Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 481, 482, 483 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bossice
|
Zaslal: út květen 04, 2010 2:30 pm Předmět: |
|
|
Bludičko Tvoje založené téma určitě holky přesunou do správného tématu, založila jsi nové a zbytečně. No ale nevadí, však ono se to srovná. Pokud jsi ovšem zamýšlela dotaz položit opravdu odborníkům, tak se omlouvám, že Ti odpovídám jako pacientka. V tom případě považuj moji odpověď za bezpředmětnou a já ji vymáznu. Dej mi vědět.
Mám bandáž a hlad mám skoro pořád. Krom té půlhodinky po jídle. Ovšem záleží na tom, jaké to jídlo bylo konzistence. Jestliže tekuté či hodně řídké, propadne hned přes kroužek dolů a tudíž si to ani neuvědomí buňky "hladu", které, při správném postavení koužku, jsou skřípnuté nad ním v tom malém žaloudečku. Ale neboj se, jednak ten hlad časem nebude tak obludný a druhak si na ten pocit zvykneš. Hlavně nezkoušej větší porce, abys hlad utišila. Za měsíc, až budeš moci jíst normální tuhou stravu, tak se to hodně zlepší. Nezoufej a vydrž. Stojí to za to a bez snahy, trpělivosti a ukázněnosti nikdy nikdo ničeho nedosáhl. Když máš hlad, prostě hodně pij, u bandáže se dá v pohodě pít pořád. Jen nepij po jídle, odlož to tak nejdřív za půl hodinky. Ale tohle určitě víš. Pak taky žízeň se ráda převléká za hlad, tak na to pozor. Když dostaneš hlad, nejdřív se pořádně napij. Jednak tím ten hlad trochu zaženeš, druhak oddálíš příjem jídla a třeťak jícen připravíš na ten příjem jídla. Tak ať si to dobře vykoumáš a přeju hodně zdaru!
Hlavní je "vydržať" a vše se časem upraví a až Ti půjdou kilečka dolů, už Tě nějaký hlad nebude prudit, budeš mít radost z úbytků.  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačulenka
|
Zaslal: út květen 04, 2010 4:35 pm Předmět: pozdrav |
|
|
Ahojky,jsem tady
naprostý nováček,po band od 29.4 a mám tak trochu potíž s tlakem v žaludku,máte s tím někdo prosím zkušenost?Nechci hned otravovat doktory,třeba je to normální...Nutí mě to být trochu v předklonu,když se narovnám,mám pocit"kamene v žaludku "a dost to bolí.Katka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: út květen 04, 2010 7:26 pm Předmět: |
|
|
Kačulenko ze začátku si každý musíme najít polohu, která nám nejvíc uvolňuje žaludek...tlak je normální, hlavně po napití či jídle. Hlavně moc neseď, chce to se spíš "natahovat", aby sis žaludek nemačkala. A v okolí portu Tě může píchat a i řezat. To je taky o.k.. Ovšem jestli Tě to bolí opravdu hodně, tak se zeptej pana doktora, který Tě operoval.
Obecně to trvá tak měsíc, dva, než si tělo zvykne a vetřelce přijme. Každým dnem bys na tom měla být líp. Doufám, že nemáš zvýšenou teplotu či snad dokonce horečku! To bys musela okamžitě zpět do nemocnice. No jako první pomoc zkus si na to místo dát studený obklad. A taky můžeš zkusit třeba paralen či nimesil...proti bolesti. Ibalgin apod. ne, ten podporuje krvácení.
Nevím, jestli Ti moje doporučení trochu pomůže, ale v každém případě netrop alotria a polehávej. Klid je nejlepší. Hodně zdaru! _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
suelin2
|
Zaslal: út květen 04, 2010 7:38 pm Předmět: |
|
|
kačulenko a kelyno vítám vás. .Holky nějak zase nestíhám,malá má opět ATB at žijou viry  _________________
42let,4děti.Tubulizace 10.6.09,míry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Metřík dokončen11.2.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucie K.
|
Zaslal: út květen 04, 2010 9:01 pm Předmět: plikace na OB klinice |
|
|
Ahoj holky. Já jdu 9.6 na plikaci na OB kliniku. Jak jste tu psaly s těma termínama, tak mě taky nejdříve řekli, že možná už v dubnu to půjde, ale pak nakonec pevný termín mám až na ten červen, taky z důvodu stěhování. A jak jste psaly, že by jste možná šly jinam na tu plikaci - já jsem myslela, že tu plikaci dělají právě jen na OB klinice, že ji jinde v Čr nedělají, nebo jo? Nevím, možná mám špatný informace, pa Lucka _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weTihxt/]
[/url]
26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: út květen 04, 2010 9:20 pm Předmět: |
|
|
Máš pravdu Luci, plikaci dělají zatím jen tam - teda aspoň co já mám informace  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vanda
|
Zaslal: út květen 04, 2010 9:30 pm Předmět: |
|
|
Je to tak, v plikacích má OB Klinika výsadní postavení. Třeba se k ní jiná zařízení časem přidají? _________________
3. 2. 2010 plikace žaludku na OB klinice v Praze. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pett1
|
Zaslal: út květen 04, 2010 9:35 pm Předmět: |
|
|
Jen mě trochu zaráží postavení pojišťoven. Když jim napíši, že OB je jediné zařízení, kde plikaci dělají - myslí si, že si snad dělám kozy a pořád mě posílají do zařízení, kde tuto opku dělají a mají s nimi smlouvu.
Přece když jsou jediné zařízení provádějící tento druh operace, měli by to alespoń jednorázově uhradit - myslím tu operaci klinice.
Vůbec toto nechápu!  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3yYBA/]
2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 35,3 kg
Abdominoplastika 20.9.2011 FN Brno |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pett1
|
Zaslal: út květen 04, 2010 9:38 pm Předmět: |
|
|
Jo a pan profesor Fried už mi odpověděl, že opravdu plikaci v rámci jiného zařízení neprovádí a že mám nárok jako pojištěnec na adekvátní péči, tudíž by mi to měla pojišťovna proplatit a nebo budu muset přejít k jiné pojišťovně. To ostatní pak píši o příspěvek dříve.
Nevíte náhodou někdo, když změním pojišťovnu, zda mi uhradí operaci hned třeba první den pojištění nebo u ní musím být rok pojištěná a pak teprve tuto operaci proplatí? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3yYBA/]
2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 35,3 kg
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vanda
|
Zaslal: út květen 04, 2010 9:48 pm Předmět: |
|
|
Na to by ti asi měla odpovědět přímo konkrétní pojišťovna ke které se případně budeš chtít přehlásit? Asi to má každá trochu jinak? _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pett1
|
Zaslal: út květen 04, 2010 9:53 pm Předmět: |
|
|
no jo, tak zítra bude zase mašinerie telefonátů  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3yYBA/]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucie K.
|
Zaslal: út květen 04, 2010 9:53 pm Předmět: |
|
|
Taky si myslím, co psala Vanda - už jsme si s Pett psaly pár SZ, s mojí pojištovnou (vzp) totiž už naštěstí smlouvu mají, ale já se byla na klinice ptát v době, kdy ještě kvůli stěhování ji neměli, tak jsme si povídali o tom, co by bylo, kdybych přestoupila k jiné pojištovně a dr. šrámková mi řekla, že kdybych přestupovala k jiné pojištovně, tak u ní musím být rok, aby mi byla tahle operace proplacena. Opravdu to řekla, ale netvrdím, že je to pravda. Možná se spletla. Kdybych si to platila sama, tak to stojí prý 120 tis. Ale moc vám holky přeju, ať to nakonec vyjde  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weTihxt/]
[/url]
26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vanda
|
Zaslal: út květen 04, 2010 9:56 pm Předmět: |
|
|
Taky mám VZP, ale mám ji pořád, takže jsem neměla žádný problém.... _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pett1
|
Zaslal: út květen 04, 2010 9:57 pm Předmět: |
|
|
Tady alespoň vidíte, jak neúplné informace člověk na klinikách dostává. Řeknou vám, nemáme s vaší pojišťovnou smlouvu, přejděte k jiné, ale že ta jiná pojišťovna mi ten zákrok rok neuhradí - to už mi nikdo neřekne. Takže já kdybych se o tomto od Lucky nedozvěděla (Luci - ještě jednou díky ) , tak se přehlásím k jiné poj. a na rok (podle všeho) mám útrum.
No jen doufám, že to nebude pravda a zítra se dozvím jiné informace - jinak teda  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3yYBA/]
|
Návrat nahoru |
|
 |
kelyna
|
Zaslal: út květen 04, 2010 10:37 pm Předmět: |
|
|
aaa
Naposledy upravil kelyna dne pá srpen 20, 2010 3:46 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|