Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Annax
|
Zaslal: so únor 05, 2011 8:51 am Předmět: |
|
|
Tak u nás v Brně je teprve sobota
a sluníčku se zatím moc nechce ven. Ale i přesto peru.
Dobré ráno vespolek!  _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so únor 05, 2011 9:07 am Předmět: |
|
|
Ahoj holky
Jsem tu nová a myslím že jsem čerstvou kandidátkou na ten zákrok
Mám dvě děti, 4 měsíční miminko, a hodně kil
Potřebovala bych jistě tak 30 kilo dolů, a mám strašněj strach že vlastním přičiněním už se mi to nepodaří
Můžete mi dát nějaké info, jak se bandáž žaludku dá obstarat, kam jít nejdřív, co zařídit jako první atd... moc vám děkuji a doufám že mě k sobě vezmete. _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so únor 05, 2011 9:18 am Předmět: |
|
|
No tak to se podívejme, sluníčko, jo? A k nám se přes mrahy neprobojuje. Ale sníh taje báječně, aspoň tak! Na zítřek hlásí 10 nad nulou, tak doufám, že to už slunce laskavě vykoukne. To bude venku krásnej vzduch.
Arnoldkova Lucka i její spolubojovnice Míša jdou dnes domů. Hurá!
Zakletá zdravím Tě a vítám a koukej si hned zrušit kletbu! U nás hrajeme jen na dobrou náladu! Jaké máš BMI?
Odkud jsi? Podle toho Ti doporučíme. Já jsem z Turnova, kde jsem band taky před lety absolvovala a když by ses rozhodla pro Turnov, tak písni, podám info. Nemocnic, které bariatrii provádějí, je hodně. Více se dozvíš v chlívečku "Pro nováčky"... http://forum.bandingklub.cz/about220.html
a http://forum.bandingklub.cz/about809.html .Čti a hodně se dozvíš a ptát se můžeš na cokoli. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: so únor 05, 2011 9:31 am Předmět: |
|
|
Evikp Já jsem hruška a hubnu jen na hoře a v nožkách...tak si vyber Koukala jsem,že každá hubneme jinak...fuk jestli jablko nebo hruška. Docela sranda Ale jedno máme všechny společné....hubneméééé  _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
4 děti (14,11,2x2) + úžasný manžel
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so únor 05, 2011 9:39 am Předmět: |
|
|
bossice
ahoj, a díky.. BMI mám 41.62 jsem z Kladenska... vůbec nevím kam mám jít jako první, jaká vyšetřetní probíhají atd... zda se něco hradí, nebo to hradí pojitovna, no nevím vůbec nic, vím jenom že takhle už to dál nejde a je potřeba udělat radikální řez ... necítím se dobře, ve vlastním těle, vůbec. Já mám celej život problémy a nadváhou a byla mi zjištěna dysfunkce štítky, na to beru denně jód, prozatím.
A ta přezdívka... nemá nic společného s mým momentálnm rozpoložením, prostě mě nic jiného nenapadlo  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: so únor 05, 2011 10:05 am Předmět: |
|
|
zakletá, taky tě tady vítám, i když já nemám tolik zkušeností, jako ostatní. Jsem čekající na opku, která bude za 14 dní, Jdu na ní hlavně kvůli sobě, ale kdyby nebylo těchto děvčat a tohoto fora, asi bych se k tomu nikdy neodhodlala. Já jsem z jiného konce republiky, jako ty, takže ti moc neporadím do které nemocnice, ale děvčata ti určitě se vším pomůžou. A kde začít- já začala u své obvoďačky, ta mě poslala k obezitologovi a ten na pracoviště kde provádějí bariatrické operace. Pak už to šlo , jak po másle. Přeji aby se ti tady líbílo a splnilo vše co od toho očekáváš. _________________
Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: so únor 05, 2011 10:12 am Předmět: |
|
|
Dobré ráno uživatelky ...
Hlásím, že na sever od Brna je taky slunečno a hlavně taky máme sobotu!!!
Nj pražáci ti aby neměli něco echt viď Terčo
boss
tak rozpačitá a zaskočená to já jsem pokud jde o setkání třetího druhu ... než se trochu otrkám a samozřejmě jsem tě taky měla nastudovanou z fotek ...jen jsem ještě chtěla podotknout .... měla jsem možnost z dřívějška tě vidět před a teď po opce a abych ti pravdu řekla, tak ti to v reálu moc sekne a pro mě by si už ani hubnout nemusela!!
máš světlou kůži a blond vlásky a působíš na mě jako křehká porcelánová panenka
zakletá
obhajuj svoji přezdívku tím, že jsi zakletá ve velkým těle a čekáš na vysvobození ovšem se spoluučastí .... doktor políbí a ty si mákneš  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so únor 05, 2011 10:16 am Předmět: |
|
|
Zakletá budeš-li chtít info o Turnově, tak Ti ho písnu v SZ, ale podmínky jsou všudé skoro stejné. Máš vysoké BMI, tedy postačující k indikaci bariatrické operace, to je 35 s přidruženými nemocemi nebo 40 a to už stačí, nemoce při tomto BMI mít nemusíš. Pošjišťovny v těchto případech hradí zcela vše, pokud ovšem nejsi u nějaké malé, která nemá třeba s některými pracovištmi uzavřenou smlouvu. To bys pak musela pojišťovnu třeba změnit.
V Turnově se objednáš na konzultaci, termín dostaneš tak za 14, max 21 dní, pan doktor dělá společnou konzultaci i s jinými uchazečmi o operaci, promluví o všech typech, jejích kladech i záporech, o rizicích, možnostmi průměrného úbytku a předvede i operační nástroj, promítá obrázky, proběhne diskuse ...je tedy dobré se rozhodnout až po konzultaci, kdy budeš mít už mnohem víc informací.
Blíž je pro Tebe Praha, to buď vyčteš v tom prvním odkazu nebo se Ti přihlásí holky, co byly a jezdí tam. Plánuješ bandáž, v Turnově je velká výhoda oproti jiným pracovištím, že doplňování a kontrola stavu bandáže se provádí pod rentgenem, vše je mnohem přesnější a přehlednější. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so únor 05, 2011 10:26 am Předmět: |
|
|
Bobule... setkání třetího druhu...vždyť tam s námi žádný mutant či marťan nebyl .
Hm, to je pěkné. Tak porcelánová panenka. A víš Ty, že stačí do takové strčit a je napadrť rozflákaná? Zapletalka mi zas říká "éterická víla" (ale zapomíná dodat že metráková), Smolinka "anděl strážný" a dokonce mě přinesla figurku, že to jsem já, Petunka mi říká "zlato" (ale kočičí nedodává)...jenom ta Verča to správně pojmenuje, ta to trefila...bossice je vopice a ještě k tomu mrcha . Tak tohle beru!
Nojo, to mě nenapadlo, že Zakletá je zakletá princezna a čeká na políbení doktora operatéra...báječný, to se mi líbí. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: so únor 05, 2011 10:35 am Předmět: |
|
|
Holky, já to mám trochu pomotané od té doby, co dělám na směny . Jen vím, že jdu do práce na denní nebo noční dle datumů ve směnáři ...
Omlouvám se, že vysílám matoucí info, Aničko, Bobul, jasan, že je sobota i v Praze...  _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: so únor 05, 2011 10:36 am Předmět: ... |
|
|
Budu sprostá, ale v tomto případě se dočká chudák rovnou napíchnutí, žádné líbání
Jinak bydlím 50 km od centra Prahy, ale je tu taky sobota... Tak kde se to tak asi může lomit... Asi někde v Úvalech... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: so únor 05, 2011 10:50 am Předmět: |
|
|
Zuzko, mám to trochu zlomený v palici ... _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: so únor 05, 2011 11:09 am Předmět: ... |
|
|
Terčo, taky dělám na směny a mám to kolikrát polomený mnohem víc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so únor 05, 2011 11:10 am Předmět: |
|
|
holky moc děkuju za reakce.
A jo zakletá teda sem, ve svým tělě, a čekám na vysvobzení od nějakého pana operatéra.. )
takže řikáte nejdřív obvoďačka...
dobrý, přemýšlím s čím začít.. jako dobrý den, už se skoro neunesu, potřebuju bypass ? no to asi né....
moje obvoďačka je hodně od rány..
a nebo prostě požádat o doporůčo na obezitologii?
já vůbec nevím kde se odpíchnout  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: so únor 05, 2011 11:29 am Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 4:34 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|