Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 277, 278, 279 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majdalenka

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2010 6:27 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Very Happy Nebuj Rennie, taky se třesu až budu mít alespoň pod 100 a velmi to oslavím, taky se mi to nedaří až tak rychle, ale hlavně že to jde alespoŇ TROŠKU. Very Happy A dneska jsem se měřila a podle metříku mám přes pás dole 20 cm a kolem krku 5 cm. A prsa a boky taky kolem 20. Což už jsem musela nechat přešívat kalhoty a obleču podprsenky, do kterých jsem se nevlezla a naštěstí jsem je nevyhodila Razz Razz Včera jsem chodila pěšky přes celý Havířov, ušla jsem celkem asi 10 km pěšky a ještě jsem byla na bazénu a pak jsem dorazila domů a usla jako ťuhýk Shocked Shocked o půl 7 večer a probudila jsem se v 9 a děti už napapané a spinkaly. Tak jsem zkoukla nahranou ordinaci a šla zase spinkat. papá Majda Very Happy Very Happy

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lolinka

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2010 6:42 pm    Předmět: Citovat

Majdalenko,

jak nedaří rychle???? Vždyť už máš dole 14kg, a to je přece nádherné, ne?
Neboj, ono to zase půjde, ale jinak Ti to jde krásně. Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Majdalenka

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2010 9:28 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Very Happy Už mám dole 15, ale můj manžel nemá čas mi opravit metřík a já to neumím Confused Embarassed Shocked Teď jsem mu volala ať mi ho opraví okamžitě, ale jak hold nejsem doma, tak si tam každý dělá co chce, no však uvidí příští týden mám ranní, tak to vemu pevně do svých rukou Razz Razz

lolinka

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2010 11:13 pm    Předmět: Citovat

Majdalenko,

no vidíš, 15kg, to je super!!! Tak nezoufej, že Ti to jde pomalu. A když se to chvilkami zpomaluje, taky se neboj, zase se to rozjede. Každý jsme si tím prošli a chvíli stáli s váhou na stejném čísle. Vždyť jsme si to taky pěkných pár let vyžírali, tak to nemůžeme shodit během týdne. Wink
Uvidíš za pár měsíců, budeš štíhlá jako proutek.

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
rennnie

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2010 10:01 am    Předmět: Citovat

Majdalenko, my máme podobnou váhu, termín operace i úbytky. I když ty o 4 kg vedeš, gratuluju! Smile
Jeden jsem si zkusila spočítat kalorie všeho, co jsem do sebe dostala a bylo to skoro 6000kJ, tak se pak nemůžu divit, že mi to tak nejde. Já jenom žeru!!! Sad Takže teď, po vlně "od všeho trochu" si zase budu muset začít sakra hlídat co jím.

[/url]
Majdalenka

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2010 5:54 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Very Happy Ahoj Rennie, no já to taky začala kontrolovat, potože některé věci jsou naprosté kalorické bomby. Dobrý je tvaroh má málo kj, taky sýr cottage, veškerá zelenina a hlavně co nejméně pečiva a taky mě totálně dostalo, že 1 palačinka s tvarohemmá 700 KJ a rohlík má 1000 KJ. Musím říct, že pozor i na některé druhy ovoce. Nejmíň mají grepy, pomelo atd. Very Happy
Taky např. karamelový větrník má míň než jedna tatranka a to skoro o polovinu. Někde si najdi tabulky a počti si . PapáMajda Very Happy

rennnie

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2010 8:51 am    Předmět: Citovat

Majdi, tabulky znám, mám je doma dokonce 2x - dobré jsou ty od Merrylinky. Já si ještě musím hlídat cukry, protože mám cukrovku. Takže stačí si jen oprášit deníček a začít si zase psát kj/B/S (bílkoviny a sacharidy).

[/url]
kolonoha

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2010 9:05 am    Předmět: Citovat

ahojky děvčátka,

tak nějak stojím naváze Sad ale asi je to normální. Mám dole 11 kilo, z toho 4 před operací. Taky bych chtěla hubnout kilo denně Very Happy Very Happy
Taky někdo zůstal stát hned ze začátku?

Díky, Vlasta

[/url]

36 let, 2 děti, tubu 13.1.2010
janaaa

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2010 10:54 am    Předmět: Citovat

Kolonoha je to přirozené. Ze začátku z tebe jde převážně voda, proto ty rychlé úbytky. Po čase se váha vždy na chvíli zastaví, ale pak se rozjede, nebuj. Jeden den se postavíš na váhu a zjistíš, že máš najednou i dvě kila dole. Po dvou měsících jsem hubla zhruba kilo týdně. Je zbytečné se stresovat zastavením, protože než přestaneš hubnout úplně bude jich několik.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Majdalenka

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2010 1:33 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Ahoj Kolonoho, mě se po dvou týdnech zastavila váha na 3 týdny úplně a pak se to zase rozjelo a je to teď víceméně každý týden 1 kg, ale přidala jsem pohyb, bazén a chůzi. Měla jsem šííílenou depku, ale i Moča mi psala, že při přechodu na jinou stravu se jí váha trochu zastaví a já přešla od naprostých vývarů na trochu kašovitější stravu, musíš vydržet a výsledek se dostaví uvidíš, to tělo si pomalu zvyká a říká si, to myslíš teď s těmi malými porcemi jako fakt vážně a když to pochopí, tak to zase půjde. Promysli jestli jíš pravidelně co 3 hodiny a jestli máš dost tekutin, Já dokážu až teď po dvou měsících vypít tak 2 litry a to se opravdu velice hlídám, Tak neboj Pa Majda Very Happy Very Happy Very Happy

janaaa

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2010 1:38 pm    Předmět: Citovat

MAJDI DVA LITRY NEDÁM DVA ROKY PO OPERACI Laughing SEŠ DOBRÁ.

JINAK DĚVČATA ZJISTILA JSEM, ŽE SE MUSÍM ZAČÍT HLÍDAT, KDYŽ SE ZAPOMENU NENÍ PROBLÉM PŘIBRAT I TŘI KILA Embarassed .

RENATKO LEVÁ, LECRAMCO A DALŠÍ DŘÍVE OPEROVANÍ TAKY ZJIŠTUJETE ČASTĚJŠÍ HLAD? TAKY SE UŽ MUSÍTE VÍCE HLÍDAT?

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2010 2:41 pm    Předmět: Citovat

Jj, bylo by dobré, aby se ozvaly ty, které mají tubu už dlouho..aspoň tak ty 2 roky.. aby se vědělo, "co to po čase dělá".. Laughing Laughing
Hannach11

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2010 5:26 pm    Předmět: Citovat

Myslím Lecramka má tubu cca 2 roky? A je na tom dobře..sní málo...ale je to i od človíčka..stejná operace..jiné porce..nechápu....mám kamarádku v Brně...k obědu sní..knedlík s omáčkou,lívanec s ovocem,tři šišky s mákem...to do sebe nasouká za půl hodiny...já to mám na celý den...

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
janaaa

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2010 6:56 pm    Předmět: Citovat

MAJDI BYLA JSEM NA STUDENTCE. TY TEDA JEDEŠ HOLKA. Wink

[/url]
rennnie

PříspěvekZaslal: út leden 26, 2010 10:02 am    Předmět: Citovat

Kolonoha: prvních 8 kg jsem zhubla za 10 dní Smile a teď jsem na 12 kg za 2 měsíce od operace. Zrovna dnes jsem byla na kontrole u obezitologa a ten mi říkal, že všichni co jsme šli v listopadu máme úbytky zhruba 10 kg. Takže klid, radši pomalu ale jistě, ať se kůže stáhne.

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 277, 278, 279 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: