Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 557, 558, 559 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dada73

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 1:39 pm    Předmět: Citovat

Tak to je vážně síla. Jakpak se to mohlo stát? Opravdu si jim nepodepsala band?

-42 kg
37 let, 1 dítě - 3letý Jindříšek a 1 manžel podporující, 1.4.2010 Tubu UVN
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bossice

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 1:46 pm    Předmět: Citovat

Lluucckkoo problém je v tom, že jsi jedla jogurt! Ten se řadí mezi kašovitou stravu. 14 dní můžeš jen pít a po každém loku si počkat na odříhnutí. Neboj se toho, teď zkoušej jen čaj, pak si přidávej ředěné džusy, dobře dělá actimel, či jiné tekuté zakysané výrobky, ale ty si ještě řeď. Actimel můžeš bez omezení (bifidus, nutridrink...). A čisté vývary!

Věřím, že seš namíchnutá. Ovšem pochybuju, že by Tě znovu reoperovali. Podali Ti vysvětlení, proč se tak stalo? Rozhodně jim to "dej sežrat", klidně to žeň na vyšší místa. Podle mne kdyby se vymlouvali na stav žaludku a proto Ti museli dát roužek místo plikace, tak jim to nevěř, kdybys měla žaludek v nepořádku, určitě by Tě pak zašili, aniž by provedli nějaký bariatrický zákrok.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jane-jane

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 2:22 pm    Předmět: Citovat

Uffff.... to jsou teda věci... jsem zvědavá co nám lluucckkaa k té pomýlené operaci napíše víc Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes . Já osobně bych se s tím nesmířila ........ mám ale pocit, že nemocnice se z toho nějakým způsobem vyviní Sad Sad

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Lucie K.

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 2:33 pm    Předmět: Citovat

lluucckka25: cože? No to je teda síla tohle, že ti to sami vyměnili tu operaci. A jak ti to jako zdůvodnili? Já jsem byla na plikaci přímo na OB a nemůžu si stěžovat.

[/url]

26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba Very Happy
ALENA

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 2:55 pm    Předmět: Citovat

A nespletli si tě s jinou pacientkou, která šla na bandáž Question Question Shocked Shocked to je fakt síla

bossice píšeš, že jogurt je kašovitá strava, ale mě ho vždycky po operaci dávali v nemocnici Rolling Eyes Rolling Eyes jak po bandáži, tak po tubu Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Sibyla

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 2:56 pm    Předmět: Citovat

lluucckka25 Shocked Shocked Shocked já bych jim zbořila nemocnici! A klidně se s nimi soudila.

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
bossice

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 3:47 pm    Předmět: Citovat

Aleno zřejmě co nemocnice, to jiný návod, ale u nás to je takto, že jogurt se prvních 14 dní ředí, buď čajem či mlékem. Vzpomínám si na Januuu, ta dostala první jídlo po tubu rohlík Shocked . No a když ho holka vyzvracela, tak jí docela určitě nesedl. Taky vycházej z tohoto Wink .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
ALENA

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 3:53 pm    Předmět: Citovat

boss na bandáži jsem byla v Iscare a na tubu v Přerově a tam mi taky k jogurtu dali rohlík Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes vysvětlovala jsem dietní sestře, že má být tekutá strava a moc to nechápala Evil or Very Mad Evil or Very Mad prý se rohlík stejně rozkouše Laughing Laughing no hlavně, že jim pojišťovny operace platí, zda dělají všechno správně, to už nikdo nekontroluje Shocked Shocked Shocked

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
bossice

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 4:12 pm    Předmět: Citovat

Lluucckkoo vezmi to tak, že se stalo, tak musíš začít boj o shození kil s bandáží. Možná Ti nejde nic pozřít, že seš z toho všeho vynervovaná. Obecně platí, že čím déle si po opce udržíš stravu tekutou a následně co nejdéle kašovitou, o to výraznější budeš mít úbytky a o to menší budeš mít případné těžkosti. U bandu využij hlavně prvního půl roku, to jde váha dolů nejlíp. Neboj se ničeho a klidně se ptej. Hlavně klid! Žádnou paniku. Máš nakročeno, tak do toho a za chvíli se budeš těšit z prvních odhozených kil. Držím palce!

Na operatérovi těžko něco "vymůžeš", leda tak omluvu, ale co bych si rozhodně nechala od něj potvrdit, že pokud jsi podepsala souhlas s plikací a nevyhověli Ti, tak že při případném selhání bandu Ti tu plikaci udělají bez keců. Nemůžeš ale předem házet flintu do žita, máš bandáž a kila půjdou dolů i s ní. Hlavně nezapškni a bojuj. Vše bude dobré. A když se nebude dařit, mohla bys mít otevřená zadní vrátka do plikace. Když už to doktoři tak zvrzli.
Nejdřív si zjisti všechno okolnosti, proč Ti změnili typ operace až na sále, kdy jsi se k tomu nemohla vyjádřit a případně to žeň výš.

Hodně zdaru! Wink Věřím, že Tě nenapadne vymáhat teď reoperaci.

Lenule82

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 5:26 pm    Předmět: Citovat

Ahojky tak teď jsem na vážkách jestli mám nebo nemám podstoupit band Sad A jak se rozhodnout Sad
bossice

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 6:19 pm    Předmět: Citovat

Lenule82 seš mlaďounká a ne příliš obézní, tak myslím, že band je pro Tebe vhodné řešení. Nemusíš jít hned do příliš razantního zákroku. Tedy to je můj pohled. Ale radit a doporučovat nemůže nikdo. Vše je na Tobě.

Pokud bys chtěla tubulizaci, tak možná bys měla v novém roce šanci, protože na začátku roku budou od pojišťoven na operace nové peníze. Poptej se svého operatéra. Nemá cenu jít do něčeho, co čem nejseš naprosto přesvědčená, že Ti pomůže. Můžeš taky pojišťovnu změnit. Můžeš taky odejít do jiné nemocnice. Zkrátka zvaž všechna pro a proti a rozhodni se uvážlivě.

Lenule82

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 8:27 pm    Předmět: Citovat

Jo jo asi máš pravdu musím seš rozhodnout jen a jen sama Confused a jěště bych na vás měla otázku asi to bude do jiného tématau ale snad mi někdo odpoví jak je to s bandáží a těhotenstvím má to na něco vliv ??
bossice

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 9:02 pm    Předmět: Citovat

Lenule82 po otěhotnění se kroužek vypouští, abys mohla baštit bez problémů a po porodu se může zase naplnit.

Terča

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 9:58 pm    Předmět: Citovat

Boss, mě taky dali tenkrát po opce v Iscare bílý jogurt, tedy, jako první byl vývar a pak jogurt.
Je to tak, jiný kraj, jiný mrav.
Lucko, může to opravdu souviset s nervama, jak psala Bossí, já to takhle mám u bandu normálně.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Romana Smolíková

PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2010 2:06 pm    Předmět: Citovat

LENULE 82 JÁ JSEM TAKÉ U VZP,MÁM TUBU ,OPKA PŘED TÝDNEM A NEBYL VŮBEC ŽÁDNÝ PROBLÉM.VŠECHNA VYŠETŘENÍ,OPKU I PRACOVNÍ NESCHOPNOST MI PLATÍ A NIKDO SE NAD TÍM ANI NEPOZASTAVIL.POKUD BYS RADĚJI TUBU TAK ŽÁDNÉ OBAVY......HODNĚ ŠTĚSTÍ.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 557, 558, 559 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: