Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zubka64
|
Zaslal: st únor 07, 2007 9:28 pm Předmět: |
|
|
Kdyžjsem chodila na jiné diskusní fóra,byla jsem po čase zklamaná, jak jsou lidé zlý a pesimističtí. Tady jste všichni tak pozitivně naladěni, i když je mi jasné, že jste tu právě proto, že máme problém - svou váhu. Ale to, jak jsme se naučili s ní žít a brát to i z té dobré stránky z nás dělá i lepší lidi, než jsou někteří hubeňouři, kteří si v životě nevyslechli tolik ponižujících slov, jako my.A to, že se vzájemně podporujeme v boji s obezitou, to je fakt super. Nejsme v tom osamocené a víc hlav více ví. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Romana
|
Zaslal: st únor 07, 2007 10:34 pm Předmět: |
|
|
zubko plně s tebou souhlasím ,napsala jsi to moc pěkně že nemám jiných slov.Tak se holky mějte dobrou noc _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
|
|
Návrat nahoru |
|
|
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: čt únor 08, 2007 10:26 am Předmět: |
|
|
Romčo, taky bych chtěla 54 kg lost Ty už budeš za chvíli v půlce cestičky, moc hezký |
|
Návrat nahoru |
|
|
Romana
|
Zaslal: čt únor 08, 2007 6:45 pm Předmět: |
|
|
qwys,neboj taky se dočkáš .Do té poloviny cestičky mě to šlo docela pěkně ale ta druhá polovina asi bude o hodně těžší ale to nevadí já to dokážu nevím sice za jakou dobu ale zvládnu to _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
|
|
Návrat nahoru |
|
|
zubka64
|
Zaslal: čt únor 08, 2007 7:25 pm Předmět: Podávám hlášení |
|
|
Tak jsem dnes byla na kontrole v ISCARE, u MUDr.Owen,moc fajn internistka. Váha mi od poslední kontroly díky vánočnímu cukroví a majónezovým salátům neklesla, ba jsem 40dkg nabrala, tak na mě vztyčila prst a varovala, i když se moc nasmála, když jsem jí líčila, s jakým potěšením jsem se ládovala a čím jsem si to zdůvodnila.Budu si do další kontroly 28.3. muset psát jídelníček-spotřebníček, snad mě to zarazí, taky jsem objednána k MUDr.Melechovskému na konzultaci o případném doplnění bandáže.Takže - opravdu si Vás hlídají po celou dobu od operace, mají zájem na řešení problémů a mají i pochopení pro občasné selhání, pokud ho i Vy berete jako selhání a chcete pokračovat dále v boji s obezitou. Jsem ráda, že to mám za sebou a snad do března udělám radost nejen doktorům, ale i sobě a něco zhubnu. Tak papa všem a mějte krásný den. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Esmi
|
Zaslal: út únor 13, 2007 10:34 am Předmět: |
|
|
Ahojky sic nejsem po bandáži ale po Sleeve Gastrectomyi (žaludeční tribice)ale je to také o to že chci ta svá kila dolu.A jsem mlada je mi 23 tak jsme s doc.MUDr Kasalickým zvolili toto.Jsem deset 14 dní po operaci a mám 8 kg dole to je super zatím jsem na vývarech a musím říc že jsem se bála toho že budu mít chutě první den doma tomu taky bylo ale ted už je to fajn už si ty vývary fakt vychutnávam Terka |
|
Návrat nahoru |
|
|
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: út únor 13, 2007 10:40 am Předmět: |
|
|
Ahoj Esmi, muzes mi prosim popsat, co to je, to co jsi podstoupila? Letos mi taky bude 23, oni to berou takhle podle veku? |
|
Návrat nahoru |
|
|
jaris
|
Zaslal: út únor 13, 2007 11:41 am Předmět: Ahojky |
|
|
Ahojky lidičky.Tady Jarka-předsedkyně banding klubu.
Chtěla bych Vám oznámit, že jsem ve spolupráci s MUDr.Čiernym, kterého už všichni určitě znáte, domluvila s profesorem Brychtou na 14.4.2007 asi na 10.00hod. v Úrazové nemocnici v Brně, setkání.Pan profesor se zabývá rekonstrukční chirurgií-plastikou a bude nám vykládat o možnostech plastických operací po našem úspěšném zhubnutí.Jeho vyprávění bude obohaceno i promítáním a určitě to bude pro nás zajímavé.Hlavně nám ženským, kterým po úspěšném zhubnutí vadí převislá kůže, která zákonitě potom otravuje život a je, aspoň podle mě, z estetického hlediska nepřijatelná a těžko se potom z touto kosmetickou vadou vyrovnáváme.Ano, zhubnutí je jedna věc, ale potom Vás to žene dál a chcete i hezky vypadat celkově. Já sama, jak jsem již psala, jsem zhubla 65kg a rozhodně toho bylo na mě moc, co tam nemělo co dělat. Radost ze zhubnutí byla obrovská, sebevědomí značně stouplo, ale co dál? Podařil se mi kontakt s tímto úžasným panem profesorem, který se začal o nás, takto vypadající, zajímat a chce nám pomoci v další cestě. Takže pokud budete chtít více vědět o možnostech dalších kroků, které můžete podstoupit, tak se za námi ve shora uvedený den a hodinu dostavte.Všichni budou vítání a povídání bude určitě zajímavé.Pokud by Vás zajímal můj osud a úspěch, který jsem dosáhla, tak v zítřejším vydání časopisu "TINA" je se mnou rozhovor na dané téma.Není to skutečně žádná koláž ani výmysl, ale holá skutečnost a moje radost, o kterou se s Vámi ráda podělím při případném setkání.I podpora slova a skutečnosti vidět na vlastní oči možnosti, která se nám nabízí, dodá člověku, který přistupuje k uváděné možnosti operativního zákroku-bandáži žaludku s nedůvěrou, vnese světlo a přesvědčení, že pokud už selhala všecha ostatní úsilí, tak toto je ta nejschůdnější a reálná cesta k vysněnému cíli.
Vaše Jarka |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janelita
|
Zaslal: út únor 13, 2007 3:02 pm Předmět: |
|
|
qwys napsal: | Ahoj Esmi, muzes mi prosim popsat, co to je, to co jsi podstoupila? Letos mi taky bude 23, oni to berou takhle podle veku? |
Tady to máš. Vypadá to trošku drasticky. _________________ Redukce od listopadu 2006. Bandáž v nedohlednu.
Naposledy upravil Janelita dne út únor 13, 2007 4:28 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
trixl
|
|
Návrat nahoru |
|
|
miluska
|
Zaslal: út únor 13, 2007 3:14 pm Předmět: |
|
|
TRIXL KLIKNI NA SLUVKY TAKY TED JSEM TO CETLA V PRISPEVKU OD JANALITY _________________
38LET,bandáž 20.3.2007,třetí doplnění,před bandáží-12kg,po bandáži-18kg |
|
Návrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: út únor 13, 2007 3:29 pm Předmět: |
|
|
jj já si toho hned nevšimla, možná by bylo ještě dobré takhle udělaný odkaz ohraničit B kvůli těm co hůř vidí _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janelita
|
Zaslal: út únor 13, 2007 4:26 pm Předmět: |
|
|
trixl napsal: | jj já si toho hned nevšimla, možná by bylo ještě dobré takhle udělaný odkaz ohraničit B kvůli těm co hůř vidí |
Dobře, beru na vědomí a příště budu volit nápadnější výrazové prostředky. A dokonce jsem Ti to vybarvila. _________________ Redukce od listopadu 2006. Bandáž v nedohlednu.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: út únor 13, 2007 5:31 pm Předmět: |
|
|
joooo tak to je přesně ono, to nepřehlídnu ani unavená a bez brýlí. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zelenoočko
|
Zaslal: st únor 14, 2007 8:49 am Předmět: |
|
|
Esmi, mohla by jsi nám prosím k té tubulizaci žaludku napsat více? Chápu, že je to vlastně zcela zmenšený a oříznutý žaludek.. Ale jak jste se k tomu s doktorem dostali, že místo bandáže Ti nabídl toto.. Akorát mě by vadilo, že to není regulovatelné, takže bych měla strach, že bych časem nepociťovala dostatečné zasycení a jedla o malinko více.. a za pár dnů zase o trošku víc... a žaludek by se roztáhnul nazpět.. Ty jsi po operaci krátce, máš krásný úbytek váhy - ale jsem zvědavá, co bude dál... za 1/2 roku, za rok.. Probírali jste i toto s doktorem? Co pak, když nebudeš mít pocit sytosti? Díky za odpověď a hodně štěstí...
A krásného Valentýna všem !!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|