Jdi na str�nku P�edchoz� 1, 2, 3, 4, 5, 6 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
L
Zalo�en: 6.8.2006 P��sp�vky: 124 Bydli�t�: Praha
|
Zaslal: �t srpen 15, 2006 3:30 pm P�edm�t: |
|
|
Trixl j� jen k t� poji��ovn� (i kdy� u� v�), j� jsem byla u 207,ale u� jsem se tam neve�la,tak mi pan Dr.�ekl, bu� po�kat nebo zm�nit.Tak jsem se hned sebrala a jela na poji��onu a b�hem 5 min.jsem byla u 211.Nikdo se na nic nept�.Jsou r�di za ka�d�ho nov�ho.I karti�ku jsem hned dostala.
L. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
Zalo�en: 14.8.2006 P��sp�vky: 549
|
Zaslal: �t srpen 15, 2006 3:38 pm P�edm�t: |
|
|
D�ky a 211 to je ta co pot�ebuju pro Iscare? Jinak to ned�l� jinde pot�e, v�echno jak m� b�t? Pt�m se jak hlup��ek, ale zat�m jsem poji��ovnu nem�nila Za��dit to mus�m do konce m�s�ce, jestli jsem to dob�e po��tala. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
L
|
Zaslal: �t srpen 15, 2006 3:46 pm P�edm�t: |
|
|
No m� �ekl a rovnou vytiskl adresu vnitr�ck� poji�.A asi jsi �patn� po��tala....J� jsem j� m�nila 28.6.a m�la jsem �anci do konce �ervna....d�l�j� to �tvrtletn�...,tak�e ��jen...
L. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: �t srpen 15, 2006 3:59 pm P�edm�t: |
|
|
Na v�eobecn� je naps�no, �e se m�n� poji��ovna k prvn�mu dni dal��ho �tvrtlet�, to by snad mohlo b�t k 1.9.? Pojedu tam co nejd��ve a uvid�m jak to bude. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
L
|
Zaslal: �t srpen 15, 2006 4:01 pm P�edm�t: |
|
|
No to jo,ale �tvrtlet� bylo 1.7.a dal�� bude 1.10.Si mysl�m j�.... |
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: �t srpen 15, 2006 4:06 pm P�edm�t: |
|
|
A joooo tak jak jsem to po��tala? D�ky za up�esn�n�. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
L
|
Zaslal: �t srpen 15, 2006 4:14 pm P�edm�t: |
|
|
|
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
Zalo�en: 31.7.2006 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: st�edn� �echy
|
Zaslal: �t srpen 15, 2006 4:41 pm P�edm�t: |
|
|
Ahojky Trixi, j� jsem dneska byla v Iscare a jsem u ppoji��ovny 217 - Metal Aliance a je to taky v pohod�. Ta to propl�c� tak� bez probl�m�. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: �t srpen 15, 2006 4:57 pm P�edm�t: |
|
|
U Metalu jsem nena�la svoji obvo�a�ku, tu nechci m�nit
Nena�la jsem zat�m info o l�ka��ch u Vnitra. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 2:08 pm P�edm�t: |
|
|
Na vnitr�ckou poji��ovnu jsem si napsala, podali info rychle a maj� tam v�echny moje l�ka�e, tak�e nen� probl�m, m��u p�estoupit |
|
N�vrat nahoru |
|
|
samanka
Zalo�en: 16.8.2006 P��sp�vky: 9 Bydli�t�: N�chodsko
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 7:09 pm P�edm�t: |
|
|
Hezk� dny p�eji, je mi 40, jsem tlust�. Co jsem se p�ed 16 lety vdala, st�le jen tloustnu. Nen� to t�mi t�emi d�tmi, je to j�dlem, nen� to sladk�m, ale prachoby�ejn�m dobr�m j�dlem. Od svatby m�m naho�e 50 kg. Zkusila jsem i metabolickou poradnu, ale kontroly po t�ech m�s�c�ch, nep��tomnost p��stroje m���c�ho metabolismus, pak i nep��tomnost l�ka�e a jeho z�stup n�jak�m d�chodcem, m� vedly k tomu, �e a� jsem za 3 m�s�ce zhubla 23 kg, dal�� t�i m�s�ce nic, p�estala jsem tam jezdit, n�sledn� za�ala norm�ln� j�st a p�ib�rat. P�ibrala jsem 34 kg. Minul� t�den jsem za�ala dr�et dietu s Viaredinem, ��dn� hlad, par�da, 4 kg dole, ale u� nikde Viaredin koktejl nemaj� - aspo� tady u n�s ne, a pr� u� se nevyr�b�. Tak jsem zv�dav�, jak budu pokra�ovat. Dr��m v�m v�em palce, a� kr�sn� hubnete, kdy� u� jste se odhodlaly k operaci. T� j� se zat�m boj�m... |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Gabi
Zalo�en: 25.7.2006 P��sp�vky: 20 Bydli�t�: Nymburk
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 9:06 pm P�edm�t: |
|
|
Trixl dnes jsem byla v Iscaru bylo to super Dr. mi �ekl �e jsem vhodn� a poslal mne na kole�ko vy�et�en�.Ale cht�la jsem ti ��ct o t� poji��ovn�: jsem u VZP a �ekl mi �e si j� nemusim m�nit �e za��tkem z��� uzev�raj� s VZP smlouvu a �e sned s t�m nebude probl�m tak se neboj p��������� Gabi |
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 10:29 pm P�edm�t: |
|
|
Gabi a kdy tam p�jde� na to kole�ko?
Na poji��ovn� mi doporu�ili, abych se zeptala sv�ch l�ka��, zda-li jsou s nima spokojen� a teprve pak se rozhodla. To jsem teda koukala.
�amanko asi jsem o kr��ek d�l, proto�e u� v�m, �e dok�u zhubnout n�jak�ch 10-15 kilo a pak to nejde dol� a ani to nedok�u udr�et. Letos jsem m�la nad 130 kg, nev�m p�esn�, proto�e moje v�ha je pouze do t�ch 130kg. te� je na n� 123 kg. P�ed �ty�mi roky jsem �la z porodnice se 117 kily. M�m v��ku 171 cm. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 10:38 pm P�edm�t: |
|
|
Zat�m se sm��uju na Brno. Je to pro m� dostupn�j�� a dok�u to tam zvl�dnout b�hem dopoledne, pokud by �lo v�echno jako na dr�tk�ch. Tak� tam m��u jet s mu�em, on si ob�hne svoje z�le�itosti a j� sv�ho dr. U� tam tak jezd�me s klukem do D�tsk�. To je kousek od �razov� nemocnice. Nem�m v sob� zase tolik netrp�livosti a sp�chu. Douf�m se to zvl�dne ve slu�n�m term�nu, p�eci jen na V�noce m�me rodinnou slezinu a j� tam nechci vypadat divn�, �e bych nesm�la nic j�st. Jo m��u se vymluvit na �aludek, to je pravda, ale nev�m jestli bych se p�i pohledu na v�echny ty dobr�tky udr�ela str�it do pusy n�co jin�ho ne� v�var, jogurt nebo u� mixovanou stravu. Za��tek je asi kru�n�. No uvid�m )) je�t� jsem tam ani nevolala.
Paradoxn� co jsem si �ekla, �e u� jo, tak jsem dostala chu� sundat z rotopedu svr�ky a ud�lat z n�j zase cvi�ebn� n�stroj. Vr�tila jsem ho zase do ob�v�ku. Zat�m na n�m jezd� mr�ata, ale jen co mu� p�jde na sm�nu, sednu na n�j a trad�.
Jenom m�m obavu, �e bych se do toho za�rala a zhubla pod ��ru. Aby pak ne�ekli, �e mi to jde i bez toho a �e se po�k�.
P�eju dobrou noc.
Naposledy upravil trixl dne �t srpen 17, 2006 7:34 am, celkov� upraveno 1 kr�t. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
matrix.xx Anonymn�
|
Zaslal: �t srpen 17, 2006 5:28 am P�edm�t: |
|
|
samanka napsal: | Hezk� dny p�eji, je mi 40, jsem tlust�. Co jsem se p�ed 16 lety vdala, st�le jen tloustnu. Nen� to t�mi t�emi d�tmi, je to j�dlem, nen� to sladk�m, ale prachoby�ejn�m dobr�m j�dlem. Od svatby m�m naho�e 50 kg. Zkusila jsem i metabolickou poradnu, ale kontroly po t�ech m�s�c�ch, nep��tomnost p��stroje m���c�ho metabolismus, pak i nep��tomnost l�ka�e a jeho z�stup n�jak�m d�chodcem, m� vedly k tomu, �e a� jsem za 3 m�s�ce zhubla 23 kg, dal�� t�i m�s�ce nic, p�estala jsem tam jezdit, n�sledn� za�ala norm�ln� j�st a p�ib�rat. P�ibrala jsem 34 kg. Minul� t�den jsem za�ala dr�et dietu s Viaredinem, ��dn� hlad, par�da, 4 kg dole, ale u� nikde Viaredin koktejl nemaj� - aspo� tady u n�s ne, a pr� u� se nevyr�b�. Tak jsem zv�dav�, jak budu pokra�ovat. Dr��m v�m v�em palce, a� kr�sn� hubnete, kdy� u� jste se odhodlaly k operaci. T� j� se zat�m boj�m... |
Ahojky jen Ti chci ��ct aby ses neb�la moc dlouho,proto�e se ��m d�l t�m v�c se �u�k�,�e si to budou pacienti hradit bu� z ��sti,nebo cel�,j� jen aby si n�jak�m neopodstatn�n�m b�n�m nevypl�zla ranec jako za auto,ale jinak dr��m kol�ky do dal��ho hubnut�. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|