Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 450, 451, 452 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Markisha

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2010 3:29 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko:

Chci se o to ještě naposledy pokusit, protože, přiznávám, se neskutečně bojím, čím víc o tom vím.

Myslím, že rozdíl oproti dřívějším pokusům je to, že jsem si jako každej tlouštík myslela, že stačí zhubnout a pak se vrátit k předdchozímu životnímu stylu, což teď už si nemyslím a míním na obezitu pohlížet jako nemoc typu cukrovky, kdy se taky celoživotně drží dieta. tak jsem ještě nikdy nezkoušela abstinovat.

Ale obdiv si nech až zhubnu a udržím si to Smile
Já si dokázala držet 70 kg tři roky, pak jsem přestala kouřit, ztloustla, šla do depresí a nafasovala prášek deniban, který způsobuje hormonální změny a tudíž i tloustnutí, na což mě nikdo neupozornil a dozvěděla jsem se to až teď, když jsem ho vysadila a začala se divit, proč to najednou letí dolů.
Já ti taky držím strašně palce.

[/url]

Manžel, zatím bez dětí, 28 let, jezevčík, band plánovaný v březnu, zrušen, zkouším to ještě konzervativním způsobem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2010 11:20 pm    Předmět: Citovat

Markisho - právěže tě obdivovat musím už teď, protože například já už bych se do toho po tisící nedokázala vrhnout. Já už jsem totiž pochopila, že nic kromě vyoperovaného mozku, zašité huby nebo snad i tubulizace u mě nemá smysl.... Laughing haha... směju se... ale je to tak! Moje pokusy vždy měly úspěch, ale jen krátkodobý... a já chci zhubnout trvale, navždy a už nikdy nemít to, co mám teď... !!!!!
Píšeš, že se neskutečně bojíš.. A co myslíš, že já? Mám strach z bolesti, z toho, co bude a co mě čeká, z toho, že se to nepovede a budou komplikace, z toho, že zase zklamu, z odloučení od rodiny.. navíc já trpím šílenejma depresema v nemocničním prostředí a ihned jak to jde (jak jsem chůze schopná), chci podepsat reverz a zdrhnout! Ale i přes ten šílený strach se chci do toho pustit! Musím! Jinak scípnu! Scípnu na obezitu, infarkt, skončím na vozíku (záda, nohy), mám depky z tloušťky... a chci se toho zbavit a konečně začít naplno žít!!

Takže tebe obdivuju a moc bych ti přála, aby se ti to povedlo... a možná to i díky tomu vysazenýmu léku zvládneš - ale každopádně to člověk musí mít srovnaný v hlavě a vědět, že už se nikdy nesmí pořádně najíst, jíst málo, často a pokud možno jen zdravě a hýbat se... pokud toto víš a máš k tomu odhodlání, je to fajn..
Já to sice taky vím, ale není mi to k ničemu, když nemám vůli... proto tobě držím pěsti!!! Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Markisha

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 7:53 am    Předmět: Citovat

Zelenoočko[/b]

Já věřím, že to dokážeš taky, je to jenom v hlavě, opravdu, zkus už teď začít zase hubnout, než půjdeš na operaci, jako bys už tu tubu měla.

[/url]

Manžel, zatím bez dětí, 28 let, jezevčík, band plánovaný v březnu, zrušen, zkouším to ještě konzervativním způsobem
rennnie

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 9:05 am    Předmět: Citovat

Zelenoočko, já jsem od první konzultace k termínu nástupu měla 5 týdnů. To byl hrozný fofr, ani jsem neměla čas moc přemýšlet a číst, ale čím víc se blížil termín, tím jsem byla nervoznější. Možná sem přestaň chodit a přestaň se znervozňovat Smile Každý je jiný, a proč by to u tebe mělo dopadnout s nějakými komplikacemi???

[/url]
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 3:08 pm    Předmět: Citovat

Markisha - vím, že by nebylo špatný začít s redukcí už nyní.. ale čím víc se mi blíží 1.konzultace, tím více jsem nervóznější a o to víc jím.. Embarassed ach jo, je to pořád dokola.. mám strach, tak se cpu... jsem nemožná Crying or Very sad

Rennie - to jsi teda měla rychlovku... Shocked ale ono je to někdy lepší, než čekat třeba rok. Co se komplikací týká, já celej život přitahuju problémy. Ti, co znají blíže můj osud, tak vědí, o čem mluvím a čím vším jsem si prošla... Proto mám přirozeně obavy, že se zase něco pose*e ...
Myslíš, že sem mám přestat chodit? Máte už pocit, že je tu "přeZelenoočkováno"... ?? Že všude, kam kliknete, tam jsem já Laughing ?? ... no, možná si dám pauzu na pár dní... a uvidím, co to se mnou a mojí psychikou udělá a zda to vydržím.. Very Happy
Dejna

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 3:15 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko, kočko, jen sem chod, sdělený strach je poloviční, známe to všechny... kde jinde si o tom všem takhle otevřeně poplkat, než tady, kde ty problémy známe všechny...
já byla na první konzultaci 5.3.09 a termín by býval byl hned první týden v dubnu, oddálila jsem to jen kvůli naplánované a už zaplacené dovolené ...

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 3:24 pm    Předmět: Citovat

Díky moc, Dejni.. Taky jsi měla termín ve stylu "šupitopresto"... téda, to koukám... Já až tak moc nespěchám, stejně musím nejdřív odstavit malou a protahuju to, poněvadž nevím zatím, co mě čeká dál. Takže přestanu kojit, až budu vědět, na čem jsem a jakým směrem se bude dále ubírat moje cesta. Ale jsem ráda, že jsem se odvážila zavolat a jet aspoň na tu kontrolu po takové dlouhé době! Ale je zase fakt, že rok bych čekat nechtěla. Je mě zle, sotva dýchám, sotva chodím, všude mě bolí a píchá... tak abych nescípla dřív, než se dostanu na sál. Připadám si neohrabaná jako chodící mamut Rolling Eyes

A jinak máš pravdu - já se nemám komu jinému svěřit se svými pocity a nemám s kým probrat otázky, které mě stále napadají... proto jsem moc vděčná, že můžu sem, mezi Vás - vždycky se mě hrozně uleví.. už jen když to sem napíšu, tak jako by to ze mě spadlo.. děkuji proto všem, kteří mají se mnou trpělivost..
Děkuju.. Wink
rennnie

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 3:42 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko, já jsem to vůbec nemyslela nijak špatně, že by tě tu bylo plno. Jen jsem to brala podle sebe, že čím blíž se mi blížil termín, tím víc jsem googlila "tubulizace komplikace" a "prosak žaludku" apod. Prostě naráz jsem začla hledat víc a víc těch špatných věcí, do toho tady holky probíraly Haničku na ARO atd. Takže čím se blížil termín, tím jsem byla nervoznější. A tak mi právě dva lékaři nezávisle na sobě řekli, že jsem se rozhodla správně a že ať internet tak nečtu a ať jsem v klidu.

[/url]
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 4:06 pm    Předmět: Citovat

Dík Rennie - já to nepochopila zle.. neboj Laughing
Ale ano, dám na Tebe.. dělala jsi totiž naprosto to stejné, co teď dělám já Embarassed Přiznávám... Já neustále všude a pořád dokola hledám nějaké články o komplikacíh, o procentech a grafech, kdy se to povedlo a kdy ne - jsem magor! Ale už jsem holt taková, jak se něco blíží (operace dětí, nemoci dětí, celkově cokoli trochu psychicky obtížného), tak jsem schopna strávit celé noci hledáním, googlováním a pročítáním.. a samozřejmě spíš se zaměřuju na ty negativa, abych věděla, s čím počítat!
A právě i to, co se přihodilo Haničce, to mě tak trochu odrazuje... kdybych aspoň věděla, co se jí přihodilo.. a jak na tom holka je..
Ale zase na druhou stranu vím, že je vás spousta, který to měly dobrý.. potřebovala bych panáka.. nebo někam na pár dní vypadnout..

Ale fajn.. máš pravdu - nechám toho čmuchání po problémech a budu se snažit myslet positivně... Wink
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 4:17 pm    Předmět: Citovat

A teď slibuju, že se pokusím neutápět se v pochmurným myšlenkách o komplikacích, a že sem pár dní ani nekouknu... aspoň přes víkend Laughing ..vypnu PC a bude Razz
Dejna

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 4:26 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko, až budeš mít absťák a jukneš sem Smile , poslala jsem ti SZ.

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
Majdalenka

PříspěvekZaslal: so leden 30, 2010 9:28 am    Předmět: Citovat

Very Happy Ahoj Zelenoočko, tyto všechny myšlenky jsou myslím typické pro každou z nás, a já jako Markisha chtěla zhubnout přirozenou cestou a měla jsem milión důvodů a hrozně moc energie a jak říkaám chodila jsem na spin i 3x týdně a plavat a brusle a.... ale dokázala jsem zhubnout 16 kilo a stop..... A pak pěkně kilka spáááááátky a místo 116 jsem měla 120 a chtělo to jít stále nahoru a pak jsem se rozhodla, že všechna ta rizika za to stojí. Dneka mám zase o kilčo víc dole mám dole už 17 kilo a vůůůbec se netrápím hlady, spíš mi přijde, že jím skoro pořád, ale prostě se to tam nevejde Shocked Very Happy Prostě vím, že bych to určitě jinak nezvládla, jedině tomu jsem ráda, že jsem měla odloženou operaci, že místo na band jsem se rozhodla pro tubu, když vidím, kolik děvčat s bandem to nevyšlo. Ale zase jsou tu i takové kočky a moc je obdivuju, kterým to jde skvěle. Ale já nemám takovou vůli a proto je pro mě tubu lepší. A snad si to nepřežeru Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Confused

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne leden 31, 2010 12:30 pm    Předmět: Citovat

Dejni - nevydržela jsem a už jsem zase tu Embarassed Laughing Laughing

Majdalenko - já vím, že takovéto myšlenky nemám jen já.. možná ale akorát já je takto přemrštěně ventiluju ven.. omlouvám se za to, ale jinak bych se asi zbláznila. Potřebuju to rozebrat.. Wink Jinak já myslím, že jsi udělala dobře (možná za to může u Tebe i osud), že jsi nešla na band, ale na tubu. Byla to správná volba a já si nyní trochu vyčítám, že jsem tak spěchala na band a nepočkala jsem.. měla jsem třeba počkat, až odrodím a pak bych už jistě nevolila bandáž, ale tubulizaci...

A jinak co se potíží s bandem týká... nevím, zda to sem můžu napsat, zda mě za to někdo nebude nadávat (ale nebudu nikoho jmenovat)...
Poté, co jsem tady otevřeně přiznala, že jsem selhala a že mám takové a takové potíže, tak se mi ozvalo přes SZ spousta lidí, co mají bandáž tak ty 3 roky a mají taky problém s tím, že nabrali a ne a ne to sundat!
Takže nejsem sama...
Je potřeba vědět, že ti, co chtějí jít na bandáž, se musejí hodně hlídat.. První rok, dva to jde dobře dolů.. ale pak je pauza, stop stav a začíná opravdový boj! Je to jen pomoc v podobě operace, ale stejně velké množství boje s kily je jen na nás...
bossice

PříspěvekZaslal: ne leden 31, 2010 10:30 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko, jestlipak ještě dneska přijdeš? Laughing Všude se to tu Tebou jen zelená. A zelená je barva naděje. Tak nám to tu pořád barvi.

No, už jsem to s bandem, co píšeš, taky poznala, není to žádná sláva a ukázněnost musí být s odpuštěním jako PRASE, nebo pak je člověk jak to prase doslova. Bylo mi divné, proč se mě doktoři už rok po bandu a od té doby několikrát ptali, zda si držím váhu...kdybych tohle bývala byla věděla, šla jsem asi na tubu, odrazovalo mě to radikální řešení, to jsem ještě netušila, že band se hned jen tak nevyndává, jenom při velkých potížích a že prý je kroužek a port zarostlý a jde to s obtížemi. Mno, tak teď jsem chytřejší, ale pozdě bycha honiti. Musím vystačit s tou bandáží a zkrátka se hlídat. Protože abych se vyžrala o 20 kilo a měla tak nárok na vyndání a provedení tubu, to se mi zrovna nechce. Nebyl by to problém, 20 nahoru dám klíďo za pár měsíců...ale ne, musím to zvládnout takhle. Zvlášť když teď vím, že u bandu lze lehko selhat a stalo se to hodně lidičkám, tak já prostě selhat nechci. Věřím, že to zvládnu. Musím začít myslet pozitivně a neskuhrat. Je to prostě ve mně. Jen mě pěkně sejří, že já s bandem mám pořád hlad a Vy po tubu ho prý nemáte. Čert aby to sepral Sad Evil or Very Mad Twisted Evil .

Jinak doufám, že ve čtvrtek všechny dorazivší dámy do nemocnice se sejdou i se mnou - báječně se dá povídat přímo v nemocnici u kiosku, je tam vzdušná velká chodba s koženými křesly, určená právě pro kecandu. Nebudeme přece mrznout někde venku na lavičce, pche, tam byste mě teda, děvenky, hledaly marně. Takže já budu okolo 11 hodin dřepět v tom křesle a čekat, poznávací znamení jsou moje světlé vlasy a růžová šála. Kohopak se dočkám? Hlaste se, dámy! Pěkně jedna po druhé. Pokud byste něco potřebovaly, tak 608 204 025. Zdravím!

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
marica

PříspěvekZaslal: ne leden 31, 2010 10:32 pm    Předmět: Citovat

Ahoj chtela jsem se jeste zeptat co je nutne za vysetreni k operaci v turnove a co za vysetereni tam delaji a jestli je udelaji par dni pred operaci nebo tam clovek musi jet jeste pred terminem.
jestli dobre chapu tak je to
PSYCHOLOG.VYSETRENI
GASTROSKOPIE
ULTRAZVUK
SPIROMETRIE
KREVNI TESTY
RTG PLIC
EKG
Mam to do Turnova dost daleko, diky moc za odpovedi a nezlobte se jestli to opakuji. Smile

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 450, 451, 452 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: