Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
trixl

PříspěvekZaslal: pá únor 09, 2007 6:32 pm    Předmět: Citovat

qwys je třeba se zepat na tu přísnou redukční dietu, protože řada látek se do těla při ní uvolňuje, takže proto třeba těhule a kojící musí na toto dávat pozor. Kojícím to přechází do mlíka, když je to všude, bude to i v krvi. Raději bych se zeptala, přeci jen dostane tu krev nějaký človíček i malé dítě a sichr je sichr.
Milus úžasný že jo Smile A to jsem před pár lety, když jsem měla tohle BMI se na sebe nemohla ani podívat Shocked Dneska se chválím když koukám do každé výlohy co se namane
Surprised

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Alex

PříspěvekZaslal: pá únor 09, 2007 6:38 pm    Předmět: Citovat

milus a to teda jako nromalně jíš ale teda malinké porce treba pecene kure a brambor ale jmisto 1/4 treba je stehynko?

[/url]
L

PříspěvekZaslal: pá únor 09, 2007 6:57 pm    Předmět: Citovat

Alex,můžeš být klidná a krev dávat dál.Jen ta nucená pauza po operaci.
Jsem také dárce krve a poprvé od operace jsme byla min.pátek a naprosto v poho.
Jen jsem měla probl.s tím,že se člověk po malém odběru má najíst a napít,ale snědla jsem jen půl tatranky.A po odběru dostáváme párky,tak jsme je taky snědla...
Doktorce jsem to řekla a nic neříkala-zapsala do PC a řekla,že jsme celá rozzářená Wink .
Jak to vypadá budu si asi muset dát další pauzu,ale o tom až jindy...

Papa,L.
milus

PříspěvekZaslal: pá únor 09, 2007 8:26 pm    Předmět: Citovat

trixl přesně tak je to úžasný projít kolem zrcadla a neleknout se, ale mám problém možná by to stálo za nové téma já hodně shazuji na nohách a mám na nich takové škaredé boule, když jsem měla dřív tuto váhu tak jsem si troufla chodit u moře jen tak v plavkách sice celulitida na nich byla, ale ne takové hrby nevím co s tím mám strach jak to bude pokračovat dál.

Alex celé stehýnko od kuřete je pro mě moc ještě jsem to nezkoušela tuhé stravy sním tak 10dkg , takže si dám 5dkg brambor a 5dkg kuřete já hlavně jím polévky jakékoliv a to v pledne, až tak večer jím tuhé jídlo, protože mě víc zasytí, večer totiž trpím žravostí a chutěmi a to tuhé jídlo mě tak zacpe, a
už do sebe nic nedostanu a překonám tím ty chutě.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
bela

PříspěvekZaslal: so únor 10, 2007 7:44 am    Předmět: Citovat

Alex neboj sportovat můžeš,dokonce to půjde s každým kilem dole,líp a líp Laughing jen dávat pozor na port.Ale to není tak těžký,jsem v bráně a stalo se mi jen jednou,chvíli po operaci,že jsem dostala míčem,ted už ne,nějak si instinktivně místo kde je port chráním.Ani na to nemyslím.
Chtěla jsem se zeptat:holky co jste po operaci jak moc máte vidět port?
Mě to přijde že čím víc jsme shodila tím víc je vidět,zatím nosím volný trika,ale co potom až si vezmu upnutý?Máte někdo zkušenost.Napište
tak pa Laughing Laughing Laughing
qwys

PříspěvekZaslal: so únor 10, 2007 8:55 am    Předmět: Citovat

Trixl, pri pristim odberu, ktery doufam bude za 4 mesice, to samozrejme reknu, i slozeni stravy, jake zrovna jim. Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Betty

PříspěvekZaslal: so únor 10, 2007 10:02 pm    Předmět: Citovat

teda belo, ty jsi mě dojala, Laughing Rolling Eyes Evil or Very Mad Laughing já chci aby mě byl port vidět a to co nejdříve Question Question Question Razz Question Question Question

[/url]
Martina 2

PříspěvekZaslal: so únor 10, 2007 11:05 pm    Předmět: Citovat

Ahoj belo,
tak port je mi taky vidět. A to mám před sebou ještě plánovaných tak 17 kilo....
Myslela jsem na to jak to děláš v bráně a už jsi mi i odpověděla. Já byla letos poprvé s portem lyžovat a měla jsem děsný strach, že sebou rubnu a praštím se do něj.
Zatím jsem se do něj jen dloubla peněženkou, kterou jsem měla v kapse u bundy a naskočila mi na jizvě podlitina a asi 2 dny jsem to cítila.
Tak uvidíme, jak to bude pokračovat, ten náš hrb na žebru Laughing
Jana

PříspěvekZaslal: so únor 10, 2007 11:08 pm    Předmět: Citovat

Ale Betty, vždyť tobě už zbývá jen kousek do vysněné váhy, jsi strašně skvělá a úspěšná, čeká tě báječné léto v nových dvoudílných plavkách, chlapi tě nespustí z očí a budou se rvát o tvojí přízeň, budou ti sloužit a plazit se v tvých stopách - tak jen ať ten port klidně zůstane zalezlý - nebo ne? Doktoři si ho najdou neomylně, kdyby potřebovali!

[/url]
bela

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2007 7:35 am    Předmět: Citovat

Ahojky jé tak to nejsem sama,komu je vidět,to jsem ráda.
Martí já mám naplánováno,že shodím ještě tak 15až20 ideální by bylo těch 20 ale jsem momentálně vděčná za každý kilo,při běhání to fakt poznám.Jediný co mám společnýho s holkama co se mnou trénujou je věk jinak by ze mě stále mohli být skoro dvě hubený,ale zase mi to v bráně jde,jen tak tam míč neproletí Laughing Laughing Laughing
Jo jinak se musím přiznat že jsem včera zbaštila čokoládu Embarassed Embarassed Embarassed sice tu malou,ale stejně.No snad to bylo jen momentální(nebo mentální?)selhání Laughing

Tak se tu mějte a já se zas ukážu
Všem přeju ať hubnou,jak chtějí,ať ty co čekají ať se brzy dočkají a končím jdu běhat tak pa
ps:hodila by se mi kámoška co by chodila běhat se mnou,netrénovaná pokud možno (tomu psovi fakt nestačím Laughing )
miki93

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2007 8:56 am    Předmět: Citovat

Ahojky! Laughing Laughing Laughing
Popsaly jste to dobře ,taky mám ten hrb na žebru a vidím to hlavně když ležím a dívám se na něj!
Jinak k té čokoládě-mám strašné chutě na sladké týden před menz...
To si jí taky musím dát! Rolling Eyes
Hezký den! Razz Míša

Po bandáži 9.1.2006

[/url]
martina

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2007 9:16 am    Předmět: pro belu i ty ostatní Citovat

Ahojky, tohle byla jedna z mých otázek na pana doktora při vstupním pohovoru. Ptala jsem se ho, co když někdo zhubne tolik, že port prostě vyleze a "kouká" a on mě uklidnil, že pokud to je až tolik, tak se to řeší malou chirurgickou úpravou (a teď si nepamatuju, jestli říkal v celkové anestezii nebo jen při lokálním umrtvení, to fakt nevím) a ten port se schová buď hloub nebo pod žebro. Takže hlavu vzhůru, je šance, že nebude vidět. Laughing Laughing Laughing Snad jsem aspoň trochu potěšila.
bela

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2007 9:20 am    Předmět: Citovat

No mě to nějak nenapadlo se na to zeptat,takže dík že jsi se zeptala ty Cool
martina

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2007 9:22 am    Předmět: Citovat

Nemáš začř. Já jsem to taky do dneška nepovažovala za důležité, až když si se ptala tak jsem si na to vzpoměla a taky proto, ře mi taky začíná vykukovat, ale ještě mám před sebou pár (desítek) kil, tak to zatím řešit nebudu, ale potom asi budu chtít ten posun provést.
Marketa

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2007 9:23 am    Předmět: Pro Rendulu Citovat

Ahoj Rendulo.Dlouho jsem nebyla na foru,tak píšu až teď.
Ptala jsi se jak jím,když jsem zhubla 39 kilo.Jím tak jak si se mě ptala.Skoro všechno,ale opravdu po troškách jím.A ještě k tomu cvičím a chodím plavat.Tak tobě i všem ostatním přeju hodně uspěchů v hubnutí.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: