Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

TAK A MÁM PO PTÁKÁCH aneb těhotenství a bandáž žaludku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 66, 67, 68  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Iriska

PříspěvekZaslal: po červenec 05, 2010 6:48 pm    Předmět: Citovat

Naděje:Jistě je to šok,ale nádhernej,tak máš dosti času se na to připravit,a já měla dětičky a kočičky a vše šlo pěkně skloubyt,navzájem se milovali,jinak já osobně tvrdím že děti jsou naše radost a bez nich si to nedovedu a nedokážu a Vlastně ani NECHCI PŘedstavit-JE TO ÚŽASNÉ,,TAK DRŽÍM PĚSTIČKY a přeji hodně zdravíčka,jo a moje sestra teď taky čeká a má 36a je v pohodičce,tak se opatruj,a kdyby jsi chtěla nějakou radu tak se klidně obrať,myslím že ohledně dětí teho vím dosti,teď pomáhám jedné mamince co je na miminko sama tak osobně vím že každá rada,pro ní jako prvorodičku byla dobrá,,tak krásný den a začni si užívat teho nádherného pocitu Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Majdalenka

PříspěvekZaslal: po červenec 05, 2010 8:44 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Naděje, já mám taky dva kocourky, je pravda, že jsem je neměla, když jsem měla miminko, ale máme toho staršího 3 roky a malého necelý rok a nevidím v tom žádný problém, při troše hygieny se to myslím dá dobře zvládnout...každý den vytíráme a vysaváme...a chodí ke mě kámošky s miminkama a v poho...právě jedna s ročním chlapečkem odešla, kočičáci se spíš těm malým vyhýbají a nebo jim vytyčíš jen určitý prostor...já s Filípkem spala, ale na alergoologii mi našli alergii na kočky...sice hraniční, ale s tím, že jsme si pořídili ještě toho druhého Mikeše, tak se mi ty alergeny pomnožili a objevili se mi i šílené vyrážky a tak jsem musela zařídit, že mi kočky vůbec nechodí do ložnice, vše jsem vyprala, vydezinfikovala a problém není... Přeji šťastné mateřství a užívej si každého okamžiku, uteče to jako voda...papá Majda

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Milca-berca

PříspěvekZaslal: út červenec 06, 2010 12:05 pm    Předmět: Citovat

Milá Naděje...ani psát nemohu jak se tají dech Embarassed ..už několik dní se snažím ti napsat...až ted jsem to překonala...asi je v tom maličká závist Embarassed a touha,aby se mě něco takového taky přihodilo...Moc ti to přeji..a přeji to aji sama sobě...ani nevíš jak moc...Taky si žiju život bez dětí 19let ,máme 3kočeny... a jsou nám vším,když děti nejsou....drž se a opatruj sebe aji toho maličkého at máš pohodové těhu......a užívej si to jak jen to lze...pa Milča

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Majdalenka

PříspěvekZaslal: út červenec 06, 2010 12:35 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Milčo, neboj...určitě se ti taky poštěstí...moc vám to všem přeji...je to starost, ale i velká radost...musíš věřit a ono se to stane...držím ti palušky i na nohách...s manžou se máte rádi...tak to je polovina úspěchu...moje obě sestry měly problém s otěhotněním, i když ne asi tak dlouho, ale nakonec se to povedlo...ta starší má 2 děti...no spíš už dospěláky...18 a 20 let a ta prostřední 13 let kluka...měla jít na umělé oplodnění a jak byli s manželem nadopováni těmi hormony, tak se jim poštěstilo a otěhotněla přirozeně...čekala na menzes a ony nepřišly a pak už do Brna na umělé nemuseli...Dr.jim říkal, že to nechápe, že to byl velký zázrak a pak už nikdy neotěhotněla ani se jim nezdařilo umělé, když chtěli druhé dítko...no a teď ten zázrak jim přinesl 2 z chování ...no ale co...hlavně, že je a je zdravý...je v poho Laughing Laughing Laughing
Držím paluchy....Majda

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Milca-berca

PříspěvekZaslal: út červenec 06, 2010 2:59 pm    Předmět: Citovat

Majdi ...děkuji za hezká slova......potají v to stále doufám,ikdyž je to čím dál obtížnější...ted se upínám k těm schozeným kg a pak hurá naposledy na to.... Wink Wink

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
trixl

PříspěvekZaslal: út červenec 06, 2010 9:20 pm    Předmět: Citovat

Milčo moc moc moc ti přeju uzlíček. Zázraky se pořád stávají, už by bylo na čase jeden malý pro tebe.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
smapája

PříspěvekZaslal: st červenec 07, 2010 9:32 am    Předmět: Citovat

Naděje
moc gratuluju, věřím, že je to milé i když nečekané překvapení Very Happy

Milčo-berčo
tobě se to určitě pověde, mě je letos 36 a rozhodně taky počítám s tím, že bych dítě chtěla...ale na rozdíl od tebe jsem o svého "pana Božského" díky "kamarádce "přišla, ale už je to pár let a věřím, že se ještě fajn chlap najde, zvlášt pokud se mi ted pověde něco se sebou udělat
taky máme hezký příklad v Trixl, myslím, že ještě nebudem házet flintu do žita, co? Very Happy

[/url]
35let,bezdětná
trixl

PříspěvekZaslal: st červenec 07, 2010 12:11 pm    Předmět: Citovat

Laughing já bych ji vůbec neházela do žita, druhé vdavky ve 34 a ještě 3 dětičky se super chlapem Wink kdyby to bylo na mně, tak ještě přidám jednoho mrňouska, 3 je takový divný počet Laughing

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
smapája

PříspěvekZaslal: st červenec 07, 2010 1:11 pm    Předmět: Citovat

já mám spolužačku a ty si taky pořídili čtvrtýho prťku proto, aby si to třetí mělo s kým hrát, protože první dvě už jsou puberťáci Very Happy

[/url]
35let,bezdětná
trixl

PříspěvekZaslal: st červenec 07, 2010 1:19 pm    Předmět: Citovat

Děcka máme s rozdílem 4-5 let mezi nima. V určitém věku to moc o hraní není a až přijde puberta na starší tak to bude mladší překážet a až bude v pubertě mladší bude tu starší prudit Rolling Eyes Mám sestřičku o 6 let mladší a fakt jsme si navzájem dost "užily" a o hraní to teda nebylo. No co už, vyšlo to jak vyšlo, nic se nedá naplánovat.
Kačka

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2010 2:03 pm    Předmět: Citovat

Wink tak po dlouhatanánské době opět tady a těhule

Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
trixl

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2010 5:02 pm    Předmět: Citovat

Kačko gratuluju a už jsi tak daleko Smile Tak ať je mimísek zdravý a přeju rychlý a pohodový porod.

Iriska

PříspěvekZaslal: pá červenec 09, 2010 6:59 pm    Předmět: Citovat

Kačka:blahopřeji jsi úžasná ,zdolala jsi svůj metřík jak se říká do roka a do dne a teď máš krásnou tečku na závěr,medaili ve formě miminka,jsi perfektní,oboum přeji hodně zdravíčka a štěstíčka,to bude mít ,ale miminko nádhernou maminku Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
nadeje

PříspěvekZaslal: so červenec 10, 2010 3:00 pm    Předmět: Citovat

Ahoj děvčátka, tak to vám všem moooc děkuju za milá slova, člověk jak si na to zvykne že je těhotný.-))) tak snad začíná být i rádSmile) no já si teď hlavně přeju aby vše proběhlo v pořádku a mimčo bylo zdravé. Ale jsam opravdu teprv v začátcích ten pižďuch má 7mm Smile) takže jsem v knížce vyčetla začátek sedmého týdne, takže máme před sebou ještě dlouhou cestu. tak snad bude vysypaná růžemi:-))
No a Kačko taky moc gratuluju a Milčo neboj ono to přijde jak rána z božího nebe. Paní doktorka mi říkala že kdybych nezhubla že by se to nejspíš nikdy nestalo. Tak neboj a moc na to nemysli. Tak zatím pááá a hezký zbytek víkendu.

[/url]

Tubulizace 28.Dubna.2009
MUDr. Martin Hrubý Turnov
35 let, vdaná, 1x Terka , čtyři čičiny Smile
smapája

PříspěvekZaslal: po červenec 12, 2010 9:36 am    Předmět: Citovat

Kačko
gratuluju a i v těhotenství držíš kila báječně Very Happy

[/url]
35let,bezdětná