Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 458, 459, 460 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
verca
|
Zaslal: st únor 17, 2010 11:46 am Předmět: |
|
|
Teď momentálně mi to připadá jako asi nejlepší možnost těch všech operací, které se u nás provádějí, otázkou však zůstává, jaké jsou dlouhodobé účinky... až Ti odpoví, hoď to prosím sem, děkuji
No opět váhám !! _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rennnie
|
Zaslal: st únor 17, 2010 12:10 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko, jdi tam! Protože paní doktorka se nezdá tak pochybovačná, jako pan doktor co ti doplnil bandáž. Každopádně díky za zveřejnění e-mailu, další info hoď co nejdřív  _________________ Tubulizace Břeclav, 24. 11. 2009
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMzoaTl/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Markisha
|
Zaslal: st únor 17, 2010 12:14 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko
paní doktorka mi přijde fajn, vybrala bych si tu plikaci být Tebou _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wUcbrnR/]
[/url]
Manžel, zatím bez dětí, 28 let, jezevčík, band plánovaný v březnu, zrušen, zkouším to ještě konzervativním způsobem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st únor 17, 2010 12:53 pm Předmět: |
|
|
Tak mi, holky, sem napište otázky, který by Vás zajímaly a já je připojím k tomu svému mailu .. ono víc hlav - víc ví.. Mě by některý otázky třeba ani nenapadly....tak pište...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st únor 17, 2010 1:13 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko mě zajímá, jestli se na to vztahují všechna ta vyšetření, která už mám všechny komplet udělané k podstoupení bandu ( doufám, že mi je potom dají, když se rozhodnu pro plikaci) a pak - to se týká Tebe samotné - jestli, když už máš udělaný band a kdyby jsi podstoupila plikaci, zda musíš před tím absolvovat veškerá vyšetření znovu. Jiné otázky mě zatím nenapadají.  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohuslava Geržová
|
Zaslal: st únor 17, 2010 1:14 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko mohla by ses ještě zeptat ,když se časem po plikaci vrátí žaludek do původního stavu nenabere se opět časem vše nazpět jak u oddělání bandáže? Díky moc  _________________
34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohuslava Geržová
|
Zaslal: st únor 17, 2010 1:18 pm Předmět: |
|
|
A díky všem za radu ohledně woben.....
Zelenoočko a tobě držím palce ohledně rozhodování.skus si s doktorkou osobně popovídat a třeba ti to pomůže se rozhodnout zda tubu neb plikaci.  _________________
34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marica
|
Zaslal: st únor 17, 2010 1:32 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Zelenoocko taky premyslim o te plikaci zda se mi to jako dobre reseni do budoucna nikdy nevis az bude clovek starsi treba mu bude zaludku zapotrebi, take vaham, co si vybrat. Tubu mi ted prijde dost radikalni tak plikace by byl docela dobry kompromis .
Me by zajimalo jestli kdyz ti zaludek sroluji a zasiji jakym zpusobem to delaji jestli niti a jestli se v budoucnu stehy neuvolni, jako treba neproriznou, jak se to nekdy stava u bandu a zaludek nerozroluje do puvodni velikosti a jestli nevzniknou srusty v miste stehu a jestli plikace muze byt celozivotni zalezitost nebo jestli musis v budoucnu na reoperaci. Diky moc jinak drzim palce pri rozhodovani a myslim ze se ti metrik brzo pohne vzyt nic nejis tak snad telo nebude v krizovem rezimu porad a pak to pujde dolu rychle, ja byt tebou jeste vydrzim  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marica
|
Zaslal: st únor 17, 2010 1:43 pm Předmět: |
|
|
Jo jeste jsem zapomnela muze se pri te plikaci jist vse nebo jsou nejaka omezeni a za jak dlouho po op je mozne jist tuhou stravu diky a to uz je vse  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
suelin2
|
Zaslal: st únor 17, 2010 1:55 pm Předmět: |
|
|
No holky vůbec vám nezávidím,já se nedivím že se nemůžete rozhodnout asi bych na tom byla ůplně stejně.Ale vzhledem k tomu že jsem měla na výběr mezi bandem a tubu rozhodla jsem se pto tubu,protože jsem chtěla se sebou něco dělat na trvalo.Dnes můžete zkusit plikaci,když je to v podstatě skoro stejné jen vám zbyde ten kus žaludku v těle,pravidla stravovacího réžimu budou stejné,pitný réžim,pak kašičky atd.Já jsem s tubu maximálně spokojená a už bych neměnila,jistě jako každá z nás . _________________
42let,4děti.Tubulizace 10.6.09,míry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Metřík dokončen11.2.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st únor 17, 2010 2:01 pm Předmět: |
|
|
Holky já jsem se rozhodla, že budu volit tu plikaci, už jen čekám na další odpovědi, co sem napíše Zelenoočko. Už jsem s tím právě obeznámila i manžela, prý mu dávám s tím mým rozhodováním, nebo spíše nerozhodováním ale když viděl, že to mám prostě v hlavě a že on s tím NIC neudělá, tak to pochopil a souhlasí se mnou, ono co mu na konec zbývá, mám svojí hlavu a to on moc dobře ví  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucie K.
|
Zaslal: st únor 17, 2010 2:29 pm Předmět: plikace |
|
|
Ahojky, já jsem taky byla na konzultaci v OB klinice v Praze a zvažuju taky tu plikaci, mám to ještě probrat s chirurgem, který mě ještě čeká a s psycholožkou. Uvidím, termín operace bude až v květnu stejně, protože se stěhují z budovy do budovy a smlouvu s pojištovnou mají až od května, tak mám hodně času na rozmyšlení. Tutu nechci, přijde mi dost radikální a bandáž zase taková celkem problematická, co tu holky píšou, tak se mi zdá ta plikace jako takovej kompromis tubu a bandáže. Ještě uvidím... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weTihxt/]
[/url]
26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vanda
|
Zaslal: st únor 17, 2010 6:42 pm Předmět: |
|
|
Ahoj všechny,
plikace je taky operace na doživotí, jen s tím rozdílem, kdyby to člověk potřeboval z jakýchkoli zdr. důvodů, dá se rozpárat a rozrolovat, pak samozřejmě člověk nabírá, pokud hodně jí jako u sundané bandáže, v tom je to stejné. Já můžu tuhou stravu už teď, po 14 dnech od operace a nedělá mi to žádné potíže. Hlad pociťuji, ale jen tak normální před jídlem, jím 5 - 6 x denně, porcičky tak jak doporučují při bandu nebo tubulizaci, výsledky hubnutí jsou podle doktorky srovnatelné s tubulizací v množství zhub. kil i doby, tj. počítají, že člověk hubne ty 2 roky a asi 80% z nadváhy, kterou má, samozřejmě se to dá přejíst jako band nebo tubu, nevím co ještě dodat, kdyžtak zas napíšu. V.
Stehy by se samy prořezat neměly, musí to držet jako u tubulizace, tam je riziko prosaku, tady ne. _________________
3. 2. 2010 plikace žaludku na OB klinice v Praze. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: st únor 17, 2010 8:46 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko, pokud Ti nabízí band ex a zároveň plikaci, jdi do toho, holka jedna nerozhodná! Myslím, že pokazit tímhle rozhodnutím nemůžeš už nic. Takhle se jen trápíš a je Ti čím dál hůř! Jo a máš tam SZ. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st únor 17, 2010 10:58 pm Předmět: |
|
|
Díky holky... a moc se omlouvám všem, kterým už připadám totálně trapná s tím otravováním a s tou nerozhodností !!! Normálně jsem rozhodná a rázná, co se mé osoby týká.. ale toto se týká i mojí rodiny... Každopádně i mě přijde tato operace (plikace) jako nejšetrnější ze všeho zatím... otázkou je, co to udělá za 3, 5, 10let ...
Jo a s těma žalud.šťávama v místě záhybů asi máte pravdu... rozežerou vše ..jen škoda, že ne tuk!
Bossice - díky. Myslím, že jsme si vše už napsaly přes ICQ. Zítra se ozvu, co a jak, ano??
Vandi - díky moc za info.. Na toho druhého maila Ti odpovím zítra, pokud to nevadí, (ale přečetla jsem jej jedním dechem, děkuji) ... dnes už jsem grogy!
Jen bych tě poprosila ještě o jednu věc = a to i ostatní, co to v profilu nemají ... napište si pod metřík do profilu, jaký typ operace a kdy (případně i kde) jste prodělali/y.. je to pro orientaci nás všech tady a navíc se nebudou opakovat otázky typu "jak dlouho jsi po operaci a jaký druh zákroku jsi absolvovala"... díky
A jdu spát..teda pokusit se spát - v hlavě mi to totiž šrotuje o 106 ale to určitě nejsem sama... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|