Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 91, 92, 93 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
rendula

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 8:08 am    Předmět: Citovat

90-60-90 ani mít nechci,já totiž včera udělala přesně tu chybu,před kterou se varuje.
Místo toho,abych se nasnídala,a zařídila si i jídlo s sebou,tak jsem si dala ráno kafe a jela jsem s malým k dr. a pak na nákup.

A když jsme ve 14 hod. přijeli domů,nevěděla jsem co dřív sežrat a vlastně jsem pak postupně jedla až do večera. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 8:15 am    Předmět: Citovat

no já vlastně taky ne, když se to tak veme, tak to jsou už vyžlata a aby si pak manža nenašel babu oplácanou. To by mě fakt naštvalo. Very Happy

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rendula

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 8:19 am    Předmět: Citovat

Já mám sice v metříku,že chci shodit 48kg,abych měla 80kg,ale když budu mít 85-90 taky budu přešťastná,ale začínám mít pochyby,že se k tomu kdy dohrabu. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 8:43 am    Předmět: Citovat

Nezoufej a hlavně tomu věř!!!! Exclamation Exclamation Exclamation Very Happy

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 9:04 am    Předmět: Citovat

Ahoj holky..

Tak už jsem doma, dojeli jsem včera ve 21.30h. Všechno mě bolí, samozřejmě nejvíce v oblasti portu... a taky mě hodně vadí, že se nemůžu pořádně ani nadechnout - píchá mě na plicích i v zádech - ale byla jsem poučena, že je to z toho plynu ....takže snad to do několika dnů přejde.
Jinak jsem ještě vůbec nic nejedla. Od operace jsem jen na čaji. V nem.mi dali ráno pár lžiček jogurtu - nabírala jsem si jen malinko a spíš tu lžičku olizovala .... ale i tak se mě po tom udělalo blbě. Honem jsem si podala misku, ale jen se mě párkrát protočil žaludek - ven nic nešlo - nebylo co taky, že jo! K obědu byl vývar, ale toho jsem si taky dala tak 2 malinké lžičky a postup byl stejný. Opět se mě bylo jakoby na zvracení..tak jsem toho nechala a nejedla nic.. Tak jsem jen na čaji.. jen mám strach, aby mě brzo nebylo zle hlady a taky aby se mě tím čajem neroztáhl žalódek. Ale jen ucucávám brčkem - i když teda každou chvilku.

Holky, poraďte, taky se Vám tak otáčel žaludek? Nebo to mám jen já?
Mám strach, že dlouho nebudu schopna dát nic do žaludku... ale dneska to zkusím zase, asi s nějakým jogurtem nebo nevím... uvidíme..
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 9:23 am    Předmět: Citovat

zlatíčko vydrž, bude líp Exclamation Exclamation

ALENA

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 10:15 am    Předmět: Citovat

Kočičko Zelenoočko Evičko vítám tě doma Exclamation Exclamation vidím,že každej na operaci reaguje jinak. Někdo má hlad hned a ty chudino nemůžeš nic do sebe dostat. To se určitě upraví. A jak jinak,krom toho,že vše bolí. Jak je Question Question Jak to zvládáš psychicky Question Question Myslela jsem stále na tebe Wink Wink. Hlavně beruško,že už je to za tebou, teď to bude každý den lepší a lepší. Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing Laughing Razz Razz Very Happy Very Happy

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ALENA

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 10:17 am    Předmět: Citovat

kruciš napsala jsem to vše tučným. Aspoň je to dobře vidět Laughing Laughing Laughing Very Happy Very Happy Very Happy

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Jana

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 10:24 am    Předmět: Citovat

Zelenoočko, zkus pomalinku dětskou přesnídávku. A pokus se nebát předem že se ti zase zvedne nebo stáhne žaludek. Taky jsem hned po bandu z toho byla jurodivá a bála se všeho, ale ujišťuju tě, že to vychytáš docela rychle. Uvědom si, že po čaji po lžičkách se ti nemůže nic stát, je to jen psychika!!!!! Čaj ti prostě proteče! Nebo si zkus čaj trochu přisladit medem - za prvé je med dobrý na všechno a za druhé ti trochu síly dodá a není to pravý cukr.Ono to opravdu půjde, jen se nebát, všechny jsme to zvládly a ty to zvládneš taky, protože jsi móóóc šikovná!!!!! Držím palce.

[/url]
Jana

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 10:28 am    Předmět: Citovat

Rendulo, já zas když jsem tuhle nechtěně a nečekaně přetáhla cestou po úřadech dobu jídla, jsem měla jiné potíže. Ne že bych po příchodu domů nevěděla co dřív sníst, ale venku na ulici se mi tak svíral a kroutil žaludek a tak v něm kručelo, že jsem se málem složila na chodníku. Zachránil mě nějakej starej cucavej bonbon vydolovanej ze dna kabelky. Průšvih byl v tom, že i když jsem pátrala v obchodě co si nahonem k jídlu koupit co bych mohla aspoň ukousnout i na ulici, nenašla jsem tam nic.

[/url]
rendula

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 10:50 am    Předmět: Citovat

Jani od včera vím,že sebou budu tahat aspoň banán,já když pak mám nával hladu,zaháním to sladkým.

operace 19.2.2007
Datli

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 11:29 am    Předmět: Citovat

Prosím vůbec nereagujte na příspěvky od "já".Díky
Datli

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 2:01 pm    Předmět: Citovat

Renduli-leží mi v hlavě tvé kilogramové skoky a stopky.
Napadlo mě,že první kila šly dolů spontáně v návaznosti na operaci.Ale ta chřipka ti sice snížila kila,podle mě né tukové,ale hlavně tě dehydrovala.Dala ses do kupy,baštíš teď zas normálně jako po bandu,ale nehubneš.Tělo si dobralo zase vodu,možná si teď něco po tom šoku i začalo střádat,prostě vyrovnává se a nehubněš,ale myslím,že po týdnu to zas pojede dolů.
Kdyby ne,tak bych se podívala do jídelníčku,jestli tam není něco,co to brzdí,případně začít zase tekutou,kašovitou....
Podle mě je tvůj nynější stav naprosto očekávaný,jen ti to nikdo z doktorů/dietek neřekl.
rendula

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 2:07 pm    Předmět: Citovat

Datli,já o tom tak přemýšlela,a myslím,že můžu být ráda,že ta kila,o která mě připravila ta střevní chřipka,že nejsou zpět,ale že se držím na stejné váze,určitě jsem byla dehydrovaná,to už jsem doplnila,takže teoreticky bych měla zase přibrat,ale stojí to,takže vlastně hubnu,což je důležitý.

operace 19.2.2007
Datli

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 2:12 pm    Předmět: Citovat

jojo,supér,pochopilas to.Jen já to neumím ty myšlenky z hlavy formulovat.Ale přesně o to tu asi jde!
Šikovná.

ZELENOOČKO
jAK POPISUJEŠ TY BOLESTI-UKAZOVALA TI REHABKA cvičení,respektive dýchání?Mě to moooc nakonec pomohlo právě v té bolesti při dýchání.Ale je fakt,že dodnes se zapomínám a mluvím bez nádechu do té doby,dokud mi nelupne v žaludku.No blbec-dýchat se musí.
Jo a dej si večer sprchu a popros manžu,ať ti pomůže a hlavně pohlídá,kdybys měla mrákoty.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 91, 92, 93 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: