Zde, na dom�n� stare.forum.bandingklub.cz, je n�hled na starou verzi fora, kter� bude �asem uzav�ena.

Pro registraci, nebo psan� p��sp�vk� pros�m pou�ijte novou verzi na dom�n�: forum.bandingklub.cz

f�rum.bandingklub.cz
opera�n� mo�nosti l��by t�k� obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam u�ivatel� Registrace
Profil Soukrom� zpr�vy P�ihl�en�

TAK A M�M PO PT�K�CH aneb t�hotenstv� a band� �aludku

Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 66, 67, 68  Dal��

Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma  
Autor Zpr�va
trixl

Zalo�en: 14.8.2006
P��sp�vky: 549

P��sp�vekZaslal: po �nor 12, 2007 5:33 pm    P�edm�t: Citovat

Jj v�dycky se to po��t� podle posledn�ch m�s��k� a up�esn� se to utz. Akor�t �e mn� po��d utz tvrd�, �e n� drob�sek je o t�den star��, co� je blbost, to v�m p�esn�. Zase to bude ob��k. Posledn� hol�i�ka m�la 4,30 kg a byla p�esn� na term�n a po�at� jen o den pozd�ji ne� te� mr�ousek. Tak�e se asi m�m na co t�it, bude ho od za��tku pln� ko��rek Laughing

BEZ OPKY, 5 d�t�, 49 let, po��tek hubnut� >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlakt�zov� dieta
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
evazahorovska

Zalo�en: 14.11.2006
P��sp�vky: 6
Bydli�t�: Zl�nsko

P��sp�vekZaslal: po �nor 12, 2007 5:58 pm    P�edm�t: Citovat

Ahoj t�hulky,nejprve V�m gratuluji a p�izn�m se tro�i�ku z�vid�m.Jsem ��astn� v�dy,kdy� se n�komu poda�� ot�hotn�t,proto�e to zn�m.Taky jsem�ekala,ale jen dva roky.bylo to taky v�hou.Zhubla jsem 10kg na 120 a bylo to.Probl�m byl,�e jsem m�la vysok� tlak a nesm�la se skoro v�bec h�bat a tak jsem p�ed porodem m�la o 36 kg v�c.Po c�sa�i jsem je�t� nesm�la cvi�it a tak mi trvala skoro 2 roky ne� jsem je dala dol�.V moment� ,kdy jsem se dostala zase na 120 jsem v tom byla zase,ale op�t ty sam� probl�my.Nedala jsem si ��ct,byla jsem hrozn�.Denn� �okol�du a zmrzlinu a v�ha se vy�plhala na 168kg.To byla s�la.Op�t c�sa� a pak u� mi tato v�ha z�stala.V�dy jsem cht�la 3 d�ti,ale hlavn� hol�i�ku a m�m dva kluky,ale to navad�,jsou to moji rar��i.Proto,kdy� je holka v m�ch letech v tom,tro�ku z�vid�m,pa Laughing Razz A dr�te se Ev�a
trixl

P��sp�vekZaslal: po �nor 12, 2007 6:11 pm    P�edm�t: Citovat

Nj Evi j� m�m sladk� zak�zan� kv�li n�b�hu na cukrovku, taky se boj�m, �e bych moc nabrala, tak zmrzlinu fakt nev�m pomalu jak chutn� a �oko�ku si ob�as d�m tu 70%, ale kakao neslazen� ka�d� den, tak to m�m kompenza�ku. Na�t�st� mi sladk� nechutn�, ale bl�� se s�rie narozek a sv�tk� tak si asi zah�e��m, dort��ek n�jak� Smile a pak budou Velikonoce to jezd�me ke tch��ce a to jsou prvn� V�noce v roce, druh� na pou� a t�et� skute�n� V�noce. Babi�ka nava��, nape�e ... u� se t��m Laughing

BEZ OPKY, 5 d�t�, 49 let, po��tek hubnut� >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlakt�zov� dieta
N�vrat nahoru
qwys

Zalo�en: 26.1.2007
P��sp�vky: 916
Bydli�t�: Sejdeme se u Kol�na

P��sp�vekZaslal: po �nor 12, 2007 6:11 pm    P�edm�t: Citovat

L, gratuluji, to je dneska udalosti... No a kdyz uz se o tom mluvi, taky kvuli tomu chci bandaz, chci totiz jednou mit deti a chci byt zdrava a ne mit 112 kg treba a pribrat v tehotenstvi treba na 130... A vubec, moznost ze budu mit deti, se zvysi, kdyz me nekdo bude chtit, ze jo Shocked Very Happy
Ale docela se na to tesim... Smile
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail  
MICHAELA

Zalo�en: 17.7.2006
P��sp�vky: 141

P��sp�vekZaslal: po �nor 12, 2007 6:51 pm    P�edm�t: Citovat

L,��len� moc gratuluju!!!!!ڞasn� zpr�va,jestli je- 20 kg kouzeln�ch,tak to u� bych m�la b�t taky na �ad� Laughing Laughing Laughing Moc v�m to holky p�eju,hlavn� aby jste vy i miminka byli zdrav�.Sup����r j� m�m takovou radost!!!! Wink
N�vrat nahoru
L

Zalo�en: 6.8.2006
P��sp�vky: 124
Bydli�t�: Praha

P��sp�vekZaslal: po �nor 12, 2007 7:21 pm    P�edm�t: Citovat

D�kuju moc!!!
Nechci t� M�o a ostatn� zkalmat,ale j� nev�m jestli bych m�la p�ed band�� probl.s ot�hotnen�m...,ale ��k mi to kaz� otec d�t�te... Crying or Very sad

L.
Milca-berca

Zalo�en: 27.7.2006
P��sp�vky: 234
Bydli�t�: Bene�ov,35let,bezd�tn�

P��sp�vekZaslal: po �nor 12, 2007 7:28 pm    P�edm�t: Citovat

Razz .... mil� L....nesmut�nkuj...ono se to ur�it� srovn� uvid�...ted se raduj z toho �t�st��ka co t� potkalo....slzi�ky ti nesv�d��...a jsi a jist� bude� kr�sn� mamina Razz ...a tatka mimine�ka si d� ur�it� ��ct a bude se radovat jist� tak�.....neplakej beru�ko... Wink

3/07 band�,16.2/10 tubu p�i 127kg,odhozeno 41kg,10/10 t�hu p�i 89kg,36tt-89kg
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW str�nky MSN Messenger 

Zalo�en: 19.11.2006
P��sp�vky: 33
Bydli�t�: olomouc

P��sp�vekZaslal: po �nor 12, 2007 7:29 pm    P�edm�t: Citovat

J�����jjjjjddddd����, nestra�te, �e t�ch 20kg je n�jak magick�ch j� neberu ��dnou antikoncepci spol�h�m se na �ikovnost man�ela.

N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW str�nky  
Milca-berca

P��sp�vekZaslal: po �nor 12, 2007 7:30 pm    P�edm�t: Citovat

Wink TAK JSEM ZV�DAV� ,KDY N�M P�IBUDE DAL�� MAMINA.... ? Razz vid�m,�e �ekatelek a sna�ilek o mim� je n�s tu dost..dr��m V�em p�sti�ky.... Wink Embarassed Wink

N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW str�nky MSN Messenger 

P��sp�vekZaslal: po �nor 12, 2007 7:32 pm    P�edm�t: Citovat

Wink Milu nestra��me.....ale kdo v�,v�echno je mo�n�....nu Wink ...ale j� m�m dole 26kg a zat�m nic....hihihhihi.... Laughing Laughing Laughing

N�vrat nahoru

Zalo�en: 12.12.2006
P��sp�vky: 45

P��sp�vekZaslal: po �nor 12, 2007 7:41 pm    P�edm�t: Citovat

Laughing Laughing Laughing Staaa�n� moc gratuluju Laughing to je skv�l� zpr�vi�ka. Laughing
N�vrat nahoru
milus

Zalo�en: 19.11.2006
P��sp�vky: 33
Bydli�t�: olomouc

P��sp�vekZaslal: po �nor 12, 2007 7:49 pm    P�edm�t: Citovat

J� u� bych rad�ji byla babkou, obdivuji trixl jsme stejn�ho v�ku, u� bych to t�hotenstv� nezvl�dla. V�em t�hulk�m gratuluji a t�m kter� si mimi p�ej� dr��m palce Razz Razz Razz

N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW str�nky  
trixl

P��sp�vekZaslal: po �nor 12, 2007 8:40 pm    P�edm�t: Citovat

ehm Milus tam man�ela m�m sice �ikovn�ho, ale asi ne dost, aby to sta�ilo na 100% antikoncepci a tak n�s bude o jednoho v�c, ale jsem mooooc r�da, za��n� u� "po�uk�vat", n�dhera Smile

N�vrat nahoru
qwys

Zalo�en: 26.1.2007
P��sp�vky: 916
Bydli�t�: Sejdeme se u Kol�na

P��sp�vekZaslal: po �nor 12, 2007 9:35 pm    P�edm�t: Citovat

L, a co se stalo, on dite nechce??? To je naka zodpovednost? Ale ja myslim a doufam a preju ti, aby se to poddalo.
N�vrat nahoru
Betty

Zalo�en: 7.8.2006
P��sp�vky: 72
Bydli�t�: Praha 9

P��sp�vekZaslal: po �nor 12, 2007 10:55 pm    P�edm�t: Citovat

Mil� L,
to je den,
Zdrav�, l�sku a hlavn� klid.
To v�e te� hlavn� mus� m�t.
Ani ti tat�nkov� v�t�inou,
nejsou tou kartou jedinou Very Happy

[/url]
N�vrat nahoru
Zobrazit p��sp�vky z p�edchoz�ch:   
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodina
Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 66, 67, 68  Dal��

P�ejdi na:  
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra.
Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru.
Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.

Band� �aludku | Chirurgick� l��ba obezity | L��ba obezity | Bariatrick� chirurgie
Banding klub je ob�ansk� sdru�en� lid�, kte�� maj� z�jem o chirurgickou l��bu t�k� obezity nebo jim byla provedena band� �aludku. C�lem klubu je pom�hat pacient�m po operaci a poskytovat informace o bariatrick� chirurgii a v�sledc�ch t�to l��by.

Spolupracujeme: Oriflame
PhpBB.com base modified by internetove-stranky.kvalitne.cz | © ob�ansk� sdru�en� Banding klub �R