Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 563, 564, 565 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Olča
|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 1:50 pm Předmět: |
|
|
Zácpa vzhledem k tomu, že po tekuté a teď kašovité se tomu ani nedá říkat zácpa. Po těch pidi porcích nebudeš chodit tak často na velkou neboť nebudeš mít co tak 1- 2x týdně až přejdeš na tuhou tak se to upraví (mě se to neupravilo chodím stále 2x týdně) jinak lactulosa, ale je hodně sladká, nebo projímací čaje. _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lluucckkaa25
|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 4:47 pm Předmět: |
|
|
Olčo....Jak ty můžeš mít jen 4ml to nechápu normálně nechávají 100-150ml? ne,nechápu to to se pak do tebe nic nevejde |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 5:18 pm Předmět: |
|
|
jako promiň llluuuccckkkaaa, ale viděla si na konzultacích velikost kroužku? bandáže? určitě ano, protože si na bandáž původně měla jít. A teď si představ 100 - 150 ml - to je přece deci až deci a půl, když si to dáš do skleničky, myslíš, že by se to do toho kroužku mohlo vejít? Řekla bych, že si pleteš pojmy s dojmy, protože těch 100-150 ml je velikost tvých porcí a nikoliv objem doplnění bandáže. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 7:43 pm Předmět: |
|
|
Mono79...to byla zkratka.
Sama se na psychatrii léčím již spouuustu let a mám za sebou i psychology a psychoterapeuty.
Navíc když jsem si obstarávala papíry k opce, tak právě proto, že se léčím na psychiatrii, jsem musela mít řádný a vyčerpávající psychologický posudek, tedy od psychologa. Psychiatr spíš vyslechne původ Tvých problémů, ale hlavně projevy fyzické (strach, panika, úzkost, deprese, poruchy chování, psychotické projevy...) a ty projevy pak léčí léky. Psycholog léky psát nesmí. Asi jsem to zamotala, ale snad mi rozumíš.
Lucka - asi čte rychločtením a tudíž jí unikají základní pojmy. Budiž ji odpuštěno, ale i tak to ve mně vyvolává dojem, že vůbec neví, co má v pupíku .
Olčo já mám před třičtvrtě rokem doplněno na 5,5 ml celkem, ale časem prý malinko obsahu prosákne ven, takže kroužek teď už neobsahuje plných 5,5 ml, prý by se to mělo tak po roce zkontrolovat, pokud už člověk necítí omezení. Taky jsem se setkala s případem, kdy kámošce kroužek sklouzl a to proto, že měla v břišní dutině trošku agresívnější prostředí a kroužek naopak nabobtnal a totálně se jí zaškrtil, takže žaludek jí vylezl celý nad kroužek a byl malér. A tady byli i lidičky, co mají doplněno na 8 ml a nijak zvlášť velké doplnění necítí. Co jednotlivec, to jiný příběh. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 9:13 pm Předmět: |
|
|
Ano někdo může mít doplněno třeba 8 ml, ale to je ten nový tip bandáže ten začali dávat v srpnu 2007, já mám ještě ten starý. Jinak band se může přejíst tj. vznikne taková kapsa která se přehrne a pak jsou velké komplikace na to mě také dr. upozornila. Je pravda, že i když bych snědla víc tak to nepokouším (no párkrát jsem to prubla, ale šlo to do záchodu bylo mi tak těžko a hned jsem slintala jako bernardýn první příznak toho, že bylo jídla hodně nebo se dostatečně nerozkousalo). Ale to ti co mají band určitě dobře znají. Porce jsem psala v gramech jím kolem 130-150g, kdybych jedla 100 ml tak bych asi umřela hlady, ale dřív mi to stačilo. Jak psala Martina 4ml je doplnění bandáže, ale je to různé někdo snese víc jiný méně je to i podle typu bandu. _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mona79
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 11:49 am Předmět: .. |
|
|
bossice
Jasně, chápu. Já jen že mi naskočí husí kůže, jakmile někdo označí psychiatry za ty, co píšou jen léky. Ale tvé vysvětlení je dostačující- chápu, že jsi to zkrátila.
I mě psychiatr v životě dost pomohl, navíc sama jsem se jednu dobu živila "terapií", jestli se tak dá nazvat práce se závislými a jejich rodinami. A proto vím, že pohovory atd. nejsou vždy na místě a že to zkrátka někdy nestačí.
Psychiatrie je krásný lékařský obor, propojený s mnohými jinými medicínskými obory- př: psychosomatické problémy: kožní vyrážky, žaludeční problémy, neurologické problémy, dokonce sama na vlastní kůži jsem zažila ortopedický problém / bez ortopedického nálezu jsem nemohla došlápnout na nohu- kulhala jsem/, problém sám od sebe po půl roce zmizel. Je to asi 19 let zpátky a už nikdy potom se to nezopakovalo. _________________
31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lluucckkaa25
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 5:41 pm Předmět: |
|
|
Ne holky nevím a pokud si pamatujete nechodila jsem sem na diskuse takže před operací jsem si to tu nepročítala a martino chtěla jsem pllikaci bandáž mě nezajímala a o nějaké doplnění jsem neměla ani páru.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vanda
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 9:20 pm Předmět: |
|
|
I vzhledem k tomu, co jsem si tu teď pročetla, musím OB Kliniku jen chválit. Přístup k pacientům výborný, všechno mi vždy včas a důkladně vysvětlili, ať se to týkalo operace nebo stravování, při propuštění vše ještě zopakovali, k tomu mi dali ještě brožurku s popisem jak se stravovat, včetně rozpisu tekuté, kašovité i normální stravy a množství, nehledě k tomu, že po týdnu při vyndání stehů byla znovu řeč o dodržování stravovacího režimu. _________________
3. 2. 2010 plikace žaludku na OB klinice v Praze. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 11:26 pm Předmět: |
|
|
Mono79 ... to je psina, všechno, co jsi popsala, dokonce "vlastním"a i spoustu jiného ještě .
Ale v podstatě jsem zdravá...možná až na tu palici. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
monczaaa
|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 2:45 pm Předmět: konecne doma |
|
|
Ahoj holky,
tak me dneska propustili po tubu konecne domu a muzu si uzivat domaci peci. Chci vam moc podekovat za vase rady, ktere zde sdilite, moc mi to pomohlo, kdyz jsem mela predoperacni nervy...
Mejte se moc krasne a uzijte si Vanoce.
Monca _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/woR1dTN/]
[/url]
19 let, tubu v ÚVN Praha 15.12.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 3:02 pm Předmět: |
|
|
monczaaa hodně štěstíčka a zdravíčkaa užívej si to  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 4:05 pm Předmět: |
|
|
monczaaa... gratulka k hladkému zvládnutí opky a vítej v novém životě...hodně zdaru v odhazování kileček  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 4:32 pm Předmět: |
|
|
Všem co mají po opce přeji hodně moc ztracených kileček _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mona79
|
Zaslal: út prosinec 21, 2010 9:06 pm Předmět: |
|
|
bossičko
A kdo z nás to má v hlavě v pořádku???
Taky se mezi ty šťastné počítat nemůžu
Tak pevné nervy tobě, mě, nám všem. _________________
31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princessx
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 5:22 pm Předmět: Ahoj |
|
|
Ahoj holky, tak jsem už doma , teda už přes týden, ale dřív jsem se sem nedostala. v nemocnici jsem nakonec byla od 4.11 do 14.12 s dvoudenní pauzou. Prosak žaludku se nakonec nepotvrdil, ale jídlo se mi zasekávalo v jícnu, dokonce i pití, ale už je to lepší. Jinak slinivka už je v normě.ale trvalo to. během pobytu se mi udělala voda na plicích a taky embolie na obou dvou plicích, to byl asi nejhorší zážitek dusila jsem se a vše trvalo věčnost. Většinu pobytu jsem byla na jipu. V briše jsem také měla krevní srazeninu, tu vyndali a dali mi dren. takže jsem byla samý pytlík. Ted doma si musím dvakrat denně píchat Clexan takovej velkej..ostatni v nemocnici meli malý,..ale já mam balení jak pro kone...bricho uz mam cely fialový Kvůli těm plicím se hodně potím a je to fakt zahul.
Jinak k Jablonecký nemocnici...musím pochválit doktora Mana z Jipu tam se mi dostalo nejlepsiho vysvetlieni...doktori z chiry vzdy prolítli a nic mi neřekli...Občas jen neco vypustili jako mezi sebou, přistup hruza.
dokonce ve zprave o propusteni mam napsano, že jsem požádala o dimisi..( propusteni) a ja se pri vizitě jen zeptala, kdy pujdu domů) no a sestry taky dobry klidne se obe pri nocni sbali a jdou na cígo a na sesterně nikdo..jeste, že jsem tu embolii měla když tam byli.
Holky ted jsem doma a měla jsem mít porad kašovitou, ale uz jim vse, poradne to kousu dokonce jsem měla kousicek řizku
Všem přeji krásné Vánoce a do Nového roku vše dobré a hlavně zdravíčko !!! _________________ 26 let, 5.11.2010 lap. plikace žal. Jablonec
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|