Jdi na str�nku 1, 2, 3 ... 609, 610, 611 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
Evka
Zalo�en: 4.8.2006 P��sp�vky: 3
|
Zaslal: p� srpen 04, 2006 5:07 pm P�edm�t: POKROKY |
|
|
Ahoj v�em v�m dr��m palce.
J� jsem byla na operaci koncem dubna, ale o�ek�van� v�sledek se nedostavil. Band� je z�ejm� moc voln�. Byla jsem tento t�den na dopln�n� kom�rky, ale ani to nepomohlo. Cht�la jsem se v�s zeptat, nen� mezi v�mi n�kdo komu to hned nefungovalo a musel opakovan� na dopln�n�?
D�k za info |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Eva
Zalo�en: 2.8.2006 P��sp�vky: 25 Bydli�t�: �st� nad Labem
|
Zaslal: p� srpen 04, 2006 6:46 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj Evko,
co to znamen� nepomohlo????V�bec jsi nezhubla nebo jen m�lo a �ekala jsi v�c??
Kde jsi byla na operaci?
Mysl�m,�e l�ka�i v�d� co d�laj�.........doplnili kom�rku a snad to u� p�jde.
Dr��m ti palce,podstoupila jsi z�krok,dr�� znova tekutou stravu a taky si zaslou�� skl�zet ovoce.
Hlavn� se nevzd�vej,mo�n� bude� �lov��ek,kter�mu to jde holt pomalu,ale vydr�........taky budou kila mizet |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Evka
|
Zaslal: p� srpen 04, 2006 7:14 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj,
nefunguje znamen�, �e jsem po operaci dodr�ovala m�s�c p�edepsanou dietu, ale u� v t� dob� jsem c�tila, �e m�m stejnou v�lu �aludku jako p�ed operac�. T�m�� v�ichni popisuj�, jak nemaj� hlad a k nasycen� jim sta�� pouze " som�lsk� porce", ale j� ��dn� omezen� nec�t�m. Od operaci jsem taky za 3 m�s�ce zhubla pouze 3 kg. Vlastn� se c�t�m jako p�ed operac�.
Operovan� jsem byla v Brn�. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Eva
|
Zaslal: so srpen 05, 2006 9:56 am P�edm�t: |
|
|
Neboj,doplnili ti kom�rku a bude to v pohod�.
J� v�m,�e nejhor�� je to �ek�n� a pocit,�e to je vlastn� v�echno zbyte�n�....nen�,vydr�!!
J� jsem byla v Iscaru,prvn� m�s�c jsem �la dol� asi jen 7kilo a pak 4kila a te� uvid�m.Ka�d� kil�o dole je vid�t a neboj se i ty si to u�ije�.
Hlavn� bu� trp�liv� a dodr�uj znova tu hroznou tekutou dietu |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 113 Bydli�t�: JI�N� �ECHY
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 6:41 am P�edm�t: |
|
|
Ahoj v�em
M�m trochu probl�m.Asi toho sn�m v�c ne� je po band�i obvykl�.Fakt se mus�m stra�n� hl�dat m�m hlad,je pravda,kdy� j�m p�es 20 min tak je to docela dobr� ale kdy� t�eba jen 12 min.tak m�m po 1.5 hod hlad.Sna��m se j�st aspon dietn�,abych zhubla.J� nev�m man�el ��k� �e si to jen namlouv�m tak j� v�m sem nap�u co sn�m a vy mi pros�m �ekn�te jestli je to hodn�.
Tak�e r�no 250ml b�l� k�va bez cukru.Pak po 1.5hod.Lup�nky s odst�ed�n�m ml�kem necelou b�nou misku..Pak ob�d 250ml pol�vky pak po 1.5hod.2 b�n� velk� mrkve.Pak puding neo jogurt.No a do ve�era v�t�inou u�dibuju po 1 hod n�jakou zeleninku.Ale p�ijde mi to stra�n� moc.Jinak s pit�m nem�m probl�m to vypiju 3 l bez probl�mu.Tak mi pros�m napi�te co si o tom mysl�te.Jinak kolikr�t mus�m silou v�le odstr�it tal�� a m�m je�t� hlad.Ale fakt chci moc zhubnout.Jinak jsem 3 t�dny po operaci a zhubla jsem jen 6 kg.Teda 8 ale 2 jsem z�hadn� p�ibrala D�k moc v�em |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 6:45 am P�edm�t: |
|
|
Samoz�ejmn� �e jsem vy�adila v�echno pe�ivo a sladk� piju jen prolinii,nebo zelen� �aj.M�m pocit,�e kdybych za�ala j�st b�n� j�dla tak m�m t�ch 6 ihned na zp�tky a mo�n� je�t� v�c.Fakt se stra�n� mus�m hl�dat nev�te ��m to je?Denn� �lapu na orbitracku 10 min r�no a 5-8min ve�er.Fakt m� to moc mrz�.Kde d�l�m chybu? |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Evka
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 9:22 am P�edm�t: |
|
|
Ahoj
tak j� jsem prvn� m�s�c po operaci dodr�ovala dietku podobn�jako ty, ale pak p�i�lo obdob�, kdy jsem opatrn� zkou�ela " co v�echno se d�". Tak�e jsem za�adila i chleba, rohl�k. U rohl�ku mus� d�t hodn� velk� pozor, pokud m� band� opravdu uta�enou jak m� b�t, tak to ani nezkou�ej, rohl�k d�l� �molky a bude t� to hodn� tla�it, lep�� je to s celozrn�mi ty jsou sypk�. JInak jsem za�ala zace po��tat kalorie. To je nejspolehliv�j�� i kdy� otravn�. J� jsem dodr�ovala 6100 kj denn� p�ed operac� a 4200 kj po operaci. Te� 3 m�s�ce po operaci ji dr��m zase na t�ch 6100 kj. Tak mi to alespo� doporu�ila dietn� sestra. Jestli m� ale n�jak� pochybnosti, rad�i se pora� s n� nebo se sv�m doktorem. Podle m� toho moc nej�, proto m� hlad. J� v�m p��klady se 14 shozen�mi kily za m�s�c jsou l�kav�, ale to z�le�� taky na v�choz� v�ze a na tom jak doty�n� dodr�oval dietu p�ed operac�.
J� jsem po druh�m dopln�n� kom�rky, museli mi j� dopl�ovat p�es rentgen, proto�e se pod "s�dlem" ztratil port. Te� je to o n�co lep��. Zn�m kluka, ketr�mu krou�ek tak ut�hli, �e mohl 3 m�s�ce jen p�t v�vary ( to je m�j sen) a to si musel d�vat pozor kolik toho vypije, jinak zvracel. Shodil za p�l roku 40 kg. Ale byl z toho dost vynervovanej.
Tak p��ko a dr��m palce. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Eva
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 9:40 am P�edm�t: |
|
|
Ahojky d�v��tka,
tak to j� nedodr�uju ��dn� diety....j�m v�echno,v�etn� ho�k� �okol�dy,rohl�k�,grilovan�ho masa,chleb��k�.....prost� v�echno.
Belinko,nesm� se tak nervovat.......kil�a p�jdou dol�,nej� nijak hodn�.
Chce to klid,copak jsme n�jak� z�vodnice????
M�m po t�ech m�s�c�ch 14 kilo dole a mysl�m,�e toto tempo zcela sta��...te� to je m�s��ne tak 3 kila.
Je to hlavn� o tom,jak j�,pomalu v klidu,kousat a vychutn�vat...... |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
Zalo�en: 31.7.2006 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: st�edn� �echy
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 9:49 am P�edm�t: bela |
|
|
Ahojky, a to ti je 6 kg za 3 t�dny m�lo? V�dy� to je n�dhern�. Vzpom�� si kolik let se na n�s to s�dl��ko nabalovalo a �e to nep�jde hned. Ale jde to. Hlavn� nesmutni, uvid�, �e kdy� bude� v pohod�, tak i ty kila p�jdou l�p. Dr��m ti moc a moc pale�ky, abys tu moment�n� krizi p�ekonala. Ta p�ijde na ka�d�ho v tom nejm�n� vhodn�m okam�iku, ale to ur�it� zn�. A te� u� kl�dek a �sm�v a p�jde to l�p udiv�. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Sv�tlana Smel�kov�
Zalo�en: 8.8.2006 P��sp�vky: 3
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 9:55 am P�edm�t: |
|
|
Ahoj Belo,nemysl�m si ,�e bys toho sn�dla hodn�...J� jsem r�no vypila 200ml jogurt.ml�ka-vitalinea,nebo n�co podobn�ho potom sva�ina jogurt,ob�d pol�vka-v�var,nebo zeleninov� rozmixovan�,sva�ina zase n�jak� jogurt,nebo raj�atov� ���va a ve�e�e zase pol�vka.Ten prvn� m�s�c od operace se stejn� nic jin�ho nesm� j�st.To �e pomalu hubne� nen� t�m, �e bys d�lala n�jakou chybu,ale ka�d� z n�s hubne jinak.N�komu to jde rychle a n�komu zase pomalu,ale chce to trp�livost.Taky jsem byla zklaman�,kdy� jsem si �etla na str�nk�ch,�e n�kdo m� dole 50kg za rok a j� jenom 32,ale pan doktor mi ��kal,�e to v�bec nevad�.Doba hubnut� je zhruba ty 2 roky a za tu dobu se nau��me jak spr�vn� j�st.No a s t�m hladem,j� m�m pocit,�e ho m�m po��d .Byla jsem jednou na dopln�n� band�e,tak je to trochu lep��,ale stejn� si mysl�m,�e dok�u sn�st v�ce,ne� bych m�la..Nic si z toho ned�lej,v�sledek se brzo dostav� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Jaja
Zalo�en: 24.7.2006 P��sp�vky: 57 Bydli�t�: Praha
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 9:59 am P�edm�t: |
|
|
Ahojky lidi�ky , j� jsem zat�m jen na t�ch v�varech,zhubla jsem za t�den cca 4kg, ale m�m tro�ku obavu a� za�nu s ka�ovitou a potom norm�ln� stravou abych to zase nenabrala , proto�e te� jsem se jen pro�istila,ale s�dlo ur�it� z�stalo .Jak to bylo u v�s, po nejet� na "b�nou" stravu. Trochu se ob�v�m, abych poznala, �e u� je toho j�dla tak akor�t a nep�ecp�vala se . Tak se v�ichni dr�te a neztr�cejte dobrou n�ladu , ta asi opravdu d�l� hodn�.P��ko Jaja |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Eva
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 10:01 am P�edm�t: |
|
|
Jajinko,jak ti je?
Opravdu se nemus�b�t,po m�s�ci se za�ne� h�bat,"norm�ln� " j�st a kil�a dol� p�jdou.V�� mi....je to hlavn� o pohod� a nesledovat se ka�d� den.Nep�em��lej o tom kolik jsi zhubla dnes ,je to b�h na dlouho a �sp�chy se dostav�.
D�v�ata dr�me se................ |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
|
Zaslal: st srpen 16, 2006 10:03 am P�edm�t: |
|
|
Ahojky snad to bude dobr� m�m z toho dobrej pocit �e se v�s tolik ozvalo.Ale asi jsem n�ro�n� cht�la bych co nejd��v a co nejv�c.
Moc d�k V�m v�em |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
|
Zaslal: po srpen 21, 2006 3:41 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj v�em taky bych byla r�da kdyby se n�kdo ozval kdo je dlouho po band�i,ale mysl�m �e to asi funguje a ty huben� lidi�ky t�eba u� zapom�li jak� to je b�t tlust�.Mysl�m si �e kdyby to nefungovalo ur�it� by se n�kdo ozval.Ale ur�it� z�le�� hlavn� na ka�d�m z n�s jak se k tomu postav�me a nebudeme se p�e��rat.Potom band� fungovat mus�.Sama band� by asi nic moc nezmohla kdyby jsme se nesna�ili zhubnout a dodr�et dietn� opat�en�.A co jsem koukala na grafy v�hy tak to vypad� dob�e.Jeden je na t�chto str�nk�ch a druh� je na str�nk�ch ISCARE.Ale pokud je tu n�kdo kdo zn� n�koho kdo je po band�i u� del�� dobu tak mu o tomhle foru �ekn�te.At sem p�sne.Tak p��� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
|
Zaslal: po srpen 21, 2006 4:21 pm P�edm�t: |
|
|
Jojo je asi pravda,�e ty co to nezvl�dli se t�m chlubit nebudou.Ale jak jsem psala band� za n�s nic nevy�e��,to mus�me my sami cht�t ona n�m jen trochu pom��e.Lidem co to nezvl�dli a za�ali se p�e��rat bych tuhle operaci nechala zaplatit.Dokto�i n�m dali mo�nost a je jen n�s jak se s t�m popereme.Moc takov� lidi nech�pu podstoupili takovou operaci a cesta k n� nen� zrovna jednoduch� a pak zahod� takovou �anci.To �e se vymlouvaj� �e nemaj� prachy na cvi�en� je opravdu p�kn� kravina.Cvi��m doma a fakt m� to nic nestoj�,jen trochu �asu.Samoz�ejmn�,�e ve fitku pod veden�m to jde asi l�p,ale takhle m� to jde taky.A pokud se n�komu nechce cvi�it,mysl�m �e takov� p�kn� proch�zka taky nen� k zahozen�.A to �e n�kdo m� r�d j�dlo,to bych brala,ale band� n�m pr�v� pom�h� k tomu aby jsme omezili mno�stv�.A o mno�stv� to je.Jak tady n�kdo psal d� si i klidn� �okol�du ale zase je to o mno�stv�. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|