Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 515, 516, 517 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verunkaberunka

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 1:20 pm    Předmět: Citovat

Bossice poslala jsem ti sz
Rosmarine gratulka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rosmarine

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 1:23 pm    Předmět: Citovat

verunko - moc děkuju, raduju se z kil dole a taky z nového mobílka, který jsem dostala jako dárek za zhubnutí 20 kg. Very Happy Tak vám sem budu moci poslat z dovolené fotečku. Wink

51 let. Fandí mi moje milovaná a milující rodinka s čiváčkem Beníčkem. Wink
Před operací zhubnuto 8 kg. Tubulizace při váze 114 kg - Iscare 12.7. 2010 - primář MUDr. Svoboda.
verunkaberunka

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 5:11 pm    Předmět: Citovat

téééda, já bych měla vánoce jenom z těch odhozených kilíček a ty za to ještě dostáváš dárečky Shocked ... no ale když je z tebe teď kočka tak je to vlastně celkem logické Wink
verca

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 5:14 pm    Předmět: Citovat

verunkoberunko Tvůj metřík se mi zdá nějak nachlazen...zkus se na něj znovu kouknout a vyléčit ho. Neukazuje Ti počáteční, ani cílenou váhu...... Rolling Eyes Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
verunkaberunka

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 8:25 pm    Předmět: Citovat

no dobrá, tady vlastně nepotřebuju mlžit tak já to jdu opravit Smile
Panika

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2010 9:12 am    Předmět: Citovat

Rosmarine moc děkuju za odpověď... Wink

týden před operací zredukováno na 131kg
5.10.2010 Plikace na OB
skřítka

PříspěvekZaslal: st září 01, 2010 4:48 pm    Předmět: Citovat

Všechny vás moc zdravím.Dlouho jsem tady nebyla Embarassed a chtěla jsem vám jen oznámit, že přes všechny patálie mám opku konečně za sebou - tubu Ostrava 25.8.2010, v pondělí mě propustili.
Budu podávat hlášení a všem gratuluji k úspěchům!!

[/url]
skřítka

PříspěvekZaslal: st září 01, 2010 4:52 pm    Předmět: Citovat

A mohli by jste mi prosím prosím někdo poradit jak si upravovat hodnoty na metříku? Děkuji!!! Wink

[/url]
Jana Dembkovská

PříspěvekZaslal: st září 01, 2010 5:57 pm    Předmět: Citovat

Tak Skřítko moc se těším,že byl někdo teď v Ostravě.Napiš prosím jak to šlo,je to moc auva?Dej nějakou radu.Já jdu 13.9.tak už mám nervy,ani spát nemůžu.Díky za rady,určitě mi pomůžou dát se trochu do klidu.Zdraví Jana Crying or Very sad
andyna

PříspěvekZaslal: st září 01, 2010 6:13 pm    Předmět: Citovat

Jani Dembkovská,
to se mineme jen o den!!!!No,možná se ,nebo vlastně se určitě potkáme na oddělení,když já jdu 14.9.!!!!!Nervy mám taky,ale z toho,že už se nemůžu dočkat,až budu ležet na stole!!!!Kecám,bojím se jak čert,ale teď jsem ráda,že tě tam snad potkám a nebudu tam sama.Neboj,doktoři i sestry jsou fajn....nemáš Skype?Mohly bychom pokecat,snad bych tě i trošku uklidnila-ležela jsem u Foltyse už 2x.Pořádně to tam roztočíme!!!!!
Skřítko!!!!!!
GRATULUJI!!!!!
Bylo to v poho ne???Pomohla ti moje SZ a bylo to tak,jak jsem ti to popsala?Doufám že jo a jsem ráda,že jsi v pohodě,strááááášně to už chci mít taky za sebou!!!!

PříspěvekZaslal: st září 01, 2010 6:19 pm    Předmět: Citovat

Skřítko.metřík upravíš tak,že klikneš na odkaz,který sis měla po vytvoření metříku NĚKDE uložit-já ho mám v mailu-dáš tam heslo pro editaci,které sis tam dala a pak už jen měníš hodnoty.....SMĚREM DOLŮŮŮ SAMOZŘEJMĚ!!! Razz Razz Razz

PříspěvekZaslal: st září 01, 2010 6:46 pm    Předmět: Citovat

Andynko mě by měl dělat Doc.Holéczy.Mám nástup 13.9.ale nevím jestli i na opku,to spíše až 14.9.Uvidíme se určitě a možná,že nás dají k sobě-uvidíme.Když tak se hlas nebo se budu hlásit já.Ale potřebuji jméno nebo odkud jsi.TAK SE MOC TĚŠÍM na Tebe i na opku!Tak zatím čau Jana Razz
andyna

PříspěvekZaslal: st září 01, 2010 7:27 pm    Předmět: Citovat

Jani máš ode mě SZ.Jsem strašně ráda,že tam budu mít spřízněnou duši,těším se na tebe!!!!! Laughing

PříspěvekZaslal: st září 01, 2010 7:33 pm    Předmět: Citovat

Jani,je to v pytli....Holéczy operuje ve Vítkovicích-teď mi to došlo,a já jdu do FN k Foltysovi Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ,no co se dá dělat,hlavně ať nám to dobře dopadne,a až se dáme trošku do kupy,tak si dáme někde v OVĚ srazík a pokecáme ne???? Laughing Laughing Laughing

PříspěvekZaslal: čt září 02, 2010 5:53 am    Předmět: Citovat

TAK UŽ I JÁ SE KONEČNĚ MŮŽU ROZEPSAT.SEM SI ,ALE MUSELA NATÁHNOUT BUDÍKA Very Happy Very Happy
NĚJAK NESTÍHÁM A TAKY JSEM Z KAŽDÉ ČINNOSTI UNAVENÁ-DOŠLO NA UPOZORNĚNÍ VERCI A BOSSICI ,ŽE BUDU UNAVENÁ,NEVĚŘILA JSEM TOMU,ALE JSEM.
TAKŽE JSEM 23.8 KOLEM 12HODINY BYLA PŘIJATA DO NEMOCNICE ,VŠICHNI BYLI MOC HODNÍ A DÍKY BOSS JSEM TO ZVLÁDLA BEZ UJMY Embarassed Embarassed .BĚHEM DNE NÁSLEDOVALA PŘÍPRAVA K OPERACI,BYLO MI ŘEČENO,ŽE URČITĚ UŽ NEPOČÍTÁM S JÍDLEM A TAK JSEM ŠLA DOLŮ DO KANTÝNY,DALA JSEM SI KAFÍČKO A 2 KOLÁČKY,MĚLA JSEM HLAD A HLAVNĚ CHUT.TO VÁM BYLA LAHODA,ALE JSEM TO SNĚDLA S CHUTÍ A TAK MI BYLO ZLE....OPĚT DOŠLO NA NĚČÍ SLOVA Rolling Eyes Rolling Eyes NA NOC JSEM DOSTALA PRÁŠEK NA SPANÍ,RÁNO SE PROBUDILA,UDĚLALA HYGIENU A PŘIŠEL DOKTŮREK MI VYSVĚTLIT CO A JAK.BYLA JSEM JAK ZAŘEZANÁ,VŮBEC NA MĚ NEBYLA VIDĚT NĚJAKÁ RADOST NEBO CO.PREJ SEM TO DÁVALA ŠPATNĚ NA JEVO Very Happy ,JENŽE NERVÍKY OPRAVDU ZAČALI PRACOVAT.CO KDYŽ SE NEVZBUDÍM,CO BUDE S DĚTMA ATD ATD TO VŠE SE MI HONILO HLAVOU.ZAČALI JSME SE POTOM NA POKOJI BYVIT,ASI BYLO VIDĚT,ŽE JSEM NERVOZNÍ,ALE BYLA SRANDA A BYLO MI SDĚLENO,ŽE JSEM NORMÁLNÍ,ŽE SE BOJÍ KAŽDÝ Laughing Laughing POTOM MI BYLA ŘEČENA VĚTA NA KTEROU NIKDY NEZAPOMENU A ZA KTEROU MOC DĚKUJI,ZNĚLA:TO MÁŠ VĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOST,ŽE TĚ SRAZÍ AUTO,NEŽ ŽE ZŮSTANEŠ DOKTORŮM NA STOLE.PROBRALO MĚ TO A PAK UŽ JSEM SE MOC MOC TĚŠILA.I NA SÁLE JSEM SE BAVILA,STAČILA JSEK POUZE ŘÍCT JAK SE JMENUJI A PAK JEN VÍM JAK JSEM NA ARO KŘIČELA,ŽE CHCI MÍSU A BUDU BLINKAT Rolling Eyes Rolling Eyes
ASI MĚ ZE STRACHU CO JEŠTĚ BUDU DĚLAT DOPOVALI PROTI BOLESTI,PROTOŽE JSEM KOLEM 19 HOD BYLA NORMÁLNÍ Embarassed
RÁNO MI DĚLALI KONTROLNÍ VYŠETŘENÍ A VALILA JSEM NA SVŮJ POKOJ.TO VÁM BYLA BALADA.DOŠLA BOSS A BYLO TO MOC FAJN.DĚKUJI VŠEM ZA POZDRAVY,PŘÁNÍ,SMS A VOLÁNÍ A HLAVNĚ BOSS,VERCI A KATIX ZA NÁVŠTĚVU.NO A UŽ JSEM DOMA,JEN BÝVÁM UNAVENÁ A NA NET MI NĚJAK POŘÁD CHYBĚLI SÍLY

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 515, 516, 517 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: