Jdi na str�nku P�edchoz� 1, 2, 3, 4, 5, 6 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
trixl
Zalo�en: 14.8.2006 P��sp�vky: 549
|
Zaslal: p� srpen 25, 2006 10:34 am P�edm�t: |
|
|
Mysl�m �e tu do�lo k nedorozum�n�, nebyl z�m�r se do nikoho nav�et.
Rad�ji to tu opust�m, i kdy� si nemysl�m, �e by banding forum m�lo b�t pouze pro lidi s band��, kdy� banding klub nen� pouze pro lidi s band��.
Lidi�ky m�jte se kr�sn� a dr��m v�m pale�ky. P�eji hodn� zdrav�. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Jaja
Zalo�en: 24.7.2006 P��sp�vky: 57 Bydli�t�: Praha
|
Zaslal: p� srpen 25, 2006 12:51 pm P�edm�t: |
|
|
Nazdar lidi, co se to tady d�je? Pro� ty dohhady? Je p�ece �pln� jedno zda se �lov�k rozhodne zhubnout d�ky band�i nebo d�ky diet�. Band� je fajn, proto�e �aludek d� �lov�ku impuls, �e u� je pln�. Je tu nad�je pro v�echny, kte�� u� diety zkusili, ale nebylo to nic platn�. V�t�inou toti� sta�� jednou ujet a je to naho�e. Pokud si n�kdo mysl�, �e to dok�e s�m, tak a� to zkus�, pro� ne. Je mu p��no aby zhubnul a byl �t�hl� a� do smrti. Jen mi ned� trochu pochybovat. P�ece v�ichni jsme to za�ili, dieta - chvilku v�ha dolu, pak nic a pak op�t postup nahoru. Asi je to v �lov�ku. Ka�d� jsme jin�. Poda�ilo se mi zhubnout na 65 kg v 19 letech a udr�et si to cca dva roky. Pak se v�ha za�ala zvy�ovat a hle n�hle tu bylo po p�l roce od porodu 117 kg p�i 162 cm. Poda�ilo se mi zhubnout t�ch deset kg za rok. Od t� doby se mi v�ha dr�ela po��d okolo 107 kg. Na band� jsem �la se 106 kg, proto�e jsem sama kone�n� pochopila, �e pokud jsem se vy�rala na takovouto v�hu, tak to dietou asi nep�jde dol�, proto�e pokud jsem to nebyla schopna zvl�dnout shodit p�i 70 �i 80 kg tak p�i takov� obezit� u� to nedok�u. P�eji v�em, aby va�e v�le vydr�ela a kil�a byla pry� u� na v�dy. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
MICHAELA
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 141
|
Zaslal: p� srpen 25, 2006 1:35 pm P�edm�t: |
|
|
Jajo mluv� mi z du�e,nev�m pro� se hned trixl urazila,j� jim to v�n� ze srdce p�eju.Jen tvrd�m,�e je hloupost �han�t jedno,nebo druh�.Stejn� chceme v�ichni jedno...ZHUBNOUT...tak pro� ty jedovatosti,je to zbyte�n�.R�da jsem si tady �etla,d�ky tomuto foru m�m po band�i,vybulila jsem tu v�ci,kter� bych nikdy nikomu ne�ekla,proto�e jsem m�la pocit,�e jsme v�ichni na jedn� lodi a p�ejeme si a podporujeme se a bylo mi fuk jestli m� n�kdo band� nebo ne,jestli je n�komu 18 nebo 50 let.Byla tu sranda,Matrix to v�dycky roseknul,spoustu v�c� jsem se tu dozv�d�la,mockr�t jste mi pomohli,poradili kdy� jsem v�hala,b�la se nebo m�la prost� blbej den,prost� a�koliv v�s nezn�m,m�m v�s r�da,ale tyhle strkanice mi lezou na nervy.Tak si ka�d� �ekl sv�j n�zor a t�m by to m�lo kon�it.V�dyd�jsme lidi r�zn� a nemus�me m�t stejn� n�zor,tak co?J� tohle nem�m r�da,je tu tet�dusno.Z tohodle by m�li hubenou�i radost...h� h� tlusto�i se h�daj...tak se na to vyka�lete a jedem d�l n�?M�me p�ed sebou je�t� dlouhou cestu . |
|
N�vrat nahoru |
|
|
samanka
Zalo�en: 16.8.2006 P��sp�vky: 9 Bydli�t�: N�chodsko
|
Zaslal: p� srpen 25, 2006 2:14 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj tedy v�em, m�la jsem radost, �e jsem na�la lidi, kte�� jsou na tom stejn� jako j�, prost� se vyjedli, �e si o tom v�em m�m s k�m popov�dat, �e z band�e m�m strach, ptala jsem se na va�e n�zory, jak s dietou po band�i, jestli by se nedala dr�et i bez band�e, ale vid�m, �e nerozhodnut� a sp�e naklon�n� tomu nenechat se operovat tu nejsou v�t�ni. Ne�ekla bych, �e jsem byla jedovat�, Martino, kdo cht�l b�t nep��jemn� a byl, a dokonce to o sob� napsal, jsi ty. M�sto podpory jsem se do�kala proroctv� jojo efektu. Tak se tu m�jte, v��te, �e v�m opravdu dr��m pale�ky, a� zhubnete, jen jsem na pochyb�ch, zda by se to nedalo zvl�dnout i bez operace. Proto�e se j� tak stra�n� boj�m.... |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
Zalo�en: 31.7.2006 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: st�edn� �echy
|
Zaslal: p� srpen 25, 2006 2:42 pm P�edm�t: |
|
|
Naposledy upravil martina dne ne srpen 27, 2006 11:11 am, celkov� upraveno 1 kr�t. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
samanka
Zalo�en: 16.8.2006 P��sp�vky: 9 Bydli�t�: N�chodsko
|
Zaslal: p� srpen 25, 2006 2:54 pm P�edm�t: |
|
|
M��e� mi tedy ��ct, v �em jsem byla jedovat�? A omlouv�m se za ten jojo efekt - to byla M2. J� jsem sem p�i�la se srdcem na dlani, �ekla jsem v�m na sebe v�e - o nikom z v�s jsem se tu tolik nedo�etla, a vy? Jak se boj�m band�e, tak jsem out. A jestli jsi tak� �etla spr�vn� m�j dal�� p��sp�vek po t�ch nep��jemn�ch v�cech, napsala jsem ti pouze, �e tohle j� p�ece v�m. Jsem toti� z oboru. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Jaja
Zalo�en: 24.7.2006 P��sp�vky: 57 Bydli�t�: Praha
|
Zaslal: p� srpen 25, 2006 5:10 pm P�edm�t: |
|
|
samanka napsal: | M��e� mi tedy ��ct, v �em jsem byla jedovat�? A omlouv�m se za ten jojo efekt - to byla M2. J� jsem sem p�i�la se srdcem na dlani, �ekla jsem v�m na sebe v�e - o nikom z v�s jsem se tu tolik nedo�etla, a vy? Jak se boj�m band�e, tak jsem out. A jestli jsi tak� �etla spr�vn� m�j dal�� p��sp�vek po t�ch nep��jemn�ch v�cech, napsala jsem ti pouze, �e tohle j� p�ece v�m. Jsem toti� z oboru. |
Samanko, promi�, ale mysl�m, �e pokud si po��dn� p�e�te� �pln� v�echny p��sp�vky ( i jin� t�mata ), tak tam o n�s v�ech najde� pom�rn� dost informac�, a� u� se to t�kalo probl�m� doma, v zam�stn�n� nebo zdravotn�ch probl�m�. Jinak tyhle dohady jsou k ni�emu. Je na ka�d�m jak se rozhodne. U� to tady zazn�lo, �e ka�d� se mus� rozhodnou s�m. O jojo efektu v� asi ka�d� a Martina jen reagovala tak jak reagovala jen d�ky sv�m �patn�m zku�enostem. Zrovna tak jako trixl na band�. Ka�d� jsme si pro�il n�co jin�ho a sna��me se jen p�ed�vat informace a zku�enosti. Je p�ece zbyte�n� se hned c�tit dot�en�. Jde tu jen o to jedno ZHUBNOUT a to na trvalo a je jedno jak�m zp�sobem. Pokud to dok�e� dietou jsi fakt dobr�, to nikdo z n�s s band�� nedok�zal (neber to pros�m jako ironii). O to p�eci v�bec nejde, jak�m zp�sobem �lov�k dos�hne sv�ho c�le. Hlavn�, �e s t�m za�ne n�co d�lat ne� se dostav� zdravotn� probl�my nebo u n�kter�ch se u� dostavily ( j� jsem na�t�st� ��dn� jin� ne� obezitu nem�la,kdy� pominu astma a alergii, ale to s obezitou nem� co d�lat) a tak pr�v� pro to se rozhodli pro band�. Chci t�m jen ��ct, �e nikdo nikoho neodsuzuje, jen konstatuje dle sv� vlastn� zku�enosti. Mysl�m, �e bychom u� to d�l nem�li rozeb�rat. Jsme tu jeden pro druh�ho a mysl�m, �e ka�d� n�zor, a� u� je jak�koliv je v�t�n. Ur�it� ti v�ichni dr��me palce, a� se ti da��. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
matrix.xx Anonymn�
|
Zaslal: p� srpen 25, 2006 9:30 pm P�edm�t: |
|
|
Himl hergot baby dejte pokoj h�d�te se tu zcela a opravdu jen o h....!
Vym��ujte si tu informace a zku�enosti a nezjapejte tu po sob� jak h�rav� feny,to je hr�za tah�te se tu o slov��ka jak tr�nicov� b�by.
nezapom�nejte �e to �te spousta lid� a ty va�e �lety je zhola nezaj�maj�,tak m�jte pros�m ohledy na ostatn�,pokud m�te tu neodolatelnou chu� se porafat,�i snad si d�t po �um�ku,vym��te si telefony a adresy a nakopejte si n�kde za rohem,nebo si to tam jen vysv�tlete a nezahu��ujte tu vzduch.
Mysl�m �e jste dosp�l�,tak se taky podle toho pros�m chovejte a trochu gr�cie bych prosil.
A u� to tu nechci vid�t. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 113 Bydli�t�: JI�N� �ECHY
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 5:13 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj v�em ted jsem byla od st�edy mimo a �um�m co se to tu d�je
Tak mysl�m �e u� bylo �e�eno dost a jak zavelel N�� PREZIDENT MATRIX nechejte toho,v�dyt je to o ni�em m�li by jsme si pom�hat a ne se tady shazovat toho si u�ijeme v osobn�m �ivot� dost nemysl�te?Tohle frum je bezva na nerv�ky,najdem tu podporu,radu tak pro� se dohadovat.Fakt jste m� na�touchli takov� kravina a vy se dohadujete.Pokud chce n�kdo shodit bez band�e je to jeho v�c,stejn� jako je na�e v�c,�e band� m�me. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
matrix.xx Anonymn�
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 5:33 pm P�edm�t: |
|
|
JO
A HOTOVO |
|
N�vrat nahoru |
|
|
panenka
Zalo�en: 23.7.2006 P��sp�vky: 20
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 5:59 pm P�edm�t: |
|
|
AMEN |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Martina 2
Zalo�en: 4.8.2006 P��sp�vky: 86 Bydli�t�: Zl�nsko
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 8:25 pm P�edm�t: |
|
|
Matrixi, pane prezidente ,
gratuluju k 21 kil�m. Jsi borec.
J� jsem nastejno od operace jako Ty a m�m 13. No..nen� to �patn�, �e ne .
Vzdycky si p�edstav�m vani�ky s�dla jak se prod�vaj� v obchod� .
Kdy� jedna vani�ka m� 500 gram�, tak jsem jich ze sebe st��sla 26 ...t�ch vani�ek. A Ty 42!
No....nejsme �ikovn� ? |
|
N�vrat nahoru |
|
|
jitka
Zalo�en: 16.8.2006 P��sp�vky: 9 Bydli�t�: BRNO-M�STO
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 8:32 pm P�edm�t: |
|
|
GRATULUJ� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Martina 2
Zalo�en: 4.8.2006 P��sp�vky: 86 Bydli�t�: Zl�nsko
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 8:47 pm P�edm�t: |
|
|
Jitulko d�kuji....teda, jestlli to neplatilo jen Matrixovi |
|
N�vrat nahoru |
|
|
jitka
Zalo�en: 16.8.2006 P��sp�vky: 9 Bydli�t�: BRNO-M�STO
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 9:58 pm P�edm�t: |
|
|
Ne to platilo pro v�s
a pro v�echny co maj� chu� se poprat se svoj� v�hou |
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|