Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 392, 393, 394 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
andyna
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 1:37 pm Předmět: |
|
|
bossice,tak teď bečím ještě víc,díky moc za podporu a naději v lepší časy.Vím moc dobře,jak ses cítila-já to mám na loktech a v létě strašně trpím,nejde to zamaskovat a lidi se ptají co to mám a já vím,že se toho někdo štítí a má strach,že je to přenosná nemoc.K tomu zasnění-zkusila jsem to a výsledek byl,že jsem se strašně rozbrečela,prostě jsem psychicky v pr....,
sned už to všechno vyjde....karty řekly,že jo a já jim budu věřit........Na vrásky jsem připravená,už jich mám taky dost,ale je mi to jedno,hlavně zdraví....
Alenko,ty sis to taky pěkně slízla,a ještě k tomu se ti ta váha nehýbe tak,jak bys chtěla-tak kde je sakra ta spravedlnost???Ta kýla už je asi jen bonus ,a pokud máš pocit,že ten MGB by pro tebe byl lepší,tak máš pravdu-intuici bychom neměli podceňovat,už jsem se o tom mockrát přesvědčila.
Dejno,ty jsi další důkaz toho,že lupénka je vyléčitelná!!!Vím,že někteří lidi se jí a ostatních neduhů zbavili hladovkou,což je celková detoxikace organismu,no a po bar.operacích je to taky vlastně taková mírnější hladovka,takže neskutečná očista pro léty toxiny zamořovaný organismus!!!! _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 1:42 pm Předmět: |
|
|
Andyna,Alenka:vy jste ty holky, když čtu tak pláču,já si snad utopím noťas ,já vám přeji hodně zdravíčka a štěstíčka do dalších dní,jste jedny s těch co si to nadmíru zaslouží,a kilíčka prostě dofuč.Jinak jak psala Dejňa a Bosíí tak pokud se po schudnutí zdravíčko zlepší a odhodila bych i další léky na dnu a tlak,tak řeknu že si myslím,že jsem začala bojovat,tak nějak v pravej čas Mějte se tu pěkně jdu pomalinku pokračovat,v pět mi dovezou zlatíčko a ještě jedno navíc tak se na dětičky děsně těším,ikdyž dneska mě děsně třeští hlava ,děsně,tak páček a všechny se držte,Andy tak snad Tubu bude to nej,fakt moc přeji  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dejna
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 1:57 pm Předmět: |
|
|
Lichořeřišnice větší je bylinka z Jižní Ameriky, která se využívá pro značné antibiotické účinky. Užívané části lichořeřišnice jsou semena, květy a listy. Jedná se o podpůrný přípravek k posílení správné činnosti močového měchýře. Lichořeřišnice působí značně antibioticky se širokým spektrem zejména v oblasti urogenitálního aparátu. Lichořeřišnice větší působí na stafylokoky, streptokoky, E-coli a další druhy bakterií, lokalizované zejména v močových cestách. Lichořeřišnice působí na akutní i chronické záněty urogenitálního aparátu. Účinek přichází již do dvou hodin, vrcholu dosahuje účinek po hodinách, ale po 16 hodinách účinek odeznívá. Je proto vhodné denní dávku lichořeřišnice rozdělit nejméně na dvakrát. Přípravek se osvědčil i při léčbě zánětu prostaty. Méně účinná je lichořeřišnice také proti infekcím dýchacího aparátu. Prokázaný je účinek lichořeřišnice proti padání vlasů a proti lupům. Celkově stimuluje imunitu. Lichořeřišnice větší je účinná proti žaludečním vředům a zánětům vaječníků.
Lichořeřišnice má výjmečné účinky. Máte problém s padáním vlasů a lupy? Tak tomu je konec. Po každém mytí naneste tinkturu do pokožky hlavy vmasírujte. Budete spokojeni. _________________
-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 2:03 pm Předmět: |
|
|
Holky přestaňte tu bulet! Dobře vím, že sdělená starost a bolest je poloviční (kdysi to někdo řekl, ale tak úplně to pravda není). Chápu, jste mezi svými a každá z nás si tu čas od času postěžuje a někdy i tu slzu uroní. Ale dost už bylo breku! Radši se nakopněte a jděte do boje. Jak se člověk začne litovat, začíná pomalu boj vzdávat. Takže na startovní čáru, za chvíli padne výstřel! Tak je to jasný?
...v pohádkách se taky říká, že přešli devatero hor a devatero řek...no a jak to dopadlo? Vždycky dobře došli a nakonec našli své štěstí! Jako my!
No a pro ty, co nejsou na pohádky, tak platí ZABEJČIT SE A VYRAZIT VRATA! ...však za vraty je křehoučká a zeleňoučká travička. No já jsem se nezabejčila, ale zakravila. Nebo něco na ten způsob. Každý dle své libůstky!  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 2:04 pm Předmět: |
|
|
Dejnoooooooooo tak ta poslední věta mě dostala, to jsem vůbec netušila, díkes  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 2:09 pm Předmět: |
|
|
Bossíííí, tak to nemá chybu  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dejna
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 2:22 pm Předmět: |
|
|
bossíku, já ji používám od září, kdy mi začaly brutálně padat vlasy a fakt pomohla!!! a jako vedlejší účinek jsem po několika letech užívání vysadila v únoru Urinal... _________________
-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 2:36 pm Předmět: |
|
|
No vidíš, Dejno, já na lichořeřišnici nedám dopustit a jak jsem psala, v létě si na ní i pošmáknu, květy se dá krásně ozdobit jídlo...jednou jsem tím ozdobila talíře návštěvě a nikdo to nejdel, že prý se nechce otrávit a na mě hleděli jak na sebevraha. Když se prostřou květy všech barev, je to pokoukáníčko! Hlavně oranžová, ta je moje. Takže ode dneška zvýším konzumaci, třeba budu mít fakt lepší kštici, vlastně ne, palici. O kštici se hovořit nedá. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 3:01 pm Předmět: |
|
|
Dejna kde jsi byla s lichořeřišnicí, když jsem byla skoro plešatá já o tomhle zázraku vůbec nevím, musím nastudovat na netu nějaké info, hlavně, kde se to dá koupit a na imunitu je to taky dobré a tu já nemám žádnou, bo nemám slezinu, každopádně Dejni, díky za info  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 3:15 pm Předmět: |
|
|
Alenko lichořeřišnici jako tinkturu koupíš v každé lékárně za pár korun. Ani jsem netušila, že je to takový zázrak. Tedy co se vlasů týče. Jinak to je moje oblíbenkyně .
No právě, Dejna se s tím vytasí teď, když se dobrý 2 roky bavíme o padání vlasů a co s tím . A nebo si to vyhledala teď a najednou je za chytrou . Dejnička, laskavě, promine, že?  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř
Naposledy upravil bossice dne pá srpen 20, 2010 4:37 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 3:21 pm Předmět: |
|
|
bossice fakt, nikdo ani necek, když nám to padalo  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dejna
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 6:35 pm Předmět: |
|
|
Dejna no jo, to je květen 10, ale mě začaly vlasy padat v dubnu 09 tak jsem baštila Biosil  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 8:08 pm Předmět: |
|
|
Dejno šmarjá, nojo! ... tak si teda sypu popel na hlavu...rvát si vlasy nebudu, to by bylo kontraproduktivní. Omlouvám se, jsem blbka, blbka a ještě jednou blbka. Ten Tvůj příšpěvek mi úplně utekl. Promiň, děvenko!
A můžeš to opakovat každý měsíc, protože nově příchozím ten květen 2010 může taky docela klidně utýct. Když toho tu tolik nakrákáme, není možný to obsáhnout všechno. Měla jsi připomenout v červnu 2010, opět v červenci a srpen máš splněn. Tedy nezapomeň na září.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
MONÍKzVESELÍ
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 10:47 pm Předmět: |
|
|
Hlásím 15 kilo dole SLOVY PATNÁCT KILO[b]
A VY VŠICHNI JSTE TAKY PERFEKTNÍ... _________________
32 let, bandáž OB Klinika, 12.07.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|