Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 590, 591, 592 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MickaPt
|
Zaslal: so leden 29, 2011 8:10 pm Předmět: |
|
|
verca po opce mi bylo fakt zle,ale pak jsem se prospala, dali mi nějaké injekce od bolesti , se mi ulevilo...ale doma ještě několik dnů jsem blila... ale jinak jsem neměla žádné velké potíže.... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so leden 29, 2011 8:15 pm Předmět: |
|
|
a proto jsi měla být hlídaná ještě v nemocnici  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Smolíková
|
Zaslal: so leden 29, 2011 8:42 pm Předmět: |
|
|
Lenko 1975,taky jsem brala Adipex a pak i Meridii a moje odpověď je stejná jako u holek,je to svinstvo - jdi od toho.To že jsem po Adipexu vůbec nespala bylo to nejmenší zlo.
Jinak ptala ses na předoperační,nemělo by být starší 10-ti dnů,ale raději se včas domluv s obvodní lékařkou,protože já jsem věděla,že mi ho udělá včetně krve do druhého dne,ale v Turnově chtěli kvůli vysokému tlaku vyšetření internistou.Udělali mi ho,ale dostala jsem vynadáno,že jsem se měla objednat-objednací doba 2 měsíce.Tak ať nemáš zbytečné potíže. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zannetta27
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 1:08 pm Předmět: |
|
|
ahojík holky,...můžu se zeptat kde se můžu podívat na fotky?? chci vidět ty rozdíli abych byla ještě více natěšená,..pokud teda můžu juknout??, díky  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wozRpLv/]
[/url]
Tubu Turnov Mudr.Hrubý 5.4.2011, moooc se těším dcerka 8 let,druh 37 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 1:14 pm Předmět: |
|
|
Žanet,mrkni na tenhle link,pak si jen vybereš na koho se chceš podívat,některé fotky jsou veřejné,některé pod heslama..
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/ _________________
[/url]
[/url]
Naposledy upravil bestickova dne ne leden 30, 2011 3:13 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zannetta27
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 2:58 pm Předmět: |
|
|
bestickova díky juknu se tam  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wozRpLv/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
zannetta27
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 3:23 pm Předmět: |
|
|
teda ty fotky jsou super,..ta veliká proměna je něco úžasného......doufám,že se toho doučkám,....prosím ještě dá někdo heslo k těm dalším??,pls díky _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wozRpLv/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
zannetta27
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 3:45 pm Předmět: |
|
|
holky chci se ještě zeptat,...3.3. si mám zavolat na termín opky,..mělo by to být od 7.3 nevím přesně kdy,ale po tom co tu denně čtu příspěvky a úbytky tak bych se asi více přikláněla k Tubu,ale nevím jestli je to ještě možné a jak to udělat??,jestli mám volat doktorce a domluvit se sní nebo přejít jinam??? Po pravdě mě to docela táhne za panem doktorem Hrubým,po tom co ho tu spousta chválí,ale nechci aby se mi opka prodloužila,..nevím co s tím a jak na to??? poradí někdo?? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wozRpLv/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 5:02 pm Předmět: |
|
|
žanet pokud už máš všechna potřebná vyšetření, tak věř tomu, že termín operace v Turnově bude už brzký  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
zannetta27
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 5:34 pm Předmět: |
|
|
verca jak to myslíš Verčo?? jsem objednaná v Iscare,..  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wozRpLv/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 5:41 pm Předmět: |
|
|
verča to myslí tak, že pokud máš veškerý předoperační vyšetření hotový, tak můžeš zrušit bez udání důvdů Iscare a jet se všema papírama do Turnova a tam tím pádem už si můžes rovnou domluvit termín operace který bude brzký jak psala  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zannetta27
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 5:44 pm Předmět: |
|
|
bobule jejda,..že by??? a myslíte,že bych to měla dříve?? a pro ty papíry asi musím do Iscare,že??, Jinak mi doktorka řekla,že týden před opkou mám jít ke svýmu obvodákovi na nějaké vyšetření ještě,na krev a ještě něco,..jak bych to teda měla udělat?? a do toho Turnova bych měla první zavolat a zeptat se,že??? když tak ,prosím dáte mi na ně čísílko??  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wozRpLv/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 5:48 pm Předmět: |
|
|
Ty už si ty předoperační vyšetření odevzdala v Icare?
Jina já telef. na Turnov nemám, ale tuším, že je v sekci PRO NOVÁČKY kde jsou uvedený čísla na zařízení kterých se tyto operace provádí.
jestli by si měla termín dřív nebo pozděj ti nikdo neřekne, ale když už si čekala doteď tak myslím, že pokud něco chci, tak si za tím jdu a chvilka zpoždění už nás nezabije no ne?  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zannetta27
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 5:55 pm Předmět: |
|
|
bobule jo to máš pravdu,ale už se nemůžu dočkat,...jinak nevím jaký papíry máš na mysli?? byla jsem na vyšetení v ISCARE 19.1.2011,měla jsem jakési kolečko vyšetření a pak mi dali ještě papír k mému obvodákovi,..jestli myslíš ten tak to mám u sebe,protože tam si mám dojít týden před opkou a pak to vzít sebou _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wozRpLv/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 5:58 pm Předmět: |
|
|
žanet pokud jsi se opravdu rozhodla jít do jiné nemocnice, konkrétně do Turnova, jak jsi sama psala - a máš všechna vyšetření v ISCARE - tak si nejprve vyzvedni vyšetření a až je budeš mít pěkně u sebe, tak potom teprve volej do Turnova s tím, že už máš všechna vyšetření hotová ...oni si Tě objednají už třeba na ten další čtvrtek, který bude následovat od Tvého telefonátu, tam budou chtít, aby jsi si i přes to, že chceš tubu poslechla konzultaci a doktor Ti hned určí termín opky.... věř tomu, že tam Tě neodmítnou Také jsem měla přesně takhle
Jinak výsledky - je to Tvoje zdravotní dokumentace a nemocnice je povinna Ti je vydat, pokud o ně žádáš !! Takhle jsem to měla také v Kolíně - dělali bububu, ale nakonec mi je vydali, takže počítej i s tím, že budou třeba i nepříjemní.... ale dát Ti je musí  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|