Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: ne březen 11, 2007 11:43 pm Předmět: |
|
|
Hm, upir z loznice, no jo no. Tak se na tebe v Brne s Alcou muzem zkusit vrhnout a dat ti energii, pokud budes chtit, to nebude zadne cary mary A hlavne je to nezistne a radost z toho, kdyz se druhy citi lip. Tak dobrou noc!
A dobrou noc vsem! Rano musim vstat, abych se nechala doopravdicky vysosnout  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: ne březen 11, 2007 11:45 pm Předmět: |
|
|
qwys tak dobrou a ať máš dobrou krev  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: ne březen 11, 2007 11:45 pm Předmět: |
|
|
Holky dobrou.
Mimochodem Ali-já to ALE se snážím ještě stále řešit,ale už na to nedávám 100% své energie,ale tak hm...40?Přeci jenom už mám i ty děti a u nich jde ješt hodně věcí změnit,,že?
Tak už opravdu dobrou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martina 2
|
Zaslal: po březen 12, 2007 10:08 am Předmět: |
|
|
Holčiny naše milé, prosím, přejděte si povídat o ezoterice do Kavárny kecací. Prosím.
Taky mně to zajímá, ale jsme v tématu "Operace" a lidi, kteří potřebují informace právě o té operaci můžou být pak zmateni až tu budou něco hledat.
Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: po březen 12, 2007 10:14 am Předmět: |
|
|
Martino 2, ja vim, uz nebudem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: po březen 12, 2007 10:16 am Předmět: |
|
|
Jinak sem dneska byla jeste pro zbytek testu, nabrali mi 6 zkumavek nebo kolik, poslali me na rentgen srdce a plic a pak sem sla az do nemocnice, aby mi zjistili krevni skupinu, i kdyz sem jim rikala, ze daruju krev a ze ji vim Ale chapu, nesmi v tom byt zmatek.
Drzte mi prosim palce, at brzy vyzenu ten krkobol! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martina 2
|
Zaslal: po březen 12, 2007 10:17 am Předmět: |
|
|
Držíme. A ted šup do kavárny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: po březen 12, 2007 10:42 am Předmět: |
|
|
jo qwys, taky jsem si chtěla ušetřit to jedno vyšetření na krevní skupinu, ale neměla jsem s sebou průkazku, takže to stejně museli, říkali že musí, když nemají papír, udělat. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po březen 12, 2007 12:23 pm Předmět: |
|
|
Omlouvám se vůbec jsem si to neuvědomila,že jsme v tématu operace  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: út březen 13, 2007 2:06 pm Předmět: |
|
|
Ahojky lidičky,taky jsem byla včera na krvi a RTG srdíčka a plic, ale bojím se,že je vše špatně...Mám zvýšenou sedimku ,cholesterol a nějakou arytmii . A termím operace tak blízko, zítra mám volat p. doktora-moc se bojím,že je všechno na draka.Jediné pozitivum je,že jsem tak vytočená,že nemůžu jíst-je mi zle od žaludku a chce se mi jen brečet. Všem Vám moc držím palečky ať se Vám vede dnes ubulená Hanka Š _________________
bandaz 2.4.2007
18kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: út březen 13, 2007 2:28 pm Předmět: |
|
|
HankaŠ napsal: | Ahojky lidičky,taky jsem byla včera na krvi a RTG srdíčka a plic, ale bojím se,že je vše špatně...Mám zvýšenou sedimku ,cholesterol a nějakou arytmii . A termím operace tak blízko, zítra mám volat p. doktora-moc se bojím,že je všechno na draka.Jediné pozitivum je,že jsem tak vytočená,že nemůžu jíst-je mi zle od žaludku a chce se mi jen brečet. Všem Vám moc držím palečky ať se Vám vede dnes ubulená Hanka Š |
Hani,kolik tu sedimku máš?To svědčí pro nějaký zánět.Může to být i zub,nebo nějaká chřipka...
Cholesterol-obávám se,že ten tu má před operací zvýšený každý druhý člověk.To se bere.A termín máš kdy?Možná ti bude stačit nasadit jen nějaké antibiotika.Arytmie-to si netroufnu posoudit.Bude dobře ,neboj.Ale zase měla -li bys jít na bandáž a mít drobné obtíže,tak těsně po operaci by tvé tělo muselo hooodně bojovat navíc a tebe by to vyčerpalo.Doktor tě te´d poléčí a bude vše dobrý.Fakt,neboj. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: út březen 13, 2007 3:15 pm Předmět: |
|
|
Je moooc dobré, že si člověka důkladně proklepnou, protože sám by třeba ještě pár let na svoje problémy nepřišel a mohlo by být podstatně hůř.
Hanko arytmie zas není žádná trága, možná budou jen zjišťovat kterého druhu je, jestli se nemusí nic dělat nebo nasadí léky a bude to zase v pohodě. Pokud ty sama sis ničeho nevšimla, tak bys nemusela mít s operací problémy. Hlavně né stres. Klídek, bude to v pohodě, uvidíš. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út březen 13, 2007 4:01 pm Předmět: |
|
|
Hanko,to bude určitě dobré,jak píše Datli,ten cholesterol máme zvýšený všechny. Já na to beru prášky a stejně jsem na hranici. Aritmii má spoustu lidí a zjistí to až jdou na nějaké vyšetření. Já jsem měla infarkt a operaci mi povolili-tedy v roce 1993. Nenervuj se. Buď to přeléčí a nebo to nebude vůbec vadit. Také při našich BMI nemůžeme mít výsledky na 100%  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: st březen 14, 2007 1:35 pm Předmět: |
|
|
Moc všem děkuji za podporu,je to prima.když si můžu vylít srdíčko.Víte jak mi asi je ,co prožívám.... Po 2. hod.ině si mám volat p.doktorovi ,držte palečky ať to dobře dopadne- mám strach...  _________________
bandaz 2.4.2007
18kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st březen 14, 2007 1:49 pm Předmět: |
|
|
Vše bude OK, uvidíš... držím kolíky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|