| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Betty
|
Zaslal: ne únor 11, 2007 11:01 am Předmět: |
|
|
Ahoj, Janičko, sluníčko, to bylo pěěěěknéééé, už jsem se na té pláži viděla.
Ale já na metříku nastavila cílovou po roce. Doufám, že i potom dokáži něco shodit, ale dělá mi to čím dál větší problémy a vrásky.
Jo, a ta cílová mi vyprší 9.5.07, tak nevím, myslela jsem, že by to bylo reálné, ale přecenila jsem se,  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wjsDKNk/]
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Betty
|
Zaslal: ne únor 11, 2007 11:58 am Předmět: |
|
|
Jano, přeji k zítřku klid na duši. Neboj, dnes se s nikým zbytečně nezdržují, také jsem byla druhý den doma. Syn mě vyzvedl akorát jsem si měla zavolat TAXI dřív, abych na něj nečekala. A domů jsem nařídila POMALU.
Tak čau ve středu. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wjsDKNk/]
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martina 2
|
Zaslal: ne únor 11, 2007 2:07 pm Předmět: |
|
|
Ten port se posunuje v lokální anestezii.
Už jsem si to prožila, jsem tak trochu problémová Port se mi šprajcnul asi 2 měsíce po operaci.
Belo, doběhni sem na moravu a budu Ti sekundovat Já nedělám nic, jsem líná, takže mně bys stačila určitě  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bela
|
Zaslal: ne únor 11, 2007 2:10 pm Předmět: |
|
|
Martí trošku z ruky-škoda  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: ne únor 11, 2007 7:56 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Jani tak ti přeji hodně štěstíčka na zítra a neboj všechno bude v pohodě Budu na tebe myslet ,určitě nebudeš moct ani dospat ale to možná tím že budeš trošku nervozní tak se drž holka ahoj _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: ne únor 11, 2007 10:51 pm Předmět: |
|
|
Jani, přeji krásný začátek nového života. Ať nemáš žádné problémy a ať hlavně proběhne vše hladce a vůbec se neboj, bude to báječný! Budeme na tebe všichni myslet a až budeš moct, tak nám napiš, jaký to bylo. Hodně štěstí! _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leontýnka
|
Zaslal: po únor 12, 2007 7:55 am Předmět: |
|
|
Mě je taky port vidět jen když ležím na zádech.Čím víc hubnu,tak je viditelnější,ale zatím mi to nevadí. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miki93
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 24 Bydliště: u Českých Budějovic
|
Zaslal: po únor 12, 2007 8:14 am Předmět: |
|
|
Ahoj Vám všem!
Leontýnko:Jak dlouho jsi po bandáži?Já přes rok a začíná mi to nějak stát!
Jestli je to tvoje opravdové jméno,tak je nádherné a po dlouhé době se s ním zase setkávám!
Eleno:Je dobrý,že máš za sebou to vstupní kolečko a už se ti to blíží
Díky,že jsi si psala s Janou,ona má fakt hodně zdravotních problémů
a moc škoda,že zatím neumí pracovat s počítačem.Moc by jí diskuze pomohla!!!Ale už jsem jí slíbila,že ji navštívím a zajdu s ní do knihovny a naučím jí to!
Přeji hezký den! Míša
33 let po bandáži 9.1.2006 _________________ po bandáži 9.1.2006,33 let[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wiLVTIm/]
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leontýnka
|
Zaslal: po únor 12, 2007 8:34 am Předmět: |
|
|
Miki na operaci jsem byla 28.srpna.Moje jméno je Leona,ale říkají mi všelijak _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: po únor 12, 2007 8:41 am Předmět: |
|
|
Leontýnka se k tomu úžasnému výsledku na metříku hodí víc
Doufám, že rok po tom co budu mít doma malého mazílka se taky dostanu na své vysněné číslo a vydržet a udržet, to teprve nastane makačka. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leontýnka
|
Zaslal: po únor 12, 2007 8:53 am Předmět: |
|
|
Trixl, ty se svojí pevnou vůlí bez bandáže své vysněné váhy určitě dosáhneš.Mě by se to bez bandu nikdy nepodařilo! _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: po únor 12, 2007 9:06 am Předmět: |
|
|
Ona ale nebyla, nevím kde jsem ji dostala, jinak bych byla jako moje sestřička co se dokáže držet. Hlavně dlouhodobě, někdy o sobě pochybuju. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: po únor 12, 2007 9:46 am Předmět: |
|
|
Jsem zase zpět z hor a v den odjezdu jsem byla na gastru.
Něco se tam našlo,ale nic tak hrozného,co by mělo stopnout operaci.
Mám sice nasazený Helicid na drobný zánět,ale není to pro mne žádná novinka.
16.2. mám jít na předoperační-internu a tak a se vším se dostavit k dr.Grygovi a pokud nikdo nic neshledá špatnýho,tak bych mohla jet do prahy na 26.2.No a jestli to tak vyjde,bude to můj echt narozeninový dárek!Hezkej,co? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leontýnka
|
Zaslal: po únor 12, 2007 11:17 am Předmět: |
|
|
Datli to by jsi měla moc pěkný dárek k narozeninám.Já jsem si dnes taky nadělila dáreček.Už se moje váha konečně přehoupla pod 80kg.K dnešnímu narozeninovému dni mám79.5kg.Tak to dnes bude dvojitá oslava.Hurááá _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: po únor 12, 2007 11:21 am Předmět: |
|
|
Leonti,tak to přeji hodně zdraví a i po dnešní oslavě kilča dolů a definitivní vale!Hlavně to dnes nepřežeň,abys zítra nemusela metřík opravovat.
Já chci taky 80 a míň.
Sem si koupila ve výprodeji Alpine pro bundu z 1500 na 500.Je mi těsná tak,že si pod ní mohu dovoolit jen tričko.Ale už se těším,jak tak do měsíce ta bunda přestane praskat ve švech.Sem ji tam za ty prachy prostě nemohla nechat!!!!!Sem si udělala narozeniny prostě o 14 dní dříve |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|