Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
L
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 7:58 pm Předmět: |
|
|
Dnes je to přesně 14 dnů co jsem se s ním rozešla.A ještě ten večer říkal,jak by dítě moooc rád,ale že si ho nemůže dovolit apod.,že sám nic nemá,že má spoustu dluhů atd...Lepší práci si hledat nebude protože nemá pro koho...
No a po páry hodinách velký obrat a psal,jak koupil autosedačku,jak mě poveze z porodnice atd...Ale je mi líto nechci mit s tím člověkem nic společného...i když to bude těžké,když budeme mít dítě,ale nechci ho jako partnera pro život.V ten večer mi řekl další lži ze svého života.A kde je psáno,že za měsíc nepřijde s tím,že si dítě nemůže dovolit a zase to co tu už bylo.Nemůžu se starat o tři děti+nemocnou mámu...To bych nezvládla,tak to budou dvě děti a máma.
Řekla bych,že mé citi se obrátili k nenávisti (nedokážu to přesněji vyjádřit-nenávist není to přesné slovo)
L. _________________ 24 let,bandáž-11/8/06
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 8:03 pm Předmět: |
|
|
Lto je fajn,miminko Snad nebudeš blitínkovat jak já,když jsem čekala prďolku V moudrejch knížkách všude psali,že se to usadí do konce třetího měsíce a zvracela ještě v pátém!Aspoň jsem tolik nepřibrala,necelých 10kg,malá měla 3990gr,tak jsem se tak chlácholila,jak to bude po porodu OK a hups! rok a skoro půl od porodu a mám opět porodní váhu,jenomže miminko nečekám Držím ti všechny palečky a s chlapama se netrap,některý za to fakt vůbec,ale vůbec nestojí!!!(Ale některý jóóó ) _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
L
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 8:10 pm Předmět: |
|
|
Jééé,tak já mám vyčteno,že do 4 měsíce...a ono i do 5 uff uff.No byli jen tři...
Až půjdu na další kontrolu do Iscare (my těhotné musíme každý měsíc),tak se zeptám,jak to bude po porodu s doplněním...Myslím,že bych si to zasloužila.Ještě jsme nikdy na doplnění nebyla.Taky jsem si dala k ježíšku ty brusle,tak je příští jaro vyzkouším i s kočárkem
A s chlapama se netrápím a už vůbec né s tímhle...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 8:24 pm Předmět: |
|
|
Tak to děláš dobře !!!Mrkni na soukromou zprávičku a drž se!Jsi statečná,fakt!  _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 9:45 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko, snad jsi to s tou potvorou nevzala vážně? Copak jsi mě ještě nepoznala.............. A s tou dovolenou to klidně vymyslíme. A co vy, máte sklípek a uzený? I když to uzený mi bude už na nic, tak snad ten sklípek?
Jo a holky nevím, co píšou v knihách o zvracení v těhotenství, ale já u prvního mimi zvracela každý den několikrát až do porodu a ještě na sále jsem si odběhla. U druhého jsem zvracela jen párkrát. Je taky pravda, že po prvním porodu jsem měla o 17 kilo míň než před těhotenstvím. Ale bohužel nerůstali dole.  _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 9:48 pm Předmět: |
|
|
L-budu ti moc držet palečky,aby celý tvůj příběh měl dobrý konec.
Minulý týden mi porodily dvě kamarádky,z toho jedna je už máma dvojčecích dráčátek a k tomu teď má Élišku,princezničku k zulíbání.Jsem teď nějak zjihlá vůči mimuškám...A to mi mají porodit další dvě kámošky do 14 dnů.To bude síla a emoce,až se vykulí i ty další.
Dávej hlavně na sebe pozor,to ostatní přijde samo a mnoho věcí se i časem urovná samo.Až budeš mít ultrazvuk s tlukoucím srdíčem-tedy tu fotečku,že nám ji tady nahodíš na pokochání? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
L
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 9:52 pm Předmět: |
|
|
No já foto z ult.mám...Ještě tam skoro nic vidět,ale jednou sem se snažila vložit sem ňáké foto,ale ono mi to nešlo.Bylo to velké...
Díky za podporu a zatím si ty problémi nepřipouštím!!!
Ňák bylo ňák bude!
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 10:02 pm Předmět: |
|
|
A máš tu fotku uloženou někde na webu?
Optimální je rozměr do 600*400,ještě lépe 460*460.Zmenšuje se to v tom programu,ve kterém se upravují fotky.Pak se to vloží někam do alba ,já užívám třeba album na www.rodina.cz-to už asi znáš,ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
L
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 10:17 pm Předmět: |
|
|
Ještě jsem to nefotila.Zkusím to a uvidím...
Jdu do hají.
Papa,L. _________________ 24 let,bandáž-11/8/06
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: so březen 03, 2007 12:09 am Předmět: |
|
|
Tak...a mám doma nemocný dítko... kašle, soplí o 106, prská....no to bude zázrak, jestli to od něj do toho pondělka nechytnu.... a zdárně se dopracuju k operaci...
Teď jsem se nacpala cibulí, tak snad to aspoň trochu zabere..
To by byl teda pech!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: so březen 03, 2007 8:49 am Předmět: |
|
|
Evi-dopuj ještě céčkem,uvař si česnečku,hodně doma větrej,ať bacily odfrčí a drž sebe v teple.A při první pochybnosti se val paralenem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana M.
|
Zaslal: so březen 03, 2007 10:26 am Předmět: |
|
|
AHOJ HOLCINY:-)
Tyyyy jo ja nervacila jak jsem prijela domu
A vodnesla to Datli...uprimne se omlouvam a rucku libam za pomoc, uz je zase ze me normalne myslici clovek
Hooolky ja byla na nehtickach A vul jsem tam prosedela 4 hodiny a vono to booolelooo No ja jsem ted den hned uklizela, prala, vesela...zehlila... no proste blb a manza volal do ISCARE co si muzu vzit od bolesti a prvni otazka doktora byla jak moc jsem ten den lezela...
No...nadrtila jsem si brufacek, dala cajicek a spinkala asi 4 hodinky..
Jinak na sobe citim ze mam neco dole, ale jeste nevim, tak metrik preci posouvat hned nebudu:-)
L jsi statecna, moc Te obdivuju:-)
Kdopak to tady psal o dogach???? My taky meli:-) Nerinka:-) To je kus!!!!
Ma ted cca 115 kilo a to je mu rok a pul:-)
mam na rodine.cz taky stranky a mam tam i Nera...tak se kdyz tak kouknete:-)
http://rodina.cz/maresci Budu tam teprve pridavat fotky Uz jsem tam nebyla snad 100 let  _________________ 21 let, Operace 27.2.2007
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: so březen 03, 2007 7:44 pm Předmět: |
|
|
Elenko, neboj, neurazila jsem se... já nejsem urážecí typ. Ani omylem. A kdyžtak, tak jen naoko
Datli, cpu do sebe co se dá... docela vražedný kombinace, včera 1x obr cibule k večeři, dneska od rána cibule prokládaná česnekem, .. no jestli neuletím dneska, tak už nikdy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: so březen 03, 2007 7:49 pm Předmět: |
|
|
Eviku,booooojůůůůůj Nejlepší je teplé mléko a do toho slivovice,žloutek a med. Fakt to zabírá. A nebo horký čaj, slivovice a med. To mě vždy pomůže .Ale zítra už tu slivovici neeee  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: so březen 03, 2007 7:50 pm Předmět: |
|
|
a co tak šťáva z cibule s cukrem,nebo medem?Taky šílenost,co zabírá! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|