Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 451, 452, 453 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bossice
|
Zaslal: ne leden 31, 2010 10:50 pm Předmět: |
|
|
Marico, krom psychologického vyšetření vše možno podstoupit přímo v nemocnici, ale většina pacientů si s sebou přinese vyšetření už z místa bydliště...při konzultaci Ti p. doktor vypíše žádanky na potřebná vyšetření a je na Tobě, kde je chceš absolvovat. Ale před objednáním termínu a vhodné operaci chce doktor znát - což můžeš sdělit i telefonicky předem - výsledky laboratoře, případně další, které by mohly operaci kontraindikovat. Ovšem lze to provést tak, že v den, kdy nastoupíš, Ti můžou udělat všechna vyšetření - krom té psychologie. Dle Tvého zdravotního stavu - nemusíš třeba na rtg plic, stačí spirometrie, někdy nevyžadují ani sono břicha, stačí gastro. Ještě Tě musím upozornit, že pokud se léčíš se štítnou žlázou, ještě je nutno si obstarat doporučení z endokrinologie, že operaci můžeš podstoupit.
Už jsi byla v Turnově na konzultaci či se teprve chystáš? _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marica
|
Zaslal: ne leden 31, 2010 11:05 pm Předmět: |
|
|
Ne teprve se chystam jsem pracovne mimo CR skoro cely rok, ale chci na boj se spekama obetovat dovolenou, ale mam jen 4 tydny a ted asi tyden padne na tu 1 kontrolu a tak by jsem chtela posbirat co nejvice informaci predem. Zkousela jsem uz kontaktovat psycholozku a ta by mi snad udela termin v dobe prvni konzultace tak bych to mohla splachnout najednou a pak jit rovnou k operaci. A nevis jak je to s kontrolama pote? Diky za dobre zpravy to uz se dvakrat tesim az to budu mit za sebou a posunu se do prava  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marica
|
Zaslal: ne leden 31, 2010 11:08 pm Předmět: |
|
|
[/b]Bossice
super metrik skoda ze uz jsi tak napred ctyrlistky se za tebou jen zelenaji PARADA  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: ne leden 31, 2010 11:15 pm Předmět: |
|
|
Marico, ty noční motýlku, to je fofr.
Až půjdeš na první konzultaci, tak rozhodně si už vyžádej ty žádanky k vyšetřením a taky se přímo můžeš dohodnout na ostatních, která Ti mohou udělat den před operací, v den nástupu do nemocnice. Když vše dopadne dobře, druhý den jdeš pod kudličku. Spousta lidiček to tak udělala, že vlastně nastupovala jen s doporučením psychologa - ten ho většinou napíše na počkání.
Nevím, pro jaký typ operace jsi se rozhodla, ale obecně se jede na první kontrolu měsíc po operaci, ale pokud nemůžeš a seš bez problémů, můžeš kontrolu oddálit a vše projednávat telefonicky či mejlíkem. Pan doktor Ti dá číslo svého mobilu a adresu a můžeš ho pak kdykoliv s čímkolikv kontaktovat, ba přímo při nejistotě či potížích volat hned. Je moc hodný a o své svěřence se stará příkladně. Budeš mít ze začátku dokonce povinnost mu volat, aby věděl, jak jsi na tom. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: ne leden 31, 2010 11:17 pm Předmět: |
|
|
Jó, vidím, že máš v plánu dát dolů 70 kilo? Tak to jdeš jistě na tubu. Pokud je operace a pooperační stav dobrý, nestrávíš v nemocnici ani celý týden.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
marica
|
Zaslal: ne leden 31, 2010 11:42 pm Předmět: |
|
|
Dik moc Bossice to jsou jen super zpravy nejradsi bych ti dala pusu jen jeste a co stehy ty nevyndavaji nebo jsou to ty samovypadavaci _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: ne leden 31, 2010 11:58 pm Předmět: |
|
|
Na vyndání stehů půjdeš v místě bydliště. Ale to už je prkotina.
A ten dudlík - to je důvod k hubnutí? _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
marica
|
Zaslal: po únor 01, 2010 12:17 am Předmět: |
|
|
Jo dudlik je muj duvod a jeste achilovka, ktera mi dava o sobe vedet na muj kus az moc casto. Bossice dik me chmury se rozplynuly. Tak snad vse dobre dopadne a i me bude brzo kus zaludku chybet. Bohu dik za tohle forum ani nevite jak to jednoho nakopava.  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: po únor 01, 2010 12:33 am Předmět: |
|
|
Ale víme, všichni jsme se vlastně nechali nakopnout zde diskutujícími! Tak jen, ať Ti to všechno dobře vyjde a průběžně nám hlas, jak seš daleko s přípravami a pak, samozřejmě, kam a kdy jdeš na operaci! A místo nervíků mysli na mimčo, jeho dušička už určitě někde blízko čeká a diví se, proč Ti to tak dlouho trvá! Hodně štěstí ! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zapletalka
|
Zaslal: po únor 01, 2010 9:21 am Předmět: |
|
|
Marica
já jsem tady dostala nakopnutí 30.7. a teď mám "krásných" 30kg dole a za to vděčím děvčatům tady, za což jim moc děkuji. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whleHOb/]
[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: po únor 01, 2010 9:42 am Předmět: |
|
|
Ahojenky Sluníčka...
mám také několikero otázek a prosím zda mě někdo odpoví.
1..... Co všechno je ve vybavení nadstandatrního pokoje v Turnově? a zda se tam dá někde uvařit svůj čajík ..či si říci někomu...
2......Co všechno mě čeká na JIP či ARO v Turnově...jaké ,kolik a kde budou vývody a jak dlaouho si tam pobudu?..předpokládám do druhého dne asik,že?...
3......Kdy zhruba čekat propuštění ,když operace by měla být ve středu a všechno bude v pořádku?...
4.....jak jste kdo cestoval domu?...zvládla bych to vlakama sama bez doprovodu?....
Já vím jsem zvědavá...a děkuji Všem kdo mě budou moci nějak odpovědít....  _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rennnie
|
Zaslal: po únor 01, 2010 9:46 am Předmět: |
|
|
Milco, tak co ti můžu odpovědět, je akorát to poslední - vlakem domů sama, ani náhodou! Protože já jsem byla ráda, že mám někoho kdo mi ponese tašku. A taky jsem si sedala hodně opatrně do auta, tak netuším jak bych se škrábala po schodkách do vlaku. _________________ Tubulizace Břeclav, 24. 11. 2009
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMzoaTl/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dejna
|
Zaslal: po únor 01, 2010 10:10 am Předmět: |
|
|
Milčo, zdravím!
ad 1. nadstandard jsem měla na rehabilitaci a p.dr. za mnou docházel, normální docela velký pokoj - na víkend se v pohodě vešla druhá postel pro manžela, polohov.postel, křeslo ušák, velká LCD TV na zdi, psací stůl, lednice, skříň, vlastní soc.zařízení
ad 2. operace ve středu ráno v 8h, po 13h jsem se probudila na ARO, jedna kanyla - výživa a něco proti bolesti, na prsou ekg a na ruce tlakoměr, z břicha jeden šlahoun s baňkou... v 16h mě ze všeho odpojili, došla jsem si na záchod na židli vedle postele, protože vleže to nedám a pak jsem jen pospávala a po 3 hodinách chodila na tu židli... ráno už jsem normálně vstala, hygiena na pokoji u umyvadla a na záchod mě poslali se slovy na chodbě na konci vlevo... tak jsem si tu baňku strčila do kapsy u županu a šla... kupodivu se mi nic nestalo, docela se mi točila hlava... jestli mi něco v Tu vadilo, byl to přístup a jednání sester na ARO ... ale jen tam... pak dopoledne kontrastní rtg a šup na svůj pokoj
ad 3. operace ve středu, propuštění v neděli po obědě
ad 4. tak to nevím, jela jsem domů s manželem autem, úplně v pohodě, trošku jsem si zaklonila sedačku a pod pásem jsem přes tu největší jizvu měla složený silný froté ručník.. cesta přes celou republiku a v poho, nafasovala jsem na cestu ty kelímky a v autě i jedla... no jedla, spíš popíjela _________________
-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dejna
|
Zaslal: po únor 01, 2010 10:15 am Předmět: |
|
|
jo a čaj mi stačil ten nemocniční, i když jsem s sebou měla vlastní a sestřičky by mi ho uvařily, ale těch pár lžiček, co máš na jedno napití to bylo fakt buřt... ale už v pátek mi povolili kafe s mlékem z automatu, pila jsem ten pidikelímek přes hodinu, ale ten pocit ...  _________________
-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po únor 01, 2010 11:14 am Předmět: |
|
|
Bossice - svoje příspěvkování se pokusím omezit, aby tu nebylo tak zeleno.... slibuju..
Ale jinak to, co jsi psala o tom praseti a o přibrání 20kilo, to jsi vlastně napsala o mě.. dost drsně, ale je to pravda.. a stydím se.. a jdu brečet.. pááá..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|