Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 600, 601, 602 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lucie Hofmanová
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 9:45 am Předmět: |
|
|
Octavie Ničeho se neboj,bolí to méňě než císař,páč ti to nerozříznou tak hluboko ale vlastně tě "odblaněj" jako maso a je fakt, že tam opravdu nemusíš vstávat a musíš odpočívat. Já byla u Dr. Doležala na Plastika Praha a je fakt že jeho bych si už nevyrala,páč mi tam nechal i půlku jizvy od císaře...chtělo by to reoperaci ,ale to třeba někdy jindy zvládnu,Pro mě je důležitej ten efekt, že neroluju břicho do gatí a pod kalhotkama ta jizva není vidět a taky si už nemusím vytrhávat tu chlupatou cestičku od pupíku směrem dolů,protože mi to vlastně uřízli a taky i když mám jateční váhu ,tak to břiho je vlastně pořád plochý a tak ani díky tomu nevypadám na tu jateční váhu...  _________________
33 let,1 manžel:o), 3děti ,pes labrador Bobo,dvě britské kočky Máša a Eliška. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 10:44 am Předmět: |
|
|
Lucie Hofmanová....
díky za tvůj příspěvek o plastice.... docela jsi mě naladila a přestávám mít takové bobky. Jak píše Octávka, je to ještě hodně daleko. Ale vzhledem k tomu, že mám také po císaři, možná o tom začnu uvažovat a nebudu se abda tolik bát.......
Tyto řádky patří fffšem milým hubnoucím i nehubnoucím zde na foru i mimo něj ale hlavně těm lidičkám, kteří se svou váhou a sebevědomím mají v plánu teprve něco udělat......
K tvým snům..... Tyhle sny jsem si snila také, přesně jak ty píšeš..... jakmile jsem ulehla a zavřela oči, pustila jsem si pod víčka štíhlý sen, ve kterém jsem hrála hlavní roli.... a on se jednoho dne stal skutečností.... obezitolog mi naordinoval "hubnoucí zázračné léky" a já skutečně zhubla a ty džíny si pořídila..... skákala jsem metr vysoko.... . Nicméně můj krásný sen netrval dlouho - jojo efekt zapracoval a já měla zanedlouho fffše zpět a dokonce nějaké to kilčo jako bonus navíc .
Teď po operaci nesním ale prožívám tu hubnoucí euforii reálně. A musím říci, že si to setsakramentsky užívám. Jak jsem psala výše, mám ještě před sebou hodně kil, ale přeju každému, kdo měl v životě problém s nadváhou, aby tyto slastné pocity mohl prožívat také.
Tato slůvka nikdy nepochopí člověk, který je štíhlý..... ale tady jsme všichni na jedné lodi .... táhneme za jeden pomyslný provaz....
A tak mi nezbývá než poděkovat lidem, kteří toto forum vytvořili a těm, které se o něj v současné době pečlivě starají!
Díky za bandingklub.... díky za fajn lidičky, kteří se zde schází! _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 12:22 pm Předmět: |
|
|
Ahoj děvčata, musím se k vám taky přidat, a pochválit všechny kdo se o toto forum starají, kdo ho vymyslel. Je to bezvadná věc. Já jsem čekající na operaci, ale za svůj život jsem si toho vyslechla už dost na mou postavu, hlavně od doktorů, kamkoliv jsem přišla, s čímkoliv, tak první mi tam napsali obézní, poslední tečkou bylo, když mi neurolog, kde jsem byla s migrénou na první řádek zprávy napsal MORBIDNI OBEZITA. Poté jsem se dozvěděla o tomto foru, a bylo vymalováno. Za 1,5 jsem měla termín opky. Kdyby nebylo toto forum nikdy bych se k tomu neodhodlala. Takže děkuji strašně moc. BMI 51 , 157 cm , 127 Kg / nyní 119 Kg / _________________
Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mattoni-33
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 12:35 pm Předmět: |
|
|
Lenka1975
Vítám tě zde na foru a chválím tvé rozhodnutí pro operaci.
Já jsem už po operaci a ještě jsem neměla nejmenší slabou chvilku, kdy bych operace zalitovala. To se mi ještě nestalo. Naopak. Je to to nejlepší, co jsem pro sebe mohla udělat a co mi změnilo život.
Taky jsem měla psáno v lékařských správách MORBIDNÍ OBEZITA, taky jsem poslouchala, jak zhubnout, jak jíst, co jíst, kdy jíst a kolik. Tohle jsem slýchávala od první třídy záhladní školy. A v posledních letech už jsem to jedním uchem vyslechla a druhým vypustila, jak už to pro mě byla jedna a ta samá písnička.
To, že už to neslýchávám, mi změnila právě OPERACE. Pokud bych na ní nešla, poslouchala bych to dále a dále... a kdo ví, jak bych vypadala za 10, 20 let... brrr, raději nemyslet.
Držím moc palečky  _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucie Hofmanová
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 2:08 pm Předmět: |
|
|
Ahoj holky,tak jsem ráda, že jsem alespoň někoho mohla trochu uchlácholit,páč já jsem taky chodím právě kvůli tomu chlácholení..
jane-jane...taky jsem zhubla... s adipexem jsem měla co den to kilo dole ale do roka to bylo vždy nahoře...pak dělená strava...to jsem zhubla parádně a jedla jsem tak snad dva roky a měla jsem 25 kg dole...jenže jsem usnula na vavřínech a myslela jsem si, že ted to uhlídám a vono prd...plíživě jak smrad jsem nabrala 30kg jen to hvízdlo...A kolečko nanovo.Pořád jsem držela dělenou ale ujížděla jsem a pak to nefungovalo a já si říkala "sakra copak si už nikdy nedám pitomej chleba s máslem???"
No pak jsme se přestěhovali z Krkonoš do Jižních čech,koupili jsme zde domek a tak nějak jsme chtěli utéct před problémama a změnit prostředí...Měli jsme za uplynulej rok v rodině asi deset pohřbů a už jsme nemohli... A tady to je taky jiné a před sebou nikdo neuteče a já nemám na sebe čas,je to jen práce a zase práce ,nepravidelná strava a člověk sežere cokoliv se mu dostane do ruky a nepřemyšlí nad tím jestli je to zdravé nebo ne...Kriticky přiznávám , že žeru a ze vzduchu to nemám...A když jsem si psala co jím ,tak jsem zjistila že žeru asi každou hodinu ,takže melu pantem celej den a to je můj problém No a tak mi svitla naděje.když jsem našla tyto stránky a jsem zase plná optimismu a těším se jak blááázen.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucie Hofmanová
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 2:11 pm Předmět: |
|
|
Lenka1975- Můžeš mi prosím popsat jak to probíhalo u tebe? Já bych taky ráda na plikaci Jak to probíhalo a po opce atd... Moc děkuji Ha jsem ale blbá...koukám , že ty teprve jdeš...tak níííííííc  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 2:44 pm Předmět: |
|
|
Lucie Hofmanová Luci ano mě to teprv čeká, ale jetu spousta holek co to mají za sebou, určitě ti velice rády poradí. Mě také poradily poučily a mooooc mě to pomohlo. Tak ahojky _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 2:53 pm Předmět: |
|
|
Lucie Hofmanová , Luci taky jsem natěšená, jako ty, i když se operace bojím, ale kdo by se nebál. Jak jsi psala v předešlém , že tě strašně zaujala Arielka, tak mě taky strašně moc. Jí to fakt hrozně slušelo, a šlo to na ní velice moc poznat ta kila dole. Ale všechny holky jsou moc šikovné, ať je to ta nebo ta, fandím všem kdo do toho šel. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenule82
Založen: 19.7.2009 Příspěvky: 69 Bydliště: jižní morava Břeclav
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 4:05 pm Předmět: |
|
|
Ahojky holky mám 14 dní do opky a už mě dohání nervozita a strach už se mi o tom i zdá ale vždycky mi udělají úplně něco jinýho řežou všechno jen ne žaludek s takovou budu ve snech do opky celá jiná chjooo jsem zvědavá co za sny budou uplně před  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w6IDxxJ/]
[/url]
14 kg před opkou
nejvyšší váha 126kg červen2010
opka plikace 16.2.2011 břeclav Dr.Čierny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 4:09 pm Předmět: |
|
|
Lenule82, mě se zase zdá, že mě neproberou z narkozy. A to jdu 21.2, po tobě do Břeclavi. Pak mě budeš informovat, jo??? čauky _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 4:21 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Lenule, my se potkáme, já nastupuju 14. 2.
Holky, přistupujte k tomu pozitivně, všechno dobře dopadne, dělají to profíci
Když se budete strachovat, přivoláte si komplikace.
Kolik se vám podařilo zhubnout teď před operací? _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 4:25 pm Předmět: |
|
|
No jo Annax, ty tam budeš s Lenuli82, to máte fajn. Já jsem zatím zhubla 8 Kg. Mám ještě něco přes 14 dní do opky, tak doufám, že něco shodím. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 4:30 pm Předmět: ... |
|
|
Devcata, tak kdyz uz se tu mluvilo o operacich, dnes jsem uz nekomu rikala, jak porad se okolo mne mluvi o plastikach a tak, ze se mi zdalo, ze je to delano mym chudinkam psum
Jinak vy, co jste brali Adipex apod. Mne zkouseli Meridii, no ale taky e-e.
Nicmene co se mi stalo. Moje drive kamaradka se mi po 3 letech (je to asi pul roku) ozvala pouze a jenom kvuli tomu, ze mam BMI nad 30 a chtela, abych si nechala predepsat Adipex a dala ji ho... Dobre, ze? Tak uz jsem se ji neozvala ja. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 4:38 pm Předmět: |
|
|
gwys, tak to je teda síla. Holky moje švagrová je teď v srpnu po třetím porodu. Vždy super štíhlá a kočka. Nyní váží 63 Kg a předemnou si stěžovala, jak je tlustá a , že to tak dál néjde. Normálně doktor jí předepsal to Meridi. Já mám teď 119 KG, před 2 měsíci 127 Kg, a ona si stěžuje, přede mnou, jak je tlustá. Nemá na sobě ani deko špeku. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucie Hofmanová
|
Zaslal: čt únor 03, 2011 6:15 pm Předmět: |
|
|
Lenka1975 Leni s tou Arielkou,jsem to myslela tak že ona je tak štíhlá že to vypadá jak fotomontáž samozřejmě že obdivuju všechny které na to už šly a statečně bojujou a nechtěla jsem aby to vyznělo,že na ostatní prdím Je to všechno prostě tady bomba a mě to moc pomáhá v tom rozhodnutí,protože v tom nejsem sama.. Jo a k té švagrové...měli jsme tu návštěvu a kamarádka ta váží asi 56kg a jak seděla tak se jí vyhrnulo tričko a její manžel jí říká..."no mámo co to máš tady za špeky a vzal jí do ruky ten nevyditelnej fald a říká" ty jsi nám nějak ztloustla" no připadala jsem si jako debíl,že jo když sedím vedle ní a jednou taková" NO ALE JÁ JIM UKÁŽU,až přijedou příště,tak budou čumět
qwyx- kámoška je pěkná nána, docela bych jí ten adipex přála,já měla takový stavy,že jsem málem vyvraždila svojí rodinu,jak jsem byla vzteklá,energie jsem měla jak blázen,sucho v puse a stačilo mi tak hodinku se vyspat a jela jsem nanovo...totálně vyflusaná,manžel mi řekl at už to nežeru,že jsem furt nas....  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|