Jdi na str�nku P�edchoz� 1, 2, 3
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
Angie
Zalo�en: 20.2.2010 P��sp�vky: 9 Bydli�t�: Praha
|
Zaslal: ne �nor 21, 2010 8:08 am P�edm�t: |
|
|
Ahojky G�bi, moc d�kuji za odpov��. Stra�n� moc ti budu dr�et p�sti�ky. Ur�it� se pod�l� o zku�enosti a z�itek potom, vi�?�
J� budu volat v pond�l� na Homolku. Sest�i�ka od pana doktora byla na �kolen�, tak m�m volat po v�kendu.
Tro�ku se boj�m, proto�e jsem po onkol. nemoci a �lov�k nev�, jestli by se to nevr�tila (ta nemoc) po z�kroku. L�ka� na Homolce ��kal, �e tohle nevad�, ale ten strach tam stejn� je.
M�m pr� n�rok ze zdravotn�ch d�vodu na liposukci, ale volala jsem do jedn� plastick� chirurgie. Ti mi �ekli, �e nepracuj� s poji��ovnou, ale dali mi tel. ��slo na Homolku na plast. chirurgii. Ta sestra tam byla tak nep��jemn�, a �e liposukce se ned�l� na poji��ovnu, ale jen k��e se odstra�uje, atd. Tak je to stejn� riziko. Profesor v Motole mi �ekl, �e by nedr�dil hada bosou nohou po diagn�ze, kterou jsem m�la.
Tohle je laparoskopicky, co� je �etrn�, tak snad se zada��...
M��e� i do emailu napsat, kdy� bude� cht�t. Ka�dop�dn�, i kdy� se nezn�me, tak na tebe budu moc myslet a dr�et ti p�sti�ky. Boj s v�hou je stra�n�. J� probl�my nikdy nem�la, ale te� nem��u sehnat na sebe. Do schod� mi d�l� pot�e to, �e m�m tlaky v u��ch, v hlav� a tep 150/min. Mus�m s t�m n�co d�lat.
Kdy� jsem chodila k dietolo�ce (nen� to l�ka�ka), tak jsem za 3. t�dny shodila 7 kg, ale taky m� to ka�d� t�den st�lo 1200.- a v pr�ci jsem nemohla pravideln� j�st, jak jsem pot�ebovala, kdy� byli klienti...
M�j se kr�sn� a mooc dr��m p�sti�ky :lol: |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Gabriela Smolov�
Zalo�en: 10.2.2010 P��sp�vky: 13 Bydli�t�: Strakonice
|
Zaslal: ne �nor 21, 2010 1:17 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj Angie, na liposukci bych ne�la v ��dn�m p��pad�, krom toho, �e je to bolestiv�, nen� to trval�. Ur�it� d�m v�d�t hned jak se vr�t�m z nemocnice a tob� budu fandit, aby jsi to dot�hla do konce, nen� to �pln� r��ov� cesta, ale v�sledek bude za to st�t Zat�m se m�j hezky |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Angie
|
Zaslal: ne �nor 21, 2010 1:30 pm P�edm�t: |
|
|
Hmmm, to v���m, �e to nen� r��ov� cesta, ale nedovedu si p�edstavit, co to v�echno obn��.
Jestli m� chv�li a chu�, tak se rozepi�, j� budu r�da...
M��u se pros�m zeptat, jak dlouho trv� potom pobyt v nemocnici??? |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Gabriela Smolov�
Zalo�en: 10.2.2010 P��sp�vky: 13 Bydli�t�: Strakonice
|
Zaslal: ne �nor 21, 2010 7:34 pm P�edm�t: |
|
|
Tak za��tky byli celkem v pohod� gastro, spirometrie, sono, odb�ry, pak psycholo�ka - dietolo�ka, tam jsem dostala reduk�n� dietu a ted p�ed operac� m�m absolutn� hladovku, dneska u� je to 14 dn� co jsem nem�la nic v puse, ale i to se d� zvl�dnout pokud jsi pevn� rozhodnut�, je to jen o v�li a tu ur�it� m�. Jak dlouho v nemocnici ��kaj� t�den a� 10 dn�, ale j� douf�m, �e m� pust� u� za 5 dn� je to individu�ln�. Cel� ta ma�in�rie trv� od konce z���, tak�e po 5 m�s�c�ch od za��tku budu po operaci, co� celkem jde:-) |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Angie
|
Zaslal: ne �nor 21, 2010 8:06 pm P�edm�t: |
|
|
G�bi a gastro, tam d�laj� co? Nejde se na ��dn� hadi�ky a tak, �e ne??? |
|
N�vrat nahoru |
|
|
suelin2
Zalo�en: 22.4.2009 P��sp�vky: 16776692 Bydli�t�: HAV��OV
|
Zaslal: ne �nor 21, 2010 8:16 pm P�edm�t: |
|
|
Angie
ahoj pojd do kav�rny,jo a je to pr�v� ta hadi�ka _________________ 42let,4d�ti.Tubulizace 10.6.09,m�ry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Met��k dokon�en11.2.2011 |
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodinaJdi na str�nku P�edchoz� 1, 2, 3
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|