Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 472, 473, 474 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Malvi
|
Zaslal: st březen 10, 2010 6:27 pm Předmět: |
|
|
Tak abyste se pobavily, já jdu na to gastro s kufrem, protože potom jedu rovnou na letiště k odletu do USA. Myslím, že s posranou budou mít ze mně Američani na imigračním radost. A co teprve osobní prohlídka?  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w5P0GkN/]
[url=http://www.TickerFactory.com/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
karloska
|
Zaslal: st březen 10, 2010 6:27 pm Předmět: |
|
|
Zravím děti tak ja jsem mněla taky hruzu a když bylo po všem tak jsem zjistila že většina mých známých přehaní. nebo jsem měla štestí na dobrý doktory. první jsem dostala cucací tabletu potom sprey do krku, uklidnující injekci, PODOTYKAM o tu jsem si řekla a šlo to ráz na ráz. Párkrát mně natáhlo a bylo po všem. T ak ti co na to pujdete se nebojte! Všem držím palce a řekněte si o injekci to nestíháte vnímat. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wfKXSnK/]
[/url] 37.let Tub. 19.3.10 OV Mudr Foltys |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: st březen 10, 2010 6:28 pm Předmět: |
|
|
Malvi odpověď ti dám v kafárně  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: st březen 10, 2010 7:05 pm Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 3:31 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: st březen 10, 2010 9:17 pm Předmět: |
|
|
TEDA DĚVČATA, KDYŽ TADY ČTU ČÍM JSTE SI MUSELI PROJÍT, JSEM ŠTASTNÁ, ŽE JSEM PO OPERACI PŘES DVA ROKY, PROTOŽE JÁ JSEM GASTRO PODSTUPOVAT NEMUSELA. ASI BY MĚ TO PO VAŠICH ZÁŽITCÍCH ODRADILO. STEJNĚ JSTE BORKY, ŽE JSTE TO DOKÁZALY PODSTOUPIT. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: čt březen 11, 2010 6:24 pm Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 3:30 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: so březen 13, 2010 11:33 am Předmět: |
|
|
Já tedy vím, že hodně je to o přístupu obsluhujícího personálu, já byla v Karviné v Hornické nemocnici, dokonce dvakrát, no není to sice supr, ale dalo se to vydržet, umrtvili mi to sprayem a sestřičky i pan doktor byli moc šikovní a chápaví a do pěti minut jsem byla venku....Příště klidně znovu, ale jedině tam....A velice mě podporovali před operací a že jsem jejich první pacientka, která na to jde a pan doktor mi moc fandil... Tak papá Majda  _________________
36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
danzas
|
Zaslal: so březen 13, 2010 9:11 pm Předmět: Ahoj všem |
|
|
Za tři dny budu měsíc po operaci a váha se mi zasavila můžete mi nekdo poradit je to normální nebo ne díky danzas  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zapletalka
|
Zaslal: so březen 13, 2010 9:15 pm Předmět: |
|
|
Neklesej na duchu a na mysli, stalo se to už každému tady na foru, že chvíli s váhou stojí. To si tělo musí odpočinout před dalším hubnutím. Můžeš taky třeba zadržovat vodu v souvislosti s menstruačním cyklem a pod. Drž se a uvidíš, že se váha zase pohne kýženým směrem  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whleHOb/]
[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kača1
|
Zaslal: ne březen 14, 2010 3:00 pm Předmět: neschopenka |
|
|
ahojky moje otázka s neschopenkou v kavárně zapadla tak se ptám tady...nevíte jetsli mi nexchopenku napíše obvoďák před příjmem do nemocnice nebo mi ji napíšou v iscare? Nevíte ajk dlouhá je rekonvalescence? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEdVLU2/]
[/url]
20.4/2010 termín bandáže ISCARE |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: ne březen 14, 2010 3:18 pm Předmět: |
|
|
Ahoj KAČO, já ti ohledně neschopenky psala, ale je tam hodně vzkazů, takže můžu ti jen doporučit, aŤ ti ji vystaví v nemocnici, protože mě například jednou poslali úplně domů, bylo to před 2 lety z Olomouce a teĎ mi zase zrušili telefonicky termín a já měla již vystavenou pokaždé neschopenku a pak jsem ji musela pospátku stornovat, baby v rachotě myslely, že si z nich dělám pokaždé srandu a to jsem jim říkala, že mám vředy.... A nebo si zavolej obvodnímu a rovnou se ho na to zeptej, no já byla v Ostravě.... Pa a hodně štěstí přeji Majda _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: ne březen 14, 2010 3:40 pm Předmět: |
|
|
Kačko..ahojenky..mě psali tenkrát neschopenku v Iscare..zeptala se zda jí potřebuju a napsala..ale můžeš si jí nechat třeba vystavit aji u obvodáka..ale nedoporučuju zpětně..to lze jen 3dny,tak raději předem ..pokud ti vyhoví...Jinak v ISCARE..jsem byla snad jen pár dní..jeden den nástup,druhý den opka,třetí den jsem se rozkoukala a další ráno jsem šla dom..a někdo nastupuje až v den operace dokonce...A já ted když jsem byla v Turnově na tubulizaci, jsem si dokonce nebrala neschopenku vůbec...dny v nemocncici si nadělávám a do práce jsem šla hned den po té co mě pustili..ale záleží jak se budeš cítit..jak tě bude co bolet a hlavně co děláš..a tak..můžeš být doma 14 až 3týdny klidně po takové operaci. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dada73
|
Zaslal: ne březen 14, 2010 3:45 pm Předmět: |
|
|
Hezkou neděli,
čtu, že jste po tubulizaci, nastoupila hned do práce. Opravdu je to vše tak v pohodě. 31.3. nastupuji a mám 2leté broučka, tak chci vědět, jak pak budu fungovat. Moc děkuji za odpověď.
Dáda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: ne březen 14, 2010 3:50 pm Předmět: |
|
|
Dado, asi to má každý dost individuální, ale já byla na nemocenské měsíc, i když asi po 14 dnech bych mohla, i když by to nebylo ideální asi pracovat... ale já ještě minimálně týden ležela doma, jak lemra a nemohla jsem sedět, chodit, byla jsem strašně slabá...bez pomoci rodiny bych ty první dny nezvládla, nemohla jsem pořádně dojít ani na WC, přidržovala jsem se stěny, abych sebou nesekla... ale jsou tady takoví co rovnou po opraci přijeli a zvládali všechno...takže uvidíš....  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: ne březen 14, 2010 4:09 pm Předmět: |
|
|
Dada..je to jak u koho..já jsem takovej nezmar já chodila na záchod třeba v den operace ...a nějak jsem si nemohla dovolit marodti měli jsme před firemní certifikací ...tak proto jsem hned šla(ale na prémiích s eto nedorazilo grrrr )...ale jak píše Majdičkakaždej to má jinak..a každé tělo zákrok jinak snáší...prostě to uvidíš sama..po bandáži to bude mnohem lepší než po tubulizaci...ale neměla by jsi aji tak tahat nic těžkého..ikdyž ty máš 2letého broučka tak to asik moc nepůjde ..ale budeš se muset hlídat tak nějak..a nebo simanžel bude muset vzít pár dní volno či babička. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|