Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 105, 106, 107 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
janaaa

PříspěvekZaslal: ne leden 17, 2010 12:05 pm    Předmět: Citovat

DANIELKO VÍTÁM TĚ MEZI NÁMI A K ROZHODNUTÍ K OPERACI. JE FAJN, ŽE NA TO BUDETE DVA. DRŽÍM PĚSTI.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bobule

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2010 3:01 pm    Předmět: první krok Citovat

Zdravím a hlásím, že jsem se konečně rozhoupala a udělala první krok a objednala jsem se do bariatrické poradny v Brně. Netuším co mě čeká a co to všechno obnáší. Mám z toho docela strach.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lolinka

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2010 4:03 pm    Předmět: Citovat

Bobule, vítej a neboj se. Pročti si tady hodně forum a uvidíš. Myslím, že tam najdeš odpovědi na vše co tě zajímá a pokud by Tě náhodou napadla ještě nějaká jiná otázka, tak napiš, určitě Ti někdo na Tvůj dotaz odpoví. Smile

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
mondeopes

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2010 5:23 pm    Předmět: strach z operace Citovat

Zdravim Vás všechny a chtěla bych se představit jelikož sem tu dnes novaček jmenuji se Věrka a 4.2.2010 mám jit na bandáž žaludku hrozně se těším ale mám i strach podařilo se mi zhubnout od 4.8.2009 53kilo a jeste bych chtěla alespoň 50 kilo zhubnout.Moje váha se vyšplhala na neuvěřitelných 166 kilo a při mé výšce 165cm si asi dokážete představit jak sem asi vypadala bylo to hrozny a navic se pridali i zdravotni problemy bude mi letos 26 let a planujeme s manzelem miminko ale doktori mi rikali ze jak nezhubnu tak ze neotehotnim tak to je asi nejvetsi motivace pro me.Od malička sem byla silnejsi ale ted uz to presahlo vsechny meze beru meridii kazdy den od toho srpna a pocitam si KJ a snazim se cvičit ted uz to jde lepe nez na zacatku Laughing acitim se o 100%lepe ale cim vic se blizi ten termin tak mam vetsi strach.mejte se hezky Verka
janaaa

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2010 5:48 pm    Předmět: Citovat

mendes vítám tě mezi námi a smekám, tolik kg dostat už dolů. Jsi jednička.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
mondeopes

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2010 6:06 pm    Předmět: Citovat

děkuji Jani za pochvalu.chtela bych jeste poprosit jestli by mi nekdo pomohl vytvorit si toho měříka diky za rady Věrka
lolinka

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2010 7:35 pm    Předmět: Citovat

mondeopes:

Vítej mezi námi obézními nebo dříve obézními. Very Happy

Za prvé tedy klobouk dolů, jsi hodně dobrá když jsi zhubla sama tolik kilo. To se tedy povedel jen málokomu. To musela být obrovská dřina a musí ti to určitě moc slušet oproti tomu dřívějšku!!!

Tvé rozhodnutí k bandáži je určitě správné. Tady na foru se toho hodně dočteš a když budeš potřebovat poradit, určitě ti nějaká dobrá dušička vždy poradí.

A k tomu metříku - podívej se do volné diskuze, je tam sekce "Jak na metřík" a tam najdeš vše co potřebuješ vědět k tomu jak si metřík udělat.

Hodně štěstí. Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
marica

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 8:05 pm    Předmět: Citovat

Ahoj zdravim vsechny i ja se rozhodla neco udelat s tou hroznou vahou a 25.3 jdu na konzultaci do Turnova. Mr. Green

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/whyOpdn/weight.png
33 let bezdetna, 25.3 1. konzultace turnov

Naposledy upravil marica dne pá leden 29, 2010 8:25 pm, celkově upraveno 2 krát.
lolinka

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 8:10 pm    Předmět: Citovat

Marica:

vítej. Wink Svého rozhodnutí určitě nebudeš litovat.
Napiš nám o sobě něco víc. Wink

marica

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 8:24 pm    Předmět: Citovat

Ahoj ja chtela napsat vic ale bojuji s metrikem nechce se mi zobrazit. Ja se jmenuji Mirka a uz od mala jsem byla pri tele za sebou mam nespocet diet pri kterych se mi podarilo zhubnout a nabrat normalka jo jo dietarka ,ktera se vydietovala na 142 kg muj cil je byt polovicni nebo aspon se priblizit. Wink

marica

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 8:56 pm    Předmět: Citovat

Jeste jsem chtela pripojit pro vsechny co se jim posunuji metriky do prava klobouk dolu a muj velky obdiv . Nevim jestli mohu i ja doufat, v to ze muj se posune. Mam docela strach z ty psychologie v Hradci jsou samy protivove. Chteji abych k nim chodila aspon 6 tydnu.Zavidim tem co to dostali za 15 minut

lolinka

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 9:27 pm    Předmět: Citovat

marica:

neboj se, to bude ok. A co se týče toho mětříku, neboj se, také se ti bude posouvat, uvidíš. A jinak máš metřík moc hezký a až se ti na něm začnou měnit čísla, bude ještě hezčí, viď? Wink
Tak ať se Ti tu líbí. A pročítej a pročítej, je tu toho spousty.
A psychologa se neboj, bude to ok. Wink

Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne leden 31, 2010 12:11 pm    Předmět: Citovat

Taky vítám mezi náma Maricu - další novou spolubojovnici...
Mě vše zatím teprve čeká, ale taky bych si moc přála, aby se mi jednou posouval metřík směrem doprava - a nikdy ne zpět doleva !!!! To přeji i Tobě!

Vítej.. Wink
Malvi

PříspěvekZaslal: ne leden 31, 2010 6:54 pm    Předmět: Citovat

Chtěla bych se představit. Je mi 40 let, mám 3 děti a propracovala jsem se k 97 kg. To sice na první pohled ještě nevypadá tak strašně, ale měřím pouze 153 cm, takže si to asi dovedete představit. Posledním velkým váhovým skokem bylo moje sedavé zaměstnání, kdy jsem věhem 5 let přibrala 17 kg, předtím jsem se prostě víc hýbala. Mám za sebou návštěvu u MUDr. Čierneho a před sebou všechna vyšetření a potom bandáž. Chtěla bych konečně zakusit ten pocit, jaké to je, když na vás neustále někdo nekouká a nekontroluje co jíte a neříká vám, jak byste byla hezká, kdybyste zhubla. Tak hurá do toho.

[url=http://www.TickerFactory.com/]
lolinka

PříspěvekZaslal: ne leden 31, 2010 7:29 pm    Předmět: Citovat

Malvi,
vítej mezi námi a blahopřeji k rozhodnutí, určitě to stojí za to a budeš spokojená. Wink

Když nakoukneš do ostatních diskuzí, dočteš se určitě hodně věcí které by tě třeba mohly zajímat. Wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 105, 106, 107 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: