Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 458, 459, 460 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 11:46 am    Předmět: Citovat

Teď momentálně mi to připadá jako asi nejlepší možnost těch všech operací, které se u nás provádějí, otázkou však zůstává, jaké jsou dlouhodobé účinky... až Ti odpoví, hoď to prosím sem, děkuji Wink

No opět váhám !!

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rennnie

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 12:10 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko, jdi tam! Protože paní doktorka se nezdá tak pochybovačná, jako pan doktor co ti doplnil bandáž. Každopádně díky za zveřejnění e-mailu, další info hoď co nejdřív Smile

[/url]
Markisha

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 12:14 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko

paní doktorka mi přijde fajn, vybrala bych si tu plikaci být Tebou

[/url]

Manžel, zatím bez dětí, 28 let, jezevčík, band plánovaný v březnu, zrušen, zkouším to ještě konzervativním způsobem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 12:53 pm    Předmět: Citovat

Tak mi, holky, sem napište otázky, který by Vás zajímaly a já je připojím k tomu svému mailu Wink .. ono víc hlav - víc ví.. Mě by některý otázky třeba ani nenapadly....tak pište... Wink Wink
verca

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 1:13 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko mě zajímá, jestli se na to vztahují všechna ta vyšetření, která už mám všechny komplet udělané k podstoupení bandu ( doufám, že mi je potom dají, když se rozhodnu pro plikaci) a pak - to se týká Tebe samotné - jestli, když už máš udělaný band a kdyby jsi podstoupila plikaci, zda musíš před tím absolvovat veškerá vyšetření znovu. Jiné otázky mě zatím nenapadají. Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 1:14 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko mohla by ses ještě zeptat ,když se časem po plikaci vrátí žaludek do původního stavu nenabere se opět časem vše nazpět jak u oddělání bandáže? Rolling Eyes Díky moc Smile

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 1:18 pm    Předmět: Citovat

A díky všem za radu ohledně woben.....
Zelenoočko a tobě držím palce ohledně rozhodování.skus si s doktorkou osobně popovídat a třeba ti to pomůže se rozhodnout zda tubu neb plikaci. Smile

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
marica

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 1:32 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Zelenoocko taky premyslim o te plikaci zda se mi to jako dobre reseni do budoucna nikdy nevis az bude clovek starsi treba mu bude zaludku zapotrebi, take vaham, co si vybrat. Tubu mi ted prijde dost radikalni tak plikace by byl docela dobry kompromis Very Happy.
Me by zajimalo jestli kdyz ti zaludek sroluji a zasiji jakym zpusobem to delaji jestli niti a jestli se v budoucnu stehy neuvolni, jako treba neproriznou, jak se to nekdy stava u bandu a zaludek nerozroluje do puvodni velikosti a jestli nevzniknou srusty v miste stehu a jestli plikace muze byt celozivotni zalezitost nebo jestli musis v budoucnu na reoperaci. Diky moc Wink jinak drzim palce pri rozhodovani a myslim ze se ti metrik brzo pohne vzyt nic nejis tak snad telo nebude v krizovem rezimu porad a pak to pujde dolu rychle, ja byt tebou jeste vydrzim Smile

marica

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 1:43 pm    Předmět: Citovat

Jo jeste jsem zapomnela muze se pri te plikaci jist vse nebo jsou nejaka omezeni a za jak dlouho po op je mozne jist tuhou stravu Shocked diky a to uz je vse Laughing Laughing

suelin2

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 1:55 pm    Předmět: Citovat

No holky vůbec vám nezávidím,já se nedivím že se nemůžete rozhodnout asi bych na tom byla ůplně stejně.Ale vzhledem k tomu že jsem měla na výběr mezi bandem a tubu rozhodla jsem se pto tubu,protože jsem chtěla se sebou něco dělat na trvalo.Dnes můžete zkusit plikaci,když je to v podstatě skoro stejné jen vám zbyde ten kus žaludku v těle,pravidla stravovacího réžimu budou stejné,pitný réžim,pak kašičky atd.Já jsem s tubu maximálně spokojená a už bych neměnila,jistě jako každá z nás .
verca

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 2:01 pm    Předmět: Citovat

Holky já jsem se rozhodla, že budu volit tu plikaci, už jen čekám na další odpovědi, co sem napíše Zelenoočko. Už jsem s tím právě obeznámila i manžela, prý mu dávám s tím mým rozhodováním, nebo spíše nerozhodováním Rolling Eyes ale když viděl, že to mám prostě v hlavě a že on s tím NIC neudělá, tak to pochopil a souhlasí se mnou, ono co mu na konec zbývá, mám svojí hlavu a to on moc dobře ví Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Lucie K.

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 2:29 pm    Předmět: plikace Citovat

Ahojky, já jsem taky byla na konzultaci v OB klinice v Praze a zvažuju taky tu plikaci, mám to ještě probrat s chirurgem, který mě ještě čeká a s psycholožkou. Uvidím, termín operace bude až v květnu stejně, protože se stěhují z budovy do budovy a smlouvu s pojištovnou mají až od května, tak mám hodně času na rozmyšlení. Tutu nechci, přijde mi dost radikální a bandáž zase taková celkem problematická, co tu holky píšou, tak se mi zdá ta plikace jako takovej kompromis tubu a bandáže. Ještě uvidím...

[/url]

26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba Very Happy
Vanda

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 6:42 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všechny,
plikace je taky operace na doživotí, jen s tím rozdílem, kdyby to člověk potřeboval z jakýchkoli zdr. důvodů, dá se rozpárat a rozrolovat, pak samozřejmě člověk nabírá, pokud hodně jí jako u sundané bandáže, v tom je to stejné. Já můžu tuhou stravu už teď, po 14 dnech od operace a nedělá mi to žádné potíže. Hlad pociťuji, ale jen tak normální před jídlem, jím 5 - 6 x denně, porcičky tak jak doporučují při bandu nebo tubulizaci, výsledky hubnutí jsou podle doktorky srovnatelné s tubulizací v množství zhub. kil i doby, tj. počítají, že člověk hubne ty 2 roky a asi 80% z nadváhy, kterou má, samozřejmě se to dá přejíst jako band nebo tubu, nevím co ještě dodat, kdyžtak zas napíšu. V.
Stehy by se samy prořezat neměly, musí to držet jako u tubulizace, tam je riziko prosaku, tady ne.

3. 2. 2010 plikace žaludku na OB klinice v Praze.
bossice

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 8:46 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko, pokud Ti nabízí band ex a zároveň plikaci, jdi do toho, holka jedna nerozhodná! Myslím, že pokazit tímhle rozhodnutím nemůžeš už nic. Takhle se jen trápíš a je Ti čím dál hůř! Jo a máš tam SZ.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 10:58 pm    Předmět: Citovat

Díky holky... Wink a moc se omlouvám všem, kterým už připadám totálně trapná s tím otravováním a s tou nerozhodností !!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Normálně jsem rozhodná a rázná, co se mé osoby týká.. ale toto se týká i mojí rodiny... Každopádně i mě přijde tato operace (plikace) jako nejšetrnější ze všeho zatím... otázkou je, co to udělá za 3, 5, 10let ... Rolling Eyes
Jo a s těma žalud.šťávama v místě záhybů asi máte pravdu... rozežerou vše Smile ..jen škoda, že ne tuk!

Bossice - díky. Myslím, že jsme si vše už napsaly přes ICQ. Zítra se ozvu, co a jak, ano?? Wink

Vandi - díky moc za info.. Wink Na toho druhého maila Ti odpovím zítra, pokud to nevadí, (ale přečetla jsem jej jedním dechem, děkuji) ... dnes už jsem grogy!

Jen bych tě poprosila ještě o jednu věc = a to i ostatní, co to v profilu nemají ... napište si pod metřík do profilu, jaký typ operace a kdy (případně i kde) jste prodělali/y.. je to pro orientaci nás všech tady a navíc se nebudou opakovat otázky typu "jak dlouho jsi po operaci a jaký druh zákroku jsi absolvovala"... díky Wink Wink

A jdu spát..teda pokusit se spát - v hlavě mi to totiž šrotuje o 106 Laughing Laughing ale to určitě nejsem sama...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 458, 459, 460 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: