Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jirin

PříspěvekZaslal: po březen 08, 2010 5:01 pm    Předmět: Citovat

Tak jo ... jsem ženatý, žena 1, děti 2 Smile Mám 37 let a sedavé zaměstnání u počítače. Paradoxně i sportovně založen, ale nějak se mi to žvejklo, jak se říká. Času málo, s narůstajícími kily rozmáhající se lenost. Co dodat, začarovaný kruh. Pokusy o snížení hmotnosti spíše legrační, jojo efekt jak vyšitý Smile Na čem si rád pochutnám zde asi ani raději nebudu uvádět už z principu této diskuse a taky si nejsem jistý, jestli toto editační okno tolik textu pojme Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bossice

PříspěvekZaslal: po březen 08, 2010 6:19 pm    Předmět: Citovat

Jirin zdravím Tě a přejdi do kavárny na kecandu a tam můžeš vše řádné a dlouze rozvést, uplatnit své psavorománové touhy, jak to některé z nás dělají.
No víš, mně je taky něco kolem 37 let, ale už v okruhu daleké periférie. Mých skutečných 37...nejlepší roky. Pro vylepšení svého života jsi zvolil ten pravý věk a přeju hodně zdaru! Za rok si už budeš libovat a poletovat jak motýlek Emanuel...svoji vílu už máš. Razz

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Felix83

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 12:20 am    Předmět: Citovat

ahojky,
zapletalko, rada se sejdu na pokec. kdyžtak budu v kavarně.

[/url]
27 let, 4 kočky, 16.8.2010 plikace OB klinika, před op zhubnuto 4,5kg
Jarmila.Svobodova

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 2:30 pm    Předmět: Ahoj všem. Citovat

Ahoj. Jsem tady nová a na tubulizaci jsem objednaná na 27.4.2010. Moc se těším, těžko se mi žije s mými kily - 129 kg. Chodím často na rehabilitace, protože s páteří nemůžu vydržet bolestí. Už si na mě počkala i cukrovka a vysoký tlak. Mám půlročního vnuka a na procházky s kočárkem jsem si pořídila trekové hole, protože manžel jde s kočárek a já trpím bolestmi zad. Jednou bych si s ním ráda zahrála fotbal. Jsem ráda, že rodina mě podporuje, ikdyž mají strach poté, co viděli v tv reportáž o paní, co umírá po bandáži.
Jsem ráda, že jsem Vás našla a můžu pročítat Vaše příspěvky a vím, že jsou lidé, kteří vědí, co to je obezita. Pro začátek stačí psaní, nevím, jestli se to podaří umístit. Držím Vám všem palce v hubnutí. Jarmilan1 Very Happy Laughing Razz

[/url]
tubu 28.4. Břeclav MUDr. Čierny

Naposledy upravil Jarmila.Svobodova dne st březen 10, 2010 3:05 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 2:56 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Jarmilko, vítej mezi náma a blahopřeju k rozhodnutí podstoupit operaci. Dokonce už máš i termín, no to je super!! Uvidíš, jak ti pak bude skvěle, až budou kila mizet... cukrovky i vys.tlaku se zbavíš, páteři se taky hodně uleví.. takže vítej a pro další povídání šup do Kavárny (Volná diskuze) Wink Wink
Příspěvek se ti sice zobrazil, ale trochu jinde - podařilo se ti založit nové téma, tak jsem si tě dovolila přesunout.. a pokud chceš odepsat, stačí nahoře nebo dole na levé straně kliknout na "zaslat odpověď" Wink... nové téma nezkládat, děkuji... Laughing
Jirin

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 3:04 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, vítej. Co se týče té Nova a Blesk reportáže, jsem vnitřně přesvědčen o tom, že stav, ve kterém se bohužel ta paní nachází, nebyl způsoben jen bandáží žaludku. Podle mě se tam muselo přidružit i něco jiného, zákeřnějšího, nějaká choroba či co. Také asi nešťastná shoda více událostí, co my víme. Taky mě to na čas rozviklalo v mém rozhodnutí, když to spatřilo světlo světa ta reportáž, ale stát se může kdykoliv a komukoliv cokoliv, takhle to člověk musí brát. Nemyslím teď ve spojení s naší obezitou a operativními zákroky na žaludku, obecně se může kdykoliv stát cokoliv. A taky se jednalo o bandáž, kroužek, podle mě tubulizace je sice představou razantnější zákrok, ale funkčně dle mě asi přirozenější a ve svém důsledku do budoucna i méně komplikovanější. Si já myslím, ať mě někdo případně opraví. Šup do kavárny, tam se toho dozvíš spoustu Smile
verca

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 3:05 pm    Předmět: Citovat

Jarmilko vítám Tě a hned ti zasloužíš velkou gratulaci k termínku. Neboj, určitě si za nedlouho ten fotbálek zahraješ Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Dars

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 3:28 pm    Předmět: Citovat

Jirin

vidíš, Tebe ta reportáž rozhodila a mě nakopla Cool

22 let, 22.6.2010 TUBULIZACE Turnov - MUDr. Hrubý, popis mé operace je zde: http://forum.bandingklub.cz/about5-7470.html

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Markisha

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 3:31 pm    Předmět: Citovat

Jirin

to máš pravdu, ta paní byla léta na morfiu, nikdy jí tu bandáž neměli dělat.

[/url]

Manžel, zatím bez dětí, 28 let, jezevčík, band plánovaný v březnu, zrušen, zkouším to ještě konzervativním způsobem
Anazuz

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 3:45 pm    Předmět: Anazuz Citovat

Jsem ráda, že jsem toto fórum našla, trochu pročteno mám, takže bych se měla také představit. Mám dvě děti předškolního věku, skvělého manžela a v lednu jsem nastoupila po mateřské do práce.
Teorii hubnutí znám (2x kurs STOB), po dětech jsem 20kg shodila, ale během 2 let je zase nabrala, protože jsem jedlík stresař. BMI mám přes 36, ale nyní nově problémy s tuky. :(
25.2. jsem absolvovala konzultaci na obezitologii v Turnově, s tím, že zkusím ještě chvilku makat sama a užívat Lecithin na ty tuky, třeba mi pomůže také jaro a když nepomůže, tak vážně přemýšlím o bandáži. 25kg bych potřebovala shodit minimálně.
Prosím někoho, do byl na bandáži u Dr. Hrubého, prosím, ozvěte se, ráda bych věděla úplně všechno.
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 3:56 pm    Předmět: Citovat

Anazuz - taky vítej Wink se tu s nováčky rozthnul pytel, každý den je jich několik, no to je super Laughing Blahopřeju k odhodlání začít se sebou něco dělat.. jsi skvělá, že to zatím zkoušíš bez operace. A jinak já jsem na tom stejně jako ty - taky jedlík stresař! Rolling Eyes Bandáž má od Dr.Hrubého naše Bossice. Wink Princip jistě znáš a s detailníma otázkama ti určitě ráda poradí Wink
bobule

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 3:58 pm    Předmět: Citovat

Jarmilka a Anazuz zdravím a vítám vás Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Světluše

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 4:22 pm    Předmět: Citovat

také vítám nováčky Very Happy Very Happy Very Happy

[/url]

Band 6.5.2010 operace při 110kg
verca

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 4:39 pm    Předmět: Citovat

Anazuz vítám Tě a gratuluji k rozhodnutí udělat něco se svými kily Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
bossice

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 6:40 pm    Předmět: Citovat

Anazuz jj, mám bandáž u MUDr. Hrubého a když přejdeš do kavárny či si budeš přát napsat SZ, tak se ptej, ráda odpovím. Jen pro začátek - neboj se vůbec ničeho.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: