Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 499, 500, 501 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zapletalka

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 12:38 pm    Předmět: Citovat

Dars
měla jsem to hodně podobné, jen s tím rozdílem, že mě na operaci brali hned ráno, jinak jsem si zažila jak bolesti, tak proklínání sebe sama, že jsem kráva, že jsem na to šla, dokance i slzička ukápla, protože mi bylo fakt hrozně, naštěstí to s každým dnem bylo lepší a lepší a teď, když jsem skoro o padesát kilo lehčí nelituji, že jsem šla na opku a dokonce bych šla i znovu. Drž se a v novém tělíčku ti bude určitě o moc líp.

[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dars

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 12:47 pm    Předmět: Citovat

Holky děkuju moc.
Verco Tobě závidím vysoký práh bolestivosti a Tobě Zapletalko děkuju, žes mi o bolestech neřekla, jinak bych na to nešla. Každopádně Martin se na "ÁRU" taky prý proklínal. Taky ho to bolí. Tak jsem ho utěšila, že následující den to bude lepší.

22 let, 22.6.2010 TUBULIZACE Turnov - MUDr. Hrubý, popis mé operace je zde: http://forum.bandingklub.cz/about5-7470.html

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zapletalka

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 12:57 pm    Předmět: Citovat

Dars
já jsem si to myslela, že se a i mě proklínal, protože jsem ho to operace tak trošku uvrtala, ale to je normální, doufejme, že na bolesti zapomene a že mi odpustí a vezme mě na milost.

[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg
Zapletalka

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 12:58 pm    Předmět: Citovat

VERONIKA KASTLOVÁ
pan doktor Hrubý je vážně poklad a jsem si jistá, že u něj budeš v dobrých rukou, držím palečky ať všechno dopadne tak jak má a ty vykročíš do nového štíhlého života Smile

smapája

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 1:01 pm    Předmět: Citovat

Iriska
děkuju, ale ted už mi to jde hodně pomalu, dost se to zastavuje, no musím taky hlídat dostatek tekutit, jinak to dolu nepůjde, ale říkám si pomalu, ale hlavně, že to jde...zatím Embarassed
doufám, že se o prázdninách propracuju k docentce... Very Happy

[/url]
35let,bezdětná
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 1:07 pm    Předmět: Citovat

Dars ahoj holka, tak už je určitě úplně dobře, ono po probuzení není nikomu nic moc, to máš jako po velikém flámu, taky si člověk vždycky říká, už nikdy nebudu pít, ale když my lidé se tak rychle ze všeho vyléčíme a život valí dál Laughing Laughing Laughing přeji ti, aby jsi zhubla, to co si přeješ a určitě již nikdy nebudeš litovat, že jsi šla na opku

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Dars

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 1:28 pm    Předmět: Citovat

ALENA děkuju moc Cool Akorát mám pořád trošku zvýšenou teplotu. Vcera jsem mela 37,5 dnes mám rovných 37... Rolling Eyes

22 let, 22.6.2010 TUBULIZACE Turnov - MUDr. Hrubý, popis mé operace je zde: http://forum.bandingklub.cz/about5-7470.html

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
ALENA

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 1:41 pm    Předmět: Citovat

Dars to je dobré, to pro doktory ještě není teplota, to ještě jde Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zapletalka

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 2:31 pm    Předmět: Citovat

Dars
taky jsem měla zvýšenou teplotu, potom jsem se jednu noc vypotila, měla jsem povlečení úplně mokré a teplota byla pryč a hodně se mi celkově ulevilo. Já myslím, že je to celkem normální reakce organismu na tuto operaci, nic se neboj, máš antibiotika, tak to bude v pohodě.

Majdalenka

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 2:48 pm    Předmět: Citovat

Dars, já měla taky zvýšenou teplotu a pak jsem si vzpoměla, že jsem měla teplotu i po císaři, prostě je to pro tělo záhul a nějak se musí bránit. Hodně odpočívej a lež a spinkej. A všechno bude v pořádku...Držím paluchy Majda Laughing Laughing

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Romana

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 5:55 pm    Předmět: Citovat

Dars velká gratulka a neboj bude dobře ,vlastně teĎ už jistě je Wink
Rosmarine

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 8:59 pm    Předmět: Citovat

Dars - připojuji se k blahopřání, a taky Ti skládám poklonu za popis průběhu doby před a pooperační...... né, že bych se nebála té bolesti, ale už budu vědět, že druhý den bude líp. Wink

51 let. Fandí mi moje milovaná a milující rodinka s čiváčkem Beníčkem. Wink
Před operací zhubnuto 8 kg. Tubulizace při váze 114 kg - Iscare 12.7. 2010 - primář MUDr. Svoboda.
bossice

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 1:09 am    Předmět: Citovat

DanaI ... moje dušičko, pak Ti pošlu na SZ kontakty a přijdu se na Tebe mrknout.

VeruBeru ... a další moje dušičko! Chceš-li, můžu se na Tebe při konzultaci v Turnově přijet mrknout a "kujme pikle!"...jinak pokud máš BMI 35 a máš k tomu zdravotní problémy, nejlépe doložené nálezem příslušného odborného lékaře či jen obvodního, tak máš na opku nárok. Sama se rozhodneš pro druh operace.

Éčko promiň, nějak jsem zazdila Tvůj dotaz a reaguju později. Ano, znám osobně místního pána v mladších středních letech, který po bandu shodil přes 70 kg. Zlepšil se mu zdravotní stav a astma natolik, že mu vzali invalidní důchod a chodí do práce. Pak jsem ještě jednou potkala při doplnění mladou paní, která po bandu dala dolů přes 60 a protože měla ještě skoro 120, tak má v plánu ještě dát 40 dolů. Ale ani jeden z těchto dvou na fórum nechodí. Víš, při Tvém mládí to třeba dokážeš i sám bez té berličky. Přes prázdniny máš šanci, bude hodně zeleniny a ovoce a budeš mít čas na pohybové aktivity. Vařit rodině odmítni a když, tak ať s Tebou baští baklažány a basta!

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
kujuja

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 5:02 am    Předmět: Citovat

AHOJKY VŠEM. Vám to tak krásně jde.Taky jste měli ze začátku strach aby jste to nepřejedli nebo nepřepili.Mám pocit že nemyslím na nic jiného.Někdy se opravdu proklínám ale když už jsem se na to dala.Dnes jdu na stehy mám plno otázek ale nevím jak se ptát jsem nějak zmatená Laughing Laughing

[/url]
erací.url=http
Olča

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 4:30 pm    Předmět: Citovat

Pít před jídlem můžeš. Napiješ se kolik chceš protože to proteče. Po chvíli můžeš jíst, ale pít až po hodině. Protože to jídlo co jsi snědla máš v tom malinkém žaloudku a pokud budeš po jídle brzo pít tak se může stát že ho roztáhneš. Neboj na to si zvykneš mě to nevadí, ale horší je si nezvětšovat porce a uhlídat těch 150g to už je o hodně těžší a od toho máme doplnění, pokud pocítíš, že bys snědla víc než bys měla a nemáš pocit sytosti tak potom se nech doplnit, máš ještě krátce po opce a to zatím není třeba.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 499, 500, 501 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: