Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 449, 450, 451 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Markisha

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2010 10:13 am    Předmět: Citovat

Když už mě jednou poslali na kolečko, tak už mi tu operaci dají?
Začíná mi jít nějak váha dolů, ještě dvě kila a jsem pod 40 BMI, to mi to nezruší, ne?
Teda ne, že by mi vadilo, že hubnu Smile)

[/url]

Manžel, zatím bez dětí, 28 let, jezevčík, band plánovaný v březnu, zrušen, zkouším to ještě konzervativním způsobem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bossice

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2010 4:01 pm    Předmět: Citovat

Markisho neboj, operaci Ti nezruší, naopak Tě budou chválit, že už jsi najela na správný režim a před operací dala dolů nějaké kilo, to je vždy doporučováno, tudíž vítáno!!!

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2010 2:44 pm    Předmět: Citovat

Vím, že asi hodně předčasná otázka... jak dlouho to asi tak trvá v Turnově od 1.konzultace k operaci???? .. Někdo by se na mě mohl zlobit, že se tak blbě a hlavně brzo ptám, ale potřebuju to vědět, poněvadž manžel plánuje změnit zaměstnání (hledá si místo a chce dát výpověď na stávajícím místě) a na novém místě nedostane možnost vzít si volno na hlídání dětí..... díky a neukamenujte mě, prosím.. Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubeshan

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2010 2:50 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko, já jsem byla na první konzultaci na začátku listopadu, předoperační kolečko už jsem měla hotové a pan doktor mě nabídl druhou půlku prosince, tak jsem se radši domluvila na začátek ledna. Neboj, dopadne to dobře a budeš spokojená. Držím palečky. Hanča Razz

[/url]

Bandáž žaludku 7.10.2008. Spadnutí bandáže a následné vyjmutí 17.09.2009, tubulizace Turnov 5.1.2010 při 114,6kg
Hannach11

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2010 5:15 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko...myslím,že 14dní až 3 týdny..pokud máš vše ok..pokud nemáš tak samo záleží na tobě jak dlouho ti bude trvat,než si vše vyřídíš..ale ty jsi měla už operaci,tak bude snad po tobě chtít jen předoperační. Tak držím palce...Dr. je úžasnej.

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2010 7:40 pm    Předmět: Citovat

Děkuju moc, holky..
Hani - to jsi teda měla rychlé.. a chápu, že jsi to nechala až na leden a mohla jsi si v klidu doma prožít a užít Vánoce.. Wink
Hannach-Evi - myslíš, že nic víc kromě předoperačního nebude třeba? A to si můžu vyběhat tady u nás, jo? Hlavně by mě zajímalo gastro.. to jsem absolvovala 2x (jednou před bandem a podruhé už s bandáží) a pokaždé to bylo ..no.. ehm.. dosti "ponižující a až jaksi nehumánní" Embarassed

Manžel teda zatím ještě stále chodí po pohovorech (vybírá si pečlivě) a ve stávající firmě by musel dodržet 3měs.výpovědní lhůtu, takže to by mělo být OK. Ono je možný, že třeba měsíc, dva (i déle) nic nenajde...+ pak ta lhůta..

Navíc je tu ještě jedna věc - budu muset taky odstavit malou. Nevím, jak to zvládnu, neznám přesné postupy... takže netuším, za jak dlouho se mi podaří malou odpoutat od kojení.. Wink
Plánuju plánuju a přitom vůbec nevím, zda mě k operaci dr.dá požehnání, že?... Laughing
Hannach11

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2010 9:38 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko...já hoky odstavila naprosto nekompromisně..nedala jsem jim..bylo jim kolem 11měs...prostě jsem vydržela dva dny a byl klid.
Jinak na gastro tě myslím už nepošle..mě nehnal..stačilo mi jen předoperační.

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
Markisha

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2010 2:12 pm    Předmět: Citovat

áchich...na operaci jdu asi v březnu (inernista 9.3, tak předpokládám, že potom už to půjde rychle) a zrovna v březnu jede manžela na služebku do Ameriky. Což o to, z nemocnice mě může odvézt kamarád nebo si vezmu taxika, ale pak budu doma sama, samotinka, nikdo mě nepohladí, nikdo bolístku nepofouká Sad((

[/url]

Manžel, zatím bez dětí, 28 let, jezevčík, band plánovaný v březnu, zrušen, zkouším to ještě konzervativním způsobem
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2010 7:09 pm    Předmět: Citovat

Díky Hannach - s gastrem jsi mě teda fáááákt potěšila Laughing Laughing ..ale raději se nebudu radovat předčasně.. Nicméně by to bylo super!
A co se odstavení týká - no já nevím, zda budu schopná říct si "tak a končíme s kojením, dnes naposled a hotovo"... spíš s tím budu mít problém já Embarassed jaksi jsem zpohodlněla a zaběhnutej režim se mě zamlouvá... i když malá je pořádná závislačka.. Uvidíme... A problémy s nalíváním prsou jsi neměla žádné???
m.i.ch.a.e.l.a

PříspěvekZaslal: st leden 27, 2010 10:41 pm    Předmět: Citovat

Ahojky všem. Koukám na vaše úspěchy a jsem nadšena jak vám to pěkně jde. Já se rozhodla podstoupit tubulizaci v Turnově nástup 22.2. už se nemůžu dočkat až to budu mít za sebou a s polečně s vámi si zdělovat úspěchy. Všem držím palce a hodně úspěchů ve společném odhodlání něco pro sebe udělat.

TUBULIZACE Turnov 23.2.2010
lolinka

PříspěvekZaslal: st leden 27, 2010 10:55 pm    Předmět: Citovat

m.i.ch.a.e.l.a:

Neboj se, dočkáš se, už to máš za chvilku a pak už budeš jen hubnout a kupovat nové oblečení a zase hubnout a zase kupovat nové oblečení, protože to první koupené už Ti bude velké atd. Ale je to pak krásný pocit když vlezeš do krámu a můžeš si koupit to co se ti líbí a ne jen to co mají ve ttvé velikosti. Tak se těš.Smile

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
Vanda

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2010 12:40 am    Předmět: operace Citovat

Ahoj, tak už mne to čeká příští týden, začínám být rozklepaná a ... já to nějak nedokážu popsat, ty moje pocity. Bojím, těším, svírá se mi žaludek ... prostě děs. Vanda.

3. 2. 2010 plikace žaludku na OB klinice v Praze.
zdenka majerová

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2010 8:44 am    Předmět: NEBOJ..... Citovat

VANDO NEBOJ Laughing ,KAŽDÁ JSME TO PŘEŽILA A ZA SEBE MUSÍM ŘÍCT,ŽE TO NIC TAK STRAŠNÉHO NEBYLO.....A TO MÁM BYPASS,TAKŽE MI HÝBALI JEŠTĚ SE STŘEVEM.MÁM TO ZA SEBOU SKORO 7TÝDNŮ A CÍTÍM SE VÝBORNĚ A LIDI ZAČÍNAJÍ ČUMĚT Shocked A ASI SI ŠUŠKAJÍ,ŽE JSEM NĚJAKÁ NEMOCNÁ,ŽE TAK HUBNU Laughing ....TAKŽE SE DRŽ BUDU TI DRŽET PALCE A VŠE BUDE OK ,NEBOJ.....
Markisha

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2010 1:06 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem tu bandáž zrušila a zkusím to ještě naposledy konzervativním způsobem, protože jsem za měsíc zhubla osm kilo.

[/url]

Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2010 2:39 pm    Předmět: Citovat

Markisha - tak to teda klobouk dolů... pokud ti vůle a odhodlání vydrží a pokud jsi schopna změnit trvale celý svůj životní styl, tak to jsi dobrá. Já taky dokážu zhubnout 10, 20kilo -to pro mě není problém, ale udržet to neumím!!! Takže já bych to nezvládla...mám hrozně slabou vůli a nenávidím se za to, protože jen proto jsem to dopracovala až sem!! ... Embarassed
Ale ty máš můj obdiv, pokud to dokážeš !!! ....držím pěsti... Wink Wink Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 449, 450, 451 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: