Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 390, 391, 392 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Iriska

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 11:04 am    Předmět: Citovat

elifis:děkujííí,jsi právě ten článek co mi dává sílu opravdu bojovat ,jak lev a kousat a kousat a ukusovat kousíčky kil a zahazovat je,prostě ten můj začáteční boj byl jednoduchej ,vše kolem se tak nějak posr...a já jsem řekla že musím bojovat ,alespoň za sebe a za svoje děti,za moje zdraví a za sílu jím dát co nejvíc mé energie,kterou budu pro ně potřebovat,tak bojuji,mám i velké mety,první byla ,Rozvod,-postavit se na vlastní nohy,samozřejmě ještě to bude dlouho trvat,pak šlahnout z kouřením abychom mohli žít či přežít,tak mám 2a půl roku co jsem zahodila poslední cigartku,a ted bojuji se zdravím ,ale snad to taky nějak dokopu,ale to hlavní je děti,a tak nějak si říkám základ je zdravá máma,tak sem na sobě začala pracovat,a ještě stále věřím že to snad tentokrát dokážu Razz Razz Razz A proto děkuji holkám na foru,protože některé mi pomáhají více,oni ví a jsem vděčná a některé slovem jedním ,dvouma,ale dodává mi to energii,taky když mohu jjá někomu popřát nebo pomoci,tak mi to dává sílu a říkám si třeba tady na tom světě přece jenom k něčemu jsem Laughing A proto jedééém a bojujéééém Laughing A ještě něco holky ,mám vás hrozně moooc ráda Wink Razz Razz Razz Přeji všem krásný den Razz A děkuji za pochvalu foteček,teď budu dělat se 40tak snad pujde taky něco vidět RazzA neboj ,když vidím jak krásně letí,tvé balonky tak zachvilku mě doletíš i předletíš Wink Laughing Jsi taky šikulka Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lubinka

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 11:24 am    Předmět: Citovat

Irisko to jhe supééééééééééééér,jsi silná(duše) a šikovná holka Very Happy Very Happy

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Iriska

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 11:28 am    Předmět: Citovat

Pett,Panika,Lubika:holky zlaté děkujííí,moc si teho vážím a moc mi pomáháte,společně to zvládnem že jo,držím všem pěstičky ať nám to jede,pomalu,ale jistě k cíli Razz Razz Razz Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
verca

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 11:44 am    Předmět: Citovat

No Irisko a jako třeba Lolinka, verca si pochvalu nezaslouží?? Vždyť Ti kila ubývají hlavně kvůli nám Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

MOOOOOCCCCC GRATULUJI, jsi holka šikovná !!! jen tak dál, určitě to zvládneš dotáhnout do cíle Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Pett1

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 11:55 am    Předmět: Citovat

Irisko - je vidět, že jsi si srovnala priority a řekla bych že správně. Tak ať ti tvé životní plány (mety) vychází k tvé spokojenosti i nadále. Moc ti držím palečky. Wink

2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 35,3 kg
Abdominoplastika 20.9.2011 FN Brno
Dejna

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 12:09 pm    Předmět: Citovat

Irisce vše nejlepší k 40 a Věrce ke 30, jen tak dál, čekáme na vás v cíli Wink
všem nám to tu krásně jde, já už teda asi končím, dokonce jsem na 4denní žranici přibrala 300g Very Happy

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
elifis

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 12:15 pm    Předmět: Citovat

Verča...si samozřejmně pochvalu také zasloužíSmile a velikou, jen ten Tvůj boj není tak vyčerpávající jako bývá obvykle...Smile ty se k úspěchu propepanuješ a proodpočívášVery Happy.A musím se přiznat, že velmi závidím..Já s kilama odhazuju i vlasy:-(.Ale asi to je ještě dalšími okolnostmi...Verco, ještě jednou přijmi i ode mne moji pochvalu a blahopřání k 30tinámSmile a ať ti to jde i nadále takto bezbolestně!Fotečky na Rajčeti parádní, jste hezká rodinka.Ahooj
Iriska

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 12:19 pm    Předmět: Citovat

Verčááááááá:ty ďáblíků to víš že je to i Vaším úsměvem ,já jsem zapoměla máš recht děkuji a klaním se až k zemi Laughing Laughing Laughing Taky jsi zakulatila metřík směrem dolů,taky blahopřeji ke třicítce,jsi prostě holka šikovná Wink Razz Razz Razz

Dejni:děkují a budu se snažit,opravdu se těším že tě jednou poznám a samo i doženu,ikdyž temu jako nevěřím,ale kdyby jo,bylo by to fajn Razz Tak krásný den i Tobě Wink

[/url]
Panika

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 12:26 pm    Předmět: Citovat

Dejna ..Dejno, ty jsi úžasná...je to vůbec možný,žes shodila skoro půlku své váhy???????? Ty bláho, to se klaním až k zemi a tleskám před nastoupenou jednotkou ..a ještě za tak krátkou dobu......no, moc a moc doufám,že se mi něco podobného taky povede..teda já bych už nechtěla tolik,ale kdyby to bylo těch 56kg, bylo by to úúúúžasný[/img]

týden před operací zredukováno na 131kg
5.10.2010 Plikace na OB
Dejna

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 12:29 pm    Předmět: Citovat

paniko, já to tu nedávno slavila, začínala jsem na 138,4 a už je víc než 50% původní Dejny fuč Smile držím palce, ať se ti taky daří, je to úplně nový život... a děkuji!

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
Iriska

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 12:40 pm    Předmět: Citovat

Pett1:děkuji,ano devět let jsem jen plakala naříkala a nic nedělala,max se užírala nervama žrala a pila,no a tak jsem řekla dost a uvidíme,taky odufám že rozhodnutí bylo zpráávné,teda teď už věřím že určo jo ,a Tvé slova mě moc potěšili děkuji Razz

[/url]
ALENA

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 12:43 pm    Předmět: Citovat

Iriska no já nestíhám ani psát gratulace Shocked Shocked je to pár dní- myslím tak 3 - když jsem ti přála k 97 kilům a dnes koukám a ty máš už 96 Rolling Eyes Rolling Eyes a navíc kulatiny 40 kilo dole Exclamation Exclamation no to je nářez Wink Wink jak budeš dosahovat na ty tvoje mety, tak za chvilku budeme na tom stejně Shocked Shocked ty budeš mít dole 57 kilo a já budu mít těch svých 57 roků Laughing Laughing Laughing už se těším až to oslavíme Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes chtěla bych mít trošku z tvé bojovnost a vytrvalosti a taky mladosti Laughing Laughing Laughing posílám ti Pendolino, aby ti to stále rychle jelo dolů

Verca tak tobě také moc gratuluji k 30 kilům dole, jsi borec Exclamation Exclamation Exclamation jen tak dáááááááááááááááááááállllllllllllll Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
ALENA

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 12:49 pm    Předmět: Citovat

Iriska už jsem tě chválila v jiném tématu, ale musím ještě jednou, jsi víc jak dobrá, jsi vynikající a ať se ti v životě všechno tak daří, jako to hubnutí ať jsi šťstná a spokojená Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Romanka nám to hodí do jiného tématu, ať není založeno další nové téma Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
verca

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 12:50 pm    Předmět: Citovat

děkuji Vám holky, jste zlatíčka a elifis to fakt vystihla - propepánkuji a proodpočívám se ke své vysněné váze (teda doufám), no já jsem tááákkkkk šťastná !! Razz Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
elifis

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 1:10 pm    Předmět: Citovat

Alenko, njn, už jsem Romance psala SZ, trochu jsem se přehmátla při zasílání odpovědi:-).Omlouvám se
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 390, 391, 392 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: