Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MICHAELA

PříspěvekZaslal: út srpen 29, 2006 11:01 am    Předmět: Citovat

Ahoj lidi,jestlipak jste si vzpoměli na Leontýnku,už to má holka taky asi za sebou Wink .Jsem zvědavá až písne,jakpak jí bude.Bude určo spokojená a štastná,že to zmákla. Razz Razz Razz Nejsme žádný béčka,všichni to v pohodě zmáknem. Wink Dnes jsem vlezla po týdnu na váhu a nic Crying or Very sad ,ale po přeměření jsem zjistila že mám za týden o 2 cm méně v pase,-2cm krk,-3cm stehna a -1cm ruce a to je paráda ne Laughing Laughing ?Už jsem se taky konečně jakž-takž rozpila,Co ty jsovko?Jak ti je?Dloho jsi se neozvala,všechno v pohodě? Tak zatím čus všichni !
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martina

PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 12:02 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Míšo, vidíš já ti to říkala, na centimetrech to bude vidět líp než na kilech a taky to víc uspokojí. Mám radost, jen tak dál Laughing Laughing Laughing .
Na Leontýnku jsem si vzpoměla, dneska by už mohla jít domů, ne? Teda ppokud bude mít všechno v pořádku a to určitě ano. Embarassed Embarassed Embarassed .
jsovka

PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 11:02 pm    Předmět: Citovat

Zdravím všechny. Neozval jsem se delší dobu,protože je nemožné dostat se k počítači když můj syn marodí. Je mi celkem dobře,začínají mnou cloumat chutě, snad to nebude horší. Po 14 dnech mám dole 8 kilo. Vidět to sice ještě není,ale na oblečení to poznám.Mám velkou radost,že mi to tak jde. Vím,že se to časem určitě zpomalí,ale hlavně že nemusím trpět hlady a přesto jdou kila dolů. Přeji všem po operaci ať kila rychle mizí a těm před,aby jim to rychle utíkalo a také už to měli za sebou. Very Happy Very Happy Very Happy
Leontýnka

PříspěvekZaslal: čt srpen 31, 2006 6:36 am    Předmět: Citovat

Ahoj !

Tak už to mám konečně za sebou a jsem od včerejška doma.Měli jste všichni pravdu,že v Praze jsou všichni super.Tu ochotu a celkový přístup jsem nikde jinde nezažila.No a o vybavení nemluvě.Příští pátek jedu do Olomouce vytahovat stehy.Jinak mě bolí celé tělo,ale je to den od dne lepší.Jsem ráda,že jste si na mě vzpomněli.Potěší to. Laughing Zatím jsem od pondělka měla jen vývary a bílé jogurty.nějak mě to už moc neleze.A to pití je zatím děsné.Pít po malinkatých doušcích je hrůza,ale nějak si zvyknu.Kdyby jsem pořád jak trubka jezdila do Brna,tak by jsem se bandáže asi nedočkala.Jen lituji toho stráveného času a dojíždění do Brna.A těch peněz co mě stála cesta.Dávám vám všem za pravdu,že Praha je super!!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
panenka

PříspěvekZaslal: čt srpen 31, 2006 12:44 pm    Předmět: Citovat

ahojky,
Leontynko gratuluji jsi šikulka tak at se vše hezky hojinka a jsi fit, ja si dneska volala na vysledky krvinky a všechno je fajn, jen par hodnot malinko viš, ale to je pry dobry, takže taky prima Very Happy Držim pěstičky.... panenka
martina

PříspěvekZaslal: čt srpen 31, 2006 12:58 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Leontýnko, taky ti moc a moc gratuluji a držím palečky aby to teď bylo už jen a jen dobrý, a kila šla dolů.
martina

PříspěvekZaslal: čt srpen 31, 2006 12:59 pm    Předmět: Citovat

A tobě panenjko taky paráda, výsledky OK a teď už jen čekat a čekat a čekat a čekat a......... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes No jsme na tom stejně. Laughing
Leontýnka

PříspěvekZaslal: pá září 01, 2006 8:56 am    Předmět: Citovat

Ahojky!
Už je mi líp,jen mě bolí díra na komurku a ta pod ní.Jinak ostatní tři rány vůbec necítím.Jen mě už leze krkem jogurtová strava a vývary.Jsem pátý den po operaci a aby jsem se přiznala,tak mám zatím pořád hlad.Asi je to tím,že jím jen třikrát denně a všechno tekuté.No a cestu z Prahy jsem zvládla Pendolinem za 2.20hod.Bylo to rychlejší než kodrcání v autě.Vůbec to se mnou neházelo.Martině a Panence děkuji za podporu.Hold musíme holky bojovat.Určitě nám to všem půjde.Tak pa,pa
MICHAELA

PříspěvekZaslal: pá září 01, 2006 10:30 am    Předmět: Citovat

Ahojky Leontýnko a všichni,holka neboj ,až přejdeš na kašičky,hlad zmizí a musím říct že mě i ty chutě malinko povolili,protože jsem měla větší výběr(slaný,sladký,kyselí) Wink .Tiše závidím(ale přesto moc přeji)jsovce,jak jí to pěkně maže dolů,já jsem stále na -2.5 kg a to fakt nejím!!! Crying or Very sad Nemám potřebu.Ten prevít(moje tělo)to ještě pořád nevzdává a nechce se mu hubnout Confused ,ale já se nedám!!!Leontýnko,moc ti gratuluju,tetˇuž bude jenom líp. Laughing Laughing Laughing
Jaja

PříspěvekZaslal: pá září 01, 2006 12:18 pm    Předmět: Citovat

Čau lidičky, jsovko gratuluji a musím přiznat, že jen tiše závidím. Jsem 3 týdny po operaci a mám dole jen 3kg jako po prvním týdnu Sad Sad .Mám z toho docela depku. Jím méně než před tím, ale asi je to stále dost nebo já fakt už nevím. Doufala jsem, že tohle mi pomůže Sad Sad Crying or Very sad . Všem držím palečky ať ty kila zatracený jdou dolů rychleji než mě a hlavně ať nemáte takové problémy jako já Sad . Jsem holt smolař.
jsovka

PříspěvekZaslal: pá září 01, 2006 1:21 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všichni,čtu vaše stesky na pomalé hubnutí a chci vás ujistit,že nejste sami. Můj syn má dole po 3 týdnech 5 kilo a pořád žehrá,že je to málo,ale já myslím,že hlavní je,aby to šlo dolů i když pomalu. Já jsem ani nečekala,že mi to pújde tak rychke,ale je to asi tím,že jsem stále jen na polévkách ,jogurtech a ještě tak kaši nebo třeba žervé.Bojím se cokoliv jiného sníst,protože mě to začne hrozně tlačit a vrací se to zpátky. Syn už jí téměř vše i když se mu také někdy stane,že mu to úplně nesedne. Jinak jím 5krát denně,ale mnohdy se do mně nevejde ani těch 150ml. Jsem ráda,že tak hubnu,ale už bych uvítala třeba nějakou zeleninu nebo kousek masa,ale to mohu tak mixované a to není ono. Tak jak vidíte nemám to taky moc lehké. Všem vám přeji,aby to šlo co nejlépe a vydržte. Vždyť jsme ta kilíčka střádali pár let a tak je hned dole mít ani nemůžeme Very Happy Very Happy Very Happy . Tak zdar a kilům zmar!!! Very Happy Very Happy Very Happy
MICHAELA

PříspěvekZaslal: pá září 01, 2006 1:43 pm    Předmět: Citovat

Jájo,já bych to tak černě neviděla,fakt!Já myslím,že to půjde později,ale půjde.Určitě jsi taky bývalá notorická dietářka.Já jo a tak mě na to,že to půjde ze začátku hodně pomalinku,připravovali i doktoři v Iscare.To tělo vycvičený dietama a pokusama zhubnout,nám prostě pořád nevěří,že to myslíme vážně a pořád nemá potřebu čerpat ze zásob,ale ono mu to jednou dojde, že hody skončili a pidi porce už jsou na pořád a hne se ta zatracená ručička na váze směrem dolů.Hele já tomu věřím,dávám tomu maximálně měsíc a pak to taky půjde rychleji.Pokud víš že nešidíš,tak se to projeví,určitě!!!!!!!To by bylo jinak proti veškerý logice,když jím málo a hýbu se tak to jít prostě musí!!!!!!Uvidíš,že možná už za týden budeme i my radostně psát,že už to zase jde.
Eva

PříspěvekZaslal: po září 04, 2006 9:30 am    Předmět: Citovat

Ahojky všichni,tak má po operaci i mamka.Byla v Iscaru 30.8. na vyndání stehů jí vezu 6.9.Možná v Praze někoho z vás uvidím Laughing .
Mamka se cítí v pohodě,vůbec jí nic nebolí,to já byla tak čtyři dni po operaci lazar.Bolelo mě břicho a tak-ona nic-je to nezmar.
Držím Vám všem začínajícím palce a nám již "zkušenějším" zase přeju trpělivost.
Já mám pocit,že se mi váha nějak kousla....shodila jsem 16kilo od května a váha teď stojí.....ale neva,stačí když to půjde třeba jen po kilku za měsíc....za rok to je pak ranec Razz
Milca-berca

PříspěvekZaslal: po září 04, 2006 1:50 pm    Předmět: Citovat

Ahojenky Evi ...Mám stejný problém jako ty...ted se mi váha začíná kousat jsem 5měsícu po operaci a mám dole -17,5kg...ted to jde tak jen 1-1,5kg měsíčně...a mám docela brzo hlad po jídle tak po 1,5h se bříško ozejvá.Zítra jdu na kontrolu tak se na to pozeptám ..zda by mě to nemohli doplnit abych nemusela čelit hladu skoro 3h než je čas jídla dalšího.Ale i tak jak píšeš ty..když by šlo jen 1kg měsíčně je to celejch 12kg ročně a to je krása.. Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Betty

PříspěvekZaslal: po září 04, 2006 2:53 pm    Předmět: Leontýnko blahopřeji Citovat

Ahoj všichni!
Jsem po operaci skoro 4 měsíce a po 2 a půl měsících se to kouslo a měsíc ani deko. Ale to už jsem byla zoufalá, ale minulý týden se to znovu rozjelo a už mám zase o 1kg pryč. Laughing Laughing Laughing
Ale hlavně mám celkem 12,5 kg dole, co bych normálně dávala dolů několik let.Ale ještě lepší je že mám o 2 velikosti méně.
A abych si dala odměnu, tak jdu 18.9. na ISKAR na korekci horních víček.
Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: