Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 575, 576, 577 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 7:11 pm    Předmět: Citovat

Ládiku ani já nedala takhle brzy po opce více, než 2L tekutin do sebe....hlad nemáš, protože Ti ufikly hormony hladu, tudíž hlad ani mít nemůžeš... teda někdo ho má i po opce....ale jen málo lidí.... to přijde zase až časem....co se týká chutí, tak buď rád, že je nemáš, aspoň je nemusíš krotit Laughing Laughing Laughing

Tady se můžeš kouknout na můj pomyslný rozpis, jak jsem to řešila při tekuté stravě.... Arrow http://forum.bandingklub.cz/post-45709.html#45709 Wink

Pokud budeš tápat, neváhej a ptej se na všechno Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lenule82

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 7:11 pm    Předmět: Citovat

vlcice1977 to jsem ráda Very Happy

[/url]

14 kg před opkou
nejvyšší váha 126kg červen2010
opka plikace 16.2.2011 břeclav Dr.Čierny
misabacik

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 7:19 pm    Předmět: opka Citovat

Holky ve čtvrtek nstupuju na opku a zjistila jsem že po mě doktor nechtěl sono!!!!!!!!! Tým pádem ho nemám

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 7:39 pm    Předmět: Citovat

vlcice1977

plikace x tubu cituju:

Plikace je zaměřena na stejnou část stěny žaludku, která bývá pri Sleeve resekci žaludku odstraňována. Ta svou stavbou umožňuje výrazné roztahování žaludku a jsou v ní buňky produkující tzv. hormon hladu ghrelin. Plikace tak vede nejenom k poklesu kapacity žaludku, ale i ke snížení dilatační schopnosti žaludku rozpínat se při jídle a ke snížení pocitu hladu - podobně jako je tomu po Sleeve resekci. Porce jídla sa dramaticky sníží a pacient hubne podobně rychle jako po Sleeve resekci, t.j v rychlejším tempu a zpravidla ve větší míře než je tomu po bandáži žaludku.

VÍCE : http://www.bandingklub.cz/plikace-zaludku.phtml

31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011
Lenka Černíčková

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 7:45 pm    Předmět: Citovat

Vlcice 1977 , já si jdu pro termín také příští týden ve čtvrtek do Břeclavi v 10 hodin. A ty? Lenka Č
vlcice1977

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 7:55 pm    Předmět: Citovat

Leni , já jdu příští čt. ve 13 hodin na OB kliniku Praha

Plikace 16.2.2011 OB klinika
Lenka Černíčková

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 8:00 pm    Předmět: Citovat

vlcice1977 ježiššššš marja, tak to promiň, ale já už to mám tady tak všechno doplantané kdo je kdo, že vypadám, jak blbkavá. Ale i tak přeji hodně štěstí a brzký termín. Ahoj Lenka Č
vlcice1977

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 8:02 pm    Předmět: Citovat

Leni, to je v pohodě Smile také přeji hodně štěstí

Plikace 16.2.2011 OB klinika
Lenka Černíčková

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 8:09 pm    Předmět: Citovat

Holky je tady teda někdo kdo si jde pro termín příští týden ve čtvrtek do Břeclavi, nebo třeba na kontrolu? Strašně ráda bych se s někým seznámila. Ale na sraz nemůžu, protože jsem na nemocenské a mám jen vycházky. Ahojky, a budu ráda, když se mi někdo ozve. Lenka Č
bossice

PříspěvekZaslal: út leden 18, 2011 10:43 pm    Předmět: Citovat

Ještě jeden pohled, proč po plikaci a tubu se hubne rychleji, to proto, že potrava projde rychle tím zbytkem žaludku, není dostatečně natrávená a tudíž si z ní tenkté střevo nemůže vstřebat všechny látky. U bandáže to je tak, že jídlo do půl hodiny (podle konzistence) nejdéle propadne prstýnkem do dolního žaludku, tam trčí ty 3 hodiny a odchází plně natrávené a tudíž si z toho jídla střevo vytáhne všechny živiny. Takže i když budou bandážníci jíst totéž, co tubulizáci a plikačáci (ééé, to je pěknej češtin), půjde bandážníkům váha obyčejně dolů pomaleji právě proto, že z přijatého jídla je vše využito do posledního drobku. Píšu "obyčejně", je to tedy obecné a neplatí to pro všechny případy.
U bypassu je dokonce vyřazený z funkce kus tenkého střeva, jídlo se tedy zpracovává ještě hůř a proto jsou časté průjmy a potrava odchází špatně natrávená a tak tělu mohou chybět některé živiny, které se pak musí dodávat v doplňcích. A zase to platí obecně. Někdo nemá žádný deficit minerálů a vitamínů a někdo trochu a někdo musí brát doplňky celoživotně.
Opět co pacient - to originál.

MUDr. Fried dokonce v tv říkal, že po plikaci (tehdy komentoval jen tento zákrok) jde nenatrávená potrava rovnou do tenkého střeva, které je z nového stavu tak vyvalené, že najednou na to kouká a neví, jak se dál chovat. Proto jsou ze začátku tak velké úbytky, jelikož si tenkté střevo, potažmo tělo, nejdřív musí všechno srovnat, přebudovat a zvyknout si.
Že to řekl moc hezky a trefně? ...představuji si tenké střevo po prvním jídle po operaci takto: Shocked Shocked Shocked

...hledím, co nováčků tu zase máme...nazdar všem! Razz

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 7:50 am    Předmět: Citovat

boss krááásně jsi to napsala.... dokonce i tak, že jsem to pochopila i jáá Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
bossice

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 8:40 am    Předmět: Citovat

...teda to jsi přehnala, děvenko! Příště si to sepiš sama, laskavě teda!!! To víš, při svém vzdělání jsem to líp nedokázala, tak se teď můžeš předvést Ty. Evil or Very Mad Pro ty víc intelitgentní! Laughing Laughing Laughing

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
jane-jane

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 8:49 am    Předmět: Citovat

a pak že Bossice - kosice nejni skorodochtorka..... krásně si to sepsala..... jedno voko nevostane suchý Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
bobule

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 8:55 am    Předmět: Citovat

Jsem právě zamáčkla slzu .... Laughing Laughing Laughing

boss ... nenech se odradit Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
bossice

PříspěvekZaslal: st leden 19, 2011 9:08 am    Předmět: Citovat

Bobule to víš, že nenechám. Tu radost jim neudělám. Docela mě baví, jak vždycky Verča prská Very Happy .

Jane jaképak dochtorství?...jsem prostě zoufalej mentor a nějak si to někdy nedokážu odepřít. Doma mě nechce nikdo poslouchat, tak jsem se vyjevila zde, Vy to unesete Cool .

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 575, 576, 577 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: