Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
trixl
|
Zaslal: st únor 07, 2007 2:21 pm Předmět: |
|
|
normální porce, to je fakt, nedávno mi manžel řekl, ať mu nandám normální porci, tak jsem mu nandala takovou co jsem si opsala z restauračního jídelníčku a fakt koukal, že je toho málo. Ale kluk 9 let toho sežere skoro jako táta a je to dlouhá tyčka, ten se má  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
L
|
Zaslal: st únor 07, 2007 9:04 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,je pravda,že když si ženský v práci ohřívají jídlo ,tak si říkám kolik toho tam mají...Přijde mi to mooooc.
L. _________________ 24 let,bandáž-11/8/06
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: st únor 07, 2007 10:40 pm Předmět: |
|
|
jo holky teď se nám to zdá strašně moc,taky si říkám jak toho můžou tolik sníst,ale myslím si že než jsem šla na operaci tak jsem taky jedla skoro normálně.No a teď mi ta porce připadá jako dvojitá
zato když jím své mini porce tak si myslím kolik toho nemám  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana
|
Zaslal: čt únor 08, 2007 10:37 am Předmět: |
|
|
Holky, ještě k těm porcím: před snad 20 nebo i více lety byl v televizi nějakej film, kde hrdinka (paní Konvalinková, už taky tehdy začala dost nabírat) držela redukční dietu a vážila si jídlo a počítala kalorie. Hodila na váhu obrovský flák jídla a protože toho bylo moc, tak kus uřízla. Ten uříznutý kus ale strčila do pusy. No a tak uřezávala a jedla, dokud toho nebylo na váze akorát, paj to zmáčkla na talíř a šla s tím ke stolu, kde ukazovala jak malinko jí a přesto nehubne..... Strašně mě to tehdy rozesmálo, jenže ono to tak bohužel často v životě bývá. Jo a já jsem si ještě vynesla ze sklepa odložené dětské talíře a dětký příbor, abych měla pocit taky plnějšího talíře. Tak mi držte palce, ode dneška za 4 dny to budu mít v Iscare za sebou! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wFSHHUF/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
milus
|
Zaslal: čt únor 08, 2007 11:14 am Předmět: |
|
|
Jani, výborný jsou na jídlo misky vypádá to, že máš jídla kopec . Já jsem se chovala skoro stejně jako Konvalinková při vaření jsem tajně jedla a na malý talířek jsem si naložila málo a ukazovala jaký jsem chudáček jak málo jím a nehubnu.
Miluše - 43 let - 11.7.2006 bandáž-
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: čt únor 08, 2007 12:19 pm Předmět: |
|
|
Jani, taky drzim palce Jinak ja docela rada jim z misek a cajovyma lzickama... Akorat toho asi snim vic  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: čt únor 08, 2007 12:40 pm Předmět: |
|
|
ale furt je to líp než bagrem (polévkovou lžicí) z hlubokého talíře _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana
|
Zaslal: čt únor 08, 2007 12:45 pm Předmět: |
|
|
Polévkou lžící z hlubokého talíře? To je ještě houby. já se občas přistihla, že jím naběračkou přímo z hrnce!  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wFSHHUF/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Betty
|
Zaslal: čt únor 08, 2007 10:46 pm Předmět: |
|
|
Jé já si vzpoměla, byly to Holky z porcelánu. Krása. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wjsDKNk/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana
|
Zaslal: so únor 10, 2007 11:13 pm Předmět: |
|
|
Miki nebo-li Míšo, gratuluju k metříčku a současně padám na zadek a tiše i nahlas závidím, i když se to nemá!!!!!!! Kouknout se na ten tvůj metr je taková vzpruha do života, taková radost, že ani nevím co říct. Jasně že člověk musí počítat s tím, že mu to třeba takhle nepůjde, ale přesto!!!!!! Asis to tady někde psala, ale prosím prosím, zopakuj mi to: kdy že ti dělali band? Ať se mám na co těšit!!! Dík a drž se takhle dál! (Taky bych chtěla, bébébé) _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wFSHHUF/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Plavovlaska
|
Zaslal: po únor 12, 2007 2:51 am Předmět: |
|
|
Jen malá technická připomínka: Naďa Konvalinková nikdy v Holkách z porcelánu nehrála. Ta scéna s ukrajováním na váze patří ke klasice, ale hrála ji paní Míla Myslíková  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 2:15 pm Předmět: |
|
|
Hurá, hurá - tak jsem o kousek poskočila - od minule mám 5 kilo dole  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MICHAELA
|
Zaslal: so únor 24, 2007 12:52 am Předmět: |
|
|
Ahoj všem,tak i já jsem o kousíček blíže svému cíli.Ovšem já jsem ta sklerotická zmatkařka,co zřejmě jako první a zatím jediná zapoměla svůj pin k metříku a tak jsem byla nucená udělat jiný .Šnečka jsem vyměnila za míšánka,což se nakonec k mému jménu hodí víc a pin si dala neskutečně zapamatovatelné a pro jistotu dúkladně zapsané v blbovníčku(čili notýsku ,který pobere vše na co moje hlava nestačí)Byla jsem v Iscare, s Martinou jsem se sice viděla,ale netušila jsem že je to ona(vypadá úžasně a hlavně skoro polovičně ).Definitivně mi bylo do karty napsáno ...již nedoplňovat. ..prý jsem tam kde mám správně být a další doplnění by mě nutilo ke zvracení a nemožnosti jíst tuhou stravu(to proto,že po prvním doplnění nemůžu jakékoliv pečivo,všechno se mi šprajcuje a dusí mě)Ovšem pan doktor Melechovský jásal nad mými úbytky(divím se ,já tolik ne.Stále myslím na Leontýnku a Markétu,které jsou super 1),mám prý dokonalé vyhlídky na -20 až 30kg do dalšího roku,pokud dodržím nastartovaný režim.Prý si mě zařadí mezi tzv.úspěšné pacienty.Moc hezky se to poslouchalo jen kdyby těch kil v mínusu nebylo 24,ale aspoň 30.Vím,vím jsem netrpělivá,ale věřte moc ,moc šťastná,vidím že ačkoliv pomalu,tak to přesto jde a podotýkám,že mimo pečiva jím úplně všechno ,jen v pidiporcích a to dokonce i věci na které jsem se dříve bála jen pomyslet,abych nepřibrala .Tak váhající,neváhejte!A už odoperované držte se !Ať máme metříky brzy na vysněné hranici.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: so únor 24, 2007 8:26 am Předmět: |
|
|
Michaelo, ja tedy nevim, kdys byla na operaci, ale sama vis, jak je tezke zhubnout i jen treba 3 kilo, a tys zhubla uz 24, je to uspech, vsechno nemuze jit hned - ale jak se znam, tak to taky budu chtit hned ALe porste od dob,kdy ses ani nehla treba, nebo dokonce pribirala, je to preci neco uzasneho, ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rendula
|
Zaslal: út únor 27, 2007 9:30 am Předmět: |
|
|
Huráááá,obleču kalhoty,které jsem nosila když jsem zhubla po porodu,by člověk neřekl,co dělá 5kilo za zázraky-při takovém těle co mám teda bych řekla,že nějakých 5 kg je jako nic.
Ale není!!!! _________________
operace 19.2.2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|