Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
qwys

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2007 11:43 pm    Předmět: Citovat

Hm, upir z loznice, no jo no. Tak se na tebe v Brne s Alcou muzem zkusit vrhnout a dat ti energii, pokud budes chtit, to nebude zadne cary mary Smile A hlavne je to nezistne a radost z toho, kdyz se druhy citi lip. Tak dobrou noc!
A dobrou noc vsem! Rano musim vstat, abych se nechala doopravdicky vysosnout Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ALENA

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2007 11:45 pm    Předmět: Citovat

qwys tak dobrou a ať máš dobrou krev Razz Razz Razz Razz Razz Exclamation Exclamation Exclamation

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Datli

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2007 11:45 pm    Předmět: Citovat

Holky dobrou.

Mimochodem Ali-já to ALE se snážím ještě stále řešit,ale už na to nedávám 100% své energie,ale tak hm...40?Přeci jenom už mám i ty děti a u nich jde ješt hodně věcí změnit,,že?
Tak už opravdu dobrou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Martina 2

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2007 10:08 am    Předmět: Citovat

Holčiny naše milé, prosím, přejděte si povídat o ezoterice do Kavárny kecací. Prosím.
Taky mně to zajímá, ale jsme v tématu "Operace" a lidi, kteří potřebují informace právě o té operaci můžou být pak zmateni až tu budou něco hledat.
Díky Wink
qwys

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2007 10:14 am    Předmět: Citovat

Martino 2, ja vim, uz nebudem Smile
qwys

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2007 10:16 am    Předmět: Citovat

Jinak sem dneska byla jeste pro zbytek testu, nabrali mi 6 zkumavek nebo kolik, poslali me na rentgen srdce a plic a pak sem sla az do nemocnice, aby mi zjistili krevni skupinu, i kdyz sem jim rikala, ze daruju krev a ze ji vim Laughing Ale chapu, nesmi v tom byt zmatek.
Drzte mi prosim palce, at brzy vyzenu ten krkobol!
Martina 2

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2007 10:17 am    Předmět: Citovat

Držíme. A ted šup do kavárny Smile
trixl

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2007 10:42 am    Předmět: Citovat

jo qwys, taky jsem si chtěla ušetřit to jedno vyšetření na krevní skupinu, ale neměla jsem s sebou průkazku, takže to stejně museli, říkali že musí, když nemají papír, udělat.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
ALENA

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2007 12:23 pm    Předmět: Citovat

Omlouvám se vůbec jsem si to neuvědomila,že jsme v tématu operace Crying or Very sad Crying or Very sad

HankaŠ

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 2:06 pm    Předmět: Citovat

Ahojky lidičky,taky jsem byla včera na krvi a RTG srdíčka a plic, ale bojím se,že je vše špatně...Mám zvýšenou sedimku ,cholesterol a nějakou arytmii . A termím operace tak blízko, zítra mám volat p. doktora-moc se bojím,že je všechno na draka.Jediné pozitivum je,že jsem tak vytočená,že nemůžu jíst-je mi zle od žaludku a chce se mi jen brečet. Všem Vám moc držím palečky ať se Vám vede dnes ubulená Hanka Š

bandaz 2.4.2007
18kg před operací
Datli

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 2:28 pm    Předmět: Citovat

HankaŠ napsal:
Ahojky lidičky,taky jsem byla včera na krvi a RTG srdíčka a plic, ale bojím se,že je vše špatně...Mám zvýšenou sedimku ,cholesterol a nějakou arytmii . A termím operace tak blízko, zítra mám volat p. doktora-moc se bojím,že je všechno na draka.Jediné pozitivum je,že jsem tak vytočená,že nemůžu jíst-je mi zle od žaludku a chce se mi jen brečet. Všem Vám moc držím palečky ať se Vám vede dnes ubulená Hanka Š

Hani,kolik tu sedimku máš?To svědčí pro nějaký zánět.Může to být i zub,nebo nějaká chřipka...
Cholesterol-obávám se,že ten tu má před operací zvýšený každý druhý člověk.To se bere.A termín máš kdy?Možná ti bude stačit nasadit jen nějaké antibiotika.Arytmie-to si netroufnu posoudit.Bude dobře ,neboj.Ale zase měla -li bys jít na bandáž a mít drobné obtíže,tak těsně po operaci by tvé tělo muselo hooodně bojovat navíc a tebe by to vyčerpalo.Doktor tě te´d poléčí a bude vše dobrý.Fakt,neboj.
trixl

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 3:15 pm    Předmět: Citovat

Je moooc dobré, že si člověka důkladně proklepnou, protože sám by třeba ještě pár let na svoje problémy nepřišel a mohlo by být podstatně hůř.
Hanko arytmie zas není žádná trága, možná budou jen zjišťovat kterého druhu je, jestli se nemusí nic dělat nebo nasadí léky a bude to zase v pohodě. Pokud ty sama sis ničeho nevšimla, tak bys nemusela mít s operací problémy. Hlavně né stres. Klídek, bude to v pohodě, uvidíš.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
ALENA

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 4:01 pm    Předmět: Citovat

Hanko,to bude určitě dobré,jak píše Datli,ten cholesterol máme zvýšený všechny. Já na to beru prášky a stejně jsem na hranici. Aritmii má spoustu lidí a zjistí to až jdou na nějaké vyšetření. Já jsem měla infarkt a operaci mi povolili-tedy v roce 1993. Nenervuj se. Buď to přeléčí a nebo to nebude vůbec vadit. Také při našich BMI nemůžeme mít výsledky na 100% Embarassed Embarassed Razz Razz

HankaŠ

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2007 1:35 pm    Předmět: Citovat

Moc všem děkuji za podporu,je to prima.když si můžu vylít srdíčko.Víte jak mi asi je ,co prožívám.... Po 2. hod.ině si mám volat p.doktorovi ,držte palečky ať to dobře dopadne- mám strach... Rolling Eyes Exclamation Question

bandaz 2.4.2007
18kg před operací
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2007 1:49 pm    Předmět: Citovat

Vše bude OK, uvidíš... držím kolíky Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: