Jdi na str�nku 1, 2, 3 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
lolinka
Zalo�en: 5.4.2009 P��sp�vky: 16775562
|
Zaslal: p� duben 23, 2010 9:50 pm P�edm�t: FOTOGALERIE - STUDENTKA |
|
|
Dne�n�ho dne jsem p�evzala spr�vcovstv� nad fotogaleri�.
Vzhledem k tomu, �e se mno�ilo rozd�v�n� hesel na Studentku - kde je tato galerie um�st�na, bylo dnes preventivn� zm�n�no heslo pro p��stup.
Bohu�el se mezi n�mi vyskytovali (vyskytuj�) tac�, kte�� d�vali p��stupy i lidem, kte�� nemaj� zat�m po operaci, co� se neslu�uje s nastaven�mi pravidly pro p��stup do galerie.
N�e tedy op�tovn� p�ipom�n�m ji� nastaven� pravidla pro vstup do fotogalerie:
1) doty�n�/� mus� m�t po bariatrick�m z�kroku
2) doty�n�/� mus� p�isp�vat zde na forum
3) doty�n�/� mus� m�t v galerii um�st�n� i sv� fotografie v�etn� fotografi� ve sv�m "nej�ir��m" obdob�
4) doty�n�/� by se m�l osobn� zn�t alespo� s jedn�m z ji� st�vaj�c�ch u�ivatel�
Kdo nebude v��e uveden� spl�ovat, nebude mu moci b�t do galerie umo�n�n p��stup.
St�vaj�c�m �len�m, kte�� maj� uveden� kontakty v galerii, maj� zde um�st�n� sv� fotografie a kte�� tuto pravideln� nav�t�vuj� za�lu nov� p��stupy. T�m, kte�� maj� t�eba uveden� kontakt, ale nevid�m jejich fotografie (t�eba se p�ihla�uj� pod jin�m nickem) a podobn�, t�m nebude p��stup zasl�n. Ostatn� u�ivatel�, kte�� maj� na Studentce sv� fotografie um�st�n�, ale nemaj� zde uveden� kontakt se mus� o p��stupy p�ihl�sit p�es SZ �i e-mail.
Vzhledem k tomu, �e je v�e �asov� n�ro�n�, dejte mi, pros�m, p�r dn� (snad stihnu v��e uveden� do po��tku t�dne) na to, abych mohla v�e d�t ��dn� dohromady a rozeslat p��stupy.
N�sledn� u m� budou moci za��t ��dat o p��stupy (p�es SZ �i e-mail) i ti, kte�� tyto dosud nem�li, ale ji� spl�uj� v��e uveden� pravidla.
Jako posledn� bych r�da dodala, �e v��e uveden� opat�en� jsou nezbytn� a pro v�echny z n�s d�le�it�, nebo� si ka�d� chce chr�nit sv� soukrom� a nedovolit do n�j vstoupit ka�d�mu. Proto, pros�m, respektujte uveden�.
V�em V�m moc d�kuji za pochopen�. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrub�-skv�l� ruce a profi p��stup - v�em doporu�uji! Met��k dokon�en 24.12.2009 |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Jirin
Zalo�en: 8.3.2010 P��sp�vky: 156
|
Zaslal: so duben 24, 2010 6:07 am P�edm�t: |
|
|
Ahoj,
pr�v� z d�vodu nutnosti chr�nit soukrom� ka�d� osobnosti si dovol�m zde zm�nit, �e je fotogalerie na Studentce nezabezpe�en�. Jin�mi slovy Studentka jako takov� asi v tomto funguje n�jak podivn�, proto�e pro p��stup do fotogalerie nen� pot�eba zn�t ��dn� heslo. Alespo� za sou�asn�ho stavu ne. �ekl bych, �e i z tohoto d�vodu v�m zde mizely fotky. Na d�kaz mohu vlo�it do sv� galerie dal�� foto. A opravdu nezn�m p��stupov� heslo.
Velmi nerad bych zde mezi V�mi vypadal jako diverzant, skute�n� j�m nejsem, ve�te mi A ani v��i Studentce, webu jako takov�mu, ��dne diverzn� akce nepodnik�m Nejsem hacker Jen jsem svou profes� program�tora asi u� trochu zdegenerov�n Bu�to nen� Studentka a� tak dob�e programov� napsan� nebo je chyba v administraci fotogalerie. Ale to nev�m, v administraci galerie jsem nikdy nebyl a ani se o to samoz�ejm� nepokou�el. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
lolinka
|
Zaslal: so duben 24, 2010 3:41 pm P�edm�t: |
|
|
Jirine,
ob�v�m se, �e se na Studentku dostane� jen d�ky tomu, �e Ti n�kdo zaslal odkaz na str�nku ji� po p�ihl�en�, a� se toto nesm� a nav�c ty nem� pr�vo tam ani nahl�et, nebo� nespl�uje� dan� podm�nky.
T�mto beru v�c za uzav�enou. Ji� pracuji na nov� galerii a p��stupy budu d�vat pouze j�, a to pouze lidem, kte�� spl�uj� uveden� podm�nky.
Nezlob se, ale jist� ch�pe�, �e si chceme ka�d� chr�nit sv� soukrom� a douf�m, �e to ch�pou i ostatn� a jsou srozum�ni s t�m, �e p��stup se prost� ned�v� lidem, kte�� podm�nky nespl�uj�.
Je�t� pro up�esn�n� pro v�echny, kte�� budou spl�ovat dan� podm�nky pro vstup do galerie - ka�d� kdo z uveden�ch o vstup po��d� bude muset zodpov�d�t n�kolik dotaz� v�etn� zasl�n� fotografi� k uchov�n� a z��zen� galerie.
D�kuji v�em za pochopen�. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrub�-skv�l� ruce a profi p��stup - v�em doporu�uji! Met��k dokon�en 24.12.2009 |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bestickova
Zalo�en: 28.7.2008 P��sp�vky: 356 Bydli�t�: Ostrava
|
Zaslal: so duben 24, 2010 4:08 pm P�edm�t: |
|
|
Loli a co lidi,kte�� sem na forum nep�isp�vaj�,nicm�n� galerky maj�?t�m taky se��zne� p��stup?mysl� si,�e to je v�d�i nim f�r? _________________ [/url]
[/url] |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bestickova
Zalo�en: 28.7.2008 P��sp�vky: 356 Bydli�t�: Ostrava
|
Zaslal: so duben 24, 2010 4:12 pm P�edm�t: |
|
|
NEM�M NOV� HESLO A STEJN� SI FOTE�KY PROHL͎�M!!!!HMMMMMMMMM _________________ [/url]
[/url] |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Rendy
Zalo�en: 2.8.2008 P��sp�vky: 384 Bydli�t�: N�CHOD
|
Zaslal: so duben 24, 2010 5:19 pm P�edm�t: |
|
|
J� TAKY NEM�M NOV� HESLO A PROHL͎�M SI FOTKY _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Kr�lov� Mudr.Hroch 3 kocou�� a 1 mimi yok��rek jm�nem �iko |
|
N�vrat nahoru |
|
|
lolinka
|
Zaslal: so duben 24, 2010 6:21 pm P�edm�t: |
|
|
Rendy, takov�ch je v�s asi v�c a nen� pot�eba abyste se jednotliv� hl�sili. Bude nov� galerie pr�v� kv�li tomu aby tam nemohl ka�d� jak jsem ji� psala v��e a i v kav�rn�. Pracuji na tom a p�r dn� to potrv�, tak m�jte strpen�. P��stupy budu n�sledn� zas�lat viz info v��e. Vzhledem k tomu, �e n�kte�� maj� v galerii t�eba 300 fotek a d�l�m ru�n�, opravdu to p�r dn� potrv�. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
|
N�vrat nahoru |
|
|
ALENA
Zalo�en: 10.12.2006 P��sp�vky: 1585 Bydli�t�: Olomouc
|
Zaslal: so duben 24, 2010 7:30 pm P�edm�t: |
|
|
lolinko d�ky moc, �e jsi se ujala spr�vcovstv� na Studentce v���m,�e v�ichni pochop�, �e to bude chv�li trvat a tak� to, �e na Studentku se chod� a� po operaci a ti co tam maj� fotky a nep�� na forum, maj� mo�nost se s tebou domluvit p�es SZ _________________
57 rok�-band� 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
N�vrat nahoru |
|
|
janaaa
Zalo�en: 8.9.2007 P��sp�vky: 626 Bydli�t�: opava
|
Zaslal: ne duben 25, 2010 6:16 am P�edm�t: |
|
|
LOLINKO MOJE FOTKY TAKY NEP�ESOUVEJ, JESTLI MَE� TAK MI JE RAD�I VYMA�, NEBO BYCH PROSILA P��STUPOV� HESLA, ZA��D�M SI TO, D�K. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostal�k, sleeve resekce 14.1.2008 b�icho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Gab�a
Zalo�en: 16.7.2008 P��sp�vky: 66
|
Zaslal: �t duben 27, 2010 10:56 am P�edm�t: Studentka |
|
|
Lolinko,
po�li mi pros�m p��stupov� heslo. M�m tam tak� fotky, r�da bych tam dodala i sou�asn�.
D�ky
Iva - Gab�a _________________
Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalick�, p�ed operac� zhubnuto 25 kg, 53let |
|
N�vrat nahoru |
|
|
lolinka
|
Zaslal: po kv�ten 03, 2010 12:43 am P�edm�t: |
|
|
V�em p�eji kr�sn� ve�er nebo vlastn� kr�sn� r�no.
Ti z V�s, kte�� neobdr�eli e-mail s p��stupem (zasl�no dnes v 01,30 hod) - ti, kte�� maj� svoji galerii na studentce, ale nezanechali na sebe na studentce e-mailov� kontakt se mohou u mne hl�sit o p��stup (p�es SZ �i e-mail).
Jakmile budou m�t p��stupy st�vaj�c� - kte�� ji� maj� galerie z��zen�, budou se moci o sv� p��stupy za��t hl�sit i nov��ci (ti, kte�� spl�uj� nastaven� pravidla, ale zat�m p��stup nem�li).
Dobrou noc v�em. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
Zalo�en: 14.8.2006 P��sp�vky: 549
|
Zaslal: po kv�ten 03, 2010 11:37 am P�edm�t: |
|
|
Jednak jsem se tam nedostala p��mo, ale a� p�es vyhled�n� nov�ho tajn�ho webu pak teprve mi to se�ralo heslo.
Druhak se tam nep�ihl�en� dostanu stejn� jako na star� tajn� web !!! A anonymn� tam m��u cokoli s jakoukoli fotkou prov�st ...
Pro m� Studentka je definitivn� NED�V�RYHODN�
LOLI DALA SIS PR�CI, ALE ADMINI JSOU Z�EJM� ZDECHL� A KA�LOU NA TO. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
Zalo�en: 14.8.2006 P��sp�vky: 549
|
Zaslal: po kv�ten 03, 2010 12:52 pm P�edm�t: |
|
|
Nezn�m jinou dal�� mo�nost zalo�it si zaheslovanou fotogalerii ne� na rodin�, snad nejde prolomit. Ur�it� je to l�p zabezpe�en�.
O zalo�en� str�nky, �pravu fotek, vymaz�n� fotek, zalo�en� galeri�, zp��stupn�n� jen povolen�m se mus� starat spr�vce, jen tak tam nejde n�co zm�nit a nelze se tam dostat ne� jako p��tel a u� v�bec ne jako anonym. Nejde tam zalo�it pokec jako na studentce, komentovat fotky lze, jen se to nezobrazuje hned pod foto, mus� se to rozkliknout.
Jestli n�kdo zn�te dal�� mo�nosti cht�lo by to d�t n�vrhy. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 d�t�, 49 let, po��tek hubnut� >131 kg, jedu na etapy , bezlakt�zov� dieta |
|
N�vrat nahoru |
|
|
suelin2
Zalo�en: 22.4.2009 P��sp�vky: 16776692 Bydli�t�: HAV��OV
|
Zaslal: po kv�ten 03, 2010 1:18 pm P�edm�t: |
|
|
j� se tam nedostala v�bec,asi jsem trotl _________________ 42let,4d�ti.Tubulizace 10.6.09,m�ry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Met��k dokon�en11.2.2011 |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Ol�a
Zalo�en: 19.2.2007 P��sp�vky: 221 Bydli�t�: U Prahy
|
Zaslal: po kv�ten 03, 2010 7:00 pm P�edm�t: |
|
|
Trotl nejsi j� se tam taky nedostala _________________ Ol�a 41 let, Band� Iscare 29.5.2007, dopln�no 4 ml na OB klinice
|
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodinaJdi na str�nku 1, 2, 3 Dal��
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|