Jdi na str�nku P�edchoz� 1, 2, 3, 4 ... 728, 729, 730 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
MICHAELA
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 141
|
Zaslal: po �ervenec 31, 2006 8:23 pm P�edm�t: |
|
|
ahojky jsovko,to se tedy asi v nemocnici uvid�me.M�me term�n nastejno,alespon�budu m�t pocit �e tam n�koho zn�m.Par�da u� se t��m.Taky mi �pln� p�esn� term�n (den operace)zavolaj�.Kdo t� bude operovat?M� takov� snad jedin� odm��en� doktor(metr od pohledu,m�m za to �e prim��)No co dvojdomek s n�m m�t nem�n�m,hlavn� �e rozum� sv� pr�ci a pom��e mi.I tak je 100x milej�� ne� n�kte�� dokto�i u n�s v nemocnici.Tak se m�j a snad se n�jak pozn�me MICHAELA |
|
N�vrat nahoru |
|
|
matrix.xx Anonymn�
|
Zaslal: po �ervenec 31, 2006 8:28 pm P�edm�t: |
|
|
Ahojky,pokud je to pro�ediv�l� doktor,tak to je skute�n� prim��,on sice kouk� dost odm��en�,ale je to machr a je to jen jeho krun��,jinak je fakt dobrej,tak�e ��dn� hrachy ani strachy |
|
N�vrat nahoru |
|
|
MICHAELA
|
Zaslal: po �ervenec 31, 2006 8:43 pm P�edm�t: |
|
|
matrixi,fakt ti tet�moc,moc d�kuju,proto�e up��mn� jsem z toho doktora m�la v�dycky v�tr.P�ipad�m si jako by koukal skrze mn� a j� jsem men�� a men��,no �pln� jak mal� holka.Kokt�m a padaj� ze m� takov� moudra ,�e bych si nafackovala.Opravdu jsem z n�j hodn� nervozn�.Ono je to ale asi dob�e,proto�e respekt b�t mus�.Jsem moc r�da,�e jde jen o m�j divn� pocit a �e se nem�m �eho b�t d�kes.MICHAELA |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
Zalo�en: 31.7.2006 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: st�edn� �echy
|
Zaslal: po �ervenec 31, 2006 9:21 pm P�edm�t: operace |
|
|
Ahoj v�em, jsem tady poprv�. M��ete mi poradit? Jsem ob�zn� a r�da bych podstoupila band� �aludku, ale sv�m zp�sobem z toho m�m strach, ale kila shodit chci a norm�ln� cestou se mi p��li� neda��. Co v�e must�m podstoupit, ne� se ke k��en� operaci dopracuji. pora�te, pros�m. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
MICHAELA
|
Zaslal: po �ervenec 31, 2006 10:15 pm P�edm�t: |
|
|
�auvajs Marti,kdy� si p�e�te� v�echny p�isp�vky ,dozv� se v�e co pot�ebuje�.Z�klad je se objednat a oni si t� sami pou�� a nasm�rujou.Pokud ale m� jen pocit �e jsi ob�zn� a nem� BMI min. 40,nebo zdravotn� probl�my,tak t� operovat asi nebudou.Nejlep�� je na v�echno se p�eptat p��mo tam kde by t� l��ili.Nejv�c n�s tu asi doj�d� do Iscare v Praze.Z�le�� odkud jsi.Nev�m jak jinde ,ale v Praze jsou od recep�n�ch,po sest�i�ky a� k doktor�m v�ichni hrozn� mil�,ch�pav� a ochotn�,tak�e se nen� �eho b�t.Nikdo ti nevynad� ani za nast��dan� kila,ani za to �e se bude� na v�echno pt�t.Tak to zkus,za opt�n� nic ned� ahoj MICHAELA |
|
N�vrat nahoru |
|
|
MICHAELA
|
Zaslal: po �ervenec 31, 2006 10:25 pm P�edm�t: |
|
|
matrixi,p�esto�e jsem t� nikdy nevid�la,tak si mysl�m �e jsi asi p�kn� �ro.Skute�n� se bav�m p�i �ten� tv�ch odkaz� a p�i tom se i spoustu v�c� dozv�m.Jen douf�m,�e ti tv�j smysl pro humor nezmiz� jako miz� tv� kila,proto�e to by byla �lov��e v��n� �koda.Tak zas brzy n�co p�sni at�nejsme p�ed tou operac� tak nervozn�.�us a dr� se !MICHAELA |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
|
Zaslal: �t srpen 01, 2006 10:39 am P�edm�t: |
|
|
Ahoj Michaelo, m�j BMI je v�c ne� 44, tak�e opravdu pouze pocit nem�m. Moje doktorka mi po��d jenom tvrd�, �e m�m chroupat mrkev a �e to p�jde, ale ono to nejde. Nejlep�� jsou toti� rady doktor�, kte�� ani nev�d� co to je chodit s tolika kily nav�c. Aspo� takov� m�m pocit. Obezitolog na m� vyzkou�el Xenical a Addipec. Bylo mi jen blb� a uhnala jsem si hemeroidy, tak�e jsem se rozhodla vz�t v�e do sv�ch rukou. Na internetu jsem si na�la v�e dostupn� a u� se vlastn� rozhodla, ale jsem na to sama a tak jsem r�da, �e jsem na�la toto forum a m��u se zeptat lid�, kte�� u� skute�n� v�d� co a jak. Jsem z men��ho okresn�ho m�sta a tak je pro m� nejbl� Praha. J� se objedn�m a zase se ozvu. Zat�m d�ky |
|
N�vrat nahoru |
|
|
MICHAELA
|
Zaslal: �t srpen 01, 2006 12:26 pm P�edm�t: |
|
|
Ahojky Martino,tak to se nem� v�bec �eho ob�vat.Jsem na tom podobn�(jen BMI m�m o 10 vy���)taky m� z na�� nemocnice dokto�i nepomohli a od operace zrazovali,nena�el se ani jeden jedin� kter� by s t�m co se chyst�m ud�lat souhlasil.Musela jsem zm�nit i obvodn�ho,tak jsme se poh�dali.Taky mi nezabral xenical a adipex(d�ky tomu m�m tet�pot�e s j�trama)dokonce jsem chodila i na akupunkturu a nic.Shod�m v�dy 2-3 kila a po vysazen� naberu 5kg.P��snou dietou,nap�.d�len� strava apod.shod�m i 12 kg ale pak sta�� jeden v�kend zh�e�it,nebo t�den zamarodit a jede to ��lenou rychlost� nahoru.Dobr� je �e tady po tob� nikdo nechce doporu�en� od tv�ho doktora,tenhle probl�m s doktorama z okresn�ch nemocnic pr� m�me ka�d� druh�.Oni si stejn� v�echna vy�et�en� d�laj� sami,jen nahl�s� jak jsi se dosud l��ila a co jsi brala,pak vypln� dotazn�ky(t�den� j�deln��ek,graf s v�hou jak se mn�nila a jak �sp�n� byli diety,kdy s�hne� po j�dle atd.to ur�it� zn�).J� bych to na tv�m m�st� ur�it� zkusila,j� se o to pokou�ela u� p�ed 2 rokama to jsem m�la o 10 kg m�n�,ale nechala jsem se zastra�it .V�sledek je zm�n�n�ch 10 kg nav�c,spousty nerv� a stres� a p�itom jsem to mohla m�t d�vno za sebou.Kdy� vid�li dokto�i �e jsem tentokr�t rozhodnut�,tak za�ali stra�it �e m� to bude st�t ��len� pen�ze a platit budu i za pozdrav,tak tomu taky nev��.Necht�l po m� nikdo ani korunu(jen zmn�nit poji�tovnu v�eobecn� d�l� probl�my ,na ministerstva vnitra ta je OK)operaci pr� hrad� v pln� v��i,ptala jsem se n�kolikr�t.Ot�zkou je jak dlouho to je�t� tak z�stane(vzhledem ke stavu na�eho zdravotnictv�).Tak�e nev�hej a nenech se od nikoho zbul�kovat!Ahoj a hodn� �t�st�.MICHAELA |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
|
Zaslal: �t srpen 01, 2006 12:51 pm P�edm�t: |
|
|
Naposledy upravil martina dne ne srpen 27, 2006 11:19 am, celkov� upraveno 1 kr�t. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
MICHAELA
|
Zaslal: �t srpen 01, 2006 1:07 pm P�edm�t: |
|
|
Marti ,rozhodn� m� nezat�uje� sv�mi probl�my.Je to 3 m�s�ce co jsem byla takhle ne�tastn� a zmaten� j�,proto�e si �lov�k ��k�,�e p�eci ti dokto�i nejsou ��dn� blbci,tak pro� by m� bezd�vodn� d�sili?Taky se mi od obezitolo�ky dostalo rady....no mus�te se s t�m nau�it ��t!To se nikdy nezm�n�.Taky mi vtipn� �ekla �e kdy� rodi�e nejsou tlust�,tak asi m�j t�ta nen� m�j t�ta.Fakt p��sah�m,�e mi tohle �ekla.Nejsi n�hodou z �esk� L�py?A nechod�me nakonec ke stejn� doktorce?40let mimochodem nen� ��dn� v�k p�i kter�m by jsi si m�la na n�co nep��jemn�ho zvykat.Moje mamka nap��klad ve 40 m�la je�t� m�ho br�ku.Dneska je mu 15.Tak�e na v�k kl�do zapomen�.Neboj mi jim je�t� uk�eme tak zat�m.MICHAELA |
|
N�vrat nahoru |
|
|
jsovka
Zalo�en: 25.7.2006 P��sp�vky: 31
|
Zaslal: �t srpen 01, 2006 2:42 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj Michaelo,tak� m� bude operovat ten sam� doktor co tebe.Pravdu m�,�e p��jemn� zrovna nen�,ale ka�d� ka�d�mu nesed� a tak tohle �e�it nemus�me. U n�s nastaly n�jak� komplikace a tak nev�m jestli n�m ten stejn� term�n vyjde. J� jsem k band�i naverbovala i syna a dnes mi volala pan� doktorka,�e nem� �pln� v po��dku krevn� testy. Tak nev�m zda n�m daj� datum samostatn�.J� je�t� nap�u.Zdrav�m v�echny ostatn� a p�eji mnoho �sp�ch� v boji s kilama.Jsovka |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
|
Zaslal: st srpen 02, 2006 12:47 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj Michaelo, tak jsem se objednala do ISCARE a 15. tam jedu na vstupn� vy�et�en�. Hned se c�t�m leh�� na du�i�ce. D�ky za ppovzbuzen�. Martina |
|
N�vrat nahoru |
|
|
MICHAELA
|
Zaslal: st srpen 02, 2006 2:31 pm P�edm�t: |
|
|
No to m�m Marti radost s tebou.Uvid� sama ,po prvn� n�v�t�v� ,�e z tebe polovina strachu a obav spadne.Pak u� to bude jenom lep��.I j� jako mimopra�sk� b�vala objedn�v�na na v�c vy�et�en� v jeden den.Ne� se sta�� rozkoukat,tak ti �eknou term�n operace.D��v se pr� �ekalo na psychologa i 4 m�s�ce,ale p�ijmuli je�t� jednu doktorku a je to fofr.Byla jsem u n� i j�.Mimochodem stra�n� p��jemn�,mil� ,mlad� �ensk�.Jen si s tebou pov�d� a ty ani nepozn� �e t� vlastn� vy�et�uje a zji�tuje jestli jsi schopn� dodr�ovat dietu po band�i a jestli netrp� n�jak�m du�evn�m probl�mem,kter� by mohl pozd�ji l��bu komplikovat.B�hem vy�et�en� jsme se spolu i zasm�li a j� mn�la pocit �e j� zn�m p�l �ivota.Mimo gastro-vy�et�enm� si s tebou vlastn� v�ichni jen pov�daj� a vysv�tluj�.Pro n�s doj�d�j�c� je taky moc prima ,�e se dodr�uj� objednac� doby(+ - 10 minutek),j� doj�d�m toti� autobusem.Tak se sna� nezpozdit,mn� se to nepovedlo,ale od jedn� pan� v�m �e j� potom u� nevzali,jen p�eobjednali.Moc ti dr��m pale�ky aby jsi v��m proplula bez pot�� a brzy n�m s radost� napsala,�e u� m� term�n operace.Ahojky MICHAELA |
|
N�vrat nahoru |
|
|
L
Zalo�en: 6.8.2006 P��sp�vky: 124 Bydli�t�: Praha
|
Zaslal: ne srpen 06, 2006 12:47 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj,jen se chci p�ipojit k t�matu...
Ve �tvrtek nastupuji a v p�tek m� �ek� operace v Iscare.
Boj�m bojim,ale stoj� to za to.
Ahoj,L. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 113 Bydli�t�: JI�N� �ECHY
|
Zaslal: ne srpen 06, 2006 12:54 pm P�edm�t: |
|
|
L neboj neboj, ikdy� v�ichni jsme se b�li
Ale nen� to nic hrozn�ho a fakt to za to stoj�!!!
Budem dr�et pale�ky pa a p�sni jak� to bylo |
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|