koupelně a nad ní místo, můžeš snadno využít tento prostor. _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petunka
|
Zaslal: so únor 05, 2011 9:27 pm Předmět: |
|
|
no tady v panelaku ve starem liskovci sou chodby pidi a y sem zastavela vestavenou skrini,rotopedem a v budoucnu i kocarkem, v koupelce se jen tak tsk vlezla pracka, mam vrchem plnenou,ale pomalu dosluhuje tak zvazuju dat pracku i susku do skrine na chodbu co je mezi wc a koupelkou.
penizky na to nasetrene sou,pokud si nekoupim od Kettleru eliptical  _________________
v den opky 151 kilo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: so únor 05, 2011 9:45 pm Předmět: |
|
|
Tak o tom Petunko vážně uvažuj, já jsem si taky kupovala pračku a sušičku jako setík, bylo to výhodnější. Já bydlím na Vinohradech, tak se přijeď podívat a na kafe. Jestli plánuješ kočárek, tak sušička bude Tvoje nejlepší kamarádka. Ušetří Ti hromady času, který budeš moci věnovat miminku nebo sobě  _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: so únor 05, 2011 10:00 pm Předmět: |
|
|
bobulkono myslím že to není žádný problém ani po operaci bypasu ,i když jsem znovu na žádném vyšetření nebyla tak z vlastní zkušenosti nevím ,jinak gratuluji k tomu že se ti to trochu hnulo myslím cestu k operaci
zelenoočko vítej holka mezi námi ,no asi máš málo času ale jsem ráda že tě tu vidím
malvimamino jak je ?? jistě dobře a jenom nám kveteš
petunkovítej zpět doma a gratuluji k úspěšné operaci
iriskovítej zpět to je dobře že už máš internet aspoň tu budeš opět mezi námi
Alenkono jo vycházka ve dvou tovždy rychleji utíká lépe vím to podle sebe ale když není nikdo po ruce jdu někdy i sama i když poslední dobou se vždy někdo najde jo a babička na plný úvazek tak to je prima a nebo to budeš mít jako přivýdělek? no to by jsi pěkně vydělávala však služby jsou dobře placené
Jinak vás všechny zdravím a koukám že tu pěkně klábosíte protože nestíhám nějak dočítat pěknou dobrou noc přeji  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: so únor 05, 2011 10:03 pm Předmět: |
|
|
Romčo
právě, že to problém je ... říkal to práve mudr. na tý konzultaci, že je ten žaludek v podstatě nevyšetřitelný, že by se museli přes ty střeva dostat až do žaludku což je skoro neproveditelné ... a od tý doby mi vrtá hlavou ... budu po tom pátrat dál ... kurňa  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: so únor 05, 2011 10:06 pm Předmět: |
|
|
bobulko tak to tedy opravdu nevím  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petunka
|
Zaslal: so únor 05, 2011 10:27 pm Předmět: |
|
|
Romco dekujuu _________________
v den opky 151 kilo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mona79
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: so únor 05, 2011 11:06 pm Předmět: |
|
|
Romanko:taky Tě mocinko zdravim.doufám že se máš báječně,přeji pěkný podvečer,no spíš večer Tobě i tady všem.a co se týká té procházky,jojo to já můžu,ale s hezčím počásím bych byla ještě nadšenější chichi,už se těšim na jaro....
Alenko máš recht už bylo poledne,ale ani mi to nepřišlo,no mi zítra pujdem taky ven ale taky před polednem,no musíme skuknout bagry,a odpoledne se vrátí zlatičko tak bude zase veselo.Dneska jsem maleho ostříhala,no a mě se líbí chichi,je to malej voják,spívala jsem mu když mě brali za vojáka tak se opatruj _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so únor 05, 2011 11:15 pm Předmět: |
|
|
Bobule zřejmě si sedím na vedení, ale vůbec jsem Tě nepochopila. Gastroskopie je přece ústy a jícnem...a žaludek, tam se nástroj s žádným střevem nesetká. Přece se žaludek nevyšetřuje kolonoskopicky, což je opravdu neproveditelný vylézt až nahoru, protože nástroj se dostane jen na konec tlustého střeva a vidí jen kousek do tenkého, kterým prostě neproleze. Zatím. Ale věda skáče mílovými skoky.
A být Tebou, nedělám si z toho hlavu. Lze spolknout kapsli s kamerou, tedy s foťáčkem. Ta by snad měla projít, je malinká.
Qwys ten klobouk budu asi shánět já...no ale jestli chce Alenka taky smekat, nebudu jí bránit...
Holka, můžeš mi písnout svůj stravovací režim? Že bych ho taky zkusila, což kdybys mě vzala do vleku? Mně bude stačit čtvrtina Tvého úbytku. Prosím !
Irisko tak konečně mě nikdo neprudí...ráno budeš mít slíbenou SZ. Dobrou nocenku!
Tak jo holky, díky za odkazy, budu sušičku studovat. A jestli na ni dojde, tak rozhodně až po rekonstrukci kuchyně, zbyde-li nějaká kačka. No a s umístěním mám taky problém, musela bych ji nejspíš dát mimo koupelnu do přízemí, protože koupelnu máme malou a nad pračkou a všude skříňky. Navíc mám pračku skoro novou a ani nevím, jestli bych na ni mohla v případě nutnosti tu sušičku postavit...jo a taky tam je okno, sákriš. Nemohla postavit, už to čtu v odkazu...mám pračku hloubky cca 40 cm, to by sušička trčela a zablokovala okno. Ale to by se dalo dát sušičku třeba na chodbu, ne? Jdu to dál studovat, vydekukovala jsem, že stačí jen el.zásuvka a odpad není potřeba...no prosím, volně stojící a ještě od Elektroluxu, tam jsme teď objednávaly 3 výrobky. Kruciš, že jsem to nevěděla dřív, třeba bych bývala byla uondala svým skuhráním manžu....  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
L.e.n.c.y
Založen: 21.1.2011 Příspěvky: 28 Bydliště: Nídražní 54 , Bor , 348 02
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 12:13 am Předmět: |
|
|
Zdarvím vás holky
Tak už patřím mezi vás obandážované...
dnes mě propustili...chtělo se mi moc domů i když si nemohu na nic stěžovat vše bylo perfektní...ted mě bolí ještě trochu jizvičky kde je port a kde byl dren ty ostatní malé direčky vůbec nebolí...zatím jsem jedla jen polévky a vážně jsem snědla jen 100ml a měla jsem pocit plnosti ale kdybych se neovládla tak toho asi sním víc ale pocit hladu potom nemam nejhorší jsou ty chutě
co mě jen trápí že vůbec ne krkám...pokaždé mam jakoby bolestivý tlak jako na krknutí to trva asi 2-3 vteřiny a pak nic...nevím zda je to normální a jestli to už bude takhle pořád?
jdu hajinkat tak se tu mějte pa  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wav1LdB/]
[/url]
2.2.2011 provedena bandáž žaludku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|