Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 503, 504, 505 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Iriska
|
Zaslal: po červenec 19, 2010 8:20 am Předmět: |
|
|
PeTT i já se přikláním k Benny,že každej sem může napsat svůj názor,takže pokud se necítíš na sto procent nevadí,neboj až budeš krásná a hubená pak ta stovka jistě přijde,a ten pocit je jistě jen na tekuté a mleté,víš až budeš na normální pak už budeš papat všechno a když říkám všechno tak všechno,já osobně jím uplně vše jak před operací,jen v menších porcích,ale jelikož mozek řekne jsi sytá tak ten blaženej pocit s přežrání máš taky chichi a meloun je tekutej tak teho člověk může i více,no držím pěstičky aby jsi se cítila líp.Jinak benny já temu neříkám hřích,zrovna včera jsem měl a matonku na zahrádce-to by ještě šlo chichi a pak tam dělali koleno,takže pěkně i to třepavé a kužičku,víš co- jednou za čas to střeva potřebují,aby se promazali a pak to jde,vím že hodně lidí co jí jen a jen zdravou stravu to stojí častěji než těm co to opčas promastí,ale samo že na večeři jsem pak měla sýr a rajče,ale ta spokojenost je a gramíky šly taky dolů takže vím že je to v pohodě tak se neboj Krásný den  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pett1
|
Zaslal: po červenec 19, 2010 9:06 am Předmět: |
|
|
Asi jo holky, asi až opravdu začnu jíst normálně, tak to bude lepší. Já teď hlad vůbec nemám a vlastně nevím proč mám takové pocity, jaké mám....
Jen tady každý hned po opce píše, že toho nelituje a já jsem asi teda "jiná".  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3yYBA/]
2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 35,3 kg
Abdominoplastika 20.9.2011 FN Brno |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po červenec 19, 2010 1:28 pm Předmět: |
|
|
Pett neboj, rozhodně nejsi jediná, kdo je s opkou na několik % nespokojený.... ale i to patří k operacím, které jsme si sami vybrali...
Ale neboj se ničeho, určitě se už brzy dostaneš do té správné koleje a bude všechno v pohodě. Jsi ještě moc brzy po opce, tudíž nemůžeš chtít zázraky, chce to vše čas - někomu to trvá krátce, než pochopí princip opky a někomu hold déle, nikdo nejsme dokonalý Ale určitě to zvládneš, držím palečky  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pett1
|
Zaslal: po červenec 19, 2010 1:37 pm Předmět: |
|
|
Věrko - díky. No bodejť by se ti to nelíbilo, když dáš skoro co měsíc 10 kg dolů. Jak ty to prosím tě děláš? Zdá se, že jedeš ve šlépějích Lolinky a do půl roku máš metřík splněn. Dej sem nějaký návod. Já pořád stojím a stojím....  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3yYBA/]
2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 35,3 kg
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po červenec 19, 2010 1:58 pm Předmět: |
|
|
Pett nemůžu sem už psát nic o tom, jak to dělám (hubnutí) To víš - někteří to tu těžce nesou - chápe mě tu jen pár lidiček - Lolinka, Dejna a pár dalších
Ale jinak hlásím, že počínaje dneškem začínám jezdit koooonečně na kole!!! Jsem na něj ujetá a konečně můžu, hurááá !!
Ale třeba před chvílí jsem snědla balené knedlíky (bramb, knedlík s takovou výbornou nádivkou), pěkně jsem si je omastila vypeklou slaninou v oleji a k tomu meruňku - to jen pro inspiraci, kdyby třeba někdo nevěděl, co jíst  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po červenec 19, 2010 3:38 pm Předmět: |
|
|
Verca no já sice nechápu, že ti to tak krásně jde dolů, ale jinak tě chápu a nesu to úplně lehce ale co nechápu, tak to je, proč taky nehubnu ale už mám úspěch v tom, že mi to neleze nahoru a to su moc šťastáááááááááááá  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohuslava Geržová
|
Zaslal: po červenec 19, 2010 5:47 pm Předmět: |
|
|
To jsou problémy s papáním.Mě to jde pomalinku.A vím,že si můžu za to sama.S jídlem to ujde.Malé porcičky,ale ujíždím stále na tom sladkém.Ale naštěstí to jsou taky jen malé porcičky,Ale nemuseli vůbec být a šlo by to shazování určitě lépe. Co už.Jsem jenom člověk a potřebuji asi naplácat na zadek  _________________
34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pett1
|
Zaslal: po červenec 19, 2010 7:23 pm Předmět: |
|
|
Ženy buďme rády, že nám (vám) to vůbec leze dolů. Holt Věrka má asi nějaké extra spalování či co, že se může cpát čímkoli a stejně jí váha druhý den ukáže zase o něco míň. Tož, šťastná to žena!
Já pořád stojím, ale na oblečení je to už znát, tak aspoň že tak.
Já jsem na kašovité, ale dnes manža griloval, tak jsem neodolala třem pidi kousíčkům masíčka. Pořádně jsem je samozřejmě rozkousala a hned mi bylo líp.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3yYBA/]
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolinka
|
Zaslal: po červenec 19, 2010 7:52 pm Předmět: |
|
|
Pett1, Bohuslavo,
já se také celou dobu cpu tím na co mám chuť a bohužel i mě to sladké chutná. Ale porcičky jsou to malé. Některé dny mám chuť spíš na slané apod., ale jindy bych si zpřerážela hnáty (celý den ujíždím na sladkém) - ale naštěstí se to nyní na váze neprojevuje, tak si i to sladké dovolím.
A jinak, já jím opravdu úplně vše - na co mám chuť a mám pocit, že jím skoro celý den. Tedy jasně - v malinkatých porcích a postupně, ale někdy jsou ta časová rozpětí mezi dvěmi jídly menší. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dada73
|
Zaslal: po červenec 19, 2010 8:17 pm Předmět: |
|
|
Také jím úplně vše. Jen sladké nemusím. To jsem nemusela nikdy, ale po porodu jsem na něm ujížděla až jsem se pěkně vyžrala na 140 kileček a po operaci jsem zase chuť na sladké ztratila. Ale maso grilované, pečené v jakékoliv podobě. Jsou to fakt, ale malé porcičky. Teď jsem měla k večeři 2 plátky šunky s lučinou a kyselou okurku a myslela jsem, že to ani nedojím  _________________
-42 kg
37 let, 1 dítě - 3letý Jindříšek a 1 manžel podporující, 1.4.2010 Tubu UVN |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pett1
|
Zaslal: po červenec 19, 2010 8:20 pm Předmět: |
|
|
Loli - no to se někdo má. Však já jsem psala, že Věrka jede tvým tempem a co nevidět bude mít metřík zdolán. A měla jsi někdy období, že ses třeba na delší dobu zastavila nebo to šlo dolů pořád? A kolik průměrně měsíčně dalas dolů? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3yYBA/]
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolinka
|
Zaslal: po červenec 19, 2010 9:03 pm Předmět: |
|
|
Pett1,
samozřejmě, že jsem se také zastavila. Někdy mi váha stála i tři týdny a už jsem si myslela, že jsem s hubnutím skončila a ona se zase rozjela. No, průměr se asi říci nedá. První měsíc to bylo dolů třeba 12kg a pak každý měsíc méně a méně. Ale šlo to třeba jen o málo skoro pořád. Občas se to zastavilo nebo ráno ukázala váha o malinko víc, ale za dva dny už jsem měla zase méně. Ani nedokáži říci nějaký průměr. Z kraje to byly větší úbytky a ty se postupem snižovaly - odhadem např. v září to mohlo být tak -3-4 kg/měsíc. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pett1
|
Zaslal: po červenec 19, 2010 9:18 pm Předmět: |
|
|
Lolinko - jsi velká šikula! Tebe jsem si vzala za vzor, že budu hubnout stejně rychle jako ty!!! Jóóó a kde ty zlaté písky jsou...!?
Né vážně, šlo ti to dolů krásně a rychle a určitě jsi velkou motivací nejen pro mě, ale i pro ostatní. Tak snad se také dočkám, že se mi ta proklatá váha zase konečně brzy posune.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3yYBA/]
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolinka
|
Zaslal: po červenec 19, 2010 9:48 pm Předmět: |
|
|
Pett1,
jasně, že se posune. Chce to jen věřit si. Občas se zastaví, ale nesmíš ztrácet hlavu. A když jsem to dokázala já, dokážeš to také a ostatní samozřejmě také. Já se tak bála jestli mi operace pomůže, jestli to na mě bude působit a koukej kde dnes s váhou jsem.
Já už samozřejmě hubnout nechci, jsem spokojená tak jak jsem, ale teď asi přijde to období kdy se budu muset začít hlídat aby váha nelezla moc nahoru. Tak snad to ukočíruji.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pett1
|
Zaslal: út červenec 20, 2010 8:29 am Předmět: |
|
|
Lolinko - já jsem počítala s tím, že se mi váha zastaví, jen by mě nikdy nenapadlo, že to bude tak brzy po opce. Člověk je z toho pak akorát naštvanej a říká si, zda to vůbec mělo cenu podstupovat, když se váha sekne hned na začátku. Ale zase na druhou stranu si říkám, že mi alespoň odchází přebytečné cm, tak aspoň že tak...
A držím palečky, ať se s váhou držíš a jsi spokojená  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3yYBA/]
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|