Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
martina

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 3:03 pm    Předmět: Citovat

jinak zakletá zkus si nejdřív dobře pročíst toto http://forum.bandingklub.cz/about220.html , máš to tam moc hezky zpracované od naší lolinky i s pracovištěma, která se bariatrickýma operacema zabývají. Abys vůbec věděla co jaká operace je a co obnáší, pak se teprve můžeš rozhodovat co by asi tak pro tebe mohlo být nejlepší. Poté se objednat na pracoviště, které si v seznamu najdeš.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jane-jane

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 3:10 pm    Předmět: Citovat

zakletá....ahojky a vítej u nás..... já k obvodnímu vůbec nechodila... rovnou jsem si zajela na obezitologii /Turnov - nemocnice/, je fakt, že tam bys měla být nejprve nějaký čas na obezitu léčena a pokud to nejde, obezitolog napíše doporučení na operaci, resp. vstupní pohovor na gastro oddělení, kde ti pak řeknou jaká vyšetření potřebuješ a určí postup Wink ...alespoň tak to bylo u mne....
Každá nemocnice má své metody...jiný kraj - jiný mrafffff Very Happy
Přeju ti, aby se tato mašinérie vyšetření odbyla co nejrychleji a tys dostala svůj vysněný termínek, který tě vysvobodí ze zaklatí Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jane-jane

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 3:15 pm    Předmět: Citovat

martina ...... Shocked Shocked Shocked no nekeeeeeeeeeee.... střela sbalila Josefa joooooooooo..... to se mi holka nepochlubila.... Laughing Laughing Laughing ..... mě jen psala, že se jí to líííííííííííííííížování zalíbilo.... bůhví ale jestli to lyžování, eslik to spíš nebylo to grogování či šwařáčkování Laughing Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
Iriska

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 3:21 pm    Předmět: Citovat

Bobulko:děkuji za přivítání,jjojo mám plno nových foteček papu,o víkendu se stím skusim poprat,a taky hodim nějakej receptík Wink

Bossí:už se těšim,a stim pitim ,já piji naposledy v šest ,když si dám později lítám celou noc jak mimino,nebo že bych ještě byla Laughing

Lubinko:ta nádherná 8 je nepřehlédnutelná,tak ted to máme přesně naopak ty čísílka,tak to mě prudí a musím pořádně zabrat chichi Laughing

qwik:držim pěsti aby jsi svůj sen zvládla a co se týká kolegynky,těším se na klobouček,bude to buřinka nebo cilindr Laughing

zakletá:vítej,a hlavně se netrap,tu nejdůležitější etapu máš za sebou sehnat informace a vůbec-mít snahu stím něco udělat,pak už to bude frkot,tak držím pěsti ať jsi šťastná Razz

Annax:nojo sobotka taky peru,tak praní zdar,praní by ještě šlo,ale kdo to má pak žehlit Laughing

Mona:pošli kousek sluníčka Razz Já teda byla dopoledne na krásne procházce s malim a s Alenkou tady s fora,v parku a bylo moc fajn,krásnej vzdoušek a super společnost,no co si více přát,díky Aloušku

Razz Razz Razz

Jane -Jane-Janičko taky mám dostat ty své dny a jsem na mrtvici,člověk by měl chuť i na maso s čokoládou a to sladký nemusim,ale tyhle dny,no tak je musíme přeskočit,,a teď jeden pozdrav pro skokanku Věrku...semtam veršuji ,tak snad se nebudete smát ,ale zrovna jsem složila veřše o Verče a tak se s Vámi podělím,snad mě pak neuškrtí Laughing

Letí Věrča letí,kolem ní jsou všeci slepí,
jak se to mohlo stát?Nechtěla se hůlek vzdát.
Verča volá - to je dřina,vy snad nevidíte,je to psina.
Pepánka jsem si dala,a s plnou parou jsem to vzala.

Very Happy Razz Very Happy Razz Very Happy Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
jane-jane

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 3:25 pm    Předmět: Citovat

IRČOOOOOOOOOOOOO....... Laughing Laughing Laughing Laughing

TYS NAŠE JEDNIČKA,
PŘED NÍŽ BLEDNE I BÁSNÍŘSKÁ HVĚZDIČKA Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
Annax

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 3:29 pm    Předmět: Citovat

Irisko, řešily jsme to to žehlení nedávno tady na fóru, zřejmě v době, kdys něměla přístup na net. Všem jsem doporučovala sušičku. Co ji mám, žehlím tak desetinu toho co dřív. Nemluvě o tom, že odpadá práce s věšením a prádlo má taky vyšší komfort nošení, jak je to všecko měkoučké.

Ty máš básnický střevo Shocked Shocked Shocked je to skvělé!!!

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
zakletá

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 3:30 pm    Předmět: Citovat

Holky díky

Eviku
no tak nic jinýho mu ani nezbyde .-) ale o to zvládne, tu chvilku, s pomocí tchýně určitě, vezme si doovlenou a bude, taky předpokládám že to asi nebude hned, a 4 měsíční mimino mezitm než se dostanu k termímu operace zase trošku odroste.
I když nejradši bych na ní šla hned zítra Very Happy

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
jane-jane

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 3:32 pm    Předmět: Citovat

Annax...také jsem asi nebyla u tématu "Sušička" - přidávám své zkušenosti....HLASUJI ZA SUŠIČKU PRO VŠECHNY ŽENSKÝ.... NEMÁ CHYBU! Když někomu řeknu, jak máme na hotýlku staré ručníky - tak nevěří - jsou nadýchané, fakt jak nové. Rovněž tak veškeré oblečení prokoukne! Opravdu vřele doporučuji Exclamation Exclamation Exclamation

TUBU-Turnov 10/11/2010
Iriska

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 3:43 pm    Předmět: Citovat

jane-jane:Jani díky Laughing no to mě tak nějak napadlo a pak to tak dopadlo Laughing Jinak se sušičkou,to musí být blaze,jak píšeš ty i Anex,tak až vyhraju ve sportce,a to si piště že určitě vyhraju Laughing Laughing Laughing sázím jednou za rok 2náhodné,tak pak budu sušisušisušitíííííííííííííí Laughing Laughing Laughing a všechny s fora pozvu páč to bude melounůůůůůůůůůů,no nic asi mě dneska hrabe,pozor bude rána už padám na zem,buuuuch a je kráter metr na metr Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Annax

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 3:45 pm    Předmět: Citovat

Jane-jane je pravda, že už jenom kvůli těm ručníkům to stojí za to - jak jsou heboučké.
Další plus je i pro alergiky - přestala jsem dávat aviváž, je zbytečná a to množství prachu, které po každém sušení ze stroje vyhazuju, mě nepřestává děsit - brrr, to jsem dřív nosila na těle???

bossice

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 4:19 pm    Předmět: Citovat

Děvenky, bossice je z Českého ráje, kde ale dnes se to slunce opravdu probojovalo jen tak 5 x na pár vteřin a proti pražákům nemám nic, jen snad to, že některý si myslej, že my jsme vidláci a oni smetánka a musíme jím oprašovat boty...píšu víceméně o sousedech víkenďácích, takovou namyšlenou husu tedy pohledat. Jinak tam mám i výborné známé a dokonce i rodinu, ale z té je polovina super a polovina namyšlenců. Zkrátka jako vždy a všude.

A Zakletá...však jsem Ti psala, že máš nejblíž Prahu. A tam víc možností. Stačí si to najít zde na stránkách, už jsme Ti poslali odkazy.
Ale musím Tě upozornit na to, že pokud chceš jít do bandu, tak rozhodně nepočítej s tím, že budeš po opce moct zvedat mimino. Port Ti to nedovolí. Několik týdnů to nepůjde. Jednak bys riskovala a druhak pak port po námaze bolí. Musel by se opravdu postarat manžel či nějaká babička...pokud budeš dodržovat klid a nic nezvedat, nebudeš mít později s portem problémy. Vyplatí se ze začátku se šetřit a nedělat hrdinu.

Sušička...ó, jak bych si ji přála. Jenže ty ceny. Kvalitní vyjde ke 30 tis., to je děs. Tak že bych si taky 2 x do roka vsadila, jako Iriska? Holky, jaký máte značky sušiček? Když už se něco kupuje, tak aby to bylo kvalitní a vydrželo to. V tomhle sortimentu tedy nemám vůbec přehled. Ale láká mě to, jsme alergici a taky nerada žehlím. Opravdu ze šušičky nemusíte žehlit trička? A co košile? To bude asi horší, že?

...tak se nám tu začaly rojit básnice...super

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Annax

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 4:35 pm    Předmět: Citovat

boss já mám Miele, ta fakt stojí těch 30 tisíc, ale jedna kamarádka má už druhou Whirpoolku, nedá na ni dopustit (tu první měla 15 let), druhá má AEG - taky velká spokojenost. Když koupíš na internetu, ušetříš tak 30 %, dovezou až do domu.
Prádlo je třeba skládat teplé a uhladit rukou, u některých triček je potřeba přežehlit konce rukávů a kolem krku. Košile se sice žehlí, ale zlehka, nenecháš na tom ruce. Mám tam i program "košile", ale nikdy jsem ho nezkoušela, kvůli jedné to nemá cenu, ale dokážu si představit, že to tak profoukne, že stačí přejet jenom konce rukávů a légu.

bobule

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 4:52 pm    Předmět: Citovat

Holky no já mám dost dneska .... sotva vás dočítám ....Verča mi taky psala, ale neměla jsem vůbec čas sem podat hlášení...
Můj taťka měl 60 a na dnešek mají pozvanejch cca 16 lidí, takže jsem tady vyráběla různý pochutiny a obložený talíře a všechno jim tam vezla a ve finále jsem jim ještě pomáhala dělat topinky a chystat tabuli .... hostům se bude podávat famózní tataráček, kterej se mamce fakt povedl ....
sežrala sem dvě topinky a mazala konečně dom Rolling Eyes Laughing

Terčo
pokud si v práci, tak je jedno jestli je sobota nebo středa ... znám to, ale aspoň si nás pobavila Laughing

boss
tím třetím druhem jsem myslela sebe Laughing

zakletá
já když se prvně rozhoupala k opce jako ty, tak jsem ani k obvodní nešla a jela si rovnou tam kde to dělají ... k tomu papír od obvodní nepotřebuješ Wink

irisko
no už se těšííím na mňamky Laughing

mono
tvoje prdel i kozy a všechno ostatní je krásný, tak neskuhrej pindulíno Laughing

indiánko
jsi mladší a jestli ti to hubnutí půjde rychlej jak mě, tak si mě nepřej Twisted Evil Laughing

JJ
láááf už se těěěšííím na vaše ručníčky Laughing Laughing

qwys
zuzi já to nechtěla říct na plnou hubu jako ty abych zas nebyla za chlíváka Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
jane-jane

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 5:16 pm    Předmět: Citovat

Boss....jsem trochu pinktlich....tak trička žehličkou přejedu... Wink a košile pííígluju také. Ale to žehlení je fuckt jinčí.

Bobu.... a na mě se jako ty looofice jedna zlobiffá netěšíš, joooo???? Exclamation Question Twisted Evil Twisted Evil
Dyk já taky budu heboučkáááá jag Azuritek.... se kvůli tobě vošplouchnu, vymáchám aj aviváge použiju Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
martina

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2011 5:48 pm    Předmět: Citovat

Tady doporučuji k přečtení docela zajímavý článek, který se nás všech tady bezprostředně týká http://doma.nova.cz/clanek/stihlaafit/muzi-hubnou-sportem-zeny-hlavne-vyberem-potravin.html

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: