Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 410, 411, 412 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Malvi

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 8:02 am    Předmět: Citovat

Vando, Smapájo,
taky jedu hlemýždím tempem a vůbec mě to nemrzí. Aspoň nebudu mít vytahanou kůži. Pořád si říkám, že bez operace bych těch skoro 20 kg nikdy nezhubla. Tak to berte tak a nenaříkejte. Zhubnout tolik kilo co vy, to je prostě bomba Very Happy Very Happy .

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petíí

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 8:05 am    Předmět: Citovat

simone78... tak jsem včera doípadla nadočekávaní dobře, mam termínek na 18.10.k přijetí.Je to dálka, vím, ale moc jsem to chtělaa vyšli mi tam vstřic i s termínem. A ke všemu jsem tam poznala osobně holky tady z fora.... tobě přeji at dostaneš brzo termínek...

35let.20.10 start při 120kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Petíí

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 8:11 am    Předmět: Citovat

jane-jane.... moc děkuji za vyřízení ... já to myslela vážně, ale jen , když bude mít Meggy volný časík a chut to pro mě udělat .A já vás pak přijdu v košilce navštívit do nemocnice po opce.Pokud jsem dobře pochopila budu tam za měsíc po TUBU jít na kontrolu , tak proč ne v době kdy tam budete... on to je skoro měsíc, když jsem se dívala.a s meggy se domluvím.

Dejna

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 8:11 am    Předmět: Citovat

dámy, ale šnečí tempo je nejlepší Very Happy , já např. svého šnečka miluju Wink

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
Petíí

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 8:12 am    Předmět: Citovat

Dejni.. hezkou dovolenou ....a smekám před tebou co jsi dokázala... kéž bych byla alespon s poloviny tak úspěšná.

Dejna

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 8:15 am    Předmět: Citovat

petí, děkuji a věř tomu, že budeš!!!

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
Iriska

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 9:49 am    Předmět: Citovat

Dejni:taky přeji krásnou dovolenou,krásně si tam ze šnečkem zalenošte a pěkně si jí užijte,jojo ten Tvůj šneček je nám všem příkladem že když se chce tak to jde,tak se měj Wink Laughing

Malvi:mocinko zdravim,a máš recht já bych bez opky těch dvacet možná dala a ty taky,ale myslím že by se nám je nepodařilo udržet a byl by to větší boj než s opkou a mimochodem kdo nezná Malvi tak jí to moc sluší Wink a dvacet i u holek je nádherná váho prostě 80kostek másla Shocked Shocked Shocked no není to úžasné Laughing

Petíí:blahopřeji k termínku ,máš nástup na narozeninky mé dcerušky,takže nádhernej termínek,to Ti jistě přinese štěstí,budu na Tebe mocinko myslet Wink Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
ALENA

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 12:45 pm    Předmět: Citovat

smapája jo, jo já psala o HOODIA SPRAY, ale musím se přiznat, že vždycky, když mám chutě, tak ho zapomenu šplíchnout Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed nosím ho stále v tašce, no jsem lajdák Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Malvi ahoj, hubneš krásně, je lepší pomalu, ale pořád a s tou kůží máš pravdu i když mě to visí i když nehubnu Shocked Shocked Shocked
už v Brně jsi vypadala mooooc hezky a nyní musíš být ještě větší koooooča Wink Wink Wink

Dejno tak ještě než odjedeš, tak krásnou dovolenou a všechny starosti nechej doma a jen relaxuj a odpočívej a hlavně načerpej energii a teplo, bo tady bude zima až se vrátíš Laughing Laughing Laughing

Irisko tak to máš pravdu s tím metříkem, že když se chce, tak to jde Laughing Laughing Laughing mě se teď chtělo celý týden a šlo to a jak mě střevní chřipka opustila uuuuuuuuž, to zase nejdeeeeeeee Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
verunkaberunka

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 1:15 pm    Předmět: Citovat

ŠMAJRÁ Shocked Jane-Jane - hned to jdu opravit, máš tolik příspěvků a já si tě klidně zkopíruju Very Happy a nechci citronky jsou moc kyselééééé, no to jsem zvědavá do koho se trefim tentokrát Laughing já jsem si tam totiž chtěla dát i to sluníčko a na poslední chvíli jsem si to rozmyslela Embarassed Laughing no asi se mi ten tvuj metřík nějak podvěmomě zalíbil ...
verunkaberunka

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 1:36 pm    Předmět: Citovat

taáááák jak se vám líbí?
jo a mimochodem, mám uplně stejný problém jako veruberu, nejen že nejde nic dolu ale naopak mám o kilo a půl víc....nevím po čem ale mám, no myslím že tělo je tak zblblé že si ukládá i to minimum co dostává a až mu prostě dojde že lepší to nebude tak to dolu půjde....a to procházkuju, lehce cvičím a používám vibrační pás....no jak řikám, musím si počkat Crying or Very sad ale i tak se cítím skvěle protože už se vejdu do některých věcí co jsem si syslila pro tyhle časy Very Happy
jane-jane

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 3:02 pm    Předmět: Citovat

verunkaberunka...no tenhle metřík ti daleko víc sluší ...ta berunka tam prostě sedí jak hrnec na .... /heh co se mi to tam rýmuje../ Laughing Laughing Laughing
Je krásnej Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
lupava

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 7:09 pm    Předmět: Citovat

ahoj děvčata,24.8. jsem byla na bandáži...mám dole už 9kg,ze 120kg mám, teda 111kg,udělalo mi to velikou radost.Bojím se,že se seknu a nepůjde to.beru to jako start do nového života.Byla jsem na OBklinice v Praze a bylo to tam naprosto skvělé.Můžu doporučit.Všichni jsou usměvaví,starostliví a nekoukají na vás jako na hrocha. Laughing
lupava

PříspěvekZaslal: pá září 17, 2010 7:10 pm    Předmět: Citovat

ahoj děvčata,24.8. jsem byla na bandáži...mám dole už 9kg,ze 120kg mám, teda 111kg,udělalo mi to velikou radost.Bojím se,že se seknu a nepůjde to.beru to jako start do nového života.Byla jsem na OBklinice v Praze a bylo to tam naprosto skvělé.Můžu doporučit.Všichni jsou usměvaví,starostliví a nekoukají na vás jako na hrocha. Laughing
verunkaberunka

PříspěvekZaslal: so září 18, 2010 7:30 am    Předmět: Citovat

ahojda, tak jsem vás tady včera pěkně lakovala ale já nerada Crying or Very sad , včera jsem totiž udělala zásadní objev- moje váha váží pokaždé jinak protože tady nemáme rovné podlahy, takže jsem se dozvěděla že určitě nepřibírám Laughing jupííííí, možná jsem jenom trochu přibrzdila ale mě to nevadí protože těch 10 kilo mi odešlo z vrchní části takže mi poplandává kůže na rukách ale zadek mám pořád stejnej Confused Crying or Very sad

jane-jane děkuju Wink

lupavo držím ti palce[/b]
andyna

PříspěvekZaslal: so září 18, 2010 9:40 am    Předmět: Citovat

verunkoberunko,moje váha taky váží pokaždé jinak-i když se vážím v koupelně na dlaždicích,tak se váha mění podle toho,na kterou dlaždici ji postavím,i když se snažím,aby stála úplně rovně,tak je někdy rozdíl až 1 kg!!! Rolling Eyes
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 410, 411, 412 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: