Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 454, 455, 456 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lolinka

PříspěvekZaslal: ne únor 07, 2010 5:49 pm    Předmět: Citovat

Katko,

vítej, zřejmě si tu nová. Zkus se ještě více představit - napsat též svou váhu apod. - nejlépe do sekce "představení". Určitě ti poradíme co a jak. Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Vanda

PříspěvekZaslal: ne únor 07, 2010 5:55 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všechny zlatíčka, teď jsem dočetla a sedím tu a mám slzy v očích, jak mne dojala vaše podpora a musím říct, že už je to lepší, dneska už od rána jsem - nemůžu říct plná energie, ale v pohodě určitě, to jsem prosím velmi optimistický člověk, nevím co mne to popadlo za chmury, nějaká pooperační depka, naštěstí krátká (jo a ano, mám tubu v Praze na OB Klinice).
Vanda.

3. 2. 2010 plikace žaludku na OB klinice v Praze.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bossice

PříspěvekZaslal: ne únor 07, 2010 7:19 pm    Předmět: Citovat

No tak vidíš Vando, že už je po pár dnech líp a to počkej, jak budeš čilá a veselá, až konečně přijde jaro. To už budeš mít hodně kileček dole a budeš poletovat jako ten motýlek! Cool Jo a už nebul Razz .

Katko, máš to ale pech. Časnej umělej přechod je teda nepříjemnej, musíš to vážně začít řešit, protože všechny kámošky, co je tohle potkalo, pořád jen tloustnou...lituju je. A Tebe tudíž taky. Trošku se nám představ, třeba někdo poradí. Nebo Tě aspoň nasměruje.

Hezký večer všem!

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
ALENA

PříspěvekZaslal: ne únor 07, 2010 7:45 pm    Předmět: Citovat

Katko já měla přechod operacemi udělanej v 35 letech a jelikož jsem byla baculka od puberty, tak mi hned lékařka řekla, že mi půdou kila nahoru ať s tím počítám, ale že mi půjdou i když nebudu skoro jíst, tak to jsem si tenkrát fakt nemyslela Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Chodila jsem na obezitologii, ale ani tam mi nikdo operaci nenabízel, pouze dieta + léky na hubnutí. Že se dělají operace jsem si zjistila sama, tak pokud máš chuť do toho jít, tak běž Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
mondeopes

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 12:37 pm    Předmět: KONEČNĚ PO OPERACI Citovat

Ahoj zdravim vsechny tak uz to mam za sebou 4.2.mě operovali(bandáž) v Mostišti u Brna v nemocnici Sv.Zdislavy bylo to tam hezke a vsichni byli na me moc hodni muzu jen doporucit pan dr.Šimoník co operace provadi je moc hodny a mily.Sice po operaci to dost bolelo ale zvladla sem to mela sem s toho hrozny strach takze pro vsechny kdo se boji tak nemusi neni to zase tak hrozne.A co je jeste nejlepsi ze si muzu zase posunout metrik tak jdu na to je to super.

[/url]

Bandáž 4.2.2010 v Mostišti u Brna před operací -52 kilo
je mi 25 let jsem vdaná a máme pejska
lolinka

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 12:40 pm    Předmět: Citovat

mondeopes:

Tak to je super, vítej v novém světě. Wink

Kolik jsi tam po operaci nechala? (omlouvám se, nepamatuji si přesně kolik jsi měla dole)

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
Lenka631

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 12:42 pm    Předmět: Citovat

mondeopes
Blahopřeji, ať Ti ty kila skáčou dolů samy.
marica

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 12:44 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Mondeopes chtela jsem se te zeptat jestli jsi si hubla uz pred operaci a proc jsi se rozhodla pro band. Ja porad jeste nevim jestli band ci tubu bojim se te radikalni operace. Zhubnout potrebuji, ale co za 20 let po operaci,jestli nebudou komplikace az bude clovek starsi Question Question Dik a jinak gratuluji k uspesne operaci

bossice

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 12:47 pm    Předmět: Citovat

Mondeopes, jdeš báječně dolů, gratuluju a teď s tou bandáží to dorazíš. Držím palce!

Ještě, holky - mondeopsík a lolinka - že máte aspoň jinak barevnýho motýla Laughing, tak trochu mě ty kytičky popletly.

No a teď koukám, že my se tu zase postrkujeme s Maricou na čtyřlístkách.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
mondeopes

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 12:52 pm    Předmět: Citovat

DĚKUJU VŠEM. no když sem přisla do nemocnice tak sem mela 114 kilo a jak sem se vratila mela sem 104.5 před operaci sem zhubla 52 kilo a proc sem sla na bandaz protoze je to takova pojistka pro me abysem treba nepribrala ted se bojim i pit porad sem jako kdyby plna staci kdyz spolknu prasky a sem prejezena a na bandaz misto na tubu sem se rozhodla jit na doporuceni lekare jelikoz sem mlada a rikal ze nevi co muze byt za 20 let a ze ta tubu je nenavratna operace ale nez sem k nemu sla tak sem byla rozhodnuta pro tubu ale hezky mi to vysvetlil a souhlasim s nim.

[/url]

marica

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 1:04 pm    Předmět: Citovat

Mondeopes diky za odpoved a klobouk dolu to jsi opravdu dobra 50 kilo dole pred operaci velka gratulace a at kila jen ubyvaji, tise ti zavidim, ale i me se do toho vice chce kdyz vidim jak se ostatnim dari. Ja se dnes prekonala a sla na hodinu do parku a hned je mi lip cokolady uz me tak nelakaji potvory Evil or Very Mad Evil or Very Mad

mondeopes

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 1:08 pm    Předmět: Citovat

Marika to urcite zvladneš me taky cokolada nechybi ale horsi je to s uzeninami a pecenym masem byla sem vzdy masozravec Laughing jo a uz mam opraveny metrik

[/url]

janaaa

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 1:40 pm    Předmět: Citovat

mondeopes taky tak, ujíždím na uzeninách a pak podle toho váha vypadá. vím, že mi stačí vysadit salámy a kila jdou dolů, ale nedokážu se jich zříct. aspon občas musím klobásku, nebo jen tak si uřežu kousek vysočiny a okusuju. Embarassed ale nevím jak vám, mně se chutě s postupem času mění.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
lolinka

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 3:44 pm    Předmět: Citovat

mondeopes:

Hned je ten metřík mnohem hezčí. Smile
A brzy už budeš na dvouciferném čísle, a to bude hned zase ještě hezčí. Wink

Ala321

PříspěvekZaslal: čt únor 11, 2010 4:44 pm    Předmět: jsem tu nová Citovat

Ahoj všichni, rozhodla jsem se pro bandáž žaludku, včera jsem byla na hadici do žaludku a 11.3. jdu na další vyšetření a když ta dopadnou dobře, budu moci na operaci. Jen na mě občas padne strach.

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 454, 455, 456 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: