Zde, na dom�n� stare.forum.bandingklub.cz, je n�hled na starou verzi fora, kter� bude �asem uzav�ena.

Pro registraci, nebo psan� p��sp�vk� pros�m pou�ijte novou verzi na dom�n�: forum.bandingklub.cz

f�rum.bandingklub.cz
opera�n� mo�nosti l��by t�k� obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam u�ivatel� Registrace
Profil Soukrom� zpr�vy P�ihl�en�

RECEPT��

Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 34, 35, 36  Dal��

Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma  
Autor Zpr�va
Mona



Zalo�en: 28.10.2009
P��sp�vky: 814
Bydli�t�: �tatl

P��sp�vekZaslal: so b�ezen 27, 2010 5:46 pm    P�edm�t: Citovat

Idea
_________________
V�choz� BMI bylo 45.34, nyn�j�� je 32.77

3/3 TUBU


Naposledy upravil Mona dne ne �ervenec 10, 2011 3:49 pm, celkov� upraveno 1 kr�t.
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
Vanda



Zalo�en: 5.1.2010
P��sp�vky: 67

P��sp�vekZaslal: ne b�ezen 28, 2010 8:59 pm    P�edm�t: Citovat

Tady je recept na dobr� chleba - je z celozrnn� �itn� mouky a moc dobr�. Nem�m pek�rnu, tak si ty ingredience do n� d�vejte jak je t�eba.

�itn� chl�b se sem�nky
------------------------------

250 g celozrnn� �itn� mouky
200 g hladk� p�eni�n� (p��padn� �paldov� nebo ob�)
s��ek dro�d� na 450 g mouky nebo 1 kosti�ka �erstv�ho
1 l�i�ka cukru
1 - 2 l�i�ky soli (jak kdo sol�)
1 l��ce octa
400 ml vody
1 l�i�ka drcen�ho km�nu
hrstka d��ov�ch sem�nek
hrstka slune�nicov�ch sem�nek
hrstka ln�n�ho sem�nka
hrstka sezamov�ch sem�nek
Zad�lan� t�sto (nen� tak hust�, �e by se dalo zpracovat rukama) nech�me vykynout asi 1 - 1 1/2 h, vlo��me do vymazan� formy na srn�� h�bet, znovu nech�me asi 1/2 hod, pot�eme vodou a pak pe�eme prvn�ch 5 min na 230 - 250 �C, sn��me na 150�C a po 35 - 40 min by m�lo b�t hotovo.
Nemus�te tam d�vat v�echna ta sem�nka, jen jak kdo r�d, d�l�m jej takhle a vydr�� dlouho vl��n� , tak zkuste. Je to takov� hutn�j�� chleba, ��dn� nad�chan� nic.
_________________


3. 2. 2010 plikace �aludku na OB klinice v Praze.
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
bestickova



Zalo�en: 28.7.2008
P��sp�vky: 356
Bydli�t�: Ostrava

P��sp�vekZaslal: po b�ezen 29, 2010 9:42 am    P�edm�t: Citovat

1 bal��ek s�jov�ch nudli�ek
1 vejce
2 l��ce plnotu�n� ho��ice
3 l��ce s�jov� om��ky
1 l��ce solamylu
4 strou�ky �esneku
2 l��ce oleje

Postup:

S�jov� nudli�ky uva��me dle n�vodu na obalu a nalo��me je na 24 hodin do marin�dy z vaj��ka, ho��ice, sojovky, solamylu, �esneku a oleje.
Pot� sma��me na oleji 5-10 minut.
Pod�v�me s bramborem.
_________________
[/url]


[/url]
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
ICQ
Pett1



Zalo�en: 16.2.2010
P��sp�vky: 89

P��sp�vekZaslal: po b�ezen 29, 2010 11:02 am    P�edm�t: Citovat

Bobule - kdy� m�m chu� na buchtu, pe�u tento makovec. Je vynikaj�c� a ani nen� poznat, �e je z celozrnn� mouky.

Makovec

1 hrnek polohrub� mouky
1 hrnek celozrnn� p�eni�n� mouky
1 hrnek ml�ka
1 hrnek mlet�ho m�ku
1 hrnek cukru krupice (sta�� klidn� ale i p�l a� 3/4 hrnku - z cel�ho hrnku je to na m�j vkus dost sladk�)
1/2 hrnku oleje
1 pr�ek do pe�iva
1 vanilkov� cukr
�petka mlet� sko�ice
2 vejce (z b�lk� u�leh�me sn�h se �peti�kou soli)
tuk a mouka na formu
cukr mou�ka na posyp�n�

Hrnek je my�leno 2,5 dcl.

Mouku p�esejeme do m�sy a p�id�me pr�ek do pe�iva, sko�ici, ml�ko, m�k, cukr a vanilkov� cukr. Zam�ch�me p�id�me olej, �loutky a sn�h z b�lk�. T�sto vylijeme do b�bovkov� fotmy (vymazan� a vysypan�). Pe�eme v p�edeh��t� troub� na 180C asi 40 min (v t� vy��� b�bovkov� form�) a nebo 25 min v n�zk� b�bovkov� form�. Rad�ji hl�dat. P�ece jen ka�d� trouba je jin�. Troubu b�hem pe�en� zbyte�n� neotv�r�me! Po upe�en� nechat chv�li vychladnout, pak vyklopit a pocukrovat.

Dobrou chu�. Wink

Jinak aby byla buchta nebo cokoliv jsme zvykl� p�ct dietn�j��, nahrad�me p�lku z oby�ejn� mouky za celozrnnou mouku. Tak�e pom�r 1:1.
_________________
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3yYBA/]

2/7/10 tubu B�eclav, startovac� v�ha p�ed opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 35,3 kg
Abdominoplastika 20.9.2011 FN Brno
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
bobule



Zalo�en: 5.10.2009
P��sp�vky: 1498

P��sp�vekZaslal: �t b�ezen 30, 2010 11:24 am    P�edm�t: Citovat

Co nem� r�d m�j man�a aneb pomsta pan� dom�c�

Do pa��ku: brokolici, mrkev, kuku�ici, fazolov� lusky, hr�ek

Osol�m vodu a va��m v p��e dokud nen� v�e m�kk�, brokolici dod�v�m pozd�ji.
K tomu va�en� brambory a pak v�e lehce oma�t�n� m�slem nebo zak�pnut� olivov�m olejem.

A pomsta je sladk�!!! Laughing Laughing Laughing Embarassed
_________________

39let,2d�ti,man�a...14.6-tubu-Turnov
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
suelin2



Zalo�en: 22.4.2009
P��sp�vky: 16776692
Bydli�t�: HAV��OV

P��sp�vekZaslal: �t b�ezen 30, 2010 11:33 am    P�edm�t: Citovat

Tak v�en� i j� v�m pisnu takovou rychlovku co m�me doma r�di.Ikdy� to vypad� jako po��dn� blivajz je to moc dobr�. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Na oleji usma��me do r��ova cibulku,do toho nakr�jenou vep�. konzervu light Razz Razz ,pikslu kuku�ice a hr�ku,trochu mlet� papriky a vegety,nech�me chvili�ku proj�t varem.Z brambor vymixuji klasicky ka�i a sm�s blivajzu sm�ch�me s ka��.Man�a to nemus�,tak �e j� mu uva��m s��ek r��e a mu to prom�ch�m jako rizoto(i kdy� to nen� jako klasika,on to zblajzne).Pod�v�me s okurkou,tak 1za 2 m�s�ce,kdy� se mi nechce kuchtit Exclamation
_________________
42let,4d�ti.Tubulizace 10.6.09,m�ry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Met��k dokon�en11.2.2011
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
bobule



Zalo�en: 5.10.2009
P��sp�vky: 1498

P��sp�vekZaslal: �t b�ezen 30, 2010 11:34 am    P�edm�t: Citovat

suelin Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing to prubnu n�kdy Laughing Laughing
_________________

39let,2d�ti,man�a...14.6-tubu-Turnov
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
bestickova



Zalo�en: 28.7.2008
P��sp�vky: 356
Bydli�t�: Ostrava

P��sp�vekZaslal: �t duben 01, 2010 10:21 am    P�edm�t: Citovat

BRAMBOROV� SAL�T PRO DIET��E

brambory si uva��me ve slupce den p�edem,mno�stv� neuv�dim,to je podle toho,kolik lidi to zblajzne,vaji�ka uva��me natvrdo,nakr�j�me cibulku, 2 minutky ji pova�ime ve vrouc� vod�,slejem a prudce zchlad�me pod studenou vodou,nakr�j�me papriky,ja d�v�m r�zn� barevn�,at to vynikne,p�id�m jednu sklenici sterilovane zeleninky,hradi�tanku,kunovjanku,proste co je,kdyz je pot�eba,zeleninku p�ekr�j�me,v�echno smich�me dohromady,v�etn� n�levu,p��padn� oslad�me,zam�ch�me,p��padn� osol�me,j� t�eba d�v�m s�l u� p�i va�en� brambor,opep��me,nech�me den odle�et a papk�me..
_________________
[/url]


[/url]
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
ICQ
lolinka



Zalo�en: 5.4.2009
P��sp�vky: 16775562

P��sp�vekZaslal: �t duben 01, 2010 11:47 am    P�edm�t: Citovat

Kysel� brambory - anglick� sal�t:

(j� to miluji, klasick� brsal nej�m):

Uva�en� brambory nakr�j�me na kosti�ky. P�id�me na drobno nakr�jen� kysel� okur�i�ky a cibulku, osol�me, zakapeme trochou olivov�ho oleje a p�id�me trochu nah��t�ho octa (sta�� nal�t do hrnku a d�t na chvilku do mikrovlnn� trouby). V�e dob�e prom�ch�me a pod�v�me s ��zkem nebo i jen samotn�.

Je to stra�n� moc dobr�. a dietn�j�� ne� klasick� sal�t. Wink
_________________
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrub�-skv�l� ruce a profi p��stup - v�em doporu�uji! Met��k dokon�en 24.12.2009 Smile
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail  
ICQ
severka



Zalo�en: 8.11.2008
P��sp�vky: 37
Bydli�t�: severn� �echy

P��sp�vekZaslal: �t duben 01, 2010 8:19 pm    P�edm�t: Citovat

Porad�m jak va�it bez tuku
do hrnku nebo misti�ky d�me sypk� zeleninov� pol�vkov� ko�en� zalijeme horkou vodou,p�id�me trochu alkoholu nebo jeble�n�ho d�usu,n�doba ze siln�j��m dnem cokoli pot�ebujeme dusit,sma�it,t�eba cibulku,a postupn� podl�v�me zeleninov�m v�varem,moc se mi to osv��ilo. Rolling Eyes
_________________
url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whA6yYV/]

[/url] je mi 60 3 d�ti ji� dosp�l� 5 vnou�at
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
ICQ
lolinka



Zalo�en: 5.4.2009
P��sp�vky: 16775562

P��sp�vekZaslal: �t duben 01, 2010 8:30 pm    P�edm�t: Citovat

Jirinova ve�e�e (jen pro otrl�, kte�� maj� je�t� p�ed operac�):

1 chl�b
kus �peku dle libosti
Becher

Chl�b nakr�j�me na kraj�ce. �pek nakr�j�me na pl�tky. Zazd�me becherem.

Laughing
_________________
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrub�-skv�l� ruce a profi p��stup - v�em doporu�uji! Met��k dokon�en 24.12.2009 Smile
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail  
ICQ
suelin2



Zalo�en: 22.4.2009
P��sp�vky: 16776692
Bydli�t�: HAV��OV

P��sp�vekZaslal: �t duben 01, 2010 8:33 pm    P�edm�t: Citovat

BOMB�������������������� Exclamation Exclamation
_________________
42let,4d�ti.Tubulizace 10.6.09,m�ry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Met��k dokon�en11.2.2011
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
severka



Zalo�en: 8.11.2008
P��sp�vky: 37
Bydli�t�: severn� �echy

P��sp�vekZaslal: �t duben 01, 2010 8:36 pm    P�edm�t: Dia recept Citovat

Dietn� muf�ny--nebo do formy
3 ��lky pol.mouky nebo nap�l ovesn� vlo�ky
1neb.1/2�alku cukru nejl�pe p��rodn�
1/2�alku rozinek,m��ete d�t troch su�en�ch �vestek,pokr�jet,kand.ovoce
1 k�v.l�.sody
1 kav.l�i.soli
2�alky podm�sl�
v�e zam�ch�me v jedn� mise vlejeme do formi a pe�eme pozvolna,ne prudce.
J� to m�m v mraz�ku,kdy� m� hon� mlsn� tak si vyndam kousek pokud mi na n�j nep��jde men�el.m�m ho pokr�jeny.skuste ho nen� tam ��dne vejce ani tuk a je to v�born�
_________________
url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whA6yYV/]

[/url] je mi 60 3 d�ti ji� dosp�l� 5 vnou�at
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
ICQ
Petra Hellingerov�



Zalo�en: 17.3.2007
P��sp�vky: 173
Bydli�t�: Brno

P��sp�vekZaslal: po duben 05, 2010 7:32 pm    P�edm�t: Citovat

Ku�ec� kari bulgur
Ingredience: 10 g m�sla, 150g ku�ec�ch prs��ek nakr�jen�ch na nudli�ky, s�l, mlet� pep�, 1 mal� nakr�jen� cibule, 1/2strou�ku �esneku, kari ko�en� (�afr�n), 75 g �paldov�ho bulguru, 75 ml vody (bujonu), 150 g �erstv�ch oloupan�ch (nebo konzervovan�ch) nakr�jen�ch raj�at, 30 g rozinek, 50 g mra�en�ho hr�ku a karotky.
Postup p��pravy: Ku�ec� maso op�k�me na m�sle asi 5 minut na slab�m ohni a� do m�rn�ho zhn�dnut�. Vyt�hneme jej na tal��, dochut�me sol� a pep�em. Na zbyl�m m�sle osmahneme cibuli, �esnek, p�id�me kari (i �afr�n), bulgur, v�var, raj�ata, rozinky a pomalu p�ivedeme do varu. Pod pokli�kou dus�me 15 minut, ob�as zam�ch�me. P�id�me ku�ec� maso, hr�ek a op�t p�ivedeme k varu. Pod pokli�kou pak dus�me v�echno je�t� kolem 10 minut.

Je to v�born�!!!!!! Wink
Dnes jsem to m�la na ob�dek i p��telovi to moc chutnalo, co� jsem se divila, po��d ochutn�val, musela jsem mu to vz�t, abych m�la i na z�tra Laughing
_________________
26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail  
severka



Zalo�en: 8.11.2008
P��sp�vky: 37
Bydli�t�: severn� �echy

P��sp�vekZaslal: po duben 05, 2010 9:43 pm    P�edm�t: Doporu�uji Citovat

V�born� jsou pol�vky od firmi NIKAL jsou netu�n� a pro n�s super,j� je pou��v�m,sta�� mi opravdu mal� porce Rolling Eyes Confused
_________________
url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whA6yYV/]

[/url] je mi 60 3 d�ti ji� dosp�l� 5 vnou�at
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
ICQ
Zobrazit p��sp�vky z p�edchoz�ch:   
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodina
Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 34, 35, 36  Dal��


P�ejdi na:  
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra.
Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru.
Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.

Band� �aludku | Chirurgick� l��ba obezity | L��ba obezity | Bariatrick� chirurgie
Banding klub je ob�ansk� sdru�en� lid�, kte�� maj� z�jem o chirurgickou l��bu t�k� obezity nebo jim byla provedena band� �aludku. C�lem klubu je pom�hat pacient�m po operaci a poskytovat informace o bariatrick� chirurgii a v�sledc�ch t�to l��by.

Spolupracujeme: Oriflame
PhpBB.com base modified by internetove-stranky.kvalitne.cz | © ob�ansk� sdru�en� Banding klub �R