Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
matrix.xx
Anonymní

PříspěvekZaslal: so srpen 26, 2006 10:35 pm    Předmět: Citovat

nostalgie__lucka napsal:
Dobrý večer lidičky.Dneska tu píši poprvé,ale čtu tyto diskuze docela delší čas. Už jsem se konečně rozhodla k nějakému radikálnějšímu řešení své nadváhy. Zkoušela jsem různé diety, obezitologa a cvičení. Nic z toho mi nepomohlo a když po delší době jo,tak jsem si zažila "jo jo efekt". Je mi skoro 19let, měřím 172cm a vážím 110kg. Myslíte si,že mám "šanci" na bandáž žaludku? Já už jinak fakt nevím. Mám vyšší tlak,migrény a bolesti páteře- dřív se mi často "blokla". Mám skoro dvouletou dceru a chci s ní běhat, hrát si s ní,ale s tou moji nynější "formou" jsem v pohybu dost omezená.Prosím poraďte mi.A kam bych se měla nejdřív objednat na ty vyšetření. Moje doktorka mi tam nechce poslat - chodím ještě pořád k dětské a ty o tom prostě nechtěj aní slyšet. Díky předem LUCKA

Ničehož se děvče neboj měl sem větší problémy než Ty a už sem dva měsíce po bandáži a vše je v poho,nenech se odradit lidmi co si nevidí ani na špičku nosu včetně felčarů pochybných znalostí.
Věř lidem co tím prošli a doktorům z Prahy či Brna oni vědí,zbytek tápe páč žijí v nevědomosti.
Držím palčáky a neboj zmákneš to uvidíš. Twisted Evil Wink
Leontýnka

PříspěvekZaslal: ne srpen 27, 2006 6:58 am    Předmět: Citovat

Ahojky všem!

Je tady někdo,kdo jde v pondělí na operaci jako já?Dostala jsem nějaké dotazníky na vyplnění.Chtělajsem se zeptat co jste psali do toho týdeního jídelníčku?Já hlava děravá si nemůžu vzpomenout co jsem jedla minulej týden.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Leontýnka

PříspěvekZaslal: ne srpen 27, 2006 7:03 am    Předmět: Citovat

Jo taky jsem se dočetla,že po operaci musím mít odvoz.Já jsem z Prostějova a pro mě je jednodušší sednout v Praze na Pendolino a za 2.20 jsem doma.Kdyby pro mě někdo jel autem,tak by nám to trvalo dýl.Samozřejmně nebudu cestovat sama.Jako doprovod budu mít drahou polovičku.Myslíte,že nebudou nějaké problémy,že chci cestovat vlakem??
panenka

PříspěvekZaslal: ne srpen 27, 2006 7:30 am    Předmět: Citovat

takže bando Very Happy nejdřiv LUCKA, nezbyva mi než souhlasit s Míšou je to přesně tak ničeho se neboj oni Ti poradi pomohou, věkem jsme na tom podobně takže žadny strachy.
.. a teď LEONTÝNKA, oni to neřikaji jen tak ze srandy, že po operaci chtěji aby sis zajistila odvoz a ne MHD atd. je to pro Tve dobro si tohle zajistit plahočit se někde metrem a vlakem nebude nic prospěšného, ja jsem taky od Prahy 300 km takže je mi jasny, jak to mysliš Smile, ale určitě to nějak zvladneš, rodina, přibuzni, kamaradi, mylsim si že ani po operaci nebudeš natolik zdatna abys hnedka skakala po nastupištich jak srna atd. určitě si něco sežeň, a držim pěstičky at to dobře dopadne....panenka...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
L

PříspěvekZaslal: ne srpen 27, 2006 8:16 am    Předmět: Citovat

Ahoj Lucko,mě je 23 a šla jsem při 104kg. Takže buď v klidu.A jinak jsem taky Lucka Very Happy
Leontýnko jsem 14 dnů po operaci a opravdu je lepší autem.A to bydlím v Praze...
Ahoj,L. Wink
MICHAELA

PříspěvekZaslal: ne srpen 27, 2006 8:49 am    Předmět: Citovat

Ahoj Leontýnko,já taky chtěla autobusem a nakonec jsem byla ráda,že jsem měla auto Embarassed .Je pravda,že nikdo nekontroluje jak odjíždíš,ale neblbni,totiž ta casta na ten vlak tě odrovná,ne ta cesta pendolinem Confused .Já už druhý den doma běhala,ale když mě pouštěli ,byla jsem ráda,že jsem se dodrápala na parkoviště,do auta.Ono je to rozdíl šmajdat po tý nemocniční pidichodbě a mazat na vlakáč(tramvaj by ti vadila na 100%,jak škube.)Leda taxi k vlaku S doprovodem,jestli tedy opravdu myslíš pendolino,protože normální vlak by byl sebevražda,fakt sama uvidíš ,že nejvíc ti budou vadit tyhle škuby,nezapomenˇže jsi zalátaná i uvnitř!Jinak na tebe budem určitě myslet a ničeho se neboj,za chvíli budeš zase běhat jako srna brna Laughing .Uvidíš sama že každým dnem bude líp a líp.Budou tě nutit brzy chodit,nebranˇse tomu,pomáhá to a je ti líp.To je vlastní zkušenost já poslouchala a chodila a domů jsem mazala 3 den od nástupu a paní co byla se mnou nechodila,ležela,když já odcházela a bylo jí o moc hůř Wink .Tak pa pa adržím palce,začínáš jiný život! Laughing Razz Laughing Razz
matrix.xx
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne srpen 27, 2006 10:08 am    Předmět: Citovat

Souhlasím s vámi,jet domů vlakem či jiným postrkem kromě auta je dost kách,říkám to proto že jsem z Litoměřic jen necelých 60 km,ale fakt sem byl rád když jsme domů dojeli a to mám dóst pohodlný car Twisted Evil
Takže bych skutečně nekoukal na koruny a investovak do benzínu a auta,pinďulínem se svez až budeš redy. Razz Razz Wink
bela

PříspěvekZaslal: po srpen 28, 2006 7:16 am    Předmět: Citovat

Ahooj Very Happy Very Happy
Já to mám domu asi něco málo přes 100km a myslela jsem že manžílka cestou utluču jak to skákalo Laughing Laughing Laughing
Auto je asi nejlepší,neumím si představit cestu autobusem nebo vlakem auuu!!!!
Very Happy Tak pa a držím palečky všem co jdou na operaci.
Betty

PříspěvekZaslal: po srpen 28, 2006 12:12 pm    Předmět: Leontýnko Citovat

Opravdu neber cestu domů na lehko a věř, já skoro na ISKAR vidím a jela jsem taxíkem a ještě jsem říkala-POMALU Shocked
Měj na paměti, že jizvy jsou dost živé a přece nechceš, aby byby ošklivé a rozšklebené. Navíc nívím jak komu, ale nebylo mi ještě OK Wink
nostalgie__lucka

PříspěvekZaslal: po srpen 28, 2006 2:34 pm    Předmět: Citovat

ahoj lidičky. moc vám děkuju.asi příští týden si zajdu do iscaru-pro moooc moooc informací Laughing kdyžtak pak dám vědět. mějte se krásně Wink LUCKA
nostalgie__lucka

PříspěvekZaslal: po srpen 28, 2006 3:05 pm    Předmět: Citovat

jo málem jsem ještě zapomněla. Když chci jít na ty prohlídky. ke komu mám vlastně jít nejdřív? s kým si vlastně o tom mám nejvíc promluvit? s obezitologem? díky Embarassed
Betty

PříspěvekZaslal: po srpen 28, 2006 3:26 pm    Předmět: Citovat

První v řadě je recepce a tam tě nasměrují Very Happy
L

PříspěvekZaslal: po srpen 28, 2006 3:28 pm    Předmět: Citovat

Jestli to bude tvá první návštěva,tak si tam zavolej.Oni se tě zeptají s čím tam chceš jít.Taky se mě ptali jaké mám BMI.No a ona tě objedná k chirurgovi.No a jestli tě on pošle dál,tak tě na recepci objednají na to kolečko.Tak to aspoň bylo u mě.Zavolej a vše to pojede....
L.
MICHAELA

PříspěvekZaslal: po srpen 28, 2006 3:31 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Luci,to je asi různý,já mluvila úplně nejdřív s chirurgem,přepojili mě přímo na paní doktorku a ona mě sama po tom co si mě vyslechla(proč jsem se na ně obrátila a že mě moji doktoři nechtějí dát doporučení), rovnou objednala na gastro a už to frčelo.Ještě se ptala na váhu,výšku,věk,předchozí pokusy zhubnout(léky,atd.)Řekla mi co si mám vzít sebou na první vyšetření a pak už si mě přehazovali jak bylo potřeba. Shocked Oni si s tebou poradí neboj,stejně to budeš opakovat každýmu ke komu půjdeš.Mě se na to ptali úplně všichni doktoři stejně,jen ne sestřičky na krvi,jinak úplně všichni.Když zavoláš na Iscare a řekneš recepční,že nevíš na koho se máš přesně obrátit,protože ti obvodní nechce dát doporučení Sad ,tak tě sami přepojí,přesně tak to bylo u mě.Spojili mě přímo k p.doktorce a já celou dobu myslela ,že mluvím se sestřičkou a když jsem jí na konci řekla děkuji moc sestři Embarassed ,tak se smála a pak teprve řekla...není zač ale já jsem doktorka,já byla za blbku,ale ona byla moc,moc příjemná. Wink Laughing :lol:Nevím třeba to ostatní měli jinak,ale já se tam dopracovala přesně tak jak ti to popisuju Razz
martina

PříspěvekZaslal: po srpen 28, 2006 3:44 pm    Předmět: Lucy Citovat

Ahoj, u mně to bylo tak, že jsem tam zavolala a na recepci řekla, že bych chtěla na bandáž a chci se objednat a oni mě rovnou objednali na chirurgické vstupní vyšetření. No a teď čekám na kolečko ostatních vyšetření. Ale opravdu stačí zavolat a na tý recepci jsou moc a moc milý, příjemný a ochotný. Neboj, oni ti poradí.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: