Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 424, 425, 426 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: út říjen 05, 2010 6:48 pm    Předmět: Citovat

ALENKO a proto nehubneš !!!! Razz Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: út říjen 05, 2010 6:51 pm    Předmět: Citovat

verco no to je mi jasné celou dobu Laughing Laughing Laughing Laughing ale až ho zkusím a nepůde váha dolů, tak se těš, to bude mazec a přímo na holou Laughing Laughing Laughing Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: út říjen 05, 2010 6:58 pm    Předmět: Citovat

ajéééje takových už bylo, co jen vyhrožovalo.... Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Mona

PříspěvekZaslal: út říjen 05, 2010 7:12 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 4:22 pm, celkově upraveno 1 krát.
bossice

PříspěvekZaslal: út říjen 05, 2010 8:14 pm    Předmět: Citovat

No to jsi se, Verčo probrala...Iriska tam má 91 už delší dobu a Ty mě už neštvi s těma sejrama, žeru je skoro každý den a hovňajs. Embarassed Zkrátka jsem to musela napsat naplno, jinak by to nevyznělo.
Alenko v tom Pepanovi to nebude...no ale zkusit se má vše, tak vyzkoušej a pak podej hlášení. Dneska mi přišel sprej Hoodia, tak zítra vyzkouším. A co Ty? Pořád ho jenom nosíš v kabelce a zapomínáš stříkat? Jinak to taky odzkouším na svém muži, to je to jediné, co mi schválil. Ten do sebe nedá ani píchnout, natož říznout, zkrátka klasickej srabáckej chlap. Shocked

Jinak všem, co krásně hubnou, gratuluju! A přiznám se, začínáte mě s tím prudit. Rolling Eyes

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Petíí

PříspěvekZaslal: út říjen 05, 2010 11:55 pm    Předmět: Citovat

Sibylko taky gratulka ke shozeným kilečkum... měse bohužel moc nevede...chjo...asi se malo snažím....a navic se vubec necitím dobře....a jsem nějaka cela natekla..... i ted na noční nohy jak balony.... fuuul

35let.20.10 start při 120kg
verca

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2010 4:45 am    Předmět: Citovat

boss ale byla jsem první, kdo jí pogratuloval, tos také mohla udělat dřív, než jááá, tak se teď nedělej jo??? Razz Twisted Evil Laughing

A navíc... zas tak dlouho nééé, protože 2.10. kdy jsem dělala statistiku tam měla ještě 93, takže blééééé Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo

Naposledy upravil verca dne st říjen 06, 2010 9:44 am, celkově upraveno 1 krát.
Malvi

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2010 9:34 am    Předmět: Citovat

Alenko, tak to zkus tento zázrak - je lepší než tvarůžky a romadur dohromady.
http://www.madeta-velkoobchod.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=104&products_id=14404

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Iriska

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2010 1:13 pm    Předmět: Citovat

Monči:děkuji mocino i ostatním,moc mě ta slůvka potěšila....a Verča a Bossí,:teď se tu směji jak pitomeček,ale co ,už budu mít brzy útrum tak si Vás musím vychutnat,,víc napíši na slepičárně,,ale díky za smích- MVMR Wink Laughing Malvi:vypadá moc hezky Wink jen aby ho Verčík nevykoupila Laughing ale ne,ona je hodná i osttatním dopřeje ,viť Laughing Pettí:držím pěstičky, aby bylo líp,něco málo bude i s počasí,to je hnus co se tam stále honí,tak se drž a ať je co nejdřív,mnohem líp a kilečka,ať jdou do kšá Wink Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Sibyla

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2010 2:17 pm    Předmět: Citovat

Díky všem za podporu, zase mám kilčo dole, jde to 1/2 kila denně. Začnám věřit,že bych do opky mohla sundat těch 7kilo, jak pan doktor požadoval Smile

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii

Naposledy upravil Sibyla dne st říjen 06, 2010 2:31 pm, celkově upraveno 1 krát.
bossice

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2010 2:27 pm    Předmět: Citovat

Sibylo bezva, ono to fakt takhle jde, já jsem před opkou dala dolů 18, ale měla jsem na to tedy delší dobu, za poslední 3 týdny před opkou to bylo asi 10 kg. Ale pak, když jsem měla po opce, jsem zase jakoby pokračovala v nastaveném režimu a neměla jsem na počátku tak fantastický úbytek. Ale šlo to dobře, aspoň ten přechod po opce nebyl tak šokový pro tělo.

Verčo Tvoje neznalost, takže hlubokou moji úklonu a pokání nečekej, neboť já jsem měla informace od Alenky, že Iriska má 91...v té době, kdy se holka pro nevytíženost nedostala na fórum. Jsi natolik vzdělaná, že víš, že "neznalost neomlouvá". Basta fidli. A teď si sup! Cool

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
verca

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2010 4:55 pm    Předmět: Citovat

boss vím, že jsi mi to bonzla na ICQ - ale Tobě člověk nemůže zase moc věřit.....znáš se.... Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
bossice

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2010 5:09 pm    Předmět: Citovat

...jste dneska holky nějaký divoký, Mattonka si mě tu zastupuje bez písemné žádosti, Ty poukazuješ na mou nespolehlivost, ještě, aby tak přišla Ppperla a dorazila to se změnou termínu psycholožky Rolling Eyes .

ALENA

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2010 7:52 pm    Předmět: Citovat

boss tak já pořád nosím spray Hoodia v kabelce a dokonce nevím ve které Laughing Laughing Laughing ale myslím, že ho začnu brzy hledat a pak ho asi dám do jiné kabelky Shocked Shocked Shocked jo, když já byla vždycky tak trošku víc nedisciplinovaná Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes teda to je blbé slovo Laughing Laughing Laughing

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
mattoni-33

PříspěvekZaslal: čt říjen 07, 2010 5:12 am    Předmět: Citovat

bossice
Laughing Laughing Laughing Laughing tak já jsem podala jen informaci, protože jsem byla rychlejší, ty se vybavuješ o spermiíích a vedle se čeká na tvou odpověď Laughing Laughing Laughing Laughing tak jsem si to dovolila nooo Laughing Laughing Laughing Laughing ty si pak dala ale originálnější odpověď, aspoň vím, co mám odpovědět příště, až se na to někdo zeptá takže vlastně i děkuji Laughing Laughing Laughing Laughing

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 424, 425, 426 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: