Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: st únor 28, 2007 8:54 am    Předmět: Citovat

Ty jo Zelenoočko, si kus krásné baby jak prohlásil můj manžel. Musím uznat, že má pravdu. Very Happy

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
trixl

PříspěvekZaslal: st únor 28, 2007 11:03 am    Předmět: Citovat

Zelenoočko a máš zbrojní pas i na pusu? Miluju tvoje hlášky, s chutí se zasměju a hned zkrásní svět. Věřím, že se dokážeš pěkně bránit.
Jj je to divnej svět, když takhle krásná baba musí uvažovat o zprůhlednění. Manžel je taky pěkný chlap Wink

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Romana

PříspěvekZaslal: st únor 28, 2007 11:06 am    Předmět: Citovat

Zelenoočko tak to gratuluji k termínu operace. Razz Razz Razz Razz Razz to je tedy opravdu rychlost ale neboj se uteče to jako voda a ty už potom budeš jen a jen spokojenější Laughing Laughing Laughing
qwys

PříspěvekZaslal: st únor 28, 2007 2:14 pm    Předmět: Citovat

Zelenoocko, ja su tupa, sem si to precetla uz ted... To si husta, jak my v jiznich Cechach s oblibou rikame Very Happy ale kdo si pripada, jakoze dlouho ceka, tak ja uz od listopadu a du koncem brezna, tak nevesme hlavu, brzo budem v jinem stavu Very Happy (teda neeee doslova) Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: st únor 28, 2007 2:20 pm    Předmět: Citovat

Holky moje... Jste zlatíčka....všechny, do jedné.....
A jsem moc ráda, Trixl, že Vás moje hlášky baví - já tak mluvím normálně (kdyžtak se zeptejte Jitky - jak jsme spolu byly včera na kávičce, tak se tak smála, že chuderka úplně slzela - nevím jestli to bylo tou rýží v mým rozkroku nebo těma cca 10 lžičkama omylem nasypaného cukru do kávy... Confused ?? - důležitý je, že se nenudila..)

Ale už mě prosím nelichoťte ...nikdy jsem tolik poklon neslyšela, tak je mi docela dost trapně... Embarassed Embarassed Confused
Samozřejmě ale, že to potěší - to bych kecala, kdybych tvrdila, že ne.. Ale už je Vás na mě nějak moc...jste v přesile.. a já jsem nerada uťáplá pod nadvládou druhých .. takže už psssssssssssssssssssssssst ...ano?

Na operaci se opravdu těším, chci konečně začít žít plnohodnotný život !!! Dneska jsem si chtěla ostříhat nehty na nohou - teda řeknu Vám - nehty to rozhodly! Na operaci se půjde! To byl totiž nadlidskej výkon! Ohnout se, zmáčknout ty moje 3 pneumatiky značek Michelin, Barum a Matador na břiše...abych se k nohám vůbec dostala... Ale zadařilo se! Uff!! Sad Sad

Dokonce si i zpívám... což dlouho nebylo...
Dneska si celý den notuju "plavala rybička po Dunaji".... jsem si totiž vzpomněla na brrrrr-tchýni - jak se nedávno vytopila a měla všude v domě plno vody, voděnky...krásné, studené, vše zmáčející voděnky..
Tedy zpívejte se mnou - ááááá dva tři..... plavala rybička po Dunaji, housátka se za ní kolébají...
Laughing Laughing Laughing (a proč jsem tedy do dotazníku u psychol.psala, že nikomu nepřeji nic zlého ??? )
Plavovlaska

PříspěvekZaslal: st únor 28, 2007 2:52 pm    Předmět: Citovat

Hele Zamazalová, ty máš zase nádherný psy. Ty tvý naprosto úžasný dogy jsou k sežrání Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: st únor 28, 2007 2:59 pm    Předmět: Citovat

Taky jsem na ně koukala,....jsou tak roztomilí... takový nevinný očka... Wink
L

PříspěvekZaslal: st únor 28, 2007 4:27 pm    Předmět: Citovat

No Zelenoočko,nechci Tě přivádět do rozpaků,ale opravdu ti to sluší!!!

L.
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: st únor 28, 2007 5:38 pm    Předmět: Citovat

jj, holky, díky za pochvalu , Very Happy dogy to je moje celoživotní vášeň. Ty moje jsou úžasné. Kdybych je neměla tak snad vážím o 100 kilo víc. Dřu s něma víc jak tři hodiny denně a stejně je mi to hov.. platné. Sad Nahoru to sice nejde, ale dolů taky ne Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
martina

PříspěvekZaslal: st únor 28, 2007 9:21 pm    Předmět: Citovat

Holky, před chílí mi psala Datli, bolí jí to jen trošku a jen má žízeň a chuť na teplý čaj, ale má jen studený. Hlavně, že je už po a na cestě za lepší figurou. Laughing Laughing Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: st únor 28, 2007 10:21 pm    Předmět: Citovat

Marti, tak Datlinku moooooooooc pozdravuj.... doufám, že za týden touto dobou to budu mít taky za sebou... ach jo! Bojim....
miki93

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2007 8:13 am    Předmět: Citovat

Ahoj Berušky! Razz :o
Taky koukám na fotky a fakt vám to tam moc sluší!!!A ta svadba byla kdy?
Je to dobrý nápad s těma webovka.
Moniko pejskové nádherný!Mám sice obyč.plemena,ale milujeme je všechny 4!!!Jestli ,se mi podaří založit taky ty stránky ,tak pošlu.Ještě nevím jak na to! Razz
Arrow Letím do práce a všechny zdravím i ty kočky po operaci!!! Laughing Laughing

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2007 9:16 am    Předmět: Citovat

Ahoj Miki93 a ostatní...
ještě jednou dík za poklony, ale už toho nechejte ...prosím...ano? Dík.
Už jen proto, že jsou to jen fotky a realita je naprosto jiná, ne-li zcela odlišná.. Rolling Eyes
Miki - ta svatba byla loni v červnu... 20.06.2006
(web jsem založila přes www.rodina.cz - rodinná alba)

Dneska jedu na internu - držte pěsti... snad nebudou potíže s tlakem.

(jo manžel mi psal, že mi ze svého auta zapomněl vyndat autosedačku, takže jsem musela otravovat sousedy - no, nezlobím se na něj, přece jenom je to JEN chlap, ne?) Laughing Laughing Laughing Laughing
martina

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2007 9:18 am    Předmět: Citovat

Tak mi ráno psla Datli, že za ní byla na vizitě paní dr. a že byla překvapená, že jí je tak dobře a tudíž by mohla jít domů už dneska odpoledně. Vždyť si to zaslouží, protože na sál prý šla včera až po 14 hod. To je mi jí líto, protože tam byla vlastně o tolik dřív. No tak snad jí opravdu pustí a už to bude jen a jen lepší. Zelenoočko pozdravovat ji budu, neboj a tobě budu držet palce, aby bylo všechno na interně v pořádku a nic už nestálo v cestě za bandem.

martina

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2007 1:30 pm    Předmět: Citovat

Tak už je to jistý - Datli jde domů - 24 hodin po operaci. Večer se tady prý objeví a poreferuje vám o všem sama. Laughing Laughing Laughing Laughing

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: